Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
Nem más a helyzet, rengeteg "always online" játék van, nem múlik rajta semmi. Az átlag androidos user közel egy nagyságrenddel kevesebbet költ, mint az átlag iOS user. Nem a warez miatt, nem a tört programok miatt.
Több, mint négyszer annyian vannak és fele annyi bevételt hoznak.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Droidra tudod mi volt az első dolgom? Megvettem a Sygic-et. Ha lett volna IGO azt veszem és nagyon nagyon sokan így tettek volna, csak korrekt áron kell adni a cuccot, hogy el se gondolkodj a warezen. 25 eurot perkáltam full EU-ért és újra megtenném, sőt MINDEN ismerősömnek erősen javaslom is rendszeresen, hogy ne égesse magát a wrz GPS progikkal, hanem vegyen egy normálisat, mert ez nem volt pénz érte...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ez crystal clear, de ezúttal kicsit más a helyzet, mert a N előre megmondta, hogy pont a wrz miatt always net connectiont igényel a sw, így szvsz borítékolható, hogy droidon durván kaszálni fognak, meg merem kockáztatni, hogy az iOS eladásokat is csúnyán elverik.

Amennyire jó a N hype, már én is ott tartok, hogy érdekel és 10$ nem sok, mobilnetem is van már végre normális...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
Hardverügyileg egyszerűbb, de swift-el és c code-al milliószor többet lehet sz*pni, mint Java-val. Oké fingóappot sokkal egyszerűbb, de pl játékot vagy komplexebb alkalmazást - szerintem - sokkal macerásabb. Android Studio egyébként szuperjó, mióta átállt Jetbrains motorra (IntelliJ)

Mindezektől eltekintve gyűlölök mobilra fejleszteni😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.31. 18:36:05

[merlinw.org]

zorrobomber
Így van... hogy minket hány évig szidtak hogy miért nincs iGO Android-ra... miért, miért, mert soha nem jött volna vissza a befektetett összeg. És most sem fog, de egy core autós(!) feature miatt kell a telefon... és akkor már nyilván kell Android verzió.

Dzsini
Nagyságrendekkel egyszerűbb iOS-re készíteni dolgokat, nem kell millió felbontással, processzorral, egyébbel foglalkozni. Általános dolog, hogy ilyesmik először almára jönnek, és később droidra, ha egyáltalán (sokszor nem is pazarolnak rá pénzt).
Az iOS-ről származó appstore bevétel majdnem duplája az androidosnak úgy, hogy kb. négyszer annyi Androidos eszköz aktív, és a letöltések száma is sokszorosa egy-egy appnak. Csak az Androidos user sokkal kevésbé hajlandó bármiért fizetni - ez az elmúlt sok évben elég egyértelműen bebizonyosodott.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Így már értem... mondjuk azt viszont nem, hogy miért nem egyszerre jött droidra. Nintendo-nak mániája ez a mesterséges hiány generálás? Ez a hype része? Őrület... mondjuk működik. Újra és újra ellövik és működik.

zorrobomber
"Kívül" nem veheted meg a játékot, csak az ingyenes cuccot tudod leszedni. Aztán, a játékon belül feloldhatod a nem ingyenes részt. Nincs más út.

A cikk végeredményben igen, azt jelenti hogy az embereknek tetszik a játék, mert az átlagnál többen veszik meg a teljes játékot. És igen, az emberek ~95%-a általában megelégszik a nem teljes élménnyel 😊 Persze tudom mobil piac, stb. de a mai beszélgetésbe jól illik 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.01.31. 17:11:33

Tinman
Magyarul a teljes játék 10$ :-D

Nálam ugye az in-app purchase azt jelenti, hogy mittomén' én vehetsz életet, extra képességet etc. Az oké, hogy in-app is feloldható a játék többi része, de gondolom "kívül" is és úgy is 10$ nem?

Nemtom, nincs almám, nem is lesz.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.01.31. 17:06:05

zorrobomber
Pont így van, igen.

Top In-App Purchases
All 6 Worlds - $9.99

Tinman
Nem úgy van, hogy letöltheted free, tolhatod free valameddig, de a teljes tartalomért, az összes pályáért perkálnod kell 10$-t?

Hol írják, hogy in app purchase? Eskü nem találom...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.01.31. 16:01:59

zorrobomber
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

zorrobomber
Ez nyilván így van, de a cikk szerintem az in app purchase nagy arányáról szól.

Tinman
Majd azt nézd meg mi lesz itt, ha kijön droidra... mivel net kapcsolatot igényel így nem igazán törhető, vagy csak nagyon körülményesen. Szóval JÓVAL több elmegy majd belőle, mint iOS-re.

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

zorrobomber
Annyira érdekel hogy lefikázzam <#hehe>

Komolyra fordítva a szót, tényleg, ha egy cseppet sem érdekelne, akkor csak elmennék mellette.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.01.31. 14:07:50

De még mennyire. Sőt, a kiegészítők talán még az alapjátékon is túltesznek minőségileg, amiről nem hittem, h lehetséges lesz.
kigyi
Alapjátékom van csak SP hiányzik, de lehet várok vele még. A következő akcióra több kártyapénzem lesz és talán addigra eljutok a játék végére is 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Tinman
Horizon Zero Dawn? <#banplz>

zorrobomber
Engem szinte minden játék érdekel.

Tinman
Lesz ez még idén olcsóbb is... ráadásul a GOTY.

Tinman
Baj abszolút nincs vele, csak nem teljes élmény.

Tinman
Persze, de itt most arról van szó, hogy valami kifejezetten érdekel. Könnyű úgy otthagyni valamit, ha nem jött be, nem érdekel. A W3 azt hiszem pontosan az a helyzet, amikor azok akik végigtolták az alapot BIZTOS, hogy rákívánnak a kiegészítőkre is. Elhiszem, hogy van kivétel, de azt pls. mutassátok be nekem, mert egy alien :-D
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.01.31. 13:44:45

Egy bizonyos szempontból valóban az a teljes élmény ha mindent kipróbálsz. De ha valakinek tökéletesen elegendő élményt nyújt ha csak az alapjátékkal játszik, (a te példáddal, a práterben csak a dolgok felére ül fel) akkor azzal sincs semmi baj.

Why so serious?

kigyi
Nincs annyi kártyapénzem 😄 Megint rá kellene fizetni ~8€-t és akkor már 10€ lenne a "Goty."

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Támogatom , h ne legyen semmi vitázás 😊

mindenki a pénztárcájával szavaz, ki max 5 dollárt, ki 20-30 eurót. az h a te szavazatod is számít azért elég illúzió mikor a day1/preorder tábor annyival nagyobb. jobban mondva számít ugyan csak lepkefing a tornádóban. de ha jól látom már azt írtad ezt elfogadod csak azt nem h "terjeszti az igét" ... dehát bakker nem vmi lángoló szemű próféta követők ezreivel 😄 emiatt nem értem a vita alapját 😊

a többi részt szvsz tisztáztuk
Utoljára szerkesztette: Andule, 2017.01.31. 13:18:38
zorrobomber
Let's agree to disagree. Lényegében ugyanott járunk, én csak azt mondom hogy el lehet engedni egy-egy játéknál a teljességre törekedést, úgy hogy közben leszarom hogy objektíven nézve nem teljes, te meg azt mondod hogy nem és konkrét példákat hozol ez meg az miért nem teljes. Elhiszem, de ezek objektív dolgok, miközben te magad, vagy akárki elolvashatja a Harry Potter 1-et és mondhatod azt hogy ennyi elég volt (mint ahogy én is csak az első X filmet néztem meg közülük, és bőven elég volt, egyszerűen nem adott annyit hogy azt mondjam hogy oké én ezt befejezem - szar volt, na).

zorrobomber
Ingyenes X-COM: UFO Defense

A régi UFO 😊

Screenshot, félreértések elkerülése végett:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.01.31. 13:13:15

Tinman
Van mindre időd. Az összesre. És eléggé érdekes a maradék 15 is. Semmiféle kényszer nincs abban, hogy ha valamiért fizetsz, akkor mindenre kíváncsi vagy, amit kínálnak... ez inkább igényesség. Onnantól lenne kényszeres, ha ezen rágnád magad hetekig, hogy nem próbáltad ki a maradékot. Voltam én is Práterben pár éve, párat kipróbáltam, lett volna többre is idő, egynek jó volt, teljes élménynek mégsem mondanám mert sokat egyszerűen kihagytam. Szeretném őket kipróbálni? Persze. Ott akkor kipróbálhattam volna? Persze. Mégsem tettem.

A Harry Potter 1-3. kötete önmagában is egy "Potter-élmény", de a teljes egész képhez nem árt a többit se elolvasni és már meglévő élmény még teljesebbé válik.

A Mass Effect esetében meg ugye elkövették ezt a parasztságot, hogy a teljes sztorihoz tényleg nem árt némi DLC tapasztalás sem. Megjegyzem én nem ismerem a W3 DLC-k/kiegek tartalmát, de az alapjáték minőségéből nem esik nehezemre kikövetkeztetni, hogy a DLC-ket kihagyni nem szerencsés.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.01.31. 12:15:25

zorrobomber
Ha csak 25-re jut időm, akkor is nyugodtan fogom élni tovább az életem. Magyarán szólva csak maga a teljesség megvalósítása miatt nem fogok extra köröket tenni feltétlenül. Ha holnap el tudok menni a Práterbe és kipróbálni 25 cuccot, akkor lehet megteszem tudva azt is hogy így kimarad 15 cucc. Lehet másnap a Disneyworld-be megyek és ott is kipróbálom a ride-ok 75%-át, és nem fogok a kardomba dőlni. Akárhogy nézed, igen, van olyan hogy szubjektív teljes élmény, mert nekem az a napom így volt teljes. Ez szerintem kicsit OCD kategória amiről te beszélsz... Máig nem nyúltam Mass Effect DLC-khez és magasról tojok rá, mégis van egy személyes Shepard élményem ami úgy teljes ahogy van...

Pont ez a lényeg hogy objektív szemszögből nem teljes élményről beszélünk, mert a tények azt mutatják hogy kimaradt valami a játékból, de ha te azt mondod hogy a W3 végén te abbahagyod a játékot akkor neked az volt a teljes W3 élmény. Na, nálad ilyen nincs a gaming világon belül, ami abszolút nem baj, és van ahol én is törekszem a teljességre. Egész véletlenül a Witcher-ből én is azt várom, olcsón 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.01.31. 11:58:20

Tinman
Oké befizetlek a Práterbe egy napra, de az ott elérhető 40 masinából 25-öt próbálhatsz csak ki. Neked ez szubjektív teljes élmény. Nekem ez objektív sem az...

zorrobomber
Weeklong deal-ben:
Samorost 3 - 8,79€

zorrobomber
Általánosságban kérdeztem... ha valaki csak az alappal akar és játszik, akkor neki az lesz a "teljes élmény". Szubjektív fogalom, erre akartam utalni, és nem egy univerzális igazság.

grebber
Én is otthon vagyok akkor is hiszen hol lennék az a jó akkor tovàbb is lehet gépezni úgy hogy nem szólnak be 😊

Next PC upgrade: 2022

Tinman
Witcher 3 alap = csonka.
Witcher 3 GOTY = teljes élmény.

Tinman
Oks, jöhetnek az őszinte hsz-ek az OFF topikban, mikor voltatok IRL utoljára az IRL barátokkal, IRL valahol, szilveszter nem ér, akkor szinte mindenki kimozdul, kivéve persze engem <#vigyor3>

zorrobomber
Mit értünk a "teljes élmény" fogalom alatt?

Voltan
Ezen az alapon majd´ minden itteni topiklakónak full antiszociálisnak kellene lennie, mind elég sokat kockulunk a gép előtt.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Tinman
Rém egyszerű: A túl sok PC-vel töltött idő antiszociálissá tesz. Ehhez nem kell fizetni senkinek. Jelenlegi állapotában maga a pszichológia, -mint tudomány- még viccnek is rossz, durva sértés a többi tudományra nézve...

mooo
Jaj hát én nem csak az érdekel nem érdekel témára gondoltam. Hanem úgy mindenre. Az elejétől kell kezdeni kideríteni mi a probléma forrása.
grebber
Nem járok sehova only melo + fociedzések + néha futni.
Engem nem tud izgatni egy nyaralás/ utazás az isten háta mögé,kirándulás stb.
Hidd el ha érdekelne más nem a gép előtt élnék.

Ijesztően hasonlítasz egy régesrégi csetes pajtásomra 2000 környékéről..ő még találkozni se szeretett senkivel,a nevét se tudta senki,de nagy gépmániás volt szintén
grebber
Hidd el ha az embert nem érdekli pl a legozás papolhat neki bárki akkor se fogja érdekelni... max ha a filmekben látott titkosügynökös agyba beépített imádom s legozást rakják a fejbe.
Nekem csak a gépezés ad értelmet azt szeretem az a hobbim a mindenem idén már 18 éve.

Ez azért szomorú.
Sajnálom, mert annyi élményt szerezhetne (tényleg csak őszinte jóindulatból mondom).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

kill3r21
Grebber, látom az elvekből nem engedtél azóta sem, pacsi 😉
mooo
Egy esélyt adnék egy pszichológusnak. De sajnos nem sokan élnek vele, pedig faszán egyenesbe tud rakni életeket. Persze biztos van ami már menthetetlen.
Hát úgy tényleg nehéz.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Atisz
Humble Bundle oldalán korlátozott ideig ingyenesen letölthető az X-COM: UFO Defense. Jó kis nosztalgia (én egyébként sosem játszottam, nálam a Terror from the Deep volt az első).

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.