Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Több, mint négyszer annyian vannak és fele annyi bevételt hoznak.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Amennyire jó a N hype, már én is ott tartok, hogy érdekel és 10$ nem sok, mobilnetem is van már végre normális...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mindezektől eltekintve gyűlölök mobilra fejleszteni😊
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.01.31. 18:36:05
[merlinw.org]
Az iOS-ről származó appstore bevétel majdnem duplája az androidosnak úgy, hogy kb. négyszer annyi Androidos eszköz aktív, és a letöltések száma is sokszorosa egy-egy appnak. Csak az Androidos user sokkal kevésbé hajlandó bármiért fizetni - ez az elmúlt sok évben elég egyértelműen bebizonyosodott.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A cikk végeredményben igen, azt jelenti hogy az embereknek tetszik a játék, mert az átlagnál többen veszik meg a teljes játékot. És igen, az emberek ~95%-a általában megelégszik a nem teljes élménnyel 😊 Persze tudom mobil piac, stb. de a mai beszélgetésbe jól illik 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.01.31. 17:11:33
Nálam ugye az in-app purchase azt jelenti, hogy mittomén' én vehetsz életet, extra képességet etc. Az oké, hogy in-app is feloldható a játék többi része, de gondolom "kívül" is és úgy is 10$ nem?
Nemtom, nincs almám, nem is lesz.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.01.31. 17:06:05
Hol írják, hogy in app purchase? Eskü nem találom...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.01.31. 16:01:59
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Komolyra fordítva a szót, tényleg, ha egy cseppet sem érdekelne, akkor csak elmennék mellette.
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.01.31. 14:07:50
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.01.31. 13:44:45
Why so serious?
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
mindenki a pénztárcájával szavaz, ki max 5 dollárt, ki 20-30 eurót. az h a te szavazatod is számít azért elég illúzió mikor a day1/preorder tábor annyival nagyobb. jobban mondva számít ugyan csak lepkefing a tornádóban. de ha jól látom már azt írtad ezt elfogadod csak azt nem h "terjeszti az igét" ... dehát bakker nem vmi lángoló szemű próféta követők ezreivel 😄 emiatt nem értem a vita alapját 😊
a többi részt szvsz tisztáztuk
Utoljára szerkesztette: Andule, 2017.01.31. 13:18:38
A régi UFO 😊
Screenshot, félreértések elkerülése végett:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.01.31. 13:13:15
A Harry Potter 1-3. kötete önmagában is egy "Potter-élmény", de a teljes egész képhez nem árt a többit se elolvasni és már meglévő élmény még teljesebbé válik.
A Mass Effect esetében meg ugye elkövették ezt a parasztságot, hogy a teljes sztorihoz tényleg nem árt némi DLC tapasztalás sem. Megjegyzem én nem ismerem a W3 DLC-k/kiegek tartalmát, de az alapjáték minőségéből nem esik nehezemre kikövetkeztetni, hogy a DLC-ket kihagyni nem szerencsés.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.01.31. 12:15:25
Pont ez a lényeg hogy objektív szemszögből nem teljes élményről beszélünk, mert a tények azt mutatják hogy kimaradt valami a játékból, de ha te azt mondod hogy a W3 végén te abbahagyod a játékot akkor neked az volt a teljes W3 élmény. Na, nálad ilyen nincs a gaming világon belül, ami abszolút nem baj, és van ahol én is törekszem a teljességre. Egész véletlenül a Witcher-ből én is azt várom, olcsón 😊
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2017.01.31. 11:58:20
Samorost 3 - 8,79€
Next PC upgrade: 2022
Witcher 3 GOTY = teljes élmény.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Engem nem tud izgatni egy nyaralás/ utazás az isten háta mögé,kirándulás stb.
Hidd el ha érdekelne más nem a gép előtt élnék.
Nekem csak a gépezés ad értelmet azt szeretem az a hobbim a mindenem idén már 18 éve.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.