Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Undorítóak ezek a többnyelvû feliratok a hátoldalán!!! Legyen inkább csak angol, csak ilyen borzalmat ne csináljanak. Jó nekem a steames, ott legalább nem kell ilyen borzalommal szembesülnöm.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Mert látom van PayPal meg másik kettõ, de nekem egyik sincs.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
[merlinw.org]
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Next PC upgrade: 2022
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Miért kellet ebbe most belekötni?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
itt az update aki nem ismerne a jatekokat: LINK
http://jateknaplo.blog.hu
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szerintem, ez a játék másként nem tud élvezetes lenni.
Természetesen, végigjátszható egérrel is, hiszen számos helyen kell a finom célzás
Ugyanakkor, a játék segít a célzásban.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ez az a játék, amit biztosan fenn hagyok még a gépemen és boldogan áldozok rá hosszú órákat az újabb végigjátszásokkal.
Az "Alice: Madness Returns" 21 és fél órányi X360-as matatása rászoktatott 😊

Na neeeee... ennyire se tellett a PC átiratban? Vagy kontLOLerrel tolod?
FNW-ra: Ennyiért még nekem is húzós, csak örömködök, hogy már van, vehetõ és vihetõ :-)
Néztem Zavvin, de még kedvezménnyel is drágább, viszont náluk szerintem 2 hónap és fele áron lesz. Akkor majd jól lecsapunk reája!

Persze, mondhatja más, hogy a beltartalom a lényeg, meg örüljünk, hogy ilyen is van, de... a pénzemért ne kapjak már hányadék borítót!
Vagy ha igen, akkor az inkább angol-magyar legyen.
Másodsorban, erre vártam én is, és majd ha jobb ára és jobb kilátásaim lesznek, akkor bekerül a gyûjteménybe.
de persze, az origin JÓ 😄
Forza.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
origin <#eljen>#eljen> ea <#eljen>#eljen>
Forza.
Shogun 2 1000 Ft-ért elgondolkodtató.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Shogun 2-öt rég meg akartam venni!Most 1273 ft-ért megkaptam steamre regeltem is!<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Nyomj egy keresõt CTRL+F és keress rá: "Dead Space"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Deus Ex: Human Revolution ~8.7 USD és steam-es.
Total War Shogun 2: ~5.8 USD steam-es."
Mass Effect 1 - $5
Mass Effect 2 - $5
Mass Effect 2 Digital Deluxe Edition - $7.5
Gondolom originre regelhetõek csak!
#35002 Szégyeld magad, nekem még apámé voltak a könyvek és csak lekaptam a polcról egy unalmas napon hogy mégis mi ez vagy 15 éve. Onnan pedig egy örök emlék maradt az elolvasása. 😊
#35003 sajnos steam nem adott 1-hez CD kulcsot csak a második részt tudtam beregelni originre, ezért kérdeztem
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed