Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zzeN
Key-t küldenek mailban ha jól emlékszek😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

arty
megvettem a shift2-t, de nem kaptam meg originben 😮

kiléptem, visszaléptem, akkor se 😞 szuper ... ea ...

Forza.

w77d
MÚKÖDIK! Örök hála 😄

w77d
beírom, fel is ismeri, hogy az az uprising, kiválasztom, hogy melyik verziót akarom (akármelyiket választom ugyan az a vége), elkezd tölteni majd kiírja hogy hiba lépett fel a termék beváltása során... hova lehet írni ilyen üggyel?

Igen, ez kicsit trükkös volt, mert azt én is csak itt tudtam aktválni: https://activate.ea.com/

Beírod a kódot, az accountodhoz tartozó mail címet és az accountod jelszavát. Ezután Originen már rögtön látni is fogod az Uprising-et 😊

w77d
nekem az uprising kódomat nem fgadja el

grebber
Mafia 2-nek van olyan dobozos verziója ami az összes kieget tartalmazza?
Ha igen hol lehet kapni legolcsóbban?

Next PC upgrade: 2022

arty
gondolom pénzt is sikárotban válatasz és kaját is az ukrán maffiátol veszed... vagy nem? akkor a cd kulcsot miért ott? ha meg nem, akkor miért parázol? hallottál már LEGÁLIS kulcs elvételérõl? naugye...

Forza.

DarkSector
Régebben engem sem míg meg nem vettem az elsõ játékomat. A Bad Company 2-õt.
Majd egy Medal of Honor-t.
És utána egy Dead Space 2-õt. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

az n1

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Zomil
csodás 😊
mondjuk én csak az alapitvány trilogiát olvastam, de sosem fogom elfelejteni mennyire csodálatos az a történet 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Én ezért szeretem, ha egy játéknak Steam-es védelme van. Ha már valamilyen online aktivációhoz kötött, akkor az legyen Steam-es, és lesz róla backup, illetve nem korlátozzák a telepítések számát.

Wesker is tanusíthatja, hogy van egy-két nemcsak megbízható, de kifejezettten rendes kulcsos oldal (lásd Yuplay.ru).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nagyon szépek! Hogy jók-e arról nem tudok sajnos nyilatkozni. Ez az 5 könyv is felkerül a naptáram "Majd Egyszer" részére.

Basszus... Már nem sok hely van arra az idõpontra bármit is bejegyezni...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én CD kulcsot eddig egyetlen egyet vettem, Amazonól egy MW2 (plusz ugye az indie bundle-ök). Nem tudom, én nem bízom az ilyen vaterás CD kulcs árusokban... Ki tudja honnna származnak. Ha kell valami, akkor inkább várok egy leárazásra, és meglesz tisztán, hivatalosan.

w77d
nekem is megvan még a Dirt 3-am...

Saints row 3-am még mindig a helyén, pedig én is kulcsot vettem...

<#eljen><#worship>

Köszi a linket, hasznos! Megkímél néhány próbálkozástól 😊

Nem, a dobozost regisztráltam be.

IMYke2.0.0.0
Húúúú - szégyellem, de én még nem olvastam...
Pótolnom kellene (ezt is).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Jah az amazon kivétel !
Sirch
De ugye nem gyújtósnak!

w77d
<#worship><#worship><#worship>

MerlinW
Off, hideg az idei tél, így hát bevásároltam😊

[merlinw.org]

grebber
Ez azért nem igaz. Ez a cd key-es téma inkább csak kiszivárgott game-ek esetén necces.
Mert pl elég sokan vannak pl én is akik olcsó amazonos steam kulcsokat tradelünk.

wesker24
Ez igy igaz aki kulcsot vesz más userektõl amit trade alapján szerzett az illetõ az meg is érdemli !

Csakis legális CD kulcs eladóktól érdemes kulcsot venni ! Lásd (Intkeys)
grebber
Nem akarok senkit hülyének nézni de ha nem megbizható cd key-es helyrõl vették hanem tradelték, akkor meg is érdemlik.
A világ tele volt hírekkel hogy kiszivárogtak dead island meg dirt 3 cd key -ek.Ezeket élbõl nem szabad tradelni nincs rá semmi garanacia pár nap múlva törlik-e a fiókról!

wesker24
Ezért kell mindig csak hivatalos CD kulcs eladótól vásárolni !

Az ilyen bizonytalan eredetû userektõl nem érdemes venni !
IMYke2.0.0.0
Ez csak erõsíti bennem a CD-kulcs-vásárlás ellenszenvet... 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ollie
Srácok, már 2 fórumon olvastam magyaroktól, hogy eltávolították a Steam accountjukról a Dead Island-et. Úgy néz ki, hogy mindketten kulcsot vettek valahonnan.

IMYke2.0.0.0
A STEAM-es listámban: "Call of Duty: Modern Warfare 3 - Multiplayer - 2 days left" - Távozz tõlem sátán!

IMYke2.0.0.0
Nálam mûködik - a kedvedért elindítottam, frissített és már a helyén is van, a jobb alsó sarokban.

Büdös Bohóc
steam kliens nálam nem jelentkezik be, mi a rák van, egyik nap tolt egy frissítést, ma megyek fel megint frissítés, de azóta meg nem lép be...

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Üdv Játékosok!

Most kaptam levelet a CdGalaxis-tól hogy a King Arthur II CE rendelhetõ keddi kiszállítással. Akit érdekel csapjon le rá. Az ár futárostól 14.000 Ft

ollie
Ja bocs, félreértettelek.

ollie
Mitõl lenne az?

Dead Space stemes?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Sirch
Arra tökéletes, hogy a retail példányaidról legyen egy egy digitális "backup". Én csak azt sajnálom, hogy ugyanilyen szolgáltatást miért nem tud például az Ubisoft is indítani, ha már egyszer minden játékukat online be kell regisztrálni a használathoz.

ollie
Pont belenyúltál abba a néhányba, amit be lehet regisztrálni.

Itt a teljes lista.

Összesen 44 játék regisztrálható, a kiegészítõket is beleértve.

Én is tervezem a steames Mass Effect 1-emet beregisztrálni az origin only ME 2-m mellé. Amúgy is a 3. résznek már szerves részét képezi az origin. Így egyben lesz a trilógia.

Nem olyan rossz ez az origin, drága, de nem rossz.

Nekem az 😊 Nem nagyon követtem eddig az Origint, sõt, egyáltalán nem érdekelt.

DarkSector
Ez amúgy nem újdonság. De grat. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Beszarok. Tegnap regeltem Originre, és bergisztráltam a Red Alert 3 Uprising-ot (amit ugye amúgy is online kell "beváltani"), majd próbaképp a CnC4-et... és mûködött! Ezután sikerült beregisztrálni az alap Red Alert 3-at is, a Dead Space elsõ részét, sõt, a Steam-es Burnout Paradise kulcsomat fölhasználva azt is beregisztráltam 😊 Ezt álmomban sem gondoltam volna. A C&C3-at és kiegét viszont már nem engedte 😞 Magyarán, Origin-en még semmit nem vásároltam, de máris van 5 játékom, ami ott van a gyûjteményemben és késõbb bármikor le tudom tölteni. Ez már tetszik! <#eljen>

A kliens mondjuk meglehetõsen fapados, de majd lesz az jobb is. Este még próbálkozom, kíváncsi vagyok, miket lehet még beregisztrálni 😊

ollie
A Bioshock-ot sehova, a többit lehet Steam-re regelni, 3 esetben muszáj is.

IMYke2.0.0.0
Egyetértek - csak akkor éri meg, ha mondjuk 2+ játékot veszel tõlük <én így tettem annak idején, többször is>.
A cég megbízható, csak drága.

IMYke2.0.0.0
Bár ezt erõsen tagadta az üzlethálózat...
A kínálattal voltak gondok.

Tinman
2.95 GBP náluk a szállítási költség... azt eléggé nem szoktam szeretni.
Persze sok játéknál ok, de ki rendel sok játékot egyszerre?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Gamestop.com-on 75%-os 2K Games akció:

Mafia 2 $7.49
Borderlans $4.99
Bioshock $4.99
Duke Nukem Forever $4.99
Sid Meier's Civilization V $7.49

Azt sajnos nem tudom lehet-e õket steam-re regelni mert ilyen információt nem találtam!