Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
kiléptem, visszaléptem, akkor se 😞 szuper ... ea ...
Forza.
Beírod a kódot, az accountodhoz tartozó mail címet és az accountod jelszavát. Ezután Originen már rögtön látni is fogod az Uprising-et 😊
Ha igen hol lehet kapni legolcsóbban?
Next PC upgrade: 2022
Forza.
Majd egy Medal of Honor-t.
És utána egy Dead Space 2-õt. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
mondjuk én csak az alapitvány trilogiát olvastam, de sosem fogom elfelejteni mennyire csodálatos az a történet 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Basszus... Már nem sok hely van arra az idõpontra bármit is bejegyezni...XD
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Pótolnom kellene (ezt is).
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mert pl elég sokan vannak pl én is akik olcsó amazonos steam kulcsokat tradelünk.
Csakis legális CD kulcs eladóktól érdemes kulcsot venni ! Lásd (Intkeys)
A világ tele volt hírekkel hogy kiszivárogtak dead island meg dirt 3 cd key -ek.Ezeket élbõl nem szabad tradelni nincs rá semmi garanacia pár nap múlva törlik-e a fiókról!
Az ilyen bizonytalan eredetû userektõl nem érdemes venni !
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Most kaptam levelet a CdGalaxis-tól hogy a King Arthur II CE rendelhetõ keddi kiszállítással. Akit érdekel csapjon le rá. Az ár futárostól 14.000 Ft
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Itt a teljes lista.
Összesen 44 játék regisztrálható, a kiegészítõket is beleértve.
Nem olyan rossz ez az origin, drága, de nem rossz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A kliens mondjuk meglehetõsen fapados, de majd lesz az jobb is. Este még próbálkozom, kíváncsi vagyok, miket lehet még beregisztrálni 😊
A cég megbízható, csak drága.
Persze sok játéknál ok, de ki rendel sok játékot egyszerre?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.