Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ettõl függetlenül, RÁ is akarok idõt szakítani majd valamikor, mert annak a sztorija még jobban izgat.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Valszeg ha minden küldit és minden bokrot megnézel egy idö után unalmas lesz.
Szerintem nem szabad, hagyni, hogy leüljön egy játék pörgösen kell játszani.
Nekem ugyanez volt a Skyrimel is 60h után már monoton volt mert mindig mindent felakartam fedezni és minden küldit megcsinálni.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Sok idõt el tudok pepecselni 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Tegnap, amikor az egyik sérült Fae (zöldeskék arcúak) ott feküdt sérülten a földön és nyögdécselt, én pedig mellékküldetésben megkaptam a lehetõséget, hogy gyógyírt találjak a szenvedéseire mint a villám vágtam bele a dologba, átgyalogoltam mindenen és mindenkin, szinte már türelmetlenül kerestem a személyt, aki segíthet
Eddig ~11 órát bóklásztam csak az elsõ területen, minden lszedhetõ összetevõvel próbálkozva, minden ládát feltörve, mindent elolvasva (levelek, feljegyzések, könyvek, dialógusok) és minden küldetést elfogadva.
Gépszíj.
Elsõ terület jó, Sivatag helyenként nagyon jó, Puszták dög unalom és fantáziátlan (ezidáig eddig jutottam), de a fõszál nagyon érdekes.
A legnagyobb baj vele az, hogy az elsõ 5 óra után már nem nagyon tud újat mutatni. Addigre minden puskaport ellõttek.
Lehet nem csak ezzel kéne játszanom mióta kijött? <#rolleyes>#rolleyes>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Majd valamikor végig fogom vinni az biztos,de semmi hangulatot nem találok benne.Akkor inkább elõszedem Gothic 1-et és újra végigjátszom azt.
Next PC upgrade: 2022
Nem mindenkinek tetszik amit és ahogy mondja, de legalább õszintén hisz abban, amit állít.
Ettõl függetlenül, nem mindenki IQ 0 akinek nem jön be feltétlenül és maradéktalanul az AW.
Amit láttam abból a történet tényleg érdekes lehet, de a felgöngyölítés alatt rengegeteg a "mész az erdõben 2 métert jönnek a rosszarcúak, lenyomod õket, mész tovább újra rosszarcú ismét lenyomod" típusú rész.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
davidka003:Nem tudom, hogy minden Auchnan-ban annyi-e. De ha ráérsz megnézheted a hozzád legközelebbiben. Veszíteni nem veszítesz semmit.
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Engem érdekel Alan sorsa, biztosan végigjátszom ezt az interaktív filmet.
Nem akarok flémelni, befejeztem.
Stephen King egyszer ezt írta: “A rémálmok a logika birodalmán kívül léteznek, a magyarázatokban nincs semmi szórakoztató, ezek a félelem költészetének antitézisei.” Egy horror-történetben az áldozat mindig azt kérdezi: “Miért?”, de nincs rá magyarázat, és nem is kell, hogy legyen. A megválaszolatlan rejtély marad meg bennünk a legtovább, a történet végén erre fogunk emlékezni.
Több embernek nem tetszett ez a lassan csordogáló kissé unalmas játékmenet mint amennyinek tetszett ezt a játék bevételei is bizonyitják.
Egyszer végig lehet tolni ha nincs más aztán erõsen felejtös, szvsz.
A többi (még) nem nyerte el annyira a tetszésemet, de ismerem magam már annyira, hogy tudjam, ez meg fog változni, hiszen ha elkap egy játék atmoszférája, akkor még álmodni is képes vagyok vele/róla és továbbszövöm a sztorit alfában is 😊
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Elsõ benyomásom, vázlatosan: érthetetlen számomra ez a nagy hype körülötte.
Majdnem közel 2 órányi játék után:
(Pozitívum)
+ jó a történetvezetés
+ érdekel, hogy mi lesz a sorsa szereplõnknek
+ X360 vezérlõvel majdnem olyan jó irányítani a PC-s verziót, mint egérrel
(Negatívum)
- fejlesztéssel együtt egy ~ 5 éves játék nehogy más ne fusson Full HD-ban minden lehetséges beállítást maximumra állítva a gépemen... és nem fut, csak ha két dolgot 'mediumra' állítok
- egyáltalán nem indokolt gépigény
- a történet egy olcsó amerikai filmre emlékeztet
- számos helyen szinte baltával faragott környezet, és tárgyak, életlen textúrák ugyanakkor néhol meg majdnem fotó-realisztikus (talán a sok szûrõnek és távolságnak köszönhetõen?),
- a játék motorjával készült átvezetõ animációk és a PC-re továbbcsiszolt összkép között zongorázni lehet a különbséget = látszik, hogy elõbbi az X360-as munka
- eléggé humoros és furcsa a megszerzendõ dolgok listája a menüben (Achi-vadászoknak persze izgalmas lehet)
Persze, ~2 óra semmi egy olyan játékban, amit ennek többszöröse alatt lehet csak végigjátszani, de azért az elsõ benyomások sokat nyomnak a latban.
Olyannyira, hogy az este hátralévõ részében inkább Amalurban kalandoztam kicsit.
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Amúgy van még további 4 kötet, a Encyclopedia Galactica Alternativa, bár ezekrõl nem tudok semmit.
Én most Clarke-tól vettem meg a teljes Ürodisszeia gyûjteményes kiadást, aztán tervben van még a két Conan összes, illetve a Dûne kötetek. Isten pénze sem elég ezekre, de idõvel talán meglesz minden kimaradt könyv. 😊
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Fõleg, hogy ez a pakk tényleg valami orbitális.
csoli31: 2000 Ft-ért Witcher 2 PE verzióhoz gratulálok! Picit mászhev csupán, ennyiért. 😊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
-A játékot tartalmazó DVD-k
-Soundtrack CD
-"Így készült" DVD
-Kézikönyv
-Útmutató (Tippek, trükkök és részletes leírások - szerepjátékosok számára elengedhetetlen)
-Levél és érme
-Térkép
-Papercraft (Két egyedi papercraft figura)
-Etui (Egy kis érme)
-DLC (Titokzatos árus)
A kicsit is igényesebbek tudják, hogy mindegyikhez kiegészítõk/DLC-k kaphatók, és bizony, nélkülük az élmény sem az igazi.
Fallout 3 & Oblivion Double Pack érkezik tavasszal
Minden fillért húzzunk le a néptõl!