Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
A Skyrim nekem is fenn van a gépen - hosszú-hosszú ideje felé sem néztem.
Ettõl függetlenül, RÁ is akarok idõt szakítani majd valamikor, mert annak a sztorija még jobban izgat.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

jarlaxxe
Én 45h alatt toltam végig az elsõ karimal az amalurt nem volt semmi üresjárat.
Valszeg ha minden küldit és minden bokrot megnézel egy idö után unalmas lesz.
Szerintem nem szabad, hagyni, hogy leüljön egy játék pörgösen kell játszani.
Nekem ugyanez volt a Skyrimel is 60h után már monoton volt mert mindig mindent felakartam fedezni és minden küldit megcsinálni.

w77d
ja meg persze boxon a Red Dead-et tolom tiszta erõvel, utolérhetetlenül jó...

Totti5
Nem teszem, csak olyan játékot ne degradáljon le senki felejtõsnek ahol a story a generáció egyik legjobbja. Ha azt írta volna hogy nem tetszik neki a gameplay meg sem szólalok, csak ezt az agyatlan fikát nem bírom...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Azt persze elfelejtettem mondani, hogy - és ezt talán sokan elmulasztják egy (akció) RPG esetében - az összes képességet (Abilities) átolvastam, minden feloldott mozdulat (Moves) videót megnéztem és az italkészítéssel is próbálkozom.
Sok idõt el tudok pepecselni 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nehogy fölhúzd már ezen magad. Mindenkinek más ízlése van, van akinek bejön, másoknak nem. Ez így normális.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Én nagyon bele tudom élni magam egy játékba, ha "rászabadítom" szívem-lelkem.
Tegnap, amikor az egyik sérült Fae (zöldeskék arcúak) ott feküdt sérülten a földön és nyögdécselt, én pedig mellékküldetésben megkaptam a lehetõséget, hogy gyógyírt találjak a szenvedéseire mint a villám vágtam bele a dologba, átgyalogoltam mindenen és mindenkin, szinte már türelmetlenül kerestem a személyt, aki segíthet , és amikor (félig-meddig) sikerült megtudnom mi lesz vele, kicsit összetörtem, de azt mondtam magamnak: na ez a játék most elkapott.
Eddig ~11 órát bóklásztam csak az elsõ területen, minden lszedhetõ összetevõvel próbálkozva, minden ládát feltörve, mindent elolvasva (levelek, feljegyzések, könyvek, dialógusok) és minden küldetést elfogadva.
Gépszíj.

w77d
én a skyrim-el vagyok így, mint sokan az AW-el... kipróbáltam, megnéztem, nem tetszett, túl van hájpolva... Én mostanság Divinity 2-t tolok rengeteget meg Binding of Isaac-ot..

Totti5
Nem is azoknak írtam akiknek nem jön be. Ha nem tetszik nem tetszik, nincs azzal semmi gond. A lényeg itt volt: "Egyszer végig lehet tolni ha nincs más aztán erõsen felejtös".

Nem akarlak elkeseríteni, de így a 43. órát taposva idõnként majdnem elaludtam a monitor elõtt (és sajnos a játékosok nagy része ugyanerre a következtetésre jutott, amit én akkor lehurrogtam)...

Elsõ terület jó, Sivatag helyenként nagyon jó, Puszták dög unalom és fantáziátlan (ezidáig eddig jutottam), de a fõszál nagyon érdekes.

A legnagyobb baj vele az, hogy az elsõ 5 óra után már nem nagyon tud újat mutatni. Addigre minden puskaport ellõttek.

Lehet nem csak ezzel kéne játszanom mióta kijött? <#rolleyes>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Shep
Hát hinni hisz csak sokszor akkor is ragaszkodik hozzá, mikor már mindenki számára világos, hogy nincsen igaza. Bár lehet õ is érzi csak a büszkesége nem engedi beismerni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Azzal viszont úgy vagyok számomra egy fillért sem ér.
Majd valamikor végig fogom vinni az biztos,de semmi hangulatot nem találok benne.Akkor inkább elõszedem Gothic 1-et és újra végigjátszom azt.

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Nem szabad egy félmondat miatt tönkretenned a saját napodat. Totti ilyen, és ilyennek is szeretjük - ami a szívén az a száján.
Nem mindenkinek tetszik amit és ahogy mondja, de legalább õszintén hisz abban, amit állít.

Ettõl függetlenül, nem mindenki IQ 0 akinek nem jön be feltétlenül és maradéktalanul az AW.

Én nem nagyon akarok beleszólni ebbe az Alan Wake témába, mivel még virágbolti verziót se néztem. Azonban konzolos megjelenés után néztem végigjátszást (nem teljesen végig, de belenézegettem, hogy megismerjem a játékmenetet) és én ott azt láttam, hogy igen repetatív a játékmenet.

Amit láttam abból a történet tényleg érdekes lehet, de a felgöngyölítés alatt rengegeteg a "mész az erdõben 2 métert jönnek a rosszarcúak, lenyomod õket, mész tovább újra rosszarcú ismét lenyomod" típusú rész.

IMYke2.0.0.0
Megértem a lelkesedésedet, mert én most egy másik játékkal szemben érzek ilyesmit - "Kingdoms of Amalur: Reckoning".

Shep
Ne is foglalkozz vele, a fél topikot leagyhalottozta.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

jarlaxxe
Te imyke szerintem töröld annak a luzernak a #35098-ös hozzászolását vagy irok egy olyat válaszul a 0iq-jára amit nem fog megköszöni a szerencsétlen.

Totti5
Interaktív film nálam a Heavy Raint jelenti. Alan gameplay szinten olyan mint a Max Payne.

grebber
Nem tudom ki hogy van vele én nyomorék spórolós surmó warez köcsög vagyok,de ez az Alan Wake annyira bejött,hogy azt fontolgatom továbbra is járok az ezer éves ruháimba ,de ezt megfogom venni dobozos CE-be!

Shep
A gond az ,hogy ez egy játék (én úgy tudom) és a többség játszani akar nem filmet nézni és úgy gondolják ,hogy ha atom thrillert akar akkor elolvas egy Stefán Király mûvet. Ellenben egy játéktól kicsit többet vár lámpázástól meg generátorok rugdosásától. ami valahol azért érthetõ.

IMYke2.0.0.0
Az elsõ rész nyitánya (intro zene) és a kocsmaverekedés alatt hallható is még MINDIG a fülemben cseng 😊

Megvettem volna én is annyiért (mert a fejlesztõk megérdemlik), de nem engedhettem (engedhetem) meg magamnak. Az elsõ részét is premier áron vettem (igaz pár hónapot várni kellet, hogy itt Miskolcon is elérhetõ legyen). Most hallgatom a zenéjét (tegnap belehallgattam este), és valami fenomenális. Ugyan olyan jó a zenéje mint az elsõ részének. Tudnak a játékokhoz is nagyszerû, és felejthetetlen zenéket csinálni. Mint ahogy egyes filmekhez is.

davidka003:Nem tudom, hogy minden Auchnan-ban annyi-e. De ha ráérsz megnézheted a hozzád legközelebbiben. Veszíteni nem veszítesz semmit.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Shep
Az a baj az Elen Wékkel, hogy a játékmenet marhára repetatív és igazából egy idõ után unalmas is de valahogy a történet és a hangulat miatt viszi magával az embert, legalábbis engem. Fõleg a 3. fejezettõl igaz ez.

IMYke2.0.0.0
Igen, és ez nagyon hatásos bevezetõ is volt. Ahogy a korábban rongyosra nézett PC-n demózott környezet bemutatása is - bár, mintha akkoriban sokkal szebbnek láttam volna a vizet és más dolgokat.

Engem érdekel Alan sorsa, biztosan végigjátszom ezt az interaktív filmet.

Totti5
Persze, persze felejtõs... iq 0 embereknek biztos. Nehéz elhinni, vagyis én nem tudom ( tudom én vagyok a hülye ), hogy egy ilyen jó történettel rendelkezõ játékot dobnak a disznók elé és valaki ilyet mer rá írni hogy "Egyszer végig lehet tolni ha nincs más aztán erõsen felejtös"

Nem akarok flémelni, befejeztem.

IMYke2.0.0.0
Aki lemaradt volna róla, és most be akarja szerezni: Alan Wake Collector's Edition STEAM gift sûrgõsen eladó

Totti5
Tudod mivel kezdett:

Stephen King egyszer ezt írta: “A rémálmok a logika birodalmán kívül léteznek, a magyarázatokban nincs semmi szórakoztató, ezek a félelem költészetének antitézisei.” Egy horror-történetben az áldozat mindig azt kérdezi: “Miért?”, de nincs rá magyarázat, és nem is kell, hogy legyen. A megválaszolatlan rejtély marad meg bennünk a legtovább, a történet végén erre fogunk emlékezni.

jarlaxxe
Felesleges állandoan gyözködnöd az embereket, hogy az AW jó játék.
Több embernek nem tetszett ez a lassan csordogáló kissé unalmas játékmenet mint amennyinek tetszett ezt a játék bevételei is bizonyitják.
Egyszer végig lehet tolni ha nincs más aztán erõsen felejtös, szvsz.

IMYke2.0.0.0
Olvasható, hogy a történetvezetést kiemeltem - már ~2 óra alatt látható, hogy ez az erõssége.
A többi (még) nem nyerte el annyira a tetszésemet, de ismerem magam már annyira, hogy tudjam, ez meg fog változni, hiszen ha elkap egy játék atmoszférája, akkor még álmodni is képes vagyok vele/róla és továbbszövöm a sztorit alfában is 😊

Totti5
Majd ha végigvitted, szedd össze hogy mely TPS játékokban volt jobb story, storyvezetés és tálalás.

Totti5
Nem lesz jobb, mert végig ugyan olyan jó. Ne legyen már baj hogy az elsõ órában nem dõl össze alattad egy épület, nem kerget 20 monszta, nem tör ki a vulkán... pont az a lényege az AWnak, hogy a fõszereplõ is annyi tud mint te és fel kell fedezni a dolgokat. Ez nem akció dara, még ha akció játék is a gameplay.

davidka003
Azt mondják 3-4 óra játszás után jobb lesz. Én majd szerintem magyar felirattal és patch-ek után kezdem csak el.Ha már eddig bírtam várni akkor belefér még pár hét.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Csúnya-rossz bácsi vagyok, mert nem boltban, vagy digitálisan vett példánnyal próbálkozva alakítottam ki a véleményemet, és a WRZ társadalom azon rétegét erõsítem, aki nem fog azonnal rohanni a boltba érte, de tegnap este kipróbáltam az elenkvéket ("Alan Wake")...

Elsõ benyomásom, vázlatosan: érthetetlen számomra ez a nagy hype körülötte.

Majdnem közel 2 órányi játék után:

(Pozitívum)
+ jó a történetvezetés
+ érdekel, hogy mi lesz a sorsa szereplõnknek
+ X360 vezérlõvel majdnem olyan jó irányítani a PC-s verziót, mint egérrel

(Negatívum)
- fejlesztéssel együtt egy ~ 5 éves játék nehogy más ne fusson Full HD-ban minden lehetséges beállítást maximumra állítva a gépemen... és nem fut, csak ha két dolgot 'mediumra' állítok
- egyáltalán nem indokolt gépigény
- a történet egy olcsó amerikai filmre emlékeztet
- számos helyen szinte baltával faragott környezet, és tárgyak, életlen textúrák ugyanakkor néhol meg majdnem fotó-realisztikus (talán a sok szûrõnek és távolságnak köszönhetõen?),
- a játék motorjával készült átvezetõ animációk és a PC-re továbbcsiszolt összkép között zongorázni lehet a különbséget = látszik, hogy elõbbi az X360-as munka
- eléggé humoros és furcsa a megszerzendõ dolgok listája a menüben (Achi-vadászoknak persze izgalmas lehet)

Persze, ~2 óra semmi egy olyan játékban, amit ennek többszöröse alatt lehet csak végigjátszani, de azért az elsõ benyomások sokat nyomnak a latban.
Olyannyira, hogy az este hátralévõ részében inkább Amalurban kalandoztam kicsit.

balee4
Amúgy szukits-tól rendelted?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Egyelõre én majd csak az elsõt veszem meg, soha nem olvastam Asimovot, szóval nem tudom mennyire jönne be a stílusa.

Amúgy van még további 4 kötet, a Encyclopedia Galactica Alternativa, bár ezekrõl nem tudok semmit.

Én most Clarke-tól vettem meg a teljes Ürodisszeia gyûjteményes kiadást, aztán tervben van még a két Conan összes, illetve a Dûne kötetek. Isten pénze sem elég ezekre, de idõvel talán meglesz minden kimaradt könyv. 😊

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

fery02
Köszi, be is zsákoltam én is az ajánlott, 15 $-os áron. Így lelki ismeret furdalásom se lesz.
Fõleg, hogy ez a pakk tényleg valami orbitális.

csoli31: 2000 Ft-ért Witcher 2 PE verzióhoz gratulálok! Picit mászhev csupán, ennyiért. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Egyszeri kiadásnak biztos sok, de hogy a magyar könyvpiaci helyzetet nézve piszok drága lenne (szóval valahol értelek), azt barokkos túlzásnak tartom. Persze ha az ember jó áron vadászgat antikváriumokban vagy mondjuk a Bookdepositoryról, akkor nyilván máshoz van szokva.
w77d
én megjelenéskor megvettem a CE-t huszonvalamennyiért, de pár hete eladtam bontatlanul, mert kaptam egy simát ajándékba és azon toltam ki inkább

Én meg még tavaly májusban 10k-ért vettem.

Nekem ilyen borzalom nem kell.

davidka003
Az nem lehet, hogy minden Auchanban ennyibe kerül? 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Sirch
De messze van Miskolc néha.

Ez a Prémium kiadás (nem a CE):
-A játékot tartalmazó DVD-k
-Soundtrack CD
-"Így készült" DVD
-Kézikönyv
-Útmutató (Tippek, trükkök és részletes leírások - szerepjátékosok számára elengedhetetlen)
-Levél és érme
-Térkép
-Papercraft (Két egyedi papercraft figura)
-Etui (Egy kis érme)
-DLC (Titokzatos árus)

lalakov
De lehet(én is azzal fizettem 😊 ), a PayPalt válaszd, ott lehet különbözõ hitelkártyákkal is fizetni.
davidka003
2000 Ft-ért mi van benne?

IMYke2.0.0.0
Hát ez tényleg a maximális bõr-lehúzás a gyanútlan <és tájékozatlan> vásárlókról.

A kicsit is igényesebbek tudják, hogy mindegyikhez kiegészítõk/DLC-k kaphatók, és bizony, nélkülük az élmény sem az igazi.

IMYke2.0.0.0
Jó döntés volt - késõbb hiába keresnéd ezt a kiadást a polcokon. <#eljen>

Megvettem a The Witcher 2-õt a miskolci Auchan-ban (még van 11db.). Sajnos csak most tudtam, és azért mert 2000 Ft volt (ha megtehettem volna, már rég meglenne premier áron). Nem fogok tudni vele játszani, amíg nem lesz megfelelõ gépem hozzá (sajnos nem tudom mikkor lesz). De nem hagyhattam ott. De azért a zenéje miatt kibontom!

zorrobomber
Rage doboza is kegyetlen ronda, kétnyelvû cseh/magyar

grebber
Bethesda most nagyon nyomatja a játékait.
Fallout 3 & Oblivion Double Pack érkezik tavasszal
Minden fillért húzzunk le a néptõl!