Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
---
origin-rõl:
az EA storejában (origin) a fizetést külsõs cég intézi (ez önmagában is atomgáz, minden adatodat egy elérhetetlen, 3rd party intézi, de mind1), namost nem én avygok az egyetlen akinek "Payment Authorisation Failed" -el halnak el az elmult napokban a vásárlásai.
idéznék egy forumbejegyzsébõl, a sokezerbõl:
"Digital River's software may put blocks on foreign credit cards, credit cards with billing addresses that are not near the IP of the purchaser, users in foreign countries, as well as users behind proxies and firewalls. Once their software flags you as "at risk," you are basically screwed."
hátpersze, az origin tök jó!
Forza.
22 dollárért (egy Alan Wake-ért) megkaphatod tõlem az összes cuccomat ha kell 😛
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Hát lehet elcsábulok és mégsem dobozos lesz.
Next PC upgrade: 2022
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Már 100 órám van abban a szaros flash játékban...de már csak 1 db achievement hiányzik. 😛
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Az szvsz = szerény véleményem szerint, ha ezt nem tudod felfogni még sajnálni se tudlak.
Én elfogadom, hogy te elájultál töle te nem tudod elfogadni, hogy én nem, ez téged minösit de vastagon.
1, nem játszottál vele és úgy szóltad le, s attól hogy szvsz teszel a végére még ugyan úgy butaság
2, feltételezem végigvitted, de nem értetted meg, nem törödtél a storyval, elnyomtad az átvezetõket, nem olvastad a kéziratokat, nem érdekelt az egész... attól hogy odabököd hogy "erõsen felejtös szvsz" ugyancsak butaásg amit állítasz
Tévedtél, elkapott a hév, ennyi... nem kell ezt ragozni, és nem kell agresszívnak lenni.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Bár lehet onnan kapcsolta össze, hogy ea-s game lévén EA fiokkal be kellett lépni már a játékok legelején szóval lehet gondolt egyet és hozzáadta.
Saját magától az Origin honnan tudná hogy neked steam-en milyen eredeti játékod van és annak mi a cd-kulcsa? 😊
Magától hozzáadta.De kérdés miért csak most?
Bár lényegtelen úgyis steam-en játszok velük márha játszok!
Amit steam-en vettem anno C&C 4-et és Dead Space 2-öt az valami oknál fogva adodott most hozzá az originhez is.CD key ugyanaz most néztem! Szóval nincs semmi ingyen game!
Nekem adott kettõt. (Sajnos olyat ami már steam-en megvan)
Már megjelent a játék nem? <#whatever>#whatever>
Én csak 2 óra után, az elsõ benyomásaimat írtam le [s ahogy korábban is utaltam rá: az elsõ élmények nagy mértékben döntenek - 12-20 óra (vagy az "elsõ szex") után másképp gondol az egészre az ember, mint az elsõ pillanatokban.]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ez így egyszerûen nem igaz. Alapsztori + 2 dlc + könyv + youtube-on a 6 Bright Falls rész = a generáció talán legjobb, de mindenképpen a legegyedibb és legkidolgozottabb története. Simán Stephen King szint, remek OST-vel, a játékmenet pedig egy kiváló thrillert idéz... ez nagyon fontos: Thriller és nem horror! Nagyon jó az egyensúly!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Tényleg kicsit beteges, fõképp, hogy súlykorlát is van 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Olyan 60óra körül van nálam egy kari szavatosága.
Most inditotam egy mágust valszeg lehet kis harcosal fogom keverni igy megint leköt a játék.
De, azért végigjátszom 😊
Emellé még gyûjtöm a lootot, mint a hülye (már baromi jó cuccaim vannak, pénzem hegyekben és mégse tudok leállni... Ez már kérem nálam súlyos Lootitisz... Gyógyíthatatlan!)
A Risen 2 lehet a reménység.
Az Amalur most nagyon elkapott, de amikor érzem a lanyhulást gyorsan ESC és megyek valami más világba, hogy ne legyen középszer a dolog = éhessé teszem magam a folytatásra.
Egy mai kornak megfelelõ brutál graffal és az 1-2 rész hangulatát visszahozva egész ütõs cucc lehetne 😄 De erre nem sok esélyt látok!
Moves Check
Italkészítés check, aztán rájössz, hogy a több millió (! Nem viccelek!) arannyal mást úgy se tudsz kezdeni ezért inkább veszed az itókát és hagyod a készítést a csudába.
Blacksmithing olyan epiq cuccokat csinálhatsz, amiben megkarcolni sem tudnak, ezért azt is hanyagolod.
Én az olyan játékokat nem szeretem, ahol direkte terelnek (jó és rossz értelemben).
Mindenhová szeretek benézni, rámozdulni és ráérezni morális dolgokra és történetekre, küldetésekre.
A zegzugok, "bokrok" átkutatása szerintem jó dolog.
Nem értem egyébként, hogy miért válik repetatívvá számomra. Világ szép, küldetések érdekesek. Talán az a baj, hogy mindenhol gyakorlatilag ugyanolyan enemy-k vannak (Fae dungeonöktõl már konkrétan hányingerem van, mindig ugyanolyanok) és nincs a mellékküldiktõl egy húú aztamindenit érzésem (azért sivatagban van 1-2 terület, ami baromi élvezetes volt, többi részen valószínûleg elfogyott a készítõk kávéja és álmukban programoztak), mint pl. Dalentarthban végig.
Adessa baromi nagy csalódás (habár 1 db érdekes küldi ott is van a fõszálon kívül... De basszus egy ekkora városban 1 db jó mellékküldetés!)