Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Az, hogy mindkét játék alap. Tehát egy darab DLC sincs benne. Ami cseppet baromság, ha már "pakkozunk".

[merlinw.org]

ollie
Hamar bannolva lesz az illetõ úgy látom. 😊

ollie
Mi ebben a lehúzás? Ez pont jól jön annak, aki még egyiket sem vette meg. Akinek már megvan legalább az egyik, az nyilván nem ezt veszi meg.

arty
köszi!

---

origin-rõl:
az EA storejában (origin) a fizetést külsõs cég intézi (ez önmagában is atomgáz, minden adatodat egy elérhetetlen, 3rd party intézi, de mind1), namost nem én avygok az egyetlen akinek "Payment Authorisation Failed" -el halnak el az elmult napokban a vásárlásai.

idéznék egy forumbejegyzsébõl, a sokezerbõl:

"Digital River's software may put blocks on foreign credit cards, credit cards with billing addresses that are not near the IP of the purchaser, users in foreign countries, as well as users behind proxies and firewalls. Once their software flags you as "at risk," you are basically screwed."

hátpersze, az origin tök jó!

Forza.

Prince23
Én már elcsábultam 😄

DarkSector
Jó neked.
22 dollárért (egy Alan Wake-ért) megkaphatod tõlem az összes cuccomat ha kell 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
21$ -ért tudnék Alan Wake-et!
Hát lehet elcsábulok és mégsem dobozos lesz.

Next PC upgrade: 2022

Renjike
hoho. 1-2. rész is? ott még nem néztem .

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

MerlinW
Bármelyik Tesco-ban 2000Ft-ért.

[merlinw.org]

Renjike
Mass Effect 1-2t pcre bontatlanul hol lehet még kapni jó áron? :// 576ban kérdeztem , utánna is telefonált a srác nincs. 3 hülyevagyokban is néztem ott se volt 😞

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Hát én meg nem kaptam semmit az origin accomra grátisz.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

w77d
hát hallod függõ lettem XD

fery02
Binding of Isaac: Ugye mennyire rá lehet kattanni? 😄
Már 100 órám van abban a szaros flash játékban...de már csak 1 db achievement hiányzik. 😛

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Totti5
Nem gond, ha nem a storyt keresed a játékokban. Az olyan címeket, ahol igen kidolgozott és nagy hangsúlyt fektettek bele ( mint az AW ), azt ne szakértsd meg felejtõsnek SZVSZel sem, mert félrevezetsz embereket ezzel.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

jarlaxxe
Neked aztán van bör a pofádon te kezted a 0iq-ást.
Az szvsz = szerény véleményem szerint, ha ezt nem tudod felfogni még sajnálni se tudlak.
Én elfogadom, hogy te elájultál töle te nem tudod elfogadni, hogy én nem, ez téged minösit de vastagon.

Totti5
Fekete az fehér szvsz. Ezt írtad. Ez nem igaz.

1, nem játszottál vele és úgy szóltad le, s attól hogy szvsz teszel a végére még ugyan úgy butaság
2, feltételezem végigvitted, de nem értetted meg, nem törödtél a storyval, elnyomtad az átvezetõket, nem olvastad a kéziratokat, nem érdekelt az egész... attól hogy odabököd hogy "erõsen felejtös szvsz" ugyancsak butaásg amit állítasz

Tévedtél, elkapott a hév, ennyi... nem kell ezt ragozni, és nem kell agresszívnak lenni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
No ez elõfordulhat.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Ezt kérdem én is! Mégis ott vannak ugyanazzal a cd key-el ami a steam-ben lévõé!
Bár lehet onnan kapcsolta össze, hogy ea-s game lévén EA fiokkal be kellett lépni már a játékok legelején szóval lehet gondolt egyet és hozzáadta.

DarkSector
Az szép nah akkor ránézek én is.

Prince23
Nekem steamen Medal of Honor LE példányom nincsen, és mégis kaptam Originen belõle még egyet. szal...

DarkSector
Nekem az elsõ kérdésem az lenne hogy ki és hogyan?
Saját magától az Origin honnan tudná hogy neked steam-en milyen eredeti játékod van és annak mi a cd-kulcsa? 😊

grebber
Én nem adtam hozzá originhez a cd kulcsokat azt 100%.
Magától hozzáadta.De kérdés miért csak most?
Bár lényegtelen úgyis steam-en játszok velük márha játszok!

DarkSector
Valamai oknál fogva? 😊

grebber
Ja lol semmi az egész!

Amit steam-en vettem anno C&C 4-et és Dead Space 2-öt az valami oknál fogva adodott most hozzá az originhez is.CD key ugyanaz most néztem! Szóval nincs semmi ingyen game!

grebber
Akinek van originje nézzétek már meg kaptatok-e játékokat!!
Nekem adott kettõt. (Sajnos olyat ami már steam-en megvan)

DarkSector
Merd azt mondani ezekután hogy ez meglep hogy ennyien sírnak.
Már megjelent a játék nem? <#whatever>

IMYke2.0.0.0
Vigyázz, Te nagy elõnnyel indulsz hozzám képest: végigjátszottad.
Én csak 2 óra után, az elsõ benyomásaimat írtam le [s ahogy korábban is utaltam rá: az elsõ élmények nagy mértékben döntenek - 12-20 óra (vagy az "elsõ szex") után másképp gondol az egészre az ember, mint az elsõ pillanatokban.]

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
Nekem amúgy piszok ismerõs a történet csak nem tudom ,hogy filmbõl, vagy könyvbõl.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
"a történet egy olcsó amerikai filmre emlékeztet"

Ez így egyszerûen nem igaz. Alapsztori + 2 dlc + könyv + youtube-on a 6 Bright Falls rész = a generáció talán legjobb, de mindenképpen a legegyedibb és legkidolgozottabb története. Simán Stephen King szint, remek OST-vel, a játékmenet pedig egy kiváló thrillert idéz... ez nagyon fontos: Thriller és nem horror! Nagyon jó az egyensúly!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Witcher 2 csak a madarasban van 2e-ért?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
<#eljen><#worship>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Köszi szépen az infót! Mentem meg is vettem! Még van 10db. 😊))))

IMYke2.0.0.0
Ezt csinálom én is - nem tudom mennyire mániákusan , de nem tudok elmenni semmi mellett.
Tényleg kicsit beteges, fõképp, hogy súlykorlát is van 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ez a jó hozzáállás! <#eljen> Kár, hogy ez a kis szemét KOA mindig kényszerít, hogy rányomjak az exejére egy dupla klikket (már érzem is a sötét oldal húzását...<#smile>)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

jarlaxxe
Én a Skyrimnál jöttem erre rá, hogy nekem nem szabad igy tolni mert beleunok.
Olyan 60óra körül van nálam egy kari szavatosága.
Most inditotam egy mágust valszeg lehet kis harcosal fogom keverni igy megint leköt a játék.

IMYke2.0.0.0
Hát, ez kicsit elszomorít, mert szeretem az egészséges kihívást.
De, azért végigjátszom 😊

Itt rátapintottál a lényegre. Egyszerûen kénytelen vagyok 1db mellékküldetést kihagyni, egy darab bokrot is feltúratlanul hagyni (detect hidden rulez) és egy darab térképcentimétert is hero-tól érintetlenül elhagyni. Egyébként minden RPG-nél ezt csinálom.

Emellé még gyûjtöm a lootot, mint a hülye (már baromi jó cuccaim vannak, pénzem hegyekben és mégse tudok leállni... Ez már kérem nálam súlyos Lootitisz... Gyógyíthatatlan!)

IMYke2.0.0.0
Hát, ha marad az Arcania-vonal , akkor sokkal jobbra ne számíts.
A Risen 2 lehet a reménység.

jarlaxxe
Risen?

IMYke2.0.0.0
A gépemen közel 50 játék várja, hogy újra, vagy elsõre végigjátsszam illetve befejezzem.
Az Amalur most nagyon elkapott, de amikor érzem a lanyhulást gyorsan ESC és megyek valami más világba, hogy ne legyen középszer a dolog = éhessé teszem magam a folytatásra.

grebber
Arról egyébként nem volt valami infómorzsa ,hogy fojtatják majd a Gothic szériát?

Egy mai kornak megfelelõ brutál graffal és az 1-2 rész hangulatát visszahozva egész ütõs cucc lehetne 😄 De erre nem sok esélyt látok!

Abilities check
Moves Check
Italkészítés check, aztán rájössz, hogy a több millió (! Nem viccelek!) arannyal mást úgy se tudsz kezdeni ezért inkább veszed az itókát és hagyod a készítést a csudába.
Blacksmithing olyan epiq cuccokat csinálhatsz, amiben megkarcolni sem tudnak, ezért azt is hanyagolod.

w77d
hehe XXD most a mexikói szálon tartok már.... áááá a jó öreg mehiko XXXD

IMYke2.0.0.0
Én amondó vagyok, egy (akármilyen jelzõs) RPG alap motivációja éppen a kíváncsiság.
Én az olyan játékokat nem szeretem, ahol direkte terelnek (jó és rossz értelemben).

Mindenhová szeretek benézni, rámozdulni és ráérezni morális dolgokra és történetekre, küldetésekre.
A zegzugok, "bokrok" átkutatása szerintem jó dolog.

Shep
Mert te is kis hülye kóboj maradtál, azt hiszed a fák mögül az apacsok lesnek rád 😊

Gépszíj... még úgy 15 órán keresztül... Aztán meg nagyüzem.

Nem értem egyébként, hogy miért válik repetatívvá számomra. Világ szép, küldetések érdekesek. Talán az a baj, hogy mindenhol gyakorlatilag ugyanolyan enemy-k vannak (Fae dungeonöktõl már konkrétan hányingerem van, mindig ugyanolyanok) és nincs a mellékküldiktõl egy húú aztamindenit érzésem (azért sivatagban van 1-2 terület, ami baromi élvezetes volt, többi részen valószínûleg elfogyott a készítõk kávéja és álmukban programoztak), mint pl. Dalentarthban végig.

Adessa baromi nagy csalódás (habár 1 db érdekes küldi ott is van a fõszálon kívül... De basszus egy ekkora városban 1 db jó mellékküldetés!)

jarlaxxe
Leszarom mit birsz, ha már idézel akkor ott volt, hogy szvsz, ha nem tudod mit jelent hülyébb vagy mint az irásaid alapján gondolná az ember.

w77d
háát haver, elõször Forza 4 miatt vettem boxot, de most már csak a Red Dead miatt nem adom el XXD

Shep
Skyrimmel én is így voltam csak nekem 40-50 óra környékén jött el ez az érzés.

Shep
Áruló vagy 😊 Azt a "szart" kiadhatták volna PC-re is pl. a GTA IV helyett 😄