Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Nem ér csípõbõl szájbaröhögni, de kérdezek.
Tudtok jó horgászszimulátort? (vagy pecás játékot, fejleszthetõ cucokkal (csónak, bot, skillezés, ilyesmi))

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Én szeretem azt a játékot.
Dobozosban kellene mindenképp - digitálisban nem nagyon.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ha nem kell neked nekem lehet kéne, csak még fizu elõtt vagyok.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tegyük hozzá, hogy szerinted.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

1600-ért honnan szedted????

Ebbõl az utolsó minden játékhoz jár, elsõ 2 pedig 1 euró alatti általában.

DarkSector
Akkor egy mocsok a srác a PayPal azonnal kijelezné ha visszaküldte volna.
Nem rossz e-mail-re küldte. Mert az lehet de az az õ felelõssége.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Így néz ki a dolog!

Next PC upgrade: 2022

grebber
Akinek van paypalja picit segíthetne!
Van paypalom.Utaltam valakinek pénzt hogy vegyen nekem olcsobban játékot. Csomó idõ eltelt már írtam neki bannoltatom fiókját meg minden.
Visszaírt hogy nem tudja megvenni a játékot mert valami hibát dob neki a steam.Mondom akkor küld vissza a pénzt.

Elvileg paypalon belül ott is van hogy refundolta a pénzt,de viszont a paypal ahol irja hogy mennyi van a számlámon oda nem adta hozzá ez mi ilyenkor?

grebber
Nekem egynek jó csak egyedül untam magam benne!
Majd utánanézek ennek a coopnak ha nagyon bonyolult akkor elcserélem másra mert még nem váltottam be!

ollie
Nem mûködik a PC verzióban a co-op annyire elkúrták. Kb varázsolni kell tudni, hogy valaki mûködésre bírja. Bõvebb infót a steam fórum kapcsolódó topikjában lehet olvasni.
Egyébként ritka szar lett a játék, nekem csak azért van meg, mert benne volt a QuakeCon packban.

grebber
Játszik még valaki a Hunted: The Demon’s Forge-al?
~ 1600FT-ért jutottam hozzá. Nem lenne kedve valakinek majd coopba végigvinni velem? Egyedül beleuntam a warezba de nagyon.

IMYke2.0.0.0
Elég legyen.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

zorrobomber
Oké, és ez most hogy kapcsolódik a témához(ingyen dlc aktiválás)? Vagy ez megint csak a szokásos random imyke sírás? Igen, a lehúzós dlc szar, volt már téma a jc2 kapcsán is. End of story. Légyszi még a system requiremnts-et is másold már be.

IMYke2.0.0.0
Íme a teljes hír a múltból:

"Just Cause 2: Black Market Aerial Pack DLC Available
=======================================================
Apr 29, 2010 at 11:40 AM - Jube - 0 Comments
Steam is offering up the "Black Market Aerial Pack" DLC for Just Cause 2. The PC DLC is going for $1.99 and contains the following:
* F-33 DragonFly Jet Fighter: With quad-mounted miniguns and double missile launchers, this agile bird is the definite ruler of the skies, and packs a serious punch to land based targets as well.
* Dual Parachute Thrusters: Take to the air for longer! The Dual Parachute Thrusters when mounted to the parachute rig provides bursts of forward momentum to extend airtime.
* Multi-lock Missile Launcher: This highly sophisticated weapon of destruction allows you to lock up to four targets and unleash a barrage of homing missiles to take care of all your troubles."

(17 M😎

IMYke2.0.0.0
Igen:

"Steam is offering up the "Black Market Aerial Pack" DLC for Just Cause 2. The PC DLC is going for [b]$1.99[b]..."

MerlinW
Mindekettõ 4 ojró volt decemberben, én is akkor vettem Mafia-t. (SC nem kell).

[merlinw.org]

Totti5
Ha jól rémlik volt hozzá ingyen DLC is, de a fizetõs kiegészítõ fegyó, jármûve pakkok valami 2 dollár körül mozogtak.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
Már csak a Mafia 2 és a Splinter Cell Conviction (mindkettõ steam-en )kéne hasonló áron és olyan boldog leszek,hogy azt szavakba nem lehet majd önteni

IMYke2.0.0.0
Nekem ugyan nem.
Csak mosolyra fakasztó az egykori premier áruk.

és ez probléma?

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

IMYke2.0.0.0
Az a 3 DLC összesen ~37 MB.

lalakov
Ó, köszi, megvan.<#worship>
grebber
Ha megveszed ott lesznek a steamben a game dlc fülnél!

lalakov
És azok merre vannak? Nekem csak a játék jelenik meg az Amazonon.
grebber
Most hívták fel a figyelmem hogy 3 kieg is járt hozzá!<#taps>

Guren
karácsonykor 2 dollár körül volt amazonon

Tinman
Csak az a vicc, hogy ez mintha lett volna 4 Euro körül már Steam-en... abban viszont biztos vagyok, hogy game-en valami 1500 Ft körül vettem még tavaly.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fabio Capello
milyen érdekes, hogy pont most akciós Steamen is...

grebber
Amazonon Just Cause 2 most csak ~1130ft. Ezt most reggel majd berántom , mert hülye azért nem vagyok.

Tinman
Reminder:

"Majin-nak nincs hangulata és ez rémes. Nem érzed azt, hogy veszélyben a királyság, hogy ti vagytok az utolsó mentsvár, hogy mennyire fontos a kötelék kettõtök közt, még csak azt sem érzed, hogy tényleg abban a világban ténykedsz... tudod mit érzel helyette? Elmondom... azt érzed, hogy vannak pályák egymás után, amiket le kell tudnod és minden pálya elején menthetsz. LVL1, LVL2, LVL3 érzésed van. Nem menõ -.-"

No meg...

...végül.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
ja úgy már necces. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ollie
Ha postáznánk is, az Amazon 10-20 dolcsit kér a postázásért.

DarkSector
Demo nekem sem jött be, azért ennyi pízért. 😊

Totti5
Én még le akarom tudni ( demót nagyon bírtam ), de kissé elvetted tõle a kedvem és mindig akad más a horogra.

Tinman
Ne bánd... annyira azért nem jó. Rajtam kívül itt szvsz senki sem tolta végig.

zorrobomber
Figyelni kell az ilyenekre. Én anno World in Conflict-ot szereztem úgy 1990ért, hogy az árcímke el volt ütve. Direkt megnéztem az egyik árellenõrzõ gépen, és ott 5990-et jelzett. A pénztárnál ki kellett fizetnem a teljes árat, mondták hogy vevõszolgálaton szóljak és mutassam meg valakinek az elütött címkét. Ha megmutatom õk majd visszaadják a különbözetet. Így is történt.

DarkSector
Faszomba hogy ilyenkor nem tudnának 1-et elpostázni magyarországra. :S
katt

Shep
Na a francba, pedig már megörültem ,hogy akkor máshol is lehet annyi. Na mindegy, akkor várok még 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ja-ja tuti elárazták...! ennyi pénzért sehol nincs, mind egy Én nem adom vissza! 😛

ratgab!
Ez egy jó ötlet! Nekem sajna nincs idõm ilyennen foglakozni, de aki környékbeli és kap az alkalman az szépen kereshet vele. Hajrá! 😄

Szerintem még jól is járnál ha pár példányt begyûjtenél belõle, aztán Vaterán például 5-ért elpasszolnád.

IMYke2.0.0.0
A TESCO egy idõben gyakorlott módon elárazta a termékeit...

Sirch szerintem arra gondolt, hogy a boltban a "The Witcher 1" árát tették rá véletlenül a "The Witcher 2"-re (is).

mooo
Mi az elméleted? 😛
Ma pont arra jártunk,mondom megnézem hátha maradt még,de kár volt izgulnom,mert még mindig volt kinn bõven.Úgy látszik itt még ennyiért se kell az embereknek...
Mindenesetre én megvettem és szerintem nembánom meg(nem próbáltam a virágboltit).
grebber
Nálunk a helyik tescoba sosem történt ilyen árazás 😞

Sirch
Útba ejtettem két "madaras" áruházba is Pesten Witcher 2 után kutatva. Mindegyik helyen egységesen 10 rugó volt. Az elsõ részt adták 2000Ft-ért. Szóval van egy elméletem, mi történhetet Miskolcon...

Nem tudom, velem a support mindig nagyon korrekt és gyors volt. Bár egybõl az EA Help Center-hez mentem, lehet, hogy az Originnek van egy külön support csapata, ez esetben az elõbbit javaslom Neked is.
Legutóbb egy hibás játékkódot kaptam a dobozos terméknél, mindenféle hiszti nélkül, valami három órán belül beregelték a játékot az accountomhoz, de még egy bizonylatot sem kértek.
De lehet, hogy csak én fogtam ki fair ügyintézõt.
arty
supportig még nem jutottam. originen az sem egyszerû 😞((

Forza.

ollie
Na igen, azt nem néztem, úgy már tényleg gáz.

ollie
Egy idõben nekem is csinálta ezt az origin, nem tudtam vásárolni. A support persze rám fogta, hogy biztos nálam van a gond. Aztán egyszer csak magától megjavult.

Totti5
Arra ott vannak a GOTY kiadások. Aki meg ezt veszi meg és annyira tetszik neki, az letölti a DLCket hozzá és persze fizet érte. Ha benne lenne a GOTY verza ebben, akkor kiütné a külön álló kiadást, amit nyilván nem akarnak.