Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudtok jó horgászszimulátort? (vagy pecás játékot, fejleszthetõ cucokkal (csónak, bot, skillezés, ilyesmi))
Þór vígi þessi rúnar
Dobozosban kellene mindenképp - digitálisban nem nagyon.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nem rossz e-mail-re küldte. Mert az lehet de az az õ felelõssége.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Van paypalom.Utaltam valakinek pénzt hogy vegyen nekem olcsobban játékot. Csomó idõ eltelt már írtam neki bannoltatom fiókját meg minden.
Visszaírt hogy nem tudja megvenni a játékot mert valami hibát dob neki a steam.Mondom akkor küld vissza a pénzt.
Elvileg paypalon belül ott is van hogy refundolta a pénzt,de viszont a paypal ahol irja hogy mennyi van a számlámon oda nem adta hozzá ez mi ilyenkor?
Next PC upgrade: 2022
Majd utánanézek ennek a coopnak ha nagyon bonyolult akkor elcserélem másra mert még nem váltottam be!
Egyébként ritka szar lett a játék, nekem csak azért van meg, mert benne volt a QuakeCon packban.
~ 1600FT-ért jutottam hozzá. Nem lenne kedve valakinek majd coopba végigvinni velem? Egyedül beleuntam a warezba de nagyon.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Just Cause 2: Black Market Aerial Pack DLC Available
=======================================================
Apr 29, 2010 at 11:40 AM - Jube - 0 Comments
Steam is offering up the "Black Market Aerial Pack" DLC for Just Cause 2. The PC DLC is going for $1.99 and contains the following:
* F-33 DragonFly Jet Fighter: With quad-mounted miniguns and double missile launchers, this agile bird is the definite ruler of the skies, and packs a serious punch to land based targets as well.
* Dual Parachute Thrusters: Take to the air for longer! The Dual Parachute Thrusters when mounted to the parachute rig provides bursts of forward momentum to extend airtime.
* Multi-lock Missile Launcher: This highly sophisticated weapon of destruction allows you to lock up to four targets and unleash a barrage of homing missiles to take care of all your troubles."
(17 M😎
"Steam is offering up the "Black Market Aerial Pack" DLC for Just Cause 2. The PC DLC is going for [b]$1.99[b]..."
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Csak mosolyra fakasztó az egykori premier áruk.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"Majin-nak nincs hangulata és ez rémes. Nem érzed azt, hogy veszélyben a királyság, hogy ti vagytok az utolsó mentsvár, hogy mennyire fontos a kötelék kettõtök közt, még csak azt sem érzed, hogy tényleg abban a világban ténykedsz... tudod mit érzel helyette? Elmondom... azt érzed, hogy vannak pályák egymás után, amiket le kell tudnod és minden pálya elején menthetsz. LVL1, LVL2, LVL3 érzésed van. Nem menõ -.-"
No meg...
...végül.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
katt
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
ratgab!
Ez egy jó ötlet! Nekem sajna nincs idõm ilyennen foglakozni, de aki környékbeli és kap az alkalman az szépen kereshet vele. Hajrá! 😄
Sirch szerintem arra gondolt, hogy a boltban a "The Witcher 1" árát tették rá véletlenül a "The Witcher 2"-re (is).
Ma pont arra jártunk,mondom megnézem hátha maradt még,de kár volt izgulnom,mert még mindig volt kinn bõven.Úgy látszik itt még ennyiért se kell az embereknek...
Mindenesetre én megvettem és szerintem nembánom meg(nem próbáltam a virágboltit).
Legutóbb egy hibás játékkódot kaptam a dobozos terméknél, mindenféle hiszti nélkül, valami három órán belül beregelték a játékot az accountomhoz, de még egy bizonylatot sem kértek.
De lehet, hogy csak én fogtam ki fair ügyintézõt.