Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber

Next PC upgrade: 2022

Furdalt a kíváncsiság, és elõvettem a dobozos SupCom-okat. Beírtam az alapjáték kódját, nem fogadta el, úgyhogy szépen vissza is raktam a helyére. Aztán olvastam az alább belinkelt Steam-es fórumot, ott azt írja az egyik srác, hogy neki mûködött a Forged Alliance. Na, elõvettem megint, bepötyögtem a kódot, és voilá, megkaptam mind az alapjátékot a kieggel együtt! <#taps>

Imyke! Nyugodtan tégy vele egy próbát! <#wink>

Carlos
Kirõl mintázták a fõhõst? Olyan ismerõs, de nemtom honnan...

Þór vígi þessi rúnar

grebber

IMYke2.0.0.0
Ironizálni akart a szentem 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
A linkelt oldalon 6000Ft. a 300-3500 az más forrásból számolva.
Amúgy ja a 6000 az sok. De nekem még a 3000-3500 is. Mivel nem komálom a játékot. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Bárhol - értsd: bármilyen digitális/nem-digitális terjesztõ helyen - találhatsz kirívó eseteken pro-kontra.

A STEAM-et is kiröhögjük az árképzése miatt, de sok-sok esetben pedig ott érdemes vásárolni, a CDG-t is ferde szemmel nézzük néha, de ott is ki lehet fogni hihetetlen akciókat.

A linkelt boltban ÁLTALÁNOSAN el vannak kicsit rugaszkodva a talajtól.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Az drága? <#confused>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Az utolsó tagmondat maga az IGAZSÁG.

DarkSector
Halo Reach is amúgy 3000-3500Ft...szóval igen drágák itt a játékok.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
Nekem már nagyon régóta a kívánságlistán a Catherine, de még kicsit (nagyon!) fáj az ára. Ráérek... a zseniális darabok 2 év múlva is azon lesznek. :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Guren
ezek dobozosak, nem letölthetõk.

grebber
IMYke2.0.0.0
Õöööö, kettõt 😊

IMYke2.0.0.0
Akkor ezek szerint, mégis csak frissítik. <#worship>

zorrobomber
Félre ne érts, nem kötekedni akarok, de Crusader Kings 2 is rajta van ami most jelent meg.

Tinman
"nehéz beszerezni"

Hányat kértek? :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
IMYke2.0.0.0
Jó, nyilván komoly támpont tud lenni, de mivel erõsen nem friss, így azért nem szabad referencia értékûnek tekinteni.
Olyan az egész, mintha mostohán bánnának vele.

zorrobomber
Miért ne érne? Én minden dobozos game-et ami rajta volt ezen a listán tudtam steam-re regelni. Az amazonos cd kulcsok nyilván más formátumban vannak mint ami a listán szerepel.

grebber
Amazon:

Homefront ~ 1650FT (steam-es)
Velvet Assassin ~ 275FT (steam kajálja a link alapján)

IMYke2.0.0.0
Szerintem ez a lista már fabatkát sem ér.

IMYke2.0.0.0
Szomorú. 😞

Ismerem a listát, de ebben nem látom pl. a Red Faction Armageddon-t, pedig annál is írja, hogy Steam kell hozzá... Valamint a Velvet Assassin bár szerepel a listán, Amazon szerint nem kell az õ verziójukhoz...

Mármint, hogy be tudod-e regelni a dobozosat? Azt nem hiszem sajnos.

Guren
Megvan, köszi! 😊

grebber
Általában ott van a system req-nél hogy kell hozzá steam vagy sem! De ennél én sem látom.

IMYke2.0.0.0
Mondjuk a Supreme Commander 1-es kérdés érdekelne engem is, mert a dobozos "Gold" nekem is megvan, és nem tudom, menne-e a STEAM-en.

Nem tudod, hogy a Supreme Commander 1 és a Forged Alliance regisztrálható Steam-en?

Honnan tudod amúgy, hogy mi regisztrálható és mi nem? Én nem látok egyiknél sem utalást erre.

ollie
Van valakinek egy fel nem használt zavvi kódja?

grebber
Amazon:

Atari Bundle

1. Blade Kitten
2. Desperados 2: Cooper's Revenge
3. Desperados
4. Ghostbusters: Sanctum of Slime
5. Ghostbusters: The Video Game
6. Tactical Ops
7. Test Drive Unlimited 2
8. The UnderGarden
9. Yars Revenge

Bundle Price: $9.99

Már csak a TDU2 is megér ennyit szerintem. Egyetlen hátulütõje (már akit ez zavar) hogy ezeket nem lehet sehova regisztrálni csak amazonról letölteni.

IMYke2.0.0.0
Tudom, a DNF a CDG-ben még drágább...

IMYke2.0.0.0
Én a PC játékok árát néztem 😊
Pl.: Duke Nukem Forever 5.000 Ft - holott a 'hülyevagyok'-ban, Pécsett 2.990 Ft-ért vesztegették legutóbb...
Sorolhatnók még tovább.

IMYke2.0.0.0
Direkt nem olvastam el a szubjektív részt, csak az értékelés részre ugortam - 93%-ot kapott a Catherine.

Rage47
konzolra drágák a játékok nem?
IMYke2.0.0.0

grebber
Amazonon februárbúcsúztató akció:

Ezek steamre regelhetõk:

Payday: The Heist $4.99
Red Faction Armageddon $4.99
Darkness II $24.99
Saints Row: The Third $24.99
Warhammer 40,000: Space Marine $14.99
Warhammer 40k: Dawn of War II Retribution Complete Pack $19.99

És amiket nem lehet steamre regelni de megérheti valakinek:

Trine $1.24
Mirror’s Edge $4.99
Assassin’s Creed 2 $4.99
Assassin’s Creed Brotherhood $7.49

IMYke2.0.0.0
Ha kell valakinek Zavvi kód, kérem jelezze!

Carlos
Köszi a tippeket. Sajna a rapala 2011 xbox-os bár nagyon jól néz ki.

Þór vígi þessi rúnar

grebber
Greenmangaming: The Lord of the Rings: War in the North 11.66 € ~3350FT
Impulsedriven: Back To The Future ~ 1860FT

Be mine Bundle: Xotic DLC kulcs elérhetõ!

http://jateknaplo.blog.hu

Renjike
ne is mond . én most eladom az xbox játékaim felét hogy Mass Effect 3 at vegyek XDDD

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

grebber
Nos Alan Wake megvásárolva. Most már le fogom tiltani magam szórom itt sok pénzt!

ollie
Már szerintem megkaptad rá a választ, de a PayPal rögtön visszaküldi a kártyádra, amirõl eredetileg fizetted a pénzt, így nem is fogod látni a PayPal accountodon.

Fabio Capello
Hogy az infótanáromat idézzem: Az élet a legjobb szimuláció 😉

Tinman
Nier.

Totti5
Kíváncsiságból megnéztem, ezt találtam:

Rapala Bass Fishing 2011

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
Amazonon vettem valami cd kulcsot ~1600FT-ért.
És trade-en Devil May Cry 3 Special Editiont adtak érte amit valami miatt elfogadtam pedig a DMC nem igen érdekel.(Ez már a cserefüggõségem része kb)
Ezt a DMC3-at cseréltem a Hunted-re!
Ami most hogy meghallottam szopás van vele nem igen kell 😞

Hát ha nem is fejleszthetõ cuccokkal, de egész élvezhetõ a In Fisherman Freshwater Trophies (ez pc-s, de már nem mai gyerek).

Pc-re nem túl sok horgászos játék van, ellenben konzolra akad. Rapala pro fishing például.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.