Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Hát ezzel nem értek egyet. Egy 20+ órás játéknál (van akinek 40 is volt) bõven belefér ,hogy lassabban indul be. Egy COD-nál igaz ez amit állítasz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Ha nincs hangulat, ami lekösse az embert az elsõ 1-2 órában, akkor nincs értelme erõltetni azt a terméket (és ez majdnem minden, 1-2 óránál több élményt "rejtõ" termékre igaz).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
1-2 óra alatt kb. semmi nem történt a játékban. Ez olyan, mint mikor okosok azt mondják ,hogy 5 percet néztem x filmbõl és szar mert semmi nem történt. Ja kérem, aki tud az tud 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ollie
Nem abban a pillanatban vonják a pénzt, amikor vásárolsz, elõször mindig csak zárolják pár napra, mert közben még kiderülhet, hogy mondjuk visszaéltek a kártyáddal, és akkor nincs gond. Ezért a ténylegesen levont összeg (mert pár napra rá vonnak) különbözik a Forint és az adott valuta árfolyamváltozásának függvényében.

Jani21
A bankod kondíciós listáját böngészd át. Ott biztos le van írva mi mennyibe fáj. A legtöbb banknál a kártyás fizetés pluszköltségektõl mentes.

A másik lehetõség az, hogy romlott a forint mire elkönyvelték a számládon és az a 102 Ft.

ollie
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem zombik lettek, nagyon távol volt tõle az egész. Végigolvastad a szövegeket, vagy csak a viselkedésük alapján következtettél erre?

grebber
Azt nem tudjátok hogy neten való mastercardos vásárlás az mióta kerül pénzbe?
Mert én abban a tudatban éltem eddig hogy ingyenes.
Eddig nem is vettem észre most néztem csak hogy ugye megvettem Alan Wake-et a bank küldött is sms-t hogy levonva kerek 6000FT.
Számlámon nézem ott meg már 6102FT levonás szerepel.

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Nekem is elején izginek tûnt aztán meg beleuntam...S:

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Büdös Bohóc
akkor lehet szerintem csak beleunni, ha félbehagyod. Én is egy ideje nem tolom és sajnos nincs meg a hajtóerõ, de ha most megint folytatnám, akkor azért folytatnám úgy igazából. Jó ok annyira nem nagy szám, hogy lekössön totál tényleg.

Mostanában a játszásidõm 95%-át az MW3 multi viszi el inkább 😄

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

IMYke2.0.0.0
Az igen!

Mondjuk, én még csak az elsõ területen vagyok. Minden feladatot elvállalok és megcsinálok, ártatlanokat nem ölök és nem lopok meg, és nem tápolom fel a karakteremet extra fegyverekkel és italokkal, egyszerûen csak kalandozok 😊
Valószínûleg, eljõ majd a pillanat, amikor kénytelen leszek jobb szettre váltani, és sûrûn italozni, de az még messze van.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
hmm ejnye😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Ezek szerint, nekem nem fekszik az új Deus Ex. 😞

Amalur jelenlegi állás: 63 óra...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Szintúgy 1-2 óra alatt ráuntam.

Amúgy haverom pont ellenkezõleg egymás után 2x lenyomta és a DLC-t is, egyszerûen belebuzult...ez ilyen játék vagy elkap vagy nem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Én egyszerûen nem bírtam végigjátszani.
Talán ha 1.5 órát bírtam, de inkább kevesebbet. Valahogy nem kapott el a lendület.

Ellenben, az Amalurba kerekítve 23 órát öltem bele eddig 😊

Én végigvittem, abban nem volt hiba.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

grebber
Nekem sem tetszett olyan hüde nagyon.Nem is játszottam végig ,inkább majd magyarítással. 2 végigjátszást arra biztos nem áldoznák.
De mindegy is hiszen nekem itt van most Alan bácsi amibe 5-6 végigjátszást bele kell rakni az biztos.

Akkor most hallassz...<#smile>

MerlinW
Nem, nem hallottam még senkitõl ilyet, aki végigjátszotta😊

[merlinw.org]

Amelyben
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bezombul a torony személyzete, mert megmarhítja az öreg a csipet, amit beléjük ültettek korábban és a toronyban kell mittudomén már miket csinálni... Lényeg, hogy bejutni az öreghez és leállítani így vagy úgy.

Ez a zombizódás nálam nagyon kivágta a 16 A-st. Így lehet egy egész jó sci-fi témából egy baromi nagy faszságot csinálni.

És mielõtt lebasznátok, hogy nem értettem a sztorit mondom, hogy értettem. Tudom, hogy a chip õrjítette meg (vagy a kikapcsolása, de ezt már tényleg részlet kérdés... Már nem emlékszem pontosan, hogy ki vagy bekapcsolás) a népet és hogy az egész lényege, hogy mennyire függünk a technikától, amely függés egyszer csak visszaüthet majd. De ez a bezombizódás akkor sem illet ide.

Shep
Hát, nekem az nem tetszett, hogy tetteidnek kb. nulla kihatása volt.

Fabio Capello
melyik vége a négybõl? 😛

DarkSector
Én.

Most csak én vagyok hülye vagy van más is itt, akinek szintén nem tetszett az új Deus Ex? A vége meg kiváltképp kivágta a biztosítékot nálam.

Tinman
<#eljen><#eljen><#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Daell Drow
Deus ex meg veve 10 dollarert.
Plusz indigo kuponjaval a DLC-k is be zsbelve, egesz pakk igy csak 3200 Ft korul volt. <#taps>
Shep
Kösz.

grebber
Oda van írva alá ,hogy kell steam, tehát igen regelhetõ oda!

Brazil Webshop De már nincs akció.
De most már ezt is figyelem naponta és ha látok jó akciót írom ide is!

Sirch
Az Amazonnak jutalékot kellene fizetnie neked minden játék után, amit megveszek miattad. Utállak!!!

Shep
Ez amúgy steamre regelhetõ?

Shep
Mi az a brazil oldal amit említesz?

zorrobomber
Elõre is elnézést, ez nem akciós, de egy wishlist-et(és itt egy ajánlást 😊 szerintem minimum megérdemel:
Fate of the World Tipping Point
trailer
Tegnap próbáltam ki, valójában egy kártyajáték, de annak zseniális. "Csak még egy kör" bejátszik erõsen. Ahogy olvastam a sok bug miatt az alapjáték felejtõs, és ez a Tipping Point egy egyfajta Enhanced edition.

grebber
Ha sokallod a steam-es árát ráadásul lemaradtál a brazil website 1900ft-os akciójáról ,de még mindig szeretnéd megvásárolni a Deus Ex: Human Revolution nevû játékot? Akkor az amazon segít neked!
Akár szólhatna így is a TV-s hirdetés <#idiota><#taps>

Amazonon most:
Deus Ex: Human Revolution - Standard Edition $10.19
Deus Ex: Human Revolution - Augmented Edition $13.59

MerlinW
Payday olyan mint a L4D. Teljesen coop orientált. Single csak gyakorlásra jó.

[merlinw.org]

Van Square Enix 33%-os kuponom, akinek kell, az jelezze. Most jól be lehet váltani Deus Ex HR-re.

ollie
Zavvi kódja még mindig nincs senkinek? 😊

grebber
A computerbild folytatja a jó szokását és egy újabb játékot ad közzé ingyen.

GTR 2 serial

grebber
Írják sokan ,hogy singlebe egy foshalom,de a multi miatt érdemes rá beruházni!

Ahogy nézegetem sokszor van dual akció hogy amit amazon leáraz arra rákontráz a steam még ha nem is olyan olcson ,de ugyanazt adja.
Ebbõl kombinálva reménykedek egy steam-es Assassins Creed 2 leárazásra😄

Dj Tommy
Kösz az infót, Payday-t meg is vettem, jó vétel volt ennyiért.<#taps>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

grebber
Deus Ex most volt 19xx FT,de annyiért sem vettem meg.
Majd talán a legközelebbi hasonló akciónál.
Remélem az a brazil oldal akciózik még ilyen frankokat mint most.

Mirrors Edge ennyiért nagyon jó annak aki még nem játszott vele.De mivel én már végigjátszottam ez a "dísz" most kimarad.

lalakov
Megvettem az utolsó hiányzó SS részt, a 2-est.<#vigyor2>
lalakov
Mirror's Edge (75%), Deus Ex: Human Revolution (66%), Serious Sam (összes) (66%)
különleges ajánlatok
IMYke2.0.0.0
Háááát...

Ha már megvettem anno a Gold Editiont, akkor legyen elõnye is - mondjuk az, hogy bármikor legálisan letölthessem 😊

MerlinW
Ez ilyen. Eleinte utáljuk a Steam-et, aztán rájövünk, hogy nem tudunk nélküle élni😊)

[merlinw.org]

Mintha némi steamitiszt vélnék már benned felfedezni...<#rolleyes>

IMYke2.0.0.0
No, akkor ezt meglépem - köszönöm az információt. <#worship>

http://www.indieroyale.com/
matol: alpha bundle

nekem az utolso jatek az ami esetleg de igazabol jobbakat vartam

http://jateknaplo.blog.hu

ollie
A Velvet Assassin DRM mentes lett, ezért a digitális verzióhoz már nem adnak kulcsot, így nem érdemes megvenni, mert nem lehet regisztrálni Steam-en. A dobozosat viszont lehet, mert abban van kulcs. Na most az USA-ból dobozosat nem érdemes venni, mert olyan 10 USD körül van a postaköltség.
Én amúgy megvettem ezt a 1.24 USD-s változatot, és miután nem kaptam kulcsot, jártam utána, hogy miért nincs kulcs.

Carlos
Köszi! 😊

Þór vígi þessi rúnar

zorrobomber
Mad Men soriból elég sokan szerepelnek benne, de pl. a Fringe-bõl is ott figyel Walter 😊