Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A másik lehetõség az, hogy romlott a forint mire elkönyvelték a számládon és az a 102 Ft.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mert én abban a tudatban éltem eddig hogy ingyenes.
Eddig nem is vettem észre most néztem csak hogy ugye megvettem Alan Wake-et a bank küldött is sms-t hogy levonva kerek 6000FT.
Számlámon nézem ott meg már 6102FT levonás szerepel.
Next PC upgrade: 2022
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mostanában a játszásidõm 95%-át az MW3 multi viszi el inkább 😄
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Mondjuk, én még csak az elsõ területen vagyok. Minden feladatot elvállalok és megcsinálok, ártatlanokat nem ölök és nem lopok meg, és nem tápolom fel a karakteremet extra fegyverekkel és italokkal, egyszerûen csak kalandozok 😊
Valószínûleg, eljõ majd a pillanat, amikor kénytelen leszek jobb szettre váltani, és sûrûn italozni, de az még messze van.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Amúgy haverom pont ellenkezõleg egymás után 2x lenyomta és a DLC-t is, egyszerûen belebuzult...ez ilyen játék vagy elkap vagy nem.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Talán ha 1.5 órát bírtam, de inkább kevesebbet. Valahogy nem kapott el a lendület.
Ellenben, az Amalurba kerekítve 23 órát öltem bele eddig 😊
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
De mindegy is hiszen nekem itt van most Alan bácsi amibe 5-6 végigjátszást bele kell rakni az biztos.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez a zombizódás nálam nagyon kivágta a 16 A-st. Így lehet egy egész jó sci-fi témából egy baromi nagy faszságot csinálni.
És mielõtt lebasznátok, hogy nem értettem a sztorit mondom, hogy értettem. Tudom, hogy a chip õrjítette meg (vagy a kikapcsolása, de ezt már tényleg részlet kérdés... Már nem emlékszem pontosan, hogy ki vagy bekapcsolás) a népet és hogy az egész lényege, hogy mennyire függünk a technikától, amely függés egyszer csak visszaüthet majd. De ez a bezombizódás akkor sem illet ide.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Plusz indigo kuponjaval a DLC-k is be zsbelve, egesz pakk igy csak 3200 Ft korul volt. <#taps>#taps>
Brazil Webshop De már nincs akció.
De most már ezt is figyelem naponta és ha látok jó akciót írom ide is!
Fate of the World Tipping Point
trailer
Tegnap próbáltam ki, valójában egy kártyajáték, de annak zseniális. "Csak még egy kör" bejátszik erõsen. Ahogy olvastam a sok bug miatt az alapjáték felejtõs, és ez a Tipping Point egy egyfajta Enhanced edition.
Akár szólhatna így is a TV-s hirdetés <#idiota>#idiota><#taps>#taps>
Amazonon most:
Deus Ex: Human Revolution - Standard Edition $10.19
Deus Ex: Human Revolution - Augmented Edition $13.59
Ahogy nézegetem sokszor van dual akció hogy amit amazon leáraz arra rákontráz a steam még ha nem is olyan olcson ,de ugyanazt adja.
Ebbõl kombinálva reménykedek egy steam-es Assassins Creed 2 leárazásra😄
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Majd talán a legközelebbi hasonló akciónál.
Remélem az a brazil oldal akciózik még ilyen frankokat mint most.
Mirrors Edge ennyiért nagyon jó annak aki még nem játszott vele.De mivel én már végigjátszottam ez a "dísz" most kimarad.
különleges ajánlatok
Ha már megvettem anno a Gold Editiont, akkor legyen elõnye is - mondjuk az, hogy bármikor legálisan letölthessem 😊
[merlinw.org]
matol: alpha bundle
nekem az utolso jatek az ami esetleg de igazabol jobbakat vartam
http://jateknaplo.blog.hu
Én amúgy megvettem ezt a 1.24 USD-s változatot, és miután nem kaptam kulcsot, jártam utána, hogy miért nincs kulcs.