Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pointer4
Valakinek valami véleménye, élménybeszámolója a Dear Esther -rõl?
Tudom új, de volt ebbõl valami már régebben.
DarkSector
Amúgy most nézegettem nekem kapásból 2 példány is kellene, úgyhogy az 5-bõl 3 megvan még 2 példányra kell ember.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

jarlaxxe
Választási lehetöségek és a többféle végkifejlett miatt gondolom.
Az AP egy nagyon bugos és kicsit ronda játék de ha ezen felül tudsz emelkedni hihetetlen mélységü story van benne.

A DEHR meg szimplán a tavalyi év legjobb játéka volt nekem, talán csak a Witcher 2 volt vele egy szinten.

DarkSector
650ft-ra jönnénk ki durván fejenként az szép összeg.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

jAsOn VoOrHeEs
Engem is érdekelne a dolog.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

DarkSector
Áh gecibe. 😛

grebber
Nekem már megvan😊

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Össze kéne állni
😄

grebber
Akció a nuuvem-en Renegade Ops - 1et fizetsz 5-öt kapsz az összes dlc-vel (steamworks) http://www.nuuvem.com.br/produto/360-renegade-ops-pacote-especial

sanzik
Az egy elárazás volt valószínû és ha nem fogyott még el akkor a miskolci auchanban lehet meg tudod venni.
Ahol én néztem másik auchanban ott 10ezerbe került....
SpeedXHUN
Szerintetek,lehet még kapni Witcher 2-t Auchan-ba ennyiért?😄

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

grebber
Éppen böngészem a zavvit és látom hogy a Dungeon Siege 3 csak ~1700 ft. (dobozos és házhoz szállítva).Aki szereti annak elég jó az ár.

DarkSector
Jah sorry a demo-t néztem csak akkor elnézést kérek ha az eredetibe nincsenek.
Te a legdurvább hogy odamentem egy fa karhoz, amivel kinyitok egy kaput, erre a faszi megsem mozdul csak a kar magától átbillen, semmi animáció, hogy kinyújtaná a mocskos kezét vagy valami, úristen mondom ps1-en sem volt ujja a kezén a karakternek de legalább egy kar meghúzására kinyújtotta a karját hogy mintha megfogná a kart.
Nemtudom nekem ez kurvára zavaró.

ollie
A demóban vagy a végleges játékban? A végleges játék elég jó, nem igazán találkoztam bugokkal. De a demó tele volt velük.

Shep
Hát nem 10 óra de mondjuk a játék harmada után. Afterfall Insanity pl.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Jujj abban olyan durva hibák voltak hogy beszarás

Kingdoms of Amalur is nálam eléggé vegyes képet mutat:
-Elsõ 20 órában azt gondoltam, hogy ez zseniális, polcon a helye.
-Aztán a rákövetkezõ 20 óra nem volt nagy durranás (néhol kifejezetten untam), viszont a fõszál és a frakcióküldetések kifejezetten izgalmasak és ötletesek voltak.
- Aztán volt ismét egy 4-5 óra, amikor baromira élveztem újra a játékot, majd a 45. órától kissé megint leült a játékmenet.
- Aztán most 58. órától ismét elkapott a hangulat és baromi jónak tartom (még most a 65. órában is fedeztem fel új dolgokat!).
-Most volt egy olyan quest, ahol eldobtam az agyam ,egyáltalán nem erre számítottam végkifejlet tekintetében.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tényleg ennyi a lényeg!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Teljesen igazad van! Minden benne van, amit csak várhat az ember. Nekem valahogy mégse jött át (nem tudom megmagyarázni egyébként, a vége csak hab volt a negatív értelemben vett tortán! Számomra.)

DarkSector
Akkor mit nem értesz még most sem, nem érdekelt a story, de attól még lehetett volna élvezetes a játékmenet, de az se volt, ezért offoltam
Ennyi. Most meg akarsz gyõzni hogy játszanom kéne vele vagy mi? 😛

ollie
<#wow1>

A sztori a lényeg az ilyen játékokban.

Alpha protocol-t jobbnak tartod a Deus Exnél? Ezt nem gondoltam volna rólad(ne kérdezd, hogy miért)?

DarkSector
Volt játék amit régen végigszenvedtem 1 percet sem élveztem, mindig vártam a nagy BOOM-ra, de manapság nem szoktam ennyire törelmes lenni, ezért jol meggondolom mit veszek meg, azt ami az elsõ perctõl leköt a tv illetve monitor elé!!!

Sokáig nem volt ezzel igazából gond, de a vége az valahogy nekem nem volt az igazi.

Volt már olyan, hogy egy játék az elsõ 10 órában nem tetszett, aztán átestél a holtponton és elkezdett tetszeni? Csak azért kérdem, mert az ember max 5 órát szenved egy ilyen játékkal (vagy még annyit se), aztán uninstall. Szerintem ez mindenkinél így mûködik.

DarkSector
Haverom annyira megfogta hogy minden este x-en beszéltünk és áradozott hogy ez így megy úgy, mondom ki a tökömet érdekel...😄
Én se traktálom mikor nekem valami bejön én se mesélek neki ezt utálom.
Pl utálja az rts rpg-t mert kis mütyûr játék stb.
Hát én is traktálhatnám õt, de nem teszem mert tudom hogy leszarja...ez van.

Végigolvastam! Nem szó szerint értettem a z kezdõbetûs kifejezést, csak hasonlat volt. Természetesen minden beszélgetést végighallgattam. Mint írtam tisztában vagyok a sztorival. De akkor se tetszik ez a végkifejlet. Egyszerûen nem illik ez ide szerintem.

DarkSector
Ebbõl senki ne azt szûrje le hogy a játékkal van baj csak egyszerûen nekünk nem jött be aztán ennyi.

Dettó!

Annyi loot van benne, mint az állat! Protipp: Detect hiddent minél hamarabb 10-re, mert akkor tuti össze tudod szedni a seteket (délután 1,5 óra alatt 0-ról raktam össze egy setet 10-es DH-val).

Kedvenceim a lila fegyverek, egyszerûen fantasztikusan jól néznek ki. Tényleg legendásak, nemcsak sebzésbe kinézetben is.

Egyébként most jön majd Alabastra (5. és egyben utolsó nagy terület!).

DarkSector
Nekünk nem jött be nektek igen, de én nem is a story-ra mondtam, a story engem kapásból nem is érdekelt.

DarkSector
Kb semminek, De szerinted én írtam hogy ne ítéljünk 2 órából? Hát nem én mondtam. 😊
És igen vannak játékok amiben késõbb sok újítás van amitõl érdekesebb lesz.

Totti5
Deus Ex akárhonnan is nézzük kissé steril és suta. NPCk bután néznek ki és mozognak, kissé befásult az egész, amúgy biztos jó, ha ezen túlteszi magát az ember, meg a állandóan barna színvilágon.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

ollie
Ja, ráadásul zseniális a Deus Ex abban, hogy hogyan játszhatod végig. Úgy is végigmehetsz rajta, hogy a bossokon kívül egy teremtett lelket nem ölsz meg, és úgy is, hogy te vagy rambo. Rágyúrhatsz a hackelésre, dfe akár azt elfelejtve más úton is megszerezheted a cuccokat. Szóval egyszerûen zseniális a játékmenet.

ollie
Most konkrétan mit vársz a Deus Ex-tõl? Ez egy szerepjáték, nem pedig CoD féle lõjjlemindenkit FPS. A sztorija nagyon érdekes és izgalmas, az a lényeg benne. Nálam simán 9/10 a játék, és még a vége sem zavart. 2yx végigjátszottam egymás után, és még egyszer végigfogom, mert még hiányzik egy achie.

IMYke2.0.0.0
A Witcher engem az elsõ perctõl érdekelt. Ha nem érdekelt volna, akkor azt sem játszom végig.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

fery02
Ha a Witcher-t az elsõ 1-2 óra alapján nem játszottam volna akkoriban tovább, nagy hibát vétettem volna.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

MerlinW
Miért melyik játéknak változik a játékmenete?😊 DX egy szerepjáték. Információt szerzel, fejlõdsz, dönthetsz - itt-ott befolyásolhatod a történéseket, lopakodsz, harcolsz, mellékeseket csinálsz, gyûjtögetsz. Nem értem mi hiányzik. A történet pedig igenis izgalmas, akciódús. Nem is kicsit.

[merlinw.org]

DarkSector
Mielõtt elbeszélnénk egymás mellett a játékmenetre értem most.

MerlinW
Jah, az más😊 Én kérek elnézést😊

[merlinw.org]

Shep
Megnézte neten, csak tudja. 😉

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Mi az hogy nem változik? 4-5 teljesen különbözõ, szabadon bejárható helyszín/város, állandó fordulatok, intelligens történet és párbeszédek, érdekes karakterek... nálam határozottan az egyik "év játéka" volt tavaly.

Cities detailed

[merlinw.org]

Shep
Megnéztem neten, ez jó 😄

Hát Imi, neked nem jött be nekem bejött, bár én is csalódtam de ettõl még jó játék csak másabb, mint az elõd. Karakterek, jellemek meg szerintem elég korrektül kivannak dolgozva. Jó nem egy Alpha Protocol de azért jó 😊

IMYke2.0.0.0
Nem a pörgés számít.
Ha a történet, a karakterek, a jellemek stb. együtt nem adnak valami olyan élményt, ami miatt hajlandóvá válik az ember 1-2 óránál tovább élvezni a játékot, akkor minek erõltetni?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Az a baj hogy nem is változik a játék, mert megnéztem neten meg haver is 2x lenyomta.
Ha csak az elején lenne olyan és a végére megváltozna nah akkor oké.

davidka003
Deus Ex nekem tetszett, 9/10 lenne de a vége no comment, úgyhogy kb 7/10 összességében.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Shep
Lassan tényleg elfogok kezdeni mindent marha aprólékosan leírni ebben a fórumban.

Guren
nem csak a pörgés számít.

Shep
Hát azért kudarcra ítélni valamit, mert az elsõ 5%-ban nem pörög szarrá mindent érdekes elgondolás de hát ki, hogy 😊

IMYke2.0.0.0
Lehet vele nem egyetérteni (mert az egész szubjektív), én mindenesetre nem áldozok többet egy játékra, ha nem "fog meg" az elsõ 1 órában = stílustól függetlenül.

Egy 20+ órás játéknál meg aztán egyenesen létfontosságú, hogy a játékost érdekelje a játék az elsõ 1-2 órában (minimum a sztori vége) - a fejlesztõk idealizált célja ez kell hogy legyen - és ha nincs így, akkor kudarcot vallott.