Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És ha valakivel megveteted giftként és csak akkor küldeted el magadnak, mikor már regisztráltad az alapjátékod?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Én nem értem teljessen a kérdést, de steam-en azt veszel meg amit akarsz, ha csak DLC kell azt is megveheted külön.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nem tudtok vélatlenül valami módot, hogy steamen meg tudjak venni magamnak most olyan dlc-t, aminek az alapjátéka még nincs meg?
A múlt héten zavvi-ról megrendeltem a deus ex:HR-t, már dispatched-ben van, de az akciós missing link-rõl pont lemaradok, mire megjön. <#violent>

DarkSector
nm 😊 de csak a megvételben segédkeztem. 😛

DarkSector-nak köszönet a 390 Ft-os Renegade Ops pakkért! <#worship>

Videók meg tesztek alapján bejönne szerintem 😊 Kár, hogy demót nem találok belõle, csak bithu-n...

wesker24
A Red Faction Armageddon nagyon jó játék sokkal jobb mint a Guerilla nekem nagyon tetszett és az Infestation Multija is elég jó !
Ha valakit érdekel: az Amazon-on kb. 1100 Ft-ért kapható Darksiders is beregisztrálható Steam-en.

Red Faction Armageddon-on még erõsen gondolkozom. A Guerilla ideig-óráig szórakoztató volt, de hamar ráuntam. Ezt meg hasonlítják kicsit a Dead Space-hez, ami meg nagy kedvencem. Lehet még ezt is begyûjtöm...

Kód nélkül is tudsz már vásárolni! Az csak ahhoz kell, hogy a vásárlási limitet megemeld. Ha beírtad a kódot, majd kapod vissza azt a 400 Ft is.

De paypal accountodat rögtön használhatod, ahogy létrehoztad!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector

DarkSector
Közben kiderült hogy nem kell, csak ha a 400ft kell vissza akkor kell a kód. 😊 Gondolom.

DarkSector
Figy várj, THX jközben sikerült...😊
Pill és intézzük az osztást, megvan mind az 5 key....😄

grebber
Én megveszem nektek nagyon szívesen az 5-ös pakkot!.Pénzt nem kell utalni ha lesz steam-en akciós game ilyen 1,x euros áron akkor azt elfogadom majd vagy akciónál ha lesz szén kupon stb.

Next PC upgrade: 2022

ollie
A próbaterhelésre gondolsz? De, azt nyilván be kell írni.

DarkSector
Oks csak írt hogy levon 400FT-ot és a 4 számjegyû kódot irjam majd vissza a Credit Card mellett lévõ opcióba.
Akkor ezekszerint azt nem kell megvárni?

ollie
Nem kell regisztrálni PayPal-on a fizetéshez, elég ha megadod a kártyád adataid.

DarkSector
Sorry eddig megvan 5, de ha megoldható akkor veszek 2x 5-öt és keresünk még 4 embert.
Csak egyenlõre bajlódunk hogy legyen paypal...:S

Engem is érdekel a Renegade Ops, ha lehet még rá jelentkezni.

DarkSector
Igen de közben van egy kis baj, kell intézni payPal-t, mert én bevállalom a szétosztást, csak nincs PayPal-om.
Illetve ha most regelek, az is legközelebb keddre lesz használható, mert minimum 1 munkanap mire érvényesíti a karimat....:S

pointer4
Igen, érdekel! Utalok, csak mond hova!
Ez akkor ugye steam-es? Nem csak gõzgépes festésû az egyik háttérkép (steamworks) ? 😄
DarkSector
Megértelek, figy megpróbálkozom intézkedni ha sikerül mind3otokat értesítem privibe még ma. 😊

jAsOn VoOrHeEs
Az fasza... :\

A steam feltöréses balhé után én netkártyát igényeltem a cib-nél, amit viszont nem szeretnék semmi ilyen paypal dologgal összefûzni, így ezt a vásárlást én nem fogom tudni lebonyolítani.

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

DarkSector
😊

Hopá van egy kis baj, most nézem hogy csak PayPal-t enged....:S
Bakker az meg nekem nemvan.

arty
jah, olcson akarok dlc-t, a játékot megjelenéskor megvettem, annyira tetszett 😊

és nem mondom le semmiképpen, max benyelek 380ft buktát 😊

Forza.

DarkSector
hát figy elvileg igen.
nem tudom de ha netán mégsem kell akkor még elõtte szólj mert akkor max másnak elpasszolom. 😊

A DLC-ket akarod így olcsósítani? 😛

arty
nekem tutira kell 😊

de vajon mi történik, miután nekem steamen van már alapjáték regelve? dlcket azért megkapom?

Forza.

DarkSector
az ne sürgõs csak hogy menjen, és akkor tudom kinek mennek majd a példányok. 😊

jAsOn VoOrHeEs
Részemrõl még benne vagyok akkor 1 példánnyal. Utalni viszont csak 8 után tudok majd.

DarkSector
oks lenne a 3. szabad, csak most el kéne dönteni hogy ki vegye meg...😄
mert megveszem csak akkor visszajelzést akarok róla hogy ok mehet...és akkor bevállalom a regeléssel járó macerát. 😊

arty
ha marad példány, egy nekem is jöhet 😊 priviben dobj szlaszámot, ha oké!

Forza.

Annyira hiányoztál már nekem! Örülök, hogy itt vagy!

Vidékizéssel csínján bánj <#ticking>, mivel
1. valaki még zokon veszi
2. tõlünk megy nektek Pestieknek a kaja
3. Ne kezdjünk már bele a klasszikus Pesti vs Vidéki dologba, mert semmi értelme.

Szóval ne bántsd a vidékit, mindenhol vannak buták, meg bunkók!

DarkSector
Nah? Regeljek én és osszam én szét az Ops-okat?
Vagy hogy legyen?
Vagy még szeretnétek rajta gondolkodni?

pointer4 neked is szól!? <#smile>

Shep
Már hiányoztál, olyan üres volt nélküled az SG.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

nem érdekelt, mi?
véletlenül sem az a gond, hogy egy mukkot nem értettél belõle?
2 dolgot tudok elképzelni
angol órán a tanárnak hátat fordítva kártyáztál és 1 szót nem tanultál, vagyis 1 faszparaszt voltál
angol órán az egyik sarokban remegõ lábbal ültél és csak azon gondolkoztál hogy kerülheted el a verést a következõ szünetben, vagyis egy csicskageci voltál

valami hasonlónak kellett történnie ha ennyire nem maradt meg semmi a fejedben. esetleg buda vidéki is lehetsz alapból, ahogy már megismertelek, de azért szó szerint értelennek lenni egy röhej 😄D

sikerült 2 órát játszanod egy agyonbutított konzolos játékkal mielõtt feladnád, gratulálok sötétszektorom!
az eredeti deus exben az elsõ pályán nem jutnál túl
de még azt is kinézem belõled hogy a tutorial kifogna rajtad 😄DD

Én külön szeretem, ha nem fõzik meg a játékok a gépet. Grafika meg másodlagos, ha a játékmenet rendben van (márpedig AP-be a sztori is hihetetlen, annyi csavar van benne).

Tényleg jó volt benne egyébként a harcmûvészet. Valahol ezt hiányzó featurenek érzem sok játékban. Mindenhol a lõfegyverekre koncentrálnak, de a közelharc az valahol egy-egy puskatussal végzett csapásban, vagy késszûrásban kimerül.

Azért hálisten van ellenpélda is: Saints row 2-3, Saboteur,, GTA-k például és persze a csak közelharcra épülõ zseniális Jade Empire (sajnos több nem is jut eszembe, lehet nem véletlenül)!

FPS-ben még a Chronicles of Riddickben volt nagyon jó kis közelharc!

jarlaxxe
Nem véletlen, mert talán a legcsunyább unreal engines játék ami létezik és manapság ez nagyon fontos dolog sokaknak.
De végig lehet tolni gyilkolászás nálkül csak martial artot használva / ez tetszik egyébbként nagyon a Deus Exben is / és ez nálam a story mellett nagy pozitivum.

Shep
Persze nekem sem volt bajom vele de azért esetlen, bár a nekifutásból lerúgás nagyon bejött 😊 Nálam nem csak kémes témában a legjobb 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Egyetértek! Habár nekem még a játékmenet is tetszett: Lopakodhatsz, vagy szakosodhatsz pisztolyra, smg-re, gépfegyverre és shotgunra is, jah és még közelharcra is. Ráadásul mind más játékélményt ad!

És akkor még a kütyük alkalmazásáról nem is nagyon szóltunk, nem beszélve a sztorira kihatással lévõ beszélgetésrõl (és tényleg kihatással van ez nem csak duma, mint más játékok esetében, ahol csak más reakciót kapsz!! Bizony 1-1 opció teljesen más elágazásokhoz vezethet a sztoriban.)

Kémes témában nálam az AP az etalon!

Férleértés ne essék én minden hibája ellenére élveztem az Alpha Protocol-t (ezért is vettem meg a késõbbiekben olcsósítva). Sokan azonban eléggé lehúzták, nem csak a hivatásosok, de a játékosok nagy része is.

Ezért meglepõ, hogy itt is azt hallom egyesektõl, hogy tetszett nekik.

jarlaxxe
Ha nem a SEGA a kiadó lehet, hogy nagyobb siker lett volna az AP...

DarkSector
Most nézem lehet még kupont is felhasználni rá...😊

DarkSector
Nah ha 380ft akkor vállalom a maradék 3-at, akkor elintézné valaki?
Ha viszont 650-re esik neadjisten akkor csak 2 példányt vállalok be.

pointer4
Elbeszélõs techdemó ? 😊
pointer4
Vegyetek be ha nem kelt el 😄
jAsOn VoOrHeEs
Ne az amerikai dollárt nézd, hanem a brazil real-t. ~126Ft

Shep
Képes, hangos novella. Dolgod annyi ,hogy nyomod az elõre gombot és nézed a tájat meg hallgatod a narrációt. A sziget nagyon jól fest a történet is érdekes de nem játék.

Shep
Hát jobbnak tartom, mert döntéseidnek van súlya, ennek eredményeként hiába játszottam végig eddig 5x, mindig más volt a történet alakulása és a végkifejlett is. Mike egyszerûen zseniális, ahogy a karakterek többsége, a szinkron szinte tökéletes. Egyedül az esetlen játékmenet lehet zavaró de igazából annak is megvannak a maga szépségei. DX meg marha jó akció scifi de semmi több. Mindegy mit csinálsz minimális változást lehet csak tapasztalni. Ja és mondjuk azon csodálkoznék ha a játékosok 90%-a nem tartana az AP-s rajongásom miatt hülyének.

DarkSector
15 dollár, ez osztva 5-el az nálam 3 dollár, ami 650Ft, vagy nem jól néztem? 😊

jAsOn VoOrHeEs
1900Ft körül lenne összesen, így fejenként kb 380Ft.