Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Nem mondom hogy off topik amikrõl írsz/kérdezel, de kicsit szedd már össze a gondolataid, és ne mindent külön üzenetbe írj plz.

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
oks csak mert van egy letöltõkód xbox-ra, és nem tudom ha megveszem ugyanúgy kijelzik-e a reedem code-ot vagy a kártyát amin van a kód kipostázzák, mert így kamu címmel nem mindegy. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ollie
Az USA/Canada-n kívülre nagyon drága postaköltséget számolnak fel, 10-20 USD körül.

DarkSector
Srácok ki lakik közületek Angliában vagy ahová tud postázni az Amazon?

DarkSector
No az ip az látod lehetséges még nem kerestem embert akinek átadnám hogy próbálja meg letölteni. Majd este haverom hazaér neki aránylag gyors a nete majd megnézzük.Amúgy 4.1GB.

ollie
Annyira nem vagyok rá kíváncsi, köszi! Ezek szerint vagy tévedtem, vagy IP-t is néz letöltés elõtt (bár ez utóbbit kétlem).

DarkSector
Küldjem át a fájlt megnézed?

DarkSector
Probálkoztam de nem kérte, snasszba elindult a letöltés, ezt furcsállom, legalább egy amazon account. 😛

ollie
Szerintem a kis fájl kérni fogja az amazon accountod adatait a letöltéshez. De ez csak a letöltéshez kell, a telepítéshez nem.

DarkSector
#35459-60 akart lenni.

DarkSector
#35460.
Jah értem mire írjátok, de csak mondom hogy ez azért poénos, persze nem kell nekem odaadni senkinek ha nem akarom megvenni torrentrõl leszedtem volna, vagy más, persze bizalmi alapon, csak mondom hogy én még nem láttam hogy megy ez, és milyen fasza csak ezt a kis fájlt kell magammal vinnem ha valahová elmegyek és játszanom kell. 😊
Azt hittem Amazonnak is van saját kliense.

ollie
Miért kéne azonosítania téged? Ha letöltesz egy warez játékot a Pirate Bay-rõl, az beazonosít? Itt annyi a különbség, hogy nem kell leszedni a védelmet a játékról.

w77d
pontosan... az ilyen régi játékoknál ez ilyen becsület alapon megy...

DarkSector
Igen és honnan azonosít be a játék?

IMYke2.0.0.0
Háááát, ízlések és pofonok különbözõek. Nekem már a 24 is kicsit uncsi volt, ezért rá sem néztem a 25-re... a 27 pedig már nem is érdekel.
<#alien><#nevetes1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ollie
Nem mert az wareznak számít.

DarkSector
Érdekes ez a Velvet Assassin.
Megvettem amazonon, és kaptam egy kis szar fájlt, ami egy online telepítõ...ennyi erõvel bármelyik haveromnak odaadhatom nem? És ingyen játszhat vele...😊

DarkSector
Final Fantasy szerintem el is éri. 😊

MerlinW
Szerintem GTA 25 sokkal jobb volt, mint a 27....😊

[merlinw.org]

ollie
A Velvet Assassin DRM mentes lett, így már nem adnak hozzá kulcsot sehol, vagyis nem tudod Steam-en regisztrálni. Csak a dobozos verzióhoz van még regisztrálható kulcs, már ha lehet azt még egyáltalán kapni. A másik lehetõség, hogy Steam-en veszed meg, az ugye biztos Steam-es.

robotnyk
az oldalhoz egy linket kaphatnék?
IMYke2.0.0.0
Mit nekem Grand Theft Auto V... én már a XXVII-el is játszhatnék, ha kedvem tartaná.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Orly-n valaki nagyon viccesnek hitte magát

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Semmit. Gondolom nincs rajta kulcsvédelem.

[merlinw.org]

DarkSector
Srácok van ez az 1.24 dolláros Velvet Assassin, de nem mutatja a cd-kulcsot akkor ilyenkor mit lehet tenni? 😊

Rowlend
Köszönöm mindkettõtöknek, csak sikerült végre. 😊

GET OVER HERE!

Dj Tommy
Én itt generáltam és mûködött.
Az amazonos payday-hez nem kell vpn, én csak simán aktiváltam.<#kacsint>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Rowlend
Vagy az utca, vagy az irányítószám nem stimmel.

GET OVER HERE!

DarkSector
Te elõfordulhat hogy kell VPN is hozzá, már nem emlékszem.
Hol nyivákol és mit ír ki?

Rowlend
Sehogy sem sikerül, nem bírok címet megadni. Neten nézegettem, de egyikkel se mûködik, mindig nyivákol valamiért. Esetleg tudnál ebben segíteni? 😊

GET OVER HERE!

DarkSector
Jah DOWNLOAD-nál úgyis 1-2 perc múlva magán az oldalon tudod meglesni a megvett kódokat...

Jobbra fent az accountodnál lenyitod a kis menüt és "Youre Games & Software Library"

arra figyelj, mert nekem volt olyan hogy a megvásárlás után végtelen ideig forog középen a kis karika!
De nyugodtan lépj vissza és el fogja majd fogadni és 1-2 perc alatt meglátod a megvett kodot.
Nehogy többször próbálkozz mert annyiszor megveteti veled a rendszer. 😊

Rowlend
Kódról van szó, így gondolom mehet a fake cím. Köszi a segítséget. 😊

GET OVER HERE!

DarkSector
Pontossan.
Max megkérsz valakit hogy vegye meg te meg ráteszed a pénzt a számlájára.
De ha jól emlékszem a címnél külföldi kamu címet kell megadni, és csak a kártyaadatoknak kell egyezni.

Rowlend
Sziasztok! Próbálnám megvenni a payday-t amazonon, de sehogy sem jön össze. Ahol a címet kell megadni, semmit se fogad el. Ha jól tudom azért van, mert Magyarországra nem szállít az amazon. Ilyenkor mi a teendõ?

GET OVER HERE!

DarkSector
Ujj az gáz.

MerlinW
Sosem lehetett Ubi játékokat.

[merlinw.org]

DarkSector
Miért nem lehet regisztrálni steam-en?...😄

Mindenkinek kösz a segítséget (és bocsi az értetlenkedést). Megvettem.

Guren
igen

Még sosem vettem gift-et.
Azt utólag a saját nevemre is aktiválhatom?

Daell Drow
Most direkt meg neztem, de ha gift-kent veszed es a taroloba, akkor mennie kell a vasarlasnak.
Nincs köztetek véletlenül olyan, aki hajlandó lenne ezt eljátszani velem?
A missing link és a Tactical Enhancement + Explosive Mission Bundle dlc kellene, természetesen elõre kifizetem (bár otp-s vagyok, legkorábban holnap reggel tudok utalni.)

Guren
szerintem giftként megveheted. bekerül az inventorydba és akkor aktiválod, amikor akarod.

Ha nincs meg az alapjáték, a steam nem engedi megvenni magadnak a dlc-t (hidd el, próbáltam<#boxer>)

pointer4
A kettõ, a Trine2 mikor lesz már ákciós? 😄
Fene ebbe az antifogalmizin-be <#smile>: * résszel

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ránéztem már erre a Trine 2-re. Nem gondoltam, hogy lehet überelni az elõzõ rész hangulatát, meseszép grafikáját és fantaztikus zenéjét, de eddgi úgy gondolom, hogy igencsak nagyot ugrott a színvonal (ami azért meglepõ, mivel az elõzõ réssel is igen magasra tették a lécet).

Eddig le vagyok nyûgözve!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

artschi
A deluxe edition 9.99$.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

grebber
Annak aki valahova regelni szeretné annak nagyon rossz.
Majd steam-en is lesz nemsokára szerintem ilyen akció csak euroban 😞

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
AC Brotherhood $7.49 Ez sem rossz.