Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A majdani gyerekemnek tartogatom a darabjaim :-)
Imi: Köszönet, ha így látod<#worship>#worship>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elnézést az off-ért!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szerintem, hol másutt, ha nem egy "játékos" topikban tudjanak az emberkék, barátaink arról, hogy létezik egy társuk, aki bevállalta ennek minden nyûgét-baját és örömét!
Várjuk a videó-folytatásokat 😊
Spoilerhez: Sajna, én nagyo-nagyon régen <õskorban>õskorban> kipróbáltam õket, és az étkezésem sem egészséges - itt az anyagiak dominálnak.
Szívem szerint én sem ennék semmi "mûanyagot".
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na igen, cigit ki sem próbáltam, soha nem ittam még alkoholt -és nem is szeretnék- éjszakázások soha nem voltak, sport viszont ezerrel, ráadásul a kedvenc kajáim, mind az "egészséges ételek" szekció elsõ oldalán szerepelnek :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Köszönöm, de tényleg nem szükséges... akinek szüksége van xy játékhoz segítségre/tippre az remélem rám talál majd :-)
davidka003: Pedig lassan 33 felé közeledek :-D
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Márpedig akkor sem lesz Alan Wake PC-re... bla-bla-bla... warez... bla-bla-bla... <#taps>#taps>
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Állítólag az én hangom sem bariton, pedig én, "belülrõl" mélynek hallom 😊
Milyen fiatalos hangja van amúgy, nem baj egyébként. 😊
Akit még bírok és jó videókat csinál:
Játékbemutató - Code of Honor - The French foreign legion
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ez az URL kell: http://help.ea.com/
Ha nem angolul jön be, a lenti ország választóval ki kell választani, hogy UK vagy USA.
Majd jobb oldalt van egy nagy Talk TO A GAME ADVISOR felirat, arra kell kattintani.
melobol (amerikai proxy) viszont van telszám és chat is (ha épp van szabad game advisorjuk), ez utobbit próbáltam meg...
és te magyar nyelven beszéltél EA-val?! 😮
Forza.
Például a kedvencem a RE2 is lineáris játék ha azt vesszük, és bõven túl voltam az 50. végigjátszáson, annyiszor legalább végigtóltam.
Igaz ezekbõl nagyon sok végigjátszás csak átrohanás volt.
Külön számolom az A B és A extra és Bextra játékokat.
Vagyis 4 végigjátszás 1 komplett RE2-õt jelent. Remélem nem írtam le értelmezhetetlenül. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
magyarán "rámcsapta az ajtót" 😞
szerencsére még nem volt 45 napos a vásárlás, így indithattam panaszt ellenük paypalon keresztül :/
Forza.
Mivel nem sandbox, nehéz lenne máshogy játszani és vezetni a játék folyamát.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
De sajna lassan a 3. végigjátszás végére érve van olyan cucc ,amirõl azt se tudom mi az és hol kéne keresnem pedig van belõle 10 db.Szóval jól el van rejtve hogy rohadna meg<#idiota>#idiota>
Next PC upgrade: 2022
Nekem eddig eléggé lineárisnak tûnik, az nem zavar téged? Vagy késõbb ez változni fog? Még csak az elsõ fejezetet fejeztem be (kb 1 óra játékidõ).
De tény, hogy sztori zseniális egy átlagos játékhoz képest.
sendites kód kell valakinek esetleg?
én tervezem h átirom magam GB-re és felhivom az UK supportot ... 😞
Forza.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Ha hírezik akkor elvileg soknak számít.Én nem mondanám annak!
Remélem Alan Wake-rõl is olvashatunk majd ilyet csak a többszörösével!
Next PC upgrade: 2022
Legalább olcsó.
cdkulcs már használatban van, de a szinglit egyszer végigtolni végülis okés... 😊
olyan jelentkezzen érte, aki tényleg szívesen végigjátszaná!!
Forza.
#35477 mert volt mit kérdeznem....vegyetek nekem egy VIP-et és nem lesz sok bekezdés.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"+36 150 595 50
A vonalak heti 7 napon délelõtt 11-tõl este 11-ig elérhetõk.
A szokásos telefondíjak érvényesek, részletekért, kérjük, hívd helyi telekommunikációs szolgáltatódat."
kicsöng, automata: "jelenleg nem elérhetõ az ügyfélszolgálat. ügyfélszolgálatunk a 7 minden napján reggel 9 és este 9 között elérhetõ." - most szerinted mennyi az idõ b+ ?
ügyintézés online:
ergo:
- nem tudok vásárolni a relytéjes hibaüzenet miatt
- a megvásárolt játékom eltünt a játékaim közül, ujra redeemelni nem tudom, mert szerinte már használatban van a kód, amit vásárláskor kaptam
- semmiféle supportot nem tudok elérni, sem írásban sem telefonon
origin <#eljen>#eljen>
és valaki erre azt írta, hogy tökjó ... jah, kurvajó.
Forza.
---
sajnos az alap renegade ops megléte esetén a steam nem fogadja el a full dlc-s renegade ops kódot, így havernak elajándékoztam a 390forintos példányt 😊
Forza.
Kis problémám akadt egy régi EA-s játékommal, és kárpótlásul kaptam egy origin kódot + segítséget h mi kell a játék más email címre rakásához.
Nem hiszem hogy fogok venni játékot, de azért kíváncsi lennék hogy hány% akciót ad vagy tudomisén. Ötletek?
I met God. She's black