Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
:-D
A majdani gyerekemnek tartogatom a darabjaim :-)

Imi: Köszönet, ha így látod<#worship>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Anyagiak? A kulcs a vidéki élet és a saját kert/gyümölcsösben rejlik. Permetszerre nem szeretünk költeni. :-) Rengeteg dolgot te magad is fillérekbõl elõ tudsz állítani...

Elnézést az off-ért!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

pointer4
Már ne haragudj, de egy tipikusan kiváló szervdonor életét éled 😄

Mi a számod ? 😄
IMYke2.0.0.0
Tudom, hogy hibát követtem el, de bevállaltam 😊
Szerintem, hol másutt, ha nem egy "játékos" topikban tudjanak az emberkék, barátaink arról, hogy létezik egy társuk, aki bevállalta ennek minden nyûgét-baját és örömét!

Várjuk a videó-folytatásokat 😊

Spoilerhez: Sajna, én nagyo-nagyon régen <õskorban> kipróbáltam õket, és az étkezésem sem egészséges - itt az anyagiak dominálnak.
Szívem szerint én sem ennék semmi "mûanyagot".

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az hagyj ám, de mindenki szerint simán elmegyek 25-nek :-D
Na igen, cigit ki sem próbáltam, soha nem ittam még alkoholt -és nem is szeretnék- éjszakázások soha nem voltak, sport viszont ezerrel, ráadásul a kedvenc kajáim, mind az "egészséges ételek" szekció elsõ oldalán szerepelnek :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

33? Azt hittem idõsebb vagy! <#smile>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Tinman
Váááá! Nem gondoltam volna, hogy beteszed ide :-)
Köszönöm, de tényleg nem szükséges... akinek szüksége van xy játékhoz segítségre/tippre az remélem rám talál majd :-)

davidka003: Pedig lassan 33 felé közeledek :-D

IMYke2.0.0.0
No, közben végignéztem az ICO végigjátszás elsõ 5 videóját 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hát igen...

Márpedig akkor sem lesz Alan Wake PC-re... bla-bla-bla... warez... bla-bla-bla... <#taps>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Én is meglepõdtem annak idején a fiatalos tónusán - de valljuk meg: nem is vénember még 😊

Állítólag az én hangom sem bariton, pedig én, "belülrõl" mélynek hallom 😊

davidka003
Megy is kedvencekbe, mindenféle játékvégigjátszásra vevõ vagyok amihez van magyar kommentár. 😄
Milyen fiatalos hangja van amúgy, nem baj egyébként. 😊
Akit még bírok és jó videókat csinál:
Játékbemutató - Code of Honor - The French foreign legion

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Tinman Youtube csatornája - videó végigjátszások lesznek fenn, szerintem, érdemes betenni a kedvencek közé!

ollie
Nem, angolul beszéltem.

Ez az URL kell: http://help.ea.com/

Ha nem angolul jön be, a lenti ország választóval ki kell választani, hogy UK vagy USA.

Majd jobb oldalt van egy nagy Talk TO A GAME ADVISOR felirat, arra kell kattintani.

ollie
Ja, erre akartam válaszolni. Nem feltétlen sandbox az, ami nem lineáris. Sõt, a legtöbb nem lineáris játékot nem lehet sandboxnak nevezni.

arty
nekem otthonról csak egy számot ad az origin customer supportja, amin csak egy automata HAZUDJA hogy van support 😊

melobol (amerikai proxy) viszont van telszám és chat is (ha épp van szabad game advisorjuk), ez utobbit próbáltam meg...

és te magyar nyelven beszéltél EA-val?! 😮

Forza.

DarkSector
Lineáris? Ha van sok extra dolog, vagy érdekesség vagy éppen csa megfogja a játékost, akkor lehet többször is.
Például a kedvencem a RE2 is lineáris játék ha azt vesszük, és bõven túl voltam az 50. végigjátszáson, annyiszor legalább végigtóltam.

Igaz ezekbõl nagyon sok végigjátszás csak átrohanás volt.
Külön számolom az A B és A extra és Bextra játékokat.
Vagyis 4 végigjátszás 1 komplett RE2-õt jelent. Remélem nem írtam le értelmezhetetlenül. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ollie
Nem értem ezt a proxy dolgot, nekem proxy nélkül sikerült beszélnem velük Budapestrõl.

Büdös Bohóc
proxyn keresztül? 😄DDDDD web-proxy? Gratula, azt ugye tudod, hogy a session kezelés nem teljesen ok ezeken?

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Fabio Capello
ne az ügyfelesen verd le a port, nyilván emg van szabva mire mit válaszolhat...

NEOreg3
mintha egy robottal beszélgetnél

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

arty
275. felvonás, origin support. proxy mögül sikerült végre valakivel összefutnom (magyaroknak ez sem jár???), természetesen nem tudott segíteni:

magyarán "rámcsapta az ajtót" 😞

szerencsére még nem volt 45 napos a vásárlás, így indithattam panaszt ellenük paypalon keresztül :/

Forza.

MerlinW
Lineáris, de a "film" a lényeg😊 A jó filmet pedig többször is megnézi az ember😊

[merlinw.org]

Totti5
"Nekem eddig eléggé lineárisnak tûnik"

Mivel nem sandbox, nehéz lenne máshogy játszani és vezetni a játék folyamát.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
Lesz még 6 is 100%. Mivel steam-es acsikat ki akarom maxolni ennél a játéknál ha már megvettem kiélvezem.
De sajna lassan a 3. végigjátszás végére érve van olyan cucc ,amirõl azt se tudom mi az és hol kéne keresnem pedig van belõle 10 db.Szóval jól el van rejtve hogy rohadna meg<#idiota>

Next PC upgrade: 2022

Solid Snake
Lesz az 5-is,holnapra várható a magyarítása <#hehe>
ollie
Negyedik? Az igen!

Nekem eddig eléggé lineárisnak tûnik, az nem zavar téged? Vagy késõbb ez változni fog? Még csak az elsõ fejezetet fejeztem be (kb 1 óra játékidõ).

De tény, hogy sztori zseniális egy átlagos játékhoz képest.

grebber
Ezzel én is így vagyok már 4. végigjátszást nyúzom nemsokára!

ollie
Elkezdtem az Alan Wake-et, és ez egy óriási játék! Eszméletlen jó hangulata van, a sztori nagyon érdekes.

ollie
Ha jól tudom, 1 óra alatt behozta a fejlesztési költségeket, ami mindenkit (a fejlesztõt is) meglepett. És valóban, ez óriási eladott példányszám egy indie játéknál.

zaki
valakinek zavvi vagy hut kódja nincs véletlenül? pübe elfogadnék egyet, köszönöm! 😊
sendites kód kell valakinek esetleg?

arty
hogy sikerült kapcsolatba lépned velük?

én tervezem h átirom magam GB-re és felhivom az UK supportot ... 😞

Forza.

robotnyk
indietõl nagyon jó, ezzel kb már be is hozhatta az árát
Shep
Azért attól a produktumtól szerintem soknak számít, mivel eléggé réteg mû.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Dear Esther shifts 50,000 copies in under a week
Ha hírezik akkor elvileg soknak számít.Én nem mondanám annak!

Remélem Alan Wake-rõl is olvashatunk majd ilyet csak a többszörösével!

Tinman
DD.

Legalább olcsó.

Én még olyat nem hallottam, hogy valaki nem kapta meg a Steam-en vásárolt játékát...

Azért steamen is elõfordulhatnak hasonló érdekességek.

szabii98
én még nem jutottam problémám végére, de eddig hibátlan a supp

I met God. She's black

ollie
Nálam fél évig, egy évig fennállt ez a hiba, és vagy nem tudták, vagy nem akarták megjavítani. Aztán egyszer csak jó lett. Ja, persze mindig azt mondták, hogy a hiba nálam van.

Full nevetséges ez az Origin a supportjával együtt... (mondom ezt úgy, hogy nekem sikerült megvennem a Shift 2-t, de ezek szerint bármikor elõfordulhat bármelyikünkkel hasonló eset :S )

Nordic Games vagy The Guild II kuponja kinek van? 😊

arty
valakinek nem kell egy call of juarez: bound in blood eredeti?
cdkulcs már használatban van, de a szinglit egyszer végigtolni végülis okés... 😊

olyan jelentkezzen érte, aki tényleg szívesen végigjátszaná!!

Forza.

DarkSector
nm

#35477 mert volt mit kérdeznem....vegyetek nekem egy VIP-et és nem lesz sok bekezdés.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
origin, 167. felvonás

"+36 150 595 50
A vonalak heti 7 napon délelõtt 11-tõl este 11-ig elérhetõk.
A szokásos telefondíjak érvényesek, részletekért, kérjük, hívd helyi telekommunikációs szolgáltatódat."

kicsöng, automata: "jelenleg nem elérhetõ az ügyfélszolgálat. ügyfélszolgálatunk a 7 minden napján reggel 9 és este 9 között elérhetõ." - most szerinted mennyi az idõ b+ ?

ügyintézés online:

ergo:
- nem tudok vásárolni a relytéjes hibaüzenet miatt
- a megvásárolt játékom eltünt a játékaim közül, ujra redeemelni nem tudom, mert szerinte már használatban van a kód, amit vásárláskor kaptam
- semmiféle supportot nem tudok elérni, sem írásban sem telefonon

origin <#eljen>

és valaki erre azt írta, hogy tökjó ... jah, kurvajó.

Forza.

Tinman
Miért? Ezen az oldalon csak 32x szólt hozzá az összesen 80 hsz-bõl, ez csupán csak 40%-nyi Dark Sector hsz-t jelent, csak ezen az oldalon <#zavart2>

arty
köszönöm DarkSector bizalmát, segítségét Renegade Ops ügyben 😊

---

sajnos az alap renegade ops megléte esetén a steam nem fogadja el a full dlc-s renegade ops kódot, így havernak elajándékoztam a 390forintos példányt 😊

Forza.

szabii98
Hali!
Kis problémám akadt egy régi EA-s játékommal, és kárpótlásul kaptam egy origin kódot + segítséget h mi kell a játék más email címre rakásához.
Nem hiszem hogy fogok venni játékot, de azért kíváncsi lennék hogy hány% akciót ad vagy tudomisén. Ötletek?

I met God. She's black

ollie
Mivel ezt nem az Amazon árulja furcsa lenne, ha megmutatná neked a kódot vásárlás után. Az eladótól kell megkérdezni, hogy ezt postázza, vagy emailben küldi-e a letöltõkódot.

DarkSector
Sorry megszoktam eddig a VIP-et. 😊