Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elég széles skálán lehet állítani a nehézséget (van egy csúszka) valahol a közepete táján volt talán billel vért izzados ,hogy dobogos helyet lehessen megcsipni fölötte billen ha jól emlékszem esélytelen.. de ezt mérg only warez korszakomból a megjelenés után.. így nem 100% az a "féltáv" már nem emlékszem pontosan. Pár kört mentem csak a VGA miatt mit bír csutkán (elég szépen zabálja a gépet ha direkt szopatjuk a gépünket) <#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.02.01. 09:59:57
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.02.01. 09:56:30
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Gondoltam, a bundliban berántom a P.C.-t, mert elég gazdag tartalom van benne, és viszonylag friss cím.
De komolyabb autós szimmel nem is tudnék mit kezdeni. Billentyűzetes koca-autós vagyok. 😊
Szóval akkor ezt lehet hogy passzolom.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Sokan vannak úgy, hogy éppen most mással tolják, vagy nem ragadnak rá úgy a bundlikra, mint mi. Aztán eltelik egy hónap, akció már sehol, de ő Project Cars-ozna. Megnézi Steam-en és elszörnyed. Megnézi máshol és örül neki, hogy jóval olcsóbban megvehette, holott a MOSTANI árhoz képest az bőven soknak tűnik.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Anno -ahogy Grebber is most érzékeli más cím esetén- pár dolcsiért ment. Most meg a legeslegolcsóbb megoldásban cirka 2.400 Ft. Borítékolható volt az is, hogy annak is felmegy az ára, holott már ha jól tévedek 3x is volt bundle-ben!
Ahogy látom GB-on a mellette lévő ocsmányságokat egyből elviszik. Ha nem adja el senki legvégső esetben megveszem magamnak és bontva eladom így kb 3.5$-ért lesz GOTY upgrade-em (de ha valaki eladja akkor nem kell szarakodnom)
Elhiszem, hogy most(!) kiröhögnek, mert most még él a bundle, de fogadhatsz rá, hogy nem mostanában lesz ez a DLC Upgrade pack bundliban és emiatt durván felmegy majd az ára, mert nem egy vacak játékhoz vannak a DLC-k, hanem egy nagyon is minőségi darabhoz.
Az utolsó mondatoddal pontosan a fentiek miatt nem értek egyet. Felmegy az ára és nem, hogy a duplájáért, de a 3x-os áron (4$x3) is nevetve el tudja majd adni az, akinek erre van ingere, hogy ezzel szarakodjon...
Ezek a bundlis cuccok azért "rosszak" mert innentől ez bélyegzi meg a terméket hiába nem lesz steam-en tegyük fel soha 10 euronál olcsóbb a kutya se akar ezek után 4$nál többet kiadni érte...mert volt bundleba aki eladja tuti onnan vette ne gazdagítsak senkit elv..
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.02.01. 08:07:42
Ezért ez nem IG kategória erősen.
Steam-en amúgy az összes DLC a Project Cars-hoz 55 euro, ha kap egy brutál akciót akkor se lesz jobb az ára 10+ euronál.
Eltelik pár hét és sokszorosára nő az ára... majd meglátod.
1$-os rész
0.33$/db (3 db game)
8.4$-os rész (8.4-1 = 7.4$ / 3-... db game nem tudni mennyi /game mert ide jön majd még bonus cucc)
15$-os rész (15-8.4 = 6.6 $ 2 game szóval már csak 3.3$-t ér mert növekszik a BTA)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2017.02.01. 07:54:47
Minden 15 illetve a 35$-os rész huzza fel a már kutya által teljes áron nem vásárolt kacatok árát magasabbra....bundleba pedig sokkal többet adsz ad mind steam-en teljes áron. Szimpla üzletpolitika ennyi az egész.
Cars is lassan Dirt 3 free sorsra jut abban biztos vagyok...nagyon tolják most minden bundleba..kell a pénz a 2- részre<#banplz>#banplz>
Van egy játékunk. 20 dollárért preorderelheted akárhol, de csak most, csak a humble bundle-ben ha megveszel egy 15 dolláros terméket akkor megkaphatod akciós áron ami..... ugyan úgy 20 dollár. 😊
Tehát ha bundle-ben veszed meg, akkor egy fillérrel se olcsóbb, cserébe viszont meg kell vele venned a 15 dollárnyi előzményt is, amit külön is meg tudsz venni.
Vagy ha úgy jobban tetszik megveheted a 15ös bundle-t, ha érdekel, aztán a little nightmares-t megjelenés másnapján megveheted ugyan úgy 20ért és pont ugyan úgy 35re jössz ki.
Nem ragozom tovább, egyszerűen nem látom, hogy ez így mitől bundle. Ha hozzátennének a 35ös tierhez bármit vagy adnák akár csak 32-ért már lenne értelme, de így tényleg semmi nincs.
A jótékonykodás részt most direkt nem kevertem ide, mert most tényleg a bundle jellegről akartam beszélni.
Szerintem amúgy a pac man miatt a tier1-et behúzom, a többiből nekem túl sok van meg ahhoz, hogy bekattintsam.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A választ is küldtem. 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ez valami új feature, hogy alul egy nagy piros sávban jelenik meg az új privát üzenet értesítés vagy le vagyok maradva? Tetszik.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Eddig az új Hitmanhez találtam jót, ahol megnézhetjük az aktuális célpontunkról az adatokat, fotókat.
ui: az Ubisoft Club app nálam nem működik
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.01.31. 20:38:49
1$:
PAC-MAN 256
Ace Combat Assault Horizon Enhanced Edition
ENSLAVED™: Odyssey to the West™ Premium Edition
BTA:
Warhammer 40,000: Eternal Crusade
Project CARS
NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja STORM 3 Full Burst
More in 6 days 24 hours
15$:
Tales of Zestiria
Project CARS On-Demand Pack - Includes 12 Pieces of DLC!
35$:
Little Nightmares (Pre-order)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.01.31. 19:29:13
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
2017. január 31.-e van és az ÉV mondata el is hangzott! Bannerba való :-D
És nem ironizálok, helyes magatartás lett volna...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.01.31. 19:26:00
grebbernek kellett volna lennem 😞
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2017.01.31. 19:25:01
Saját kép volt. Mire a Pay Pal-t belőttem, és frissült a fizetés már 27,97-et mutat. 😞
PH-n bezzeg bemákolták...
3,32 euróért meg még a hülyének is megéri a játék!
De miért nem? Ez nem mmo, hanem egy single cucc és pontosan a védelem része az online jelenlét. Volt/van is belőle gond ahogy olvasom.
"Nem a warez miatt, nem a tört programok miatt."
Mi ennek az oka, ha nem a wrz?
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.01.31. 19:05:59