Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kérdezni mindig szabad 😊
1860 Ft postával, bontatlanul.

DarkSector
Grat, szabad kérdezni hogy mennyi volt az Alone in The Dark?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Február hónap termése:

IMYke2.0.0.0
Szeretnék csak majdnem 33 éves lenni 😊)))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Daell Drow
Ugyan ne zavarjanak az ilyen szavak, Tinman is még csak 33 eves. <#zavart1>
IMYke2.0.0.0
Mégsem vagyok olyan balfék - és mégis a 6. részben volt, csak én úgy emlékeztem, hogy a látvány ecsetelésekor, de valójában 03:40-nél 😊

"Most, gondolom, vágjátok, hogy mi jön."

Még egyszer: csak engem zavart, manapság ez másoknak már beleivódott a napi interakcióiba.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

w77d
igen ez a szopás... így már nem is annyira akciósak az árak...

ollie
Csak addig tudod váltogatni, amíg nem fizetsz, ugyanis akkor a lakhelyed szerint fogja beállítani a pénznemet.

w77d
a Deus Ex + kieg pl euróval számolva 5788 ft-ra jön ki, font ra váltva 4056-ra...

viszont most hogy beregeltem elcsesztem, hogy Hungaryt adtam meg, automatice az euro övezetes árba rak...a faszért kell állandóan szopni az euroval

w77d
most nézem vásárlásnál ha az Euro Zone-t adod meg, akkor jóval drágább a játék 😄 míg ha UK vagy Rest of the World, úgy olcsóbb... szarul váltja át az eurót.. fontban vagy dollárban érdemes fizetni

IMYke2.0.0.0
Szerintem, nincs baj a mikrofonnal. A fekete keret egyeseket zavarhat .

IMYke2.0.0.0
Szerintem én voltam balfake - a 6. részben, a textúrás résznél hangzott el valami, de most újranéztem és az én hibám rosszul hallottam...

Tinman
Sajnos a minõség 2012-ben több, mint gáz, de hamarosan... hamarosan :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
Érdekes nekem az ICO meg nagyon nem jött át így videó alapján. De videók jöhetnek még Tinmantõl. 😄

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
Ilyet mondtam? De most komolyan?! Melyikben? ^^
Ilyeneket amúgy nyugodtan p.ü.-ben... mert KELL a kritika... igen tudom gyerekcipõ, fekete keret, low quality, rossz mikrofon, de hát lesz ez jobb is! :-)

Amúgy köszönet annak aki feliratkozott, mert szvsz általatok ma meg is kaptam a lehetõséget, hogy 15 percnél hosszabb videókat is feltehessek, így nem kell majd annyit darabolnom!

Köszönöm!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Na, most már rettentõen érdekel az ICO vége 😊

//A "vágom/vágod" szavaktól a falnak megyek, ha hallom - de ez egyéni ízlés kérdése 😊

grebber
Borderlands 3,74 € (Greenmangaming)

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
+ a napoleont 😊
de amúgy magán az oldalon is(nagyon helyesen) fel van tüntetve hogy melyik regelhetõ

grebber
#35533 -ba ott van nevük elõtt vagy mögött azokat tuti lehet regisztrálni!

w77d
ezek steamen regelhetõek?

DarkSector
Ha valakinek van kuponja a napi ajánlathoz, akkor kérem szóljon. THX.
Dead Mountaineer's Hotel

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

zorrobomber
Hmm, az elõbb valamiért nem dobta ki a keresõ, illetve konkrétan már karácsonykor is meg akartam venni és nem szerepelt(!) a total war pakkban, vagyis nem volt leárazva. Emellett a grebber listájában se volt steam írva mellé, de magán az oldalon már írja hogy steam-es, szóval minden fasza, be is húzom.

zorrobomber
nem tudja valaki hogy a napoleon tw miért tûnt el steamrõl?

grebber

ollie
Új Baldur's Gate weboldal nyílt, még elég szegényes tartalommal.

zorrobomber
heh, el is fogyott egybõl? "További alacsony árú játékokból:" résznél még látszik de kattintani már nem lehet rá és keresõ se dobja ki 😊

grebber
Nem csak a CDG szórja. Most kb az egész világon Deus Ex akció van.
Zavviról 4800FT házhozszállítással a dobozos.
Game-en 5400FT házhozszállítással a dobozos.
A digitális verzióját 1900ftokért dobálták.

Következõ akciónál már én is megveszem!

Lehet, hogy már említették, ez esetben elnézést, elsiklott felette a tekintetem:
A Deus EX: Human Revolutiont most 5000ért szórja szét a CDGalaxis.
A dobozos termékek szerelmeseként ennyiért nekem bõven megérte.
Sziasztok, eredeti játékaim elég régiek és bár eladóak, de nem sokat érnek.
-Wheelman (kontra magyar felirat)
-Ghost Recon: Advanced Warfighter (kontra multiplayer)
-A Villámcsapás Hadmûvelet (kontra magyar felirat)
-Conflict: Vietnam
-Cold War (TPS; Splinter Cell klón)
Tinman
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Attól, hogy egészségesen élsz még lehetsz rossz ember... de küzdeni kell ellene ifjú padavan :-)

Közben 7. Sotc credits is csendesen lepergett <#vigyor5>

Renjike
Achievement unlocked : Ticket to Heaven 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Tinman
Pedig a saját termés nagy öröm :-)
Én pl 30 cm-es távokba teszem a burgonyát (igen, van rá méretre szabott lécem), aztán mikor megnõ mehetne a youtube-ra olyan szép szabályos :-D Na meg a saját lekvár, saját savanyúság, etc... priceless.

AW Hun: Nafene, ezt nem is tudtam! Azért respect, mert AW nem is annyira triviális angol.

Shadow of the colossus lesz a következõ... 6. végigvitelnél járok :-) Imádom!
Sajna a feltöltés terén ICO-val is csehül állok...fele ha fent van, lassú a netem :-/

Darksector: Ha nagyon elakadsz, speedrun kell pl. achihoz, tippek, trükkök kellenek, akkor jó egy ilyen video wt. Nekem is van kedvenc amcsi wt-s kommentárom.

ratgab:
Pia nem jó dolog...drága is, árt is. Gombapörköltet? ;-)

szabii98
help.ea.com->help fül->TALK TO A GAME ADVISOR
de magyar suppon. és válaszoltak is, rá 12 órára. kaptam emailban egy 'esetszámot', valamint 'kárpótló' kódot, és az esetszám oldalán lehet velük beszélni/én magyarul beszélek velük, és õk is magyarok/.
Elég gyorsak, és segítõkészek.

I met God. She's black

Tinman
<#worship>
Sajna még mindig nincs, pedig tolom a magánmelót ezerrel :-/

16:9? Azzal minden megoldható :-)

Hát lássuk csak: Cigizni én sem cigiztem még soha, ellenben, ahogy IHM-ék mondják egy fél zsiguli árát én már nyeltem (az baj, hogy van az már 1-is bõven, ha nem kettõ <#rolleyes>).

Sport: Heti 2x1 óra fociban kimerül a dolog nálam. De sajnos a jó pörköltet szeretem, igaz egy jó salátát is simán elfogyasztok.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Haverom most prószálta télleg kér accountot. 😛

artschi
<#nevetes1>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

DarkSector
<#pias>

artschi
tess:

Holnap nagy leárazás a GetGames-en (az õ idejük szerint 11,00 AM)
- Anno 2070 66% off
- Assassin's Creed Brotherhood 70% off
- Batman Arkham City 50% off
- Cities XL 2012 70% off
- Commandos Complete 75% off
- Deus Ex Human Revolution + The Missing Link 70% off
- Steam Deus Ex Human Revolution Augmented Edition 66% off
- Steam Dirt 3 75% off
- Driver San Francisco 66% off
- Dungeon Siege III + Treasures of The Sun 75% off
- Steam Explodemon 50% off
- Football Manager 2012 50% off
- Frozen Synapse 75% off
- IL-2 Sturmovik Cliffs of Dover 70% off
- King's Bounty Crossworlds GOTY 75% off
- Lego Harry Potter Years 5-7 50% off
- Men of War Assault Squad GOTY 50% off
- Napoleon Total War Imperial Edition 66% off
- Steam Operation Flashpoint Red River 75% off
- Red Orchestra 2 66% off
- Steam Renegade Ops 66% off
- Steam Serious Sam 3 BFE 50% off
- Steam Serious Sam HD The First Encounter 80% off
- Steam Shogun 2 Total War 66% off
- Steam Sid Meier's Civilization V 66% off
- Steam Sonic Generations 66% off
- Steam Super Meat Boy 66% off
- Steam The Oddboxx 70% off
- Tropico 4 70% off

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

DarkSector
Grebber-nek:

Anno 2070 66% off
Assassin's Creed Brotherhood 70% off
Batman Arkham City 50% off
Cities XL 2012 70% off
Commandos Complete 75% off
Deus Ex Human Revolution + The Missing Link 70% off
Steam Deus Ex Human Revolution Augmented Edition 66% off
Steam Dirt 3 75% off
Driver San Francisco 66% off
Dungeon Siege III + Treasures of The Sun 75% off
Steam Explodemon 50% off
Football Manager 2012 50% off
Frozen Synapse 75% off
IL-2 Sturmovik Cliffs of Dover 70% off
King's Bounty Crossworlds GOTY 75% off
Lego Harry Potter Years 5-7 50% off
Men of War Assault Squad GOTY 50% off
Napoleon Total War Imperial Edition 66% off
Steam Operation Flashpoint Red River 75% off
Red Orchestra 2 66% off
Steam Renegade Ops 66% off
Steam Serious Sam 3 BFE 50% off
Steam Serious Sam HD The First Encounter 80% off
Steam Shogun 2 Total War 66% off
Steam Sid Meier's Civilization V 66% off
Steam Sonic Generations 66% off
Steam Super Meat Boy 66% off
Steam The Oddboxx 70% off
Tropico 4 70% off

grebber
Na ez így okádék lett telóról.Valaki szerkessze kérem egymás alá

grebber
Holnap nagy leárazás a GetGames-en (az õ idejük szerint 11,00 AM) Anno 2070 66% off Assassin's Creed Brotherhood 70% off Batman Arkham City 50% off Cities XL 2012 70% off Commandos Complete 75% off Deus Ex Human Revolution + The Missing Link 70% off Steam Deus Ex Human Revolution Augmented Edition 66% off Steam Dirt 3 75% off Driver San Francisco 66% off Dungeon Siege III + Treasures of The Sun 75% off Steam Explodemon 50% off Football Manager 2012 50% off Frozen Synapse 75% off IL-2 Sturmovik Cliffs of Dover 70% off King's Bounty Crossworlds GOTY 75% off Lego Harry Potter Years 5-7 50% off Men of War Assault Squad GOTY 50% off Napoleon Total War Imperial Edition 66% off Steam Operation Flashpoint Red River 75% off Red Orchestra 2 66% off Steam Renegade Ops 66% off Steam Serious Sam 3 BFE 50% off Steam Serious Sam HD The First Encounter 80% off Steam Shogun 2 Total War 66% off Steam Sid Meier's Civilization V 66% off Steam Sonic Generations 66% off Steam Super Meat Boy 66% off Steam The Oddboxx 70% off Tropico 4 70% off

DarkSector
Az ilyen videóknak soha nem értettem a lényegét. 😊

IMYke2.0.0.0
Én is csak biztatni tudom (tettem is) Tinmant - hiszen hiánypótló amit csinál .

Remélem, lesz még sok tucat játék videó a profilja alatt 😊

IMYke2.0.0.0
Van már új eszköz?
Úgy tudtam, hogy horror áron szerezhetõ csak be...

IMYke2.0.0.0
Sajna, sok-sok évvel ezelõtt apám menesztette a zöldségeskertet a család életébõl 😞
Korábban géppark , majd fa- és állatok, most garázsnak való hely, és parlag hely.

Alan Wake - Tom Evin a saját maga által készített konzolos honosítást ültette át PC-re és csinosította tovább.
Ez azonban semmit sem von le az érdemeibõl (SÕT!) és bizton állíthatom, hogy minõségi munka eredményét tette elérhetõvé, közkinccsé.

Totti5
Nagyon hangulatos. Végighallagattam az összes részt. ( látni nem kellett, mert már végigvittem ). Csak így tovább!!!

Gondolom az új eszközzel már a 16:9 sem lesz akadály.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Tinman
Azt a rohadt!
Még meg sem jelent dobozosan, csak dd-ban. Szép munka!<#eljen>

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;