Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1860 Ft postával, bontatlanul.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Most, gondolom, vágjátok, hogy mi jön."
Még egyszer: csak engem zavart, manapság ez másoknak már beleivódott a napi interakcióiba.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
viszont most hogy beregeltem elcsesztem, hogy Hungaryt adtam meg, automatice az euro övezetes árba rak...a faszért kell állandóan szopni az euroval
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Ilyeneket amúgy nyugodtan p.ü.-ben... mert KELL a kritika... igen tudom gyerekcipõ, fekete keret, low quality, rossz mikrofon, de hát lesz ez jobb is! :-)
Amúgy köszönet annak aki feliratkozott, mert szvsz általatok ma meg is kaptam a lehetõséget, hogy 15 percnél hosszabb videókat is feltehessek, így nem kell majd annyit darabolnom!
Köszönöm!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
//A "vágom/vágod" szavaktól a falnak megyek, ha hallom - de ez egyéni ízlés kérdése 😊
Next PC upgrade: 2022
de amúgy magán az oldalon is(nagyon helyesen) fel van tüntetve hogy melyik regelhetõ
Dead Mountaineer's Hotel
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Zavviról 4800FT házhozszállítással a dobozos.
Game-en 5400FT házhozszállítással a dobozos.
A digitális verzióját 1900ftokért dobálták.
Következõ akciónál már én is megveszem!
A Deus EX: Human Revolutiont most 5000ért szórja szét a CDGalaxis.
A dobozos termékek szerelmeseként ennyiért nekem bõven megérte.
-Wheelman (kontra magyar felirat)
-Ghost Recon: Advanced Warfighter (kontra multiplayer)
-A Villámcsapás Hadmûvelet (kontra magyar felirat)
-Conflict: Vietnam
-Cold War (TPS; Splinter Cell klón)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Közben 7. Sotc credits is csendesen lepergett <#vigyor5>#vigyor5>
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Én pl 30 cm-es távokba teszem a burgonyát (igen, van rá méretre szabott lécem), aztán mikor megnõ mehetne a youtube-ra olyan szép szabályos :-D Na meg a saját lekvár, saját savanyúság, etc... priceless.
AW Hun: Nafene, ezt nem is tudtam! Azért respect, mert AW nem is annyira triviális angol.
Shadow of the colossus lesz a következõ... 6. végigvitelnél járok :-) Imádom!
Sajna a feltöltés terén ICO-val is csehül állok...fele ha fent van, lassú a netem :-/
Darksector: Ha nagyon elakadsz, speedrun kell pl. achihoz, tippek, trükkök kellenek, akkor jó egy ilyen video wt. Nekem is van kedvenc amcsi wt-s kommentárom.
ratgab:
de magyar suppon. és válaszoltak is, rá 12 órára. kaptam emailban egy 'esetszámot', valamint 'kárpótló' kódot, és az esetszám oldalán lehet velük beszélni/én magyarul beszélek velük, és õk is magyarok/.
Elég gyorsak, és segítõkészek.
I met God. She's black
Sajna még mindig nincs, pedig tolom a magánmelót ezerrel :-/
16:9? Azzal minden megoldható :-)
Sport: Heti 2x1 óra fociban kimerül a dolog nálam. De sajnos a jó pörköltet szeretem, igaz egy jó salátát is simán elfogyasztok.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Holnap nagy leárazás a GetGames-en (az õ idejük szerint 11,00 AM)
- Anno 2070 66% off
- Assassin's Creed Brotherhood 70% off
- Batman Arkham City 50% off
- Cities XL 2012 70% off
- Commandos Complete 75% off
- Deus Ex Human Revolution + The Missing Link 70% off
- Steam Deus Ex Human Revolution Augmented Edition 66% off
- Steam Dirt 3 75% off
- Driver San Francisco 66% off
- Dungeon Siege III + Treasures of The Sun 75% off
- Steam Explodemon 50% off
- Football Manager 2012 50% off
- Frozen Synapse 75% off
- IL-2 Sturmovik Cliffs of Dover 70% off
- King's Bounty Crossworlds GOTY 75% off
- Lego Harry Potter Years 5-7 50% off
- Men of War Assault Squad GOTY 50% off
- Napoleon Total War Imperial Edition 66% off
- Steam Operation Flashpoint Red River 75% off
- Red Orchestra 2 66% off
- Steam Renegade Ops 66% off
- Steam Serious Sam 3 BFE 50% off
- Steam Serious Sam HD The First Encounter 80% off
- Steam Shogun 2 Total War 66% off
- Steam Sid Meier's Civilization V 66% off
- Steam Sonic Generations 66% off
- Steam Super Meat Boy 66% off
- Steam The Oddboxx 70% off
- Tropico 4 70% off
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Anno 2070 66% off
Assassin's Creed Brotherhood 70% off
Batman Arkham City 50% off
Cities XL 2012 70% off
Commandos Complete 75% off
Deus Ex Human Revolution + The Missing Link 70% off
Steam Deus Ex Human Revolution Augmented Edition 66% off
Steam Dirt 3 75% off
Driver San Francisco 66% off
Dungeon Siege III + Treasures of The Sun 75% off
Steam Explodemon 50% off
Football Manager 2012 50% off
Frozen Synapse 75% off
IL-2 Sturmovik Cliffs of Dover 70% off
King's Bounty Crossworlds GOTY 75% off
Lego Harry Potter Years 5-7 50% off
Men of War Assault Squad GOTY 50% off
Napoleon Total War Imperial Edition 66% off
Steam Operation Flashpoint Red River 75% off
Red Orchestra 2 66% off
Steam Renegade Ops 66% off
Steam Serious Sam 3 BFE 50% off
Steam Serious Sam HD The First Encounter 80% off
Steam Shogun 2 Total War 66% off
Steam Sid Meier's Civilization V 66% off
Steam Sonic Generations 66% off
Steam Super Meat Boy 66% off
Steam The Oddboxx 70% off
Tropico 4 70% off
Remélem, lesz még sok tucat játék videó a profilja alatt 😊
Úgy tudtam, hogy horror áron szerezhetõ csak be...
Korábban géppark
Alan Wake - Tom Evin a saját maga által készített konzolos honosítást ültette át PC-re
Ez azonban semmit sem von le az érdemeibõl (SÕT!) és bizton állíthatom, hogy minõségi munka eredményét tette elérhetõvé, közkinccsé.
Gondolom az új eszközzel már a 16:9 sem lesz akadály.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Még meg sem jelent dobozosan, csak dd-ban. Szép munka!<#eljen>#eljen>
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑