Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Enyém még pp-ban :-/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Digitális változatot tudnék neked szerezni (mármint kódot, amivel letölthetnéd Origin-en keresztül a játékot), csak az a baj, hogy lassú a neted...
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Kár, hogy nem tudom megvenni már 😞
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Forza.
Ezzel önmagában nincsen baj. Svájcban pl. egy lakáshitel 100 évig is tarthat úgy, hogy az utódok öröklik a tartozást (erre megfelelõ törvények vannak ott). Ez most furcsán hangzik, de ott olyan drága egy lakás vásárlása, hogy még az ottani fizetésekhez képest is bizony van olyan, hogy konkrétan 100 évre veszik fel a kölcsönt (ezt svájci kollégáktól tudom).
Persze most lehetne jönni azzal, hogy de ettõl még megélnek ott. Igen, csak hogy nem ez volt a probléma itt sem. Itthon azt csinálták szó szerint tömegek, hogy annyi kölcsönt vettek fel, hogy éppen hogy csak fizetni tudták a havi részleteket. Amikor meg jött a válság és elkezdett zuhanni a Forint, rögtön elszabadultak a részletek.
Véleményem szerint - ha nagyon enyhe kifejezést használok - átgondolatlan volt a hitelfelvétel. Szívesebben használnám az ostoba szót, de arra sokan ugranának. Én annak idején direkt nem mentem bele semmilyen hitelfelvételbe, mert nem akartam elkötelezni magam évtizedekre.
Most viszont mit látok, a kormány segíti a devizahiteleseket, többek között az én adómból is. WTF? 15 éve rendesen dolgozom, fizetem az összes adót, erre a meggondolatlan embereket segítik az én adómból??? Elmennek a picsába!
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Mi még ígyis mákerek vagyunk, hogy a ház felét összespóroltuk.
Þór vígi þessi rúnar
Magyarország - bankkölcsön = életed végig tartó sarc (akár).
Carlos: Ti azon kevés kivételek közé tartoztok, akik nincsenek veszélyben, és ennek örülök.
Dolgozom a párommal együtt, megvagyunk elvagyunk. (nem devizás)
Þór vígi þessi rúnar
Ennyi erõvel bemehettek volna a kszinóba és mindenüket (elõre 20 évre) feltehették volna a 17-esre!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Életem eddig és remélhetõleg egyetlen sarca a Diákhitel. Még mindig nyögöm (most ugye parkoló pályán van), pedig csak 4 félévre vettem fel, 210 ezret összesen.
Bele se gondolok, hogy mit élnek át a lakáshitelesek...
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Csak simán átlag fizetés.
Egy polgár átlagba inkább 70-80-at kap. 😊
Én a munkanélküli 22.800Ft-al az alsó határt képviselem egy ideig.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Megnézném, hogy ennyibõl hogy lehet megélni városban...
Annak idején, egymagam bruttó 150.000-bõl is 'ippeghogy' kijöttem, albérletben
Ezért örülök, hogy többnyire szövegforrásokkal dolgozom - közvetve - az EVM-nek.
Persze, a még-el-nem-készült projektjeim 99%-a ilyen "hekkeléses" módszerrel vált fordíthatóvá, és némelyik honosítás visszaültetése is kimeríti az EULA fenyegetõ szakaszaiban foglalt bûntehetõség fogalmát...
Személy szerint, csak olyan munkahelyeket tudok elképzelni ahol ekkora átlagfizetéseket érnek el mint pl.: önkormányzatok, mûszergyártók, orvos mechanikai cégek, pénzügyi intézetek...
Hát lehidaltam volna, ha nem székben ülök.
216.000 Ft? :-DDDDD
Hát errefelé nem nagyon ismerek tisztességes embert, aki ennyit visz haza... k. messze vagyok én is ettõl, mint ahogy itt talán majdnem mindenki.
Jobb szeretnék polgári munkával, a magyarországi átlagfizetésnek megfelelõ 216.000 Ft-ot keresni, mint több hónapnyi gépelést, tesztelést követõen mondjuk 5 jegyût kapni.
Ha az egyetemi felvételim elõtt tudom, hogy 3 év múlva mi lesz a hobbim, biztosan valami számítástechnikai zsonglõr-képzõ szakra jelentkeztem volna, és 'múrva' sok pénzt keresnék kódok írásával, turkálással, és debuggolással - határidõkkel a nyakamban - és nagy valószínûleg én is Budapest szmogos levegõjét szívnám, és nem egy dél-baranyai kis falú tiszta levegõjét, távol a civilizációtól 😊
Szavazás :-)
Egyébként a BG2 fordítás még mindig sehol... pedig azért pl. SOKAN lennénk akik fizetnének.
Egyébként mivel neked "hivatalos" refed is van (EVM) így nem lenne rossz pár kiadónál is kopogtatni.
A verseny abban merül ki, hogy egyre több csapat volt/van, aki honosításokat vállal be és készít el, a játékosok nagy örömére.
A tempó, vagy a tapasztalatlan, de lelkes ifjú és idõsebb játékosok okán, de néha csak az elkészülte a fontos, a minõség kevésbé, és a mai játékosok sem támasztanak túl nagy igényt a minõségre - a lényeg, hogy ne tévedjenek el az egyre egyszerûbbé váló játékokban...
Így, egy magamfajta, az elmúlt 5 évben a poklot is megjárt, azóta is gondokkal (nem részletezem) küzdõ emberke nem kelhet versenyre, nem referenciázhat, mert azt kapja a nyakába, hogy XYZ projektje miért nincs még kész, meg hát ez, meg hát az...
Ezzel gondolom választ adtam a gyûjtéses dologgal kapcsolatos aggályaimra is - az elmúlt 12 év alatt aki akart, és tudott, az támogatott, mert meg akarta találni a módját
Nem szívesen indítanék "Mit fordítsak nektek?" szavazást.
Sok játék technikai akadályokat vet az ember elé, amikor a honosításról van szó <érthetõ okokból a fejlesztõk sem akarják, hogy jöttment emberkék a majdhogynem a forrásokig beleáshassák magukat a játékukba>érthetõ okokból a fejlesztõk sem akarják, hogy jöttment emberkék a majdhogynem a forrásokig beleáshassák magukat a játékukba>, és még több - fõleg a felkapott stílusbeliek - akár fél-1 éves munkát is adhat, még pedig nem egy embernek.
Alapvetõen pesszimista ember vagyok, hisz azok nem csalódnak - de bízom abban, hogy a nemrég felém tett ígéret valóra válik, és ha csak kis idõre is, de valamelyest normalizálódik a helyzetem. Ha nem, na akkor...
Akár hasonló elven mint a Double Fine! Vagyis nyiss ez paypal accot vagy egy külön számlát, ha azt akarják, hogy az xy játék le legyen fordítva.
Vagy referenciákkal bombázd a magyar kiadókat.
A túlélésed érdekében pedig el kell viselned a határidõket és nyomást.