Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Skacok, hogy a fenébe lehet MS pontot vásárolni PC-n? Semmilyen bankkártyát nem fogad el a cucc.

[merlinw.org]

benőmenő
Én meg ilyenkor kapok agyhúgykövet, hogy szar a ps2-m és se játszani nem tudok, és a spoiler veszély miatt Tinman videóit sem merem nézni T-T
grebber
Errõl a Dear Esther játékról valaki kérem írjon már mirõl is szólt!!!

Mert az már borítékolható, hogy valószínûleg értelmi fogyatékos vagyok.
Ugyanis végigmentem a játékon a szövegeket (az összeset) 2x is elolvastam txt-be magyarul,de mégsem jöttem rá mirõl is szól. 😞

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Itt is megköszönöm az "ICO élményt'! <#worship>
A vége - a körforgás - nagyon erõs volt, és szívesen markolásznám én is a kontrollert, küzdenék 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Official Game Guide van meg, az érdekel?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Semmi közöm hozzá, tudom, Csak abban bízom, hogy egy-egy érkezéskor azért 1-2 kép "ellövése" telefonnal nem akkora fáradtság.

De elfogadom, hogy nem akarsz fáradni ezzel.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Fontosabb dolgaim vannak mostanában ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

davidka003
Akkor a topic zárható. <#idiota>

------
Valaki megdobhatna egy Alan Wake regény letöltéssel. Neten sehol se láttam eddig.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
Könyörgöm, legalább Te tegyél néha képeket a szerzeményeidrõl! <#szomoru1>

Tinman
Sajnos még a pick pack pontban van, csak úgy voltak héten melók, hogy nagyon kiesett nem tudtam még érte elmenni, de hétfõn tuti beszaladok érte :-)

Nagyon várom, hogy újrajátszhassam engem nagyon elkapott az AW :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Nuuvem Indie Master Pack ~2550Ft

Pirates of Black Cove
Might & Magic Clash of Heroes with I Am The Boss DLC
Mount & Blade With Fire & Sword
Naval Warfare

DarkSector
Pont akartam mondani, hogy magyar kiadást simán a könyvesboltokban elkapkodnák, még aki nem szeret játszani az is. Én is megvenném 2e-ft körüli áron.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Azt a regény valaki lefordíthatná magyarra igazán.Vagy túl sokat kérek?<#idiota>

Smuge
Köszi, a játék egyébként 10/10 , Heavy Rain óta nem játszottam ilyen élvezettel. Megkaptad már? pp mit jelent?

Tinman
Fogalmam sincs eddig idén hány játékot vettem... 20 felett annyi bizonyos, de nem teszek már be róla képeket, mert nincs kedvem. Errõl se fogok természetesen.

wesker24
Jah persze még 24 -ért is megvettem volna arra vártam hogy mikor utalja a bank a márciusi fizut ma reggel már ott volt a pénz a számlámon de igy már felejtõs !
DarkSector
21-ért megvetted volna nem? 😊
Amúgy én meg cseréltem volna kb 3 játékot ha valaki megveszi nekem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Ezek szerint, Te megveszed 😊

robotnyk
nem baj, valaki azért majd tesz be róla képet, ahogy megérkezett... <#zavart1>
wesker24
Jah 24 euroért megvettem volna épp ma kaptam fizetést de igy már felejtõs !
DarkSector
Mikor?

DarkSector
Jah 24 korrekt, korrekt a 32 is csak nem itteni emberek fizetéséhez, és nem euro-ban.

grebber
Volt 23,99 is szóval nem csak felrajzolt volt ,de nem baj a lényeg drága lett!

zorrobomber
Maradjunk annyiban hogy ha visszaemelik 24-re azt mondom korrekt biznisz. Az ezen felüli további emelés finoman fogalmazva nem korrekt. Fontolgattam hogy megveszem, így felejtõs.

DarkSector
Mind1 minek hívjuk, EDDIG 21 euróért vehetted, hogy fölé 24 euro volt írva az semmit nem jelent, hiszen eddig sem 24 euro volt, most mikor arra kellett volna visszaállnia, most meg nem tudod annyiért venni, vagyis az a 24 euro csak egy felrajzolt szám volt...semmi több.
Rájöttek hogy kicsit olcsón adták. 😊

IMYke2.0.0.0
Engem a digitális (PDF) only kézikönyv zavar elsõsorban.
Az MP3-as soundtrack már fel sem izgat.

Az In Game Content-ek meg nevetségesek.

Ettõl függetlenül - lehet szapulni érte - ha lenne munkám, én biztosan megvenném ezt a CE-t, a 2. rész CE-je és az elsõ rész 1. kiadása mellé.

grebber
Az az akciós ára volt már bocs!

Jani21
Igazodni kellett az Origin nevû versenytárshoz 😉

DarkSector
20.99-rõl emelték...már bocs. 😊

Jani21
Annyi helyen lehet itthon ME3 CE-t rendelni, hogy szerintem biztos marad annyi, amennyit késõbb olcsóbban lesznek kénytelenek adni, mint a Dead Space 2 CE esetén. Természetesen aki biztosra akar menni, az beszerzi 14,5-17k között.

@Totti5

Ha olyan hatalmas modellrõl beszélünk, mint a Dead Space 2 fegyvere, akkor inkább hagyjuk 😊.

grebber
Alan Wakenek felemelték a steam-en az árát 23,99-rõl 31,99€-ra.
Ez jár amiért kikerült a top 10-bõl<#banplz>

Totti5
Egyik ME CE sem volt nagy szám szvsz... egyszerûen nem értem miért nincs hozzá egy Normandy modell pl. Ez lenne a minimum ennyi pénzért, meg hát adja magát.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

grebber
Az a game ha ingyen adnák max akkor kéne!Olyan rossz lett fillért nem ér! CoJ név meggyalázása!

Tinman

Tinman
Értem az iróniát, de értelemszerûen 1 db-ot kell belõle venni és szabni a multi buy baromságra :-)

grebber
Lehet nincs raktáron annyi és direkt elriasszák a népet hogy többet vegyen<#idiota>

DarkSector
Ennél már csak az jobb mikor 1 darab 12,95 és 2db meg 25....😄

grebber
Kihagyhatatlan:

Tinman
Zavvi-n jó áron a Cartel...

grebber

Fabio Capello
A Diákhitelbe én is belekeveredtem sajnos, vidéken tanultam, így nem nagyon volt más lehetõségem, azt még nyögni is fogom egy darabig (2 évre valami 300.000 forint). Más hálistennek nincsen, de azért így sem tejföl az élet, ketten élünk a párommal 192.000 forintból havonta. Nem mondhatom, hogy minden nap téliszalámi van az asztalon, hó végén meg kell rántani a gatyamadzagot...

arty
OFF: albérlet... tudtad, hogy az elmult évig a fõbérlõ az albérlõ áram, gáz, stb fogyasztása után is fizetett (volna) szja-t? az állam szerint ugyanis az is bevétel ...

(persze senki nem fizetett, mert nem jelentette be, így az egész albérletesdi egy nagy feketepiac. és ennyi évnyi beidegzõséd után az is marad. ez egy ilyen ország 😊 )

Forza.

Tinman
Csájna vs. bárki. ---> Mindenki.

Sir Quno Jedi
Én már a lakáshitelemnek a harmadát kifizettem. Igaz nekem forinthitel eleve.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Fenntartható gazdasági fejlõdése = töménytelen hitel (amúgy is a hitel mozgatja a gazdaságot).

Bedõlt hitelek = tönkremenõ bankok = recesszió.

Hiba volt számolatlanul adni a hiteleket bárki emberfiának a bankok részérõl.

VH-t nem tartom valószínûnek (ki háborúzna kivel?)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Pedig a devizahitel már annak a határát súrolja!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Devizahitel, aki nem tudja mit jelent, ne vegye fel (deviza árfolyam, meg nem a válság kezdete óta kezdett ingadozni).

Az a baj, hogy az emberek azt se tudták mi az, õk csak az akkori alacsony törlesztõrészleteket látták.

Egyetértünk!

Én Svédországból tudok példát mondani az albérletre. Ott külön cégek szakosodtak erre az iparágra (merthogy ott már ez kõ keményen megy ipari szinten.

Kicsengetsz egy igen tekintélyes összeget (gyengébb fizetések felét), de ezért te választhatsz, hogy mekkora lakást akarsz, hány szobával, fûtést villany benne van az árban. Ha elromlik valami beszólsz, hogy jöjjenek. Kimennek és a fõbérlõ kontójára javítják, kifestetnek, mindent felújítanak(mosógépet kicserélik).

Ehhez képest a magyar albérleti rendszert még fapadosnak se lehet nevezni.

TBTPumpa
Van csak a srác kivette már belõle.
Nyilván nem úgy kamerázza le, hogy az összes kódja látható... 😄

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Renjike
tuti van kézikönyv eredetileg ... meg dlc papirusz 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !