Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Olcsó János vagyok.
Nincs pofám a Valóságban sem kérni pénzt semmiféle, általam nyújtott - nem egyszer nekem pénzbe kerülõ - segítségért, mert valahogy így nevelõdtem. Ez van.

Ezzel talán nem lenne gond.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Mondjuk hivatalos fordításaim voltak/vannak.
Hál' Istennek, egy nagyon jó barátom - akivel immáron 11 éve ismerjük egymást, de még személyesen nem találkoztunk, csak írásban, telefonon - idõszakonként küld megbízásokat, és akkor azt 1-2 hónap alatt, fix áron meg tudom csinálni (EVM).
Persze, a játékban tesztelés dolgot magamnak kell megoldanom.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sir Quno Jedi
Namost az, hogy profik, az elvi dolog. Ha olcsóbban melózol és jól, akkor téged fognak választani, fõleg, hogy vannak referenciáid. Aztán majd belejössz. Lényeg, hogy ezt otthonról is lehet csinálni. Az meg nálad gondolom fontos.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Á, nem vagyok én olyan jó a dologban, hogy profikhoz álljak...
Arról nem is beszélve, hogy (idõ) nyomás alatt nem megy a dolog.

Más a 8 órás munka, elvárásokkal, és más a hobbi indíttatású, kedvtelésbõl készülõ honosítás. Céhben nem tudnám csinálni.

Sir Quno Jedi
Tényleg te játékhonosítással nem tudnál egy kis pízt szerválni? Vagy profi fordításokkal? Tudom, mostanában nem fizetnek jól, két huf alatt karinként, de az is píz?! Eleve ezt csináltad hobbiból, most csinálhatnád pízé is?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

IMYke2.0.0.0
Végre fenn van a 10. rész is... tõtikézem is le.

IMYke2.0.0.0
Nekem is volt könyvtáram a szerveren 😊

IMYke2.0.0.0
Elsõ látogatásom 1999 novemberében volt 😊
Volt egy elsõ regem - IMYke néven, 2000 elején - de akkor annyira vettem komolyan ezt a dolgot (meg úgy általában a netezést), hogy néhány hónap után egyszerûen elfelejtettem, hogy volt regisztrációm.
Aztán a többi meg már történelem 😊

Sir Quno Jedi
rég volt, az biztos...

wedge31
Én már akkor itt voltam amikor ez még full warez fórum volt a régi szép idõk...<#vigyor3>

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Sir Quno Jedi
Mi van ezzel a regisztráció dologgal??!!? Én pl. kb. 10éves regis vagyok (vagy ki tudja), de elõtte évek óta ide jártam, csak én voltam az antireg mozgalom egyik fõ vezetõje! A végsõkig kitartottunk amellett, hogy NE kelljen regizni. Régi szép idõk...

wedge31
Hát igen ugy tényleg korrekt.

Tinman
"Mondjuk, ami késik, az jön."

<#nyes>

Csak a magam egyszerû szarkasztikus módján próbáltam rávilágítani arra, hogy pontosan úgy lett nekem gyerekem, mint ahogy 9 vagy 10 éves regisztrációt "ünneplõ" lett itt pár ember :-)

ELNÉZÉST!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Akkor én ezt rendesen megszívtam 😊(
Már azt hittem, hogy tényleg Apuka lettél.

DarkSector
Jaja a jeleket nézve 9 illetve 10 vagy akárhány éves az ember, amúgy a regisztrációt nézve valóban nem adja.
De ez azért van mert a MEGKEZDETT ÉVEK SZÁMÍTANAK.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wedge31
Ez itt így megy egy évet mindenkit öregitenek én is most lettem 9.

Tinman
Nem szerkesztek utólag ilyen aljas módon esküszöm.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Zomil
a kisbetüs izét nem láttam, vagy pedig utolag került oda, mert én nem láttam... 😄D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tinman
Yorda :-)
Büntet a csaj :-D

Tinman
NE csináljátok srácok... kérlek, szépen benneteket értsétek az iróniát, fõleg, ha meg is van csillagozva <#rinya>

Sir Quno Jedi
mien JORDAL?!?!? vász????

Zomil
gratulálok! 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Nem lehet, hogy MerlinW szökõévben született? <#nemtudom>

IMYke2.0.0.0
Szívbõl gratulálok apuka! 😊 Anyukának és a kislánykának: <#law>

Közben néztem a 10. részt és valóban nevetésre ingerelt Jordal (jól írom?) viselkedése 😊

No sebaj, kivárom, míg felkerül a 11-es rész. Rossz ez így, mert olyan, mint egy futó sorozat újabb részére várni - azt pedig nem szeretek, jobban kedvelem a befejezett sorozatokat egyben ledarálni.
Ezért nem nézek SEMMILYEN aktuális, elõreláthatóan évekig húzódó series-t.

Tinman
Nálad a pont... én sem értettem MerlinW beírását, pont emiatt, de mondom hallgatok, hátha én nem tudok valamirõl.

Nekem viszont megszületett a kislányom!* Lujzának hívjuk, 2.45 kg-al született.

*Valójában nem.

Tinman
Hüle' tecsõ rosszul rangsorolta a feletöltési prioritást! Elõrevette a 16-ot, most meg tölti a 10-et, utána 11, stb. <#wow3>

IMYke2.0.0.0
Maximálisan egyformán gondolkodunk! <#worship>

DarkSector
😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Például nekem nem kellett volna hûtõ.
De Zala Megyében tuti lett volna a szomszédságában akinek odaadhatta volna.
Ez kb annyira ingerel mint mikor valaki például étellel szórakozik vagy bármi mással.
Az egyel odébb lakó meg éhezik.

Kár volt megnéznem. :S

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Tirexi a fõhõs és nincs még 30 éves sem.

DarkSector
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez kegyetlen dühítõ. Vannak ilyen köcsög emberek, hogy hobby-ból szétvernek ilyen cuccokat.
Vicces hogy más embernek meg nem adatik meg hogy vegyen magának vagy csak ritkábban.
Többet ért volna ha azt veszi fel hogy egy "rászorulónak" ingyen odaadja, ahelyett hogy szétver egy új hûtõt.

Ez nem elmebetegség hanem gerinctelenség.

Ráadásul ez a videó ahogy írták is, ovodás szint, annak ellenére hogy nem tudom ki a fõhõs és hány éves.

IMYke2.0.0.0
Megdöbbenve látom, hogy "ICO PS3 walkthrough végigjátszás (Magyar kommentárral!) - Part_16

Nos, a 10-15 hol maradt? 😞

Büdös Bohóc
kíváncsi vagyok hogy, mikor

1. március 25 a reg dátumod, vagyis még nem volt meg az évforduló
2. ha jól látom 2003-as reg vagy, tehát így is csak 9 leszel

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Büdös Bohóc
attól függetlenül 13.990 körül meg tuti ment ott is és 576-ban is, szóval így is kedvezményes.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

artschi
Gratula! 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Sir Quno Jedi
Ezek az akcióik. Szerinted szarok (szerintem is), de ezek az "akciók" amikrõl értesítést kértél. 😄

Guren
az akciókról kívánok tájékoztatást kapni, csak a szarjaikról nem.

robotnyk
zorrobomber
igen, amikor konfirmálod a rendelésed, meg kell adni a cv2 számot, elsõre azt felejtettem le, mondjuk szólhatott is volna

Guren
jó, de az nem küldött nekem minden héten levelet a szarjáról.

w77d
szerintem a bankod kavart be, nem engedte az utalást... én a steam-el jártam így régebben, hogy elindult a tranzakció, automatikusan meg is jelentek a játékok, majd az utalás megszakadt, a játékokat meg visszavették egy fél óra múlva... én tegnap a getgames-en angol címmel vásároltam, szóval nem hiszem hogy az a baj

ollie
De, akkor azért letiltották a vásárlásodat, a steam kódokat meg visszavonták.

robotnyk
lehet hogy urban legend, de hallottam olyat, hogy egy kereskedõ vett ásványvizet, és X forintért árulta, de nem kellett a kutyának sem. kitette rá az akció feliratot és rövid idõn belül eladta mindet, ugyanúgy X forintért.
zorrobomber
Megpróbáltam regelni õket steambe, már egyik sem valid. Remélem nem az amerikai cím kavart be.

zorrobomber
Deus ex hr, és már írtam supportnak, mert nem szerepel a vásárolt játékoknál sem. Ami még különösebb hogy a másik 2 igen, viszont support szerint visszautasították a kártyámat...

Guren
ja, elég pofátlan a galaxis. a hírleveleiben rendszerint magasabb árat ad meg eredeti árnak, így a leértékelés után kijön az az érték, amennyibe eddig is került a játék.

itt van egy részlet a maiból, vicc az egész. a mw3 pc-re soha a büdös életben nem került 15000ft-ba. a cod2 meg évek óra 3500ft.

ollie
Melyik Deus Ex? Ha az elsõ, ahhoz nincs kód, azt le kell töltened a getgamesgo oldaláról. Ha a DXHR-re gondolsz, akkor elég, ha belépsz az oldalon, és ott az accountod adatainál lesz egy fül, ahol megnézheted a vásárolt játékokat, és a hozzá tartozó kódokat.

Tinman
<#worship>
A kemény 30W-ot fogyasztó kis nettop PC-m ezerrel tölti fel a maradékot otthon. Remélem ma már teljesen fent lesz minden rész. :-)

w77d
nálam a kaput az is betette, amikor az egyszerû családi házukat kinevezte villának és azzal kérkedett, hogy õ villában él XXD

Tinman
Te jóságos, szentséges ég! <#wilting><#wilting><#wilting>

Mereven elhatárolódóm attól, hogy õ zalai. Ennyi talentummal, inkább Borsodra tippelnék. (Elnézést az esetleges borsodi topic látogatóktól.)

wedge31
Darksiders Hellbook Editiont szeretem volna de így utolag ez is tökéletes vétel volt tegnapra.