Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
2500-ból ebédelsz egy héten? Jöhet a technika 😛

TBTPumpa
Igen, ott 2500 Ft, de Szoftver esetén 250 Ft vagy Ingyenes a szállítási költség.
Hardvernél azért 2500 Ft, mert ott a Garanciafutárt is kifizeted. Ha valamilyen probléma lenne a hardvereddel, akkor ingyen mennek házhoz érte - a garanciáztatás végével - ingyen is szállítják majd ki neked az új/javított hardvert.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tinman
Akkor csak hardver vételnél kérik el a HETI ebédem árát?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
pofátlanság 4 ezeret rápakolni a többi bolthoz képest, mert ez 576...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TBTPumpa
10 000 Ft fölött ingyenes, 10 000 Ft alatt pedig kemény 250Ft!

Tinman
Futár mennyi is? :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Renjike

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

IMYke2.0.0.0
valami -> korr. szerk -> valaki...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ha lenne pénzem - annak ellenére, hogy az aktuális, otthoni PC-m minden alkatrésze IPON-os, és maximálisan megbízok bennük - én inkább CDG-tõl venném, Pick Pack Ponttal.
Pénz híján marad a nyálcsorgatás az elsõ példány képére, amit - remélhetõleg - majd valami betesz ide nekünk 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

TBTPumpa
Ipon-nál picit olcsóbb (14990 Ft)!

grebber
Amazon:

Game Downloads Deal of the Week - Focus Games for 75% Off

Divinity II: The Dragon Knight Saga $5.99
Cities XL 2012 $9.99
A Game of Thrones - Genesis $9.99 (csak ez regelhetõ steam-re a másik kettõ nem)

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Örülök, ha ilyenben tévedek. <#nyes>
Mondjuk, nincs 17000 Ft-om, hogy a gyakorlatban is magamévá tehessem az anyagot, minden földi jóságával együtt.

TBTPumpa
Nem MP3-ban, hanem veszteségmentes minõségben WAV formátumban tudod majd letölteni a játék zenéit!

Tinman
+1.

Not so fair.

igen kozben en is olvastam nagy nehezen amire bejott az oldal... de ahogy nezem javitjak hogy ne millioan hasznaljak ki.. 😊

http://jateknaplo.blog.hu

Rosszul értelmezitek az akciót!
Másik fórumról egy hozzászólás:"Na megnéztem, hogy hogy van ez a refer a friend GMG dolog.
Elõször kell, hogy legyen tõlük vásárolt játékod legalább 10€ értékben.
Majd miután a barát, aki regisztrált a referal linkkel vásárol náluk legalább 10€ értékben kapod meg a 8€-t."
Vagyis nem az új tag kap pénzt, hanem a régi aki meghív egy új tagot (de õ is csak a fentebb leírt módon).

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

DarkSector
😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

NEOreg3
szép referrer link

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

grebber
Már õk is rájöttek szerintem.Regeltem és nincs ingyen pénz már.

wesker24
Majd este én is visszanézek mert hiába F5 amikor állandóan service is unavailable !
semennyire se lopas. nem hiszem hogy ok nem szamoltak azzal hogy valaki kepes 1nel tobb accountot csinalni😊 az hogy tobbszor hasznalja ki vki az akciot az sztem sajat joga. a hajra hajra meg az F5 nek ment leginkabb hogy eljussatok a legalabb 1 jatek v dlc megvasarlasahoz.

Totti5
Egyet csináltam. Majd este visszanézek ha befejezték a gyártást és mûködni fog az oldal.

ollie
Csak ne biztasd erre a népet, mert az egyszerûen lopás, ha valaki több accountot gyárt így!

DarkSector
😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

gondolom nem 1 accountot csinalnak most😄DD hajra hajra

DarkSector
kicsit van leterhelve az oldal. 😊

most regizzetek uj accountot GMG nel ingyen 8.4 eurot kaptok !!
Klikk ide

Totti5
<#wow1>

IMYke2.0.0.0

Renjike
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

w77d
óóriási lesz 😄

Ma 11 tol jatszhato lesz a mario es a portal kevereke a Mari0😄 elegge jonak igerkezik es persze free
Mario + Portal

ollie
Nem techdemo, az egy interaktív film.

grebber
Ha 24 euróért megvennéd akkor Amazon.com-ra látogass el ott 29,99 dollár a digitális CE ,ami kb majdnem annyi ft-ba mint a 24 euró. (~ 6560FT)

Ez a játék ennyit röhögve megér!

davidka003
Pedig tényleg nem találtam google-vel sem. Köszi.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

IMYke2.0.0.0
<#nevetes1>

DarkSector
Ez a kacsacsõr. 😊

DarkSector
😄

IMYke2.0.0.0
A szmájli félreérthetõre sikerült: <#worship><#buck>

IMYke2.0.0.0
Van egy állandó nézõd 😊
Ezek szerint, a "cucc" is megvan, és így még nagyobb méretû MP4-eket szipkázhatok le 😞)

w77d
hogy mit ki nem lehet hozni belõle

Guren
nem source engine-nel készült? akkor mit demóznak vele?

grebber
Ha jól rémlik a magyarítások.hu-n írta valaki (vagy itt az sg-n hirtelen nem tudom) ,hogy anno meg akarták csinálni csak abbamaradt valami miatt!
Pedig ez sokkal gyorsabban elkészülne mint egy game magyarítása az biztos.

artschi
Bradford, ti jöttök 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

DarkSector
Már csak a jegyzetfüzet betûstílus kéne és le lehetne fordítani. 😊

grebber
10000% hogy google-be beirod és raklap linked adna.

De felraktam neked! Alan Wake Files pdf

DarkSector
Már konzolon sem fogadja el, a pontok egyformák, nincs pc-s pont meg xboxos pont.
Ajánlatos használni Iceakos-t. Nála még használható a PayPal vagy Bankkártya...😊

w77d
a Dear Esther nem játék, hanem egy techdemo...

davidka003
Azt én is megtaláltam.
De a regény sehol nincs. 😞
Nem hiszem el, hogy a sok ember közül aki megvette, senki nem scannelte be.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Tinman
Hidd el: Én köszönöm, ha bárki megnézi/hasznát veszi <#worship>

Shadow of the Colossus: In progress, olyan minõségben, hogy sírok a gyönyörtõl :-))))) Beérett a sok magánmeló :-)