Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Hát én igazából current genben gondoltam a duplára... úgy van még PS2, PSP, NDS még, akkor én pentás vagyok :-D

AW ára steam-en most nem túl szép :-/ Persze lesz akcióba... jajjj, meg milyen frankó már, hogy full magyarul tolhatjuk. Eléggé szeretem, ha van hun sub, mégiscsak ez az anyanyelvem.

NE feledd azt sem, hogy PS3-ra NAGYON jók a HD classic kiadások! Hidd el nem érdemes PS2-ön MÁR Jak & D, Devil May C., ICO, Shadow of the C., Metal Gear részeket tolni, elvégre 720 és 1080p-ben még jobb élmény.

Csodálom, hogy a sarokban csendesen szunnyadó Dead Island-ért nem kaptam a pofámba :-D

Totti: Rayman ha rossz lesz ---> véged! Miattad vettem meg :-)

Ratgab: Dead Island-tól sokat várok... remélem azt hozza majd amit elvárok tõle.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Bulletstorm esetében nekem is voltak ilyen gondolataim, de alapból hardon vittem végig elsõre, és a hardest kissé riasztó volt az elejébe belenézve, magyarán én vagyok hozzá kevés...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Az viszont tény, hogy a harc, a fegyverkreálás önmagában zseniális a DR-ben!

Érdekes amit mondasz BS kapcsán, mivel az eleje baromi unalmas. Aztán a történet szépen beindul és elkezded élvezni a harcrendszer finomságait is!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Totti5
Ott van még a Top Spin 4 ha kedveled a teniszt ( ez eléggé szimulátoros ), vagy sKate ha a gördeszkát. Most jött ki az SSX ha a snowboardot... ezek mind a mûfajuk csúcsai, úgy ahogy a Fight Night a boxban, amit én is imádok, bár a Championsba csak a storyt nyomtam le. Fight Noght 4be rengeteg öltem, világklassziksként vonultam vissza saját emberrel😊 s kiütöttem vele Tysont is hardon😄

Bulletstorm jó volt egynek! Akciójátékban nekem még olyan, hogy a végjáték után megforduljon a fejemben, hogy azonnal nekiállok újra még nem volt! És bizony Bulletstorm után ilyen bûnös gondolataim is voltak.

Darkspore-t nem tudom: Régebben ki akartam próbálni, ma már tartok tõle, hogy csalódnék (megvételt láttatlanban tuti nem merek kockáztatni, warezolni meg már egyre lustább vagyok.... Steam elkényeztetett <#smile>)

Deadrijzin: Meg volt bennem az akarat és elszántság, hogy megszeressem, de egyszerûen nem ment (idióta idõre menõ túlélõhorror, aminek az idõre menõ részét utáltam, aztán mikor trainerrel leállítottam rájöttem, hogy úgy meg semmi értelme. De mivel utálok idõre játszani, ezért skipp.)

Másik hasonló zombis téma, amit akartam (nem kicsit, Nagyon akartam) kedvelni az a Dead Island. Nem viccelek 5x letöröltem és felraktam, de egyszerûen egy idõ után mindig eluntam (utolsónak elég sokáig elvittem, aztán azt hittem, hogy egy olyan helyre visz a fõszál, ahol már jártam (persze utólag mondták, hogy nem) és azt a helyet nagyon nem komáltam.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

A dupla konzol egyelõre még várat magára (PS3 még nincs, csak pár játékot szereztem be hozzá, azokat, amiket mindenképpen végig akarok tolni). Bár, ha a PS2 is számít, akkor nekem is dupla van 😊 Márpedig miért ne számítana, rengeteg alapmûvet vettem már arra is 😊

Alan Wake-et majd Steam-en megveszem (olcsóbban), és én is élvezni fogom a szebb grafika áldásait 😊

Dead Rising nagyon ötletes játék lenne, fõleg a fegyverek, a tárgyak ötletes kombinálása miatt, valamint iszonyatosan jó a grafikája, meg az átvezetõk is faszául meg lettek csinálva, de a harc, a folyamatos zombihent egyszerûen frusztráló - számomra legalábbis. Vagy 3-4 órát játszottam vele, apró adagokban, tehát próbálkoztam, mert láttam benne valamit, de rájöttem, hogy ez nem az én játékom. Az idõlimites baromságot meg inkább nem kommentálnám. Összességében jó játék lenne, de túl sok dolog van, ami lerontja az összképet. Objektív szemmel nézve mondhatnám jó játéknak, de sajnos attól igen messze van, mert sokkal jobban frusztrál, mint amennyire szórakoztat...

Bulletstorm lehet hogy EPIC, meg odabaszós, de legalább marhára unalmas... Demót alig bírtam végigszenvedni... Nekem nem bejövõs már ez a primitív lövölde. A skillshot (vagy milyen) rendszer meg nem hoz lázba, ez egy jó játékhoz hozzáadott volna, de a lélektelen Bulletstorm-ot nem teszi jobbá.

FT nekem kifejezetten tetszett.

w77d
mostmá el nem adom az tuti 😄

Tinman
Indigo: Ez a mindenem...
AW CE nem rossz PC-re, de tény, hogy a könyvecske és 1 papír tok kissé fáj.
Viszont! Ne feledd, hogy AW PC-n sokkal szebb, mint X-en, ráadásul ott az ingyen 2 DLC is! Amúgy neked is van már dupla konzolod? :-)

WTB: Alan Wake XBOX360 könyv! KOMOLYAN! Totti??

Bulletstorm: 1x feltétlenül le akarom tolni... live-ot kedvelem, achik is vannak jó móka lesz, fõleg kórájhéten szépen fog ez szaladni :-D

Darkspore: Nagykerbõl szereztem, nagyker áron és így totálisan teljes a Spore gyûjteményem.

Dedrájzin: Akciós double pakkban vettem, egyben jó áron volt és engem érdekel, csak mindig van más :-/ Walking Dead-et is eléggé megkedveltem.

W77D: Ennyit arról, hogy eladod az X-et :-D Hiba volna!

Totti: Templar nekem kötelezõ! Templomos, vallási témájú cuccokat imádom... vagy 3/4 évet vártam rá, hogy olcsó legyen... sajna 3x annyi volt, mint amit írtál.

FF controllert 5 perce próbáltam PS3-on és izomból megy, nagyon megérte! Design kissé más, de kényelmes kézre áll, jó barátok leszünk, fõleg ilyen olcsón... ja és term. FF funkció is van! FF ki és bekapcs gomb is adatott :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Dedrázinnal mi a gond? hiánypótoló zombis alkotás, aminek amúgy az elsõ része jobb mint a második(ok). Engem csak az idióta mentési rendszere riaszt el.. 2 vagy 3szor vettem meg az elsõt, de miután 1 óra zombin átkelést követõen mindig megölt az elsõ "boss" annyira felbaszott, hogy annál tövább sosem jutottam. Majd egy másik életbe... másodikkal is hasonló problémám volt, de ott meg ráadásul idõre megy minden. Multija viszont annak jó, elvoltem vele pár napig. Állítólag a off recordba már van checkpoint, de hogy erre x rész ( + XBLA két rész ) kellett, hogy rájöjjenek??? hülyejapók.

Bulletstorm meg egy rendesen odabaszós FPS, újító szándékkal, egyedi megoldással, de azon kívül is minden eleme igen rendben van.. EPIC játék, az EPIC ( tudom co op fejlesztés volt a People Can Flyal ) meg nem szarral dobálódzik.

DarkSector
Dead Rising egyedül kaki, a DarkSpore és Bulletstorm kiváló játék.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

igen masszív felhozatal csupa remek kiváló(tm) játékokból!

Csak ne lenne ott az a Bulletstorm, az a Darkspore, meg az a Dead Rising. Akkor még egyet is értenék 😊

w77d
a First Templart én végigvittem, egész korrekt darab, nagyon élvezhetõ a harcrendszer

Totti5
Amindenit! <#eljen><#eljen><#eljen>

First Templar??? ha több volt mint ezres akkor morcos leszek! Demó olyan ultrabéna hogy nekem volt kínos. Pl karaktereknek beszélgetésnél már akkor járt a szájuk amikor hangjuk még a közelben sem ( mimika vagy bármi más teljesen kizárt, levegõvételnél és szüneteknél is ugyan az a szájmozgás ment végig ) és hasonló amatõr dolgok tömkelege.

A többi az rendben van😊 igen masszív felhozatal csupa remek kiváló(tm) játékokból!

FF kontrollernek ha jól látom más a dizájna mint a gyári Sonysnak?

w77d
ma két szerzeményem van aminek kurvára örülök:

az egyik egy Fight Night Championship XBox-ra. Naggyon jó hangulatú game, nem tudok leszakadni róla 😄

a másik egy stukker, de az nem ide tartozik XXD

Te sem keveset költesz havi szinten játékra... 😊

Demon's Souls és Dark Souls nekem is tervben van.

Gondolkoztam rajta, hogy eladjam-e a box-os Alan Wake CE-met, és lecseréljem a pécésre, de úgy látom semmivel nem kapnék többet, csak 3x annyiba kerülne összességében, úgyhogy az ötlet elvetve. Ráadásul ez a papírtasakos megoldás egy CE esetében kicsit bicskanyitogató...

fery02
De rosszak vagytok. 😄

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

DarkSector
Nekem 15 meg se kottyant, 1 sec alatt kidobta.. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Nehogy az adóhatóság célpontjába kerüljek majd a nagy méretû képek miatti adatforgalom miatt <#vigyor>

Tinman
Így is 25%-ra csökkentettem az eredeti 12MP-rõl :-D

Sir Quno Jedi
Nekem kifeküdt a 80mbites netem is tûle...

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

shaddam
NEEEEE!

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

NEOreg3
utolsó kép 371 kilobyte

NEM BÍRJA A NETEM

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Tinman
Ezt azért, mert ilyen képet kizárt, hogy bárhol láttok:

Ezt azért, mert a szívem csücske:

Ezt meg azért, mert Imi kérte :-)

DarkSector
Ha trendi akarsz lenni akkor igen. 😊

shaddam
Én már cseteltem is vele a játékvilág helyzetérõl? Na kemény vagyok?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

grebber
Ez a baj vele amit te is most csinálsz tudtodon kívül! Népszerûsíti (rajtam kivül) kb mindenki! De minek azt nem értem!
Nem lenne vele foglalkozva eltûnne a csába.De így nem fog sajnos!

Next PC upgrade: 2022

ollie
Tirexi King
Zalaegerszeg, Hungary
Best game player.....

ollie
Azért felnõtt ember már csak nem hívja magát Kingnek...

A csávó 146 Steam csoport tagja.

grebber
Amúgy honnan lehetett volna tudni hiszen a mi régionkban is elérhetõ steam-en?

Mindegy a lényeg majd máskor máshol megveszem ha hasonló olcsón lesz!

grebber
Nem mered<#banplz>

Renjike
nehogy külömben
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

ollie
Tirexi felvett barátnak Steam-en. Szerintetek visszajelöljem? <#idiota>

wesker24
A Dead Island aktiválásához orosz VPN kapcsolat szükséges !

Mármint ugy érted hogy aktiválás után magyar IP-vel nem játszható VPN kapcsolat nélkül ! Mert a régiózár ezt jelenti hogy csak VPN kapcsolattal együtt hajlandó elindulni a játék !

Mert azt eddig is lehetett tudni hogy az aktiválás nem fog menni magyar IP-vel !
grebber
Amit korábban írtam Amazonos Dead Island 15 dolcsi azzal vigyázni!
Nem engedi aktiválni mert a mi régiónkban nem elérhetõ szöveget nyom 😞
Szóval az amazonos verzió régiózáras!

DarkSector
Meg is érdemled, tõled nem sajnálom. 😊 Grat!

grebber
Kb ez az elsõ amit nyertem! Na jó volt még egy Xotic dlc is a PH-n 😄
Máshol nincs szerencsém sehol 😞

Shep
Azt mindig sírsz, hogy te sosem nyersz semmit. 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

HappyHunter
Sziasztok, kell esetleg valakinek egy Steames Super meat boy kulcs?
Természetesen ingyen, a greenmangaminges akcióban vettem csak aztán rájöttem hogy már megvolt 😄

Be happy. :) Running!

zorrobomber
<#eljen>Recettear<#eljen>-re érdemes lecsapni! Már csak azért is mert sose láttam még bundle-ben. Még van pár óra kipróbálni a demót <#nezze>

DarkSector
ok. köszke.

ollie
Nem, már leállították.

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Srácok nem akarok pióca lenni, de nem megy már ez a GMG akció az újregekkel?
Mert 1 játékot én is vennék majd ha lehet.

grebber
Nyertem egy Bioshock könyvet<#eljen><#taps>

Tinman
Ok, értem már... pendrive, egér, kábel akkor onnan erõsen nem ajánlott, de ez a sw futárdíj ez nagyon szimpi.

Tinman
500 Ft egy menü... nem nagy ügy :-)

Rage47
Ha Pécsen laknék megint, akkor kijönne belõle 5 napi ebédem, mert ott egy helyen egy menü 530 Ft.
w77d
én is épp azt számolgattam, hogy az nekem 2 napig sem elég 😄