Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Jó Hazudtam a 2 Nightmare végigjátszásnál inkább káromkodtam mintsem élveztem...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Mondom nem kell tetszen mindenkinek, én élveztem végig. a 7 végigjátszást.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

azt taktikai harcnak nevezik , nem egyenlõ minecraft féle csapkodással ergo nagyon nem érted mirõl van szó, egyébként amit itt sokan kifogásolnak a játékkal kapcsolatban jogos, mikor láttam nekem is ez tünt fel
egyébként hozd már fel a másik örök érvényû failt a játékkal kapcsolatban, ja hagyd majd én mondom: rétegjáték lol

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

IMYke2.0.0.0
Heavy Rain engem ki****ottul érdekelne - csak hát ugye...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Kiforgatod az egész problémát az eredeti jelentésébõl. Azt írták, hogy a sztori jó, de a játékmenet repetatív és nincs benne semmi változatosság.

Azért Dragon Age-ben egyrészt más csapattársakat vihettél, más harcmodorban harcolhattál, más tájakon járhattál, különbözõ ellenfelekkel küzdöttél (nem folyamatosan ugyanazokkal), úgyhogy messze nem volt repetatív a játékmenet. a
Az Alan Wake-hez képest (ami nekem ugyanígy jött le videón keresztül is... Walkthrough-t végignéztem és már ott unalmasnak tûnt, mert semmi változatosságot nem mutat a harc) tényleg igen repetatívnak tûnik.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Sirch
Nem tapasztaltam problémát.

Totti5
Jó akkor egy Dragon Ageba a csapkodás is töltelék, aztán a 80%át az teszi... mégis mi legyen benne. Ha ennyire nem kell gameplay, ott van a Heavy Rain vagy az Asura's Wrath.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

ollie
Na de ez az. Épp ezért szúrták el az Alan Wake-et, de nagyon, mert a lövöldözõs részek csak a töltelék, mégis az veszi el a játékidõ nagy részét.

Természetesen a Mass Effect 3 artbook ugyanúgy tele van gigászi spoilerekkel, mint a ME2-é, ne nézzétek meg.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Akinek fent van az UT3, nem nézné meg, hogy mûködik-e a multija? Nekem azt írja profil létrehozásánál, hogy az online szolgáltatás nem elérhetõ... :S

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
CD galaxis-nál tutira nem lesz accountodon játék, az a regisztráció csak egy bolti reg, nem olyan mint steam vagy origin.

Ha megvan az eredeti cd-kulcs akkor töltsd le netrõl a Mass Effectet, és játsz azzal. Legálissan ingyen sajnos máshol nem tudod utólag beszerezni, max ha megint megveszed.
Szóval torrentrõl, de így ebben az esetben te már 1x megvetted te nem illegálissan szerzed be. Mivel az eredeti neked megvan csak már nem jó a lemeze.

zorrobomber
Kis spoiler is spoiler.

Tudom a tojásosdobozon már rég kijött, de PC-re még csak nemrég, és nem mindenkinek van napi 15 órája játékra.

benőmenő
Ha valakinek nagyon nagy spoilernek számított elnézést, de pont azért írtam , amit írtam, mert a játék közben nem egyértelmû mi is lesz akkor. Peace.
Sziasztok
Tudnátok segíteni?
Nekem megvan a mass effect 1 gyémánt kiadás de a lemez már eléggé odavan elég régi már.Le szeretném tölteni legálisan valahonnan.A cd projectõl vettem de ha belépek nincs ott egy játékom se valamiért, azt írja nem volt még rendelésem.Pedig regisztráltam is vásárlás után meg ott az email amit küldtek hogy sikeresen lett regisztrálva.Igaz ez a régi cdprojekt.hu-n volt azóta play on vagy mi a franc de a lényeg hogy az accountomban nincs nyoma annak a 2 játéknak :/ mit tudok tenni?

DarkSector
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Halo Reach sem happyend, illetve az RDR sem happyend, ettõl jók!

DarkSector
Pontossan ez leírja az egész Alan Wake-et ez a pár sor, de csak a végén érti meg a játékot ennek az idézetnek az értelmét. 😊

Totti5
Egyfelõl spojlerezel, másfelõl nem olvastad el az idézetet az elején.

"Stephen King egyszer ezt írta: “A rémálmok a logika birodalmán kívül léteznek, a magyarázatokban nincs semmi szórakoztató, ezek a félelem költészetének antitézisei.” Egy horror-történetben az áldozat mindig azt kérdezi: “Miért?”, de nincs rá magyarázat, és nem is kell, hogy legyen. A megválaszolatlan rejtély marad meg bennünk a legtovább, a történet végén erre fogunk emlékezni."

DarkSector
Figy igazából egyetértek velük jó ötlet ha nem 10-20 órákat vagy rákényszerítve.
Figy van sima endng is szerintem csak gondolom van olyan vége ami EXTRA nem kötelezõ vagyis nem vagy rákényszerítva, hanem rá vagy utalva! Nem mindegy. 😊

zorrobomber
b+

Zomil
hát nemtudom, általában az emberek ugy játszanak egy játékkal(föleg single player orientáltal), h elöször végigtolják a single részt és csak utána ugranak neki a multinak...igy meg rá vagy kényszeritve a multizásra...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Warez ellen...😊

Zomil
ME3-ban azért elég geci huzá a Bioware-töl, h multiznod is kell, ha jobb/más befejezést akarsz 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Az oké hogy valami nem tetszik de 2 fura kérdésem lenne.

1. Miért nem értetted? Ha nem akkor mit nem?
2. Miért legyen Happyend? Persze hogy mindenki ezt hitte, de pont ez a szép benne hogy mindenki meghökken (nem hatódik meg), hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
saját magát fel kell áldoznia (ennek a felismerése) hogy a szerelme és a többi ember életbe maradjanak.

Pont ez adja szerintem a történet szépségét.

Vagy nem jól gondolom? 😊

benőmenő
Engem ezek mellett különösen irritált az a hatalmas cliffhanger a végén. Lehet, hogy azzal a pár hiányzó manuscripttel (kb. 15 oldal + a nightmare-esek), meg néhány rádióadással jobban érteném a végét, de én totál happyend-et vártam volna.
DarkSector
Ha most nem kap el az Alan Wake nem gáz, akkor késõbb sem fog.
Ezek a játékok ilyenek, nem történik semmi ha téged vagy bárkit nem köt le az Alan Wake ez így van rendjén, más izlések.

Nincs olyan játék amit minden játékos szeret, megoszlik, ez így helyes.
És semmi probléma nincs ezzel.
Engem is sok játék hidegen hagy, amit mások meg imádnak, ezért tudom hogy milyen ha fordított helyzet van, én megértelek.

Csak az gáz ha valakit netán nem érdekel egy játék és az végett leszarozza és azt írja hogy akinek tetszik az igénytelen. (természetessen ez nem rád vonatkozik hanem egyébb más topikokban a játékokra)
Én egyedül a Wow-ot szaroztam néha de ez részemrõl amolyan rájátszás, poénkodás, semmi bajom a játékkal. 😊

bakkerman
én csak egyszer pörgettem ki,de még a mai napig felvillanak pillanatok a játékból,pláne amikor munkából este 10kor jövök haza egy erdõs területen,a zseblámpa villogását behallucinálom 😄 nyáron mégegyszer nekiülök a gémnek 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

grebber
Alan Wake-et most tolom negyedszerre és csak most kezdem el unni 😄
Elsõ 3 végigjátszás közben nem volt ilyen érzésem de most a negyediknél már van!

Next PC upgrade: 2022

wesker24
Én is ugyanígy vagyok felraktam elvittem egy darabig habár még csak az a elején voltam de egyszerûen én se tudok vele játszani mert engem is hidegen hagy !

Majd talán késõbb elõveszem ha olyan hangulatom lesz hozzá !
Smuge
Nincs még egy ilyen játék, aminek ennyire jól kidolgozott atmoszférája lenne(Heavy Rain kivételével). Szvsz a jelen generáció egyik legjobb címe.

Smuge
Grat, nagyon jó cuccok, látom AW ce. is megérkezett épségben. Elleszel egy darabig azt hiszem 😄

grebber
Hamarosan :
Indi face kick

Sol Survivor
Still Life 2
Booster Trooper
PAM – Post Apocalyptic Mayhem
Avencast: Rise of the Mage
Dead Horde
Runespell: Overture
Greed: Black Border

DarkSector
Igen Nightmare-en kell ám taktikázni, ott érzi az ember a kiszolgáltatottságot.
Mikor meg kell gondolni hogy az az 1 fáklya amid van most mire is használjam vagy mikor, vagy hogy 4 nagytestû árnyék jön rád és van 15 lõszered...de nem tudsz elfutni elõlük mert hamar kimerülsz...

Lenyomtam Nightmare-t és szerintem egyforma lett x360 és pc-n is egyforma a nehézségi szint.

http://jateknaplo.blog.hu

ingyen jatek : OIO The Game (nem steames) az oldal steamgift alapu ahogy latom es sok kulcsot kiosztottak,

itt leirtam lepesrol lepesre mit hogyan akit erdekel:

jateknaplo ingyen game[/l]

http://jateknaplo.blog.hu

Totti5
Nyomtad volna hardon vagy nájtméren... hálát adtál volna az égieknek minden egyes lõszerért, és minden egyes fényforrásért amit megtalálsz és éppen hogy eléred miközben már vonoszolod magad a fáradtságtól.

IMYke2.0.0.0
Gyerekek... 😊

Tinman: Nagyon hálás vagyok, hogy képeket is tettél - végre kicsit közelebb kerültünk a topik alaptémájához.
Masszív felhozatal.

Bulletstorm: Kellemes lövölde, remek ötletekkel - nekem tetszettek a kombók . Ja és nem biztos, hogy kell hozzá a Core i7, az én ócskaságommal is futott 😊 - igaz, nem 'fú.de.hádé'-ban, hanem csak 1600*900-ban bírta az élményjavítókkal a HD4850-es.

Alan Wake: Egyszerûen nem tudok vele játszani - eljutottam a fatelepen túlra is, valami kerítést is kinyitottam és egyszerûen nem izgat a játék.
Lehet, hogy szempont az is, hogy gyenge a szívem, de leginkább maga a játék hagy hidegen - most.
Aztán ki tudja, lehet fél év múlva egy délután alatt ledarálom 😊

arty
(a supportmizériámat fel se emlegettem, mint "elõnyt" az origin esetén. most épp paypal claim állapotban vagyunk a drágaszág íégémszel)

Forza.

Tinman
+1 és <#wow2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Büdös Bohóc
<#taps>

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

DarkSector
Ez azért van mert nem a harc a játék fontos része, az csak töltelék.
A környezet meg a story miatt játsza mindenki.
Ha gyilok kell akkor Bulletstorm.

arty
szeretsz drágán vásárolni?

vagy mi a ráció az 50x290=14500forintos árnak, szemben a bolti 9890foritnossal?

Forza.

grebber
IGN prime 5 indi game

Chopfilter HD
QUBE
Crusader Kings Complete
No time to explain
Hacker Evolution Duality

ollie
Na, végigtoltam az Alan Wake-t.

2 észrevételem van:

1. nagyon jó és érdekes a sztori, e miatt megérte végigtolni
2. a jó édes kurva anyját annak, aki kitalálta ezt a sok szar repetitív, semmit nem érõ harcot a játékba! E miatt majdnem abbahagytam az egészet a játék felénél, csak a sztori vitt tovább, mert kíváncsi voltam. De rohadtul utáltam a céltalan, üres, ötlettelen, és ismétlõdõ harcot benne, aminek nem volt semmi értelme! Legalább lehetett volna taktikázni, de nem. Mindig tök ugyanúgy, és ugyanaz történt, még azzal sem variálhattál, hogy elbújsz, vagy hátba támadsz valakit, mert ugye AI nincs benne. Vegye elõ még egyszer ezt a játékot az, akinek 20 anyja van.

Sirch
A régiózár kizárólag termékaktiválásnál számít Steamen, és az Amazonon vásárolt Dead Island esetében természetesen amcsi IP kell, nem orosz.
VPN-en keresztül regisztrálod a serial számot, aztán onnantól kezdve többet már nem kell vele vacakolni.

És bocs a duplázás miatt, éjjel 1-kor mindig úgy pörög ez a topic.

Sirch
Majd megváltozik, ha a játék megjelent.

- inMomentum
- Fractal: Make Blooms Not War
- Critical Mass
Ezekért lehet jelentkezni, ingyen adom õket (aktivációs kódok)!

Amit tudok, azt természetesen HD-ban fogom tolni. Nagyon jó, hogy a régi címeket felújítják, mert az eredetieket már kapni sem lehet, vagy ha sikerül is hozzájutni használtan, hát olyan állapotban vannak (az elõzõ tulajdonos trehánysága miatt), hogy sírni tudnék.

Amúgy jó lenne egy Wii is, meg egy DS-t is szeretnék 😄
PSP-m volt régen, nem sokáig, mert hamar eladtam 😊

Prince23
Originen elõrendeltem a Mass effectet

és nincs kód, a kód helyén XXXXX-ek vannak :S ez normális? a kliensben meg láthatatlan, áttetszõ a logója.

Dead Island zombis játék rajongóknak tetszett. Én nem vagyok nagy zombihunter, szóval az én véleményem ez esetben nem túl mérvadó.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.