Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
egyébként hozd már fel a másik örök érvényû failt a játékkal kapcsolatban, ja hagyd majd én mondom: rétegjáték lol
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Azért Dragon Age-ben egyrészt más csapattársakat vihettél, más harcmodorban harcolhattál, más tájakon járhattál, különbözõ ellenfelekkel küzdöttél (nem folyamatosan ugyanazokkal), úgyhogy messze nem volt repetatív a játékmenet. a
Az Alan Wake-hez képest (ami nekem ugyanígy jött le videón keresztül is... Walkthrough-t végignéztem és már ott unalmasnak tûnt, mert semmi változatosságot nem mutat a harc) tényleg igen repetatívnak tûnik.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ha megvan az eredeti cd-kulcs akkor töltsd le netrõl a Mass Effectet, és játsz azzal. Legálissan ingyen sajnos máshol nem tudod utólag beszerezni, max ha megint megveszed.
Szóval torrentrõl, de így ebben az esetben te már 1x megvetted te nem illegálissan szerzed be. Mivel az eredeti neked megvan csak már nem jó a lemeze.
Tudom a tojásosdobozon már rég kijött, de PC-re még csak nemrég, és nem mindenkinek van napi 15 órája játékra.
Tudnátok segíteni?
Nekem megvan a mass effect 1 gyémánt kiadás de a lemez már eléggé odavan elég régi már.Le szeretném tölteni legálisan valahonnan.A cd projectõl vettem de ha belépek nincs ott egy játékom se valamiért, azt írja nem volt még rendelésem.Pedig regisztráltam is vásárlás után meg ott az email amit küldtek hogy sikeresen lett regisztrálva.Igaz ez a régi cdprojekt.hu-n volt azóta play on vagy mi a franc de a lényeg hogy az accountomban nincs nyoma annak a 2 játéknak :/ mit tudok tenni?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Stephen King egyszer ezt írta: “A rémálmok a logika birodalmán kívül léteznek, a magyarázatokban nincs semmi szórakoztató, ezek a félelem költészetének antitézisei.” Egy horror-történetben az áldozat mindig azt kérdezi: “Miért?”, de nincs rá magyarázat, és nem is kell, hogy legyen. A megválaszolatlan rejtély marad meg bennünk a legtovább, a történet végén erre fogunk emlékezni."
Figy van sima endng is szerintem csak gondolom van olyan vége ami EXTRA nem kötelezõ vagyis nem vagy rákényszerítva, hanem rá vagy utalva! Nem mindegy. 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
1. Miért nem értetted? Ha nem akkor mit nem?
2. Miért legyen Happyend? Persze hogy mindenki ezt hitte, de pont ez a szép benne hogy mindenki meghökken (nem hatódik meg), hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Pont ez adja szerintem a történet szépségét.
Vagy nem jól gondolom? 😊
Ezek a játékok ilyenek, nem történik semmi ha téged vagy bárkit nem köt le az Alan Wake ez így van rendjén, más izlések.
Nincs olyan játék amit minden játékos szeret, megoszlik, ez így helyes.
És semmi probléma nincs ezzel.
Engem is sok játék hidegen hagy, amit mások meg imádnak, ezért tudom hogy milyen ha fordított helyzet van, én megértelek.
Csak az gáz ha valakit netán nem érdekel egy játék és az végett leszarozza és azt írja hogy akinek tetszik az igénytelen. (természetessen ez nem rád vonatkozik hanem egyébb más topikokban a játékokra)
Én egyedül a Wow-ot szaroztam néha de ez részemrõl amolyan rájátszás, poénkodás, semmi bajom a játékkal. 😊
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Elsõ 3 végigjátszás közben nem volt ilyen érzésem de most a negyediknél már van!
Next PC upgrade: 2022
Majd talán késõbb elõveszem ha olyan hangulatom lesz hozzá !
Indi face kick
Sol Survivor
Still Life 2
Booster Trooper
PAM – Post Apocalyptic Mayhem
Avencast: Rise of the Mage
Dead Horde
Runespell: Overture
Greed: Black Border
Mikor meg kell gondolni hogy az az 1 fáklya amid van most mire is használjam vagy mikor, vagy hogy 4 nagytestû árnyék jön rád és van 15 lõszered...de nem tudsz elfutni elõlük mert hamar kimerülsz...
Lenyomtam Nightmare-t és szerintem egyforma lett x360 és pc-n is egyforma a nehézségi szint.
http://jateknaplo.blog.hu
itt leirtam lepesrol lepesre mit hogyan akit erdekel:
http://jateknaplo.blog.hu
Tinman: Nagyon hálás vagyok, hogy képeket is tettél - végre kicsit közelebb kerültünk a topik alaptémájához.
Masszív felhozatal.
Bulletstorm: Kellemes lövölde, remek ötletekkel - nekem tetszettek a kombók
Alan Wake: Egyszerûen nem tudok vele játszani - eljutottam a fatelepen túlra is, valami kerítést is kinyitottam és egyszerûen nem izgat a játék.
Lehet, hogy szempont az is, hogy gyenge a szívem, de leginkább maga a játék hagy hidegen - most.
Aztán ki tudja, lehet fél év múlva egy délután alatt ledarálom 😊
Forza.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A környezet meg a story miatt játsza mindenki.
Ha gyilok kell akkor Bulletstorm.
vagy mi a ráció az 50x290=14500forintos árnak, szemben a bolti 9890foritnossal?
Forza.
Chopfilter HD
QUBE
Crusader Kings Complete
No time to explain
Hacker Evolution Duality
2 észrevételem van:
1. nagyon jó és érdekes a sztori, e miatt megérte végigtolni
2. a jó édes kurva anyját annak, aki kitalálta ezt a sok szar repetitív, semmit nem érõ harcot a játékba! E miatt majdnem abbahagytam az egészet a játék felénél, csak a sztori vitt tovább, mert kíváncsi voltam. De rohadtul utáltam a céltalan, üres, ötlettelen, és ismétlõdõ harcot benne, aminek nem volt semmi értelme! Legalább lehetett volna taktikázni, de nem. Mindig tök ugyanúgy, és ugyanaz történt, még azzal sem variálhattál, hogy elbújsz, vagy hátba támadsz valakit, mert ugye AI nincs benne. Vegye elõ még egyszer ezt a játékot az, akinek 20 anyja van.
VPN-en keresztül regisztrálod a serial számot, aztán onnantól kezdve többet már nem kell vele vacakolni.
És bocs a duplázás miatt, éjjel 1-kor mindig úgy pörög ez a topic.
- Fractal: Make Blooms Not War
- Critical Mass
Ezekért lehet jelentkezni, ingyen adom õket (aktivációs kódok)!
Amúgy jó lenne egy Wii is, meg egy DS-t is szeretnék 😄
PSP-m volt régen, nem sokáig, mert hamar eladtam 😊
és nincs kód, a kód helyén XXXXX-ek vannak :S ez normális? a kliensben meg láthatatlan, áttetszõ a logója.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.