Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Méghozzá azért mert fanatikusan szeretem a 2 részt... ha lenne belõle még valami extra kiadás, azt is megvenném. Egyébként úgy tekints arra képre, hogy nagyjából egy új alap XBOX360-as ára <#zavart1>#zavart1>
Melyik a jobb? Talán a Deluxe Edition a strat. guide miatt és az még ritkább, mint a Black Phantom E.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Az pedig, hogy hanyatlik a sorozat.. nos, bárcsak minden játék olyan szörnyen rossz lenne, mint a leggyengébb Mass Effect... Mondom ezt úgy hogy nem vagyok "rajongó".
[merlinw.org]
ME1 volt a legjobb, nagyon megfogott, zseniális játék volt(bár a mellékküldetések valami nevetségesen unalmasak)
Aztán a sorozat a 2.résztöl kezdve el kezdett hanyatlani és butulni nem is kicsit...szomoru...
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Remélem ez megoldja a problémát, bármi is okozza.
Most mond azt hogy tökéletesek az animációk meg hogy full állat ez a kameranézet, mert nem hiszem hogy ezt ki mered jelenteni és ekkora fanság lenne benned hogy még ebben sem értenél egyet, még ha nem is zavar annyira mint engem de remélem te is érted mire írtam és ha csak kicsit is, de igazat adsz ebben. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nyugodtan máskor is írd be ha van valami akció.
Szerintem a CameraZoomFX-et is megveszem, az is király. 😄
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
2.rész váltott akcióra szerintem....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Az ismétlést úgy képzeld mint a MW2->MW3, csak a pályák még kevésbé változatossak.
Szóval csak szerintem az kedveli majd meg akit nagyon érdekel a story , és képes ezeken túltenni magát.
Az elejn már kapásból látni fogod hogy a karakterek arca hogy viszonyul a testük illetve környezet kidolgozottságához, illetve az animáció, UGYANAZ MARADT csak kiszedték mint látom azt hogy körbe tudj nézelõdni pl, vgig magad elõtt tartod a fegyveredet...(bár nemtudom a közepe környékén vagy a végén változik-e.)
Az elsõ részben ugye te váltottál a 360fok és a vállkamera közt. És a vállkamera is NAGYON rázoomol.
Mászás->járás->akadály átlépése szerintem jó 3-4 évvel ezelõtti szint. A futás még oké.
Én nem akarlak ezzel lebeszélni, DE KÖTELEZÕEN tégy próbát a warezba mielõtt megrendeled. Legalábbis nem szép a warez, de mivel nincsen demo. 😛
DE RÁD BÍZOM.
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Sajnos nekem nem mûködik! Felraktam a legújabb patch-eket + a Titan Pack-ot, de ugyanúgy azt írja, hogy az online szolgáltatás nem mûködik, próbáljam meg késõbb :'(((
Mass 1 anno 10/10 az oké de ez most már nem 10/10,
Még a 9/10 is a rajongóké, ez manapság már nem reális.Jó gém de 2012 van és 3x-ra nyomják ugyanazt, de nagyon durván ugyanazt.
Gondolom én.
Az tuti hogy ha ez a grafikus motor hibája is, de oké hogy sci-fi meg ûr meg ilyenek, de ez a környezet már nem nagy szám. Sok helyen ismétlések és csúnyácska megoldások.
Gondolom sokaknak ilyen gondja van mint amikre én is kitértem.
Már inkább olvasnék egy Mass Effect könyvet, mert ha egy gameplay kezd fusztráló lenni azt könnyû megunni, és utána már nem a story-ra figyel az ember. Nem jól mondom? 😊
LordMandalore
Mar 6, 2012
1
As someone who really enjoyed the other games in the series, this is a huge let down. From the dumbed down story, terrible animation and graphic issues, and the gaping plot holes this game is just BAD. Truly disappointing.
Frankie_G
Mar 6, 2012
0
Mass Effect began as a deep, player-choice-oriented franchise. Now, it's been gutted by BioWare & EA to appeal to a brainless shooter crowd. No matter what you did in ME1 & 2, all the endings in 3 are pretty similar. They did make some welcome improvements to combat, but pointlessly removed other features--for example, why on Earth would you remove the ability to holster your weapon? V… Expand
aRandomGnome
Mar 6, 2012
1
Dead of the days of awaiting a new well made story driven game by Bioware. This game is dumbed down just like the likes of Dragon Age 2. The Dialogue is disappointing at best. I used to enjoy this series, but this just killed the whole thing for me. Not to mention the day 1 Dlc, or the lack of a skybox. The lack of innovation is disgusting, sadly the biodrones will continue to support thi… Expand
Thaeru
Mar 6, 2012
3
Rather than trying to expand on the formula which set Mass Effect as one of those rpg-shooter hybrids which grow more frequent as the years pass by, Bioware decided to dismiss it completely in favour of Michael Bay-grade explosions and the like. Mass Effect 3 starts off almost a year after ME2 where Shepard has done nothing of note except somehow end up on Earth and is being trailed by th… Expand
orgvssynth
Mar 6, 2012
0
Graphics - The game is blanketed in dark filters to make everything look more serious, but I suspect this is done to cover up how awful everything looks. Low frame rate, unoptimized, horrible models, even though the game is heavy on dialogue the mouth movements are plastic, stiff, and unconvincing. Body movements are the same old stiff recycled animations and stock camera angles. This i… Expand
Mindegyik teljesen érthetõ indokkal húzta le a játékot. Ja, és nem válogattam a review-k között, ez volt az elsõ öt, amit kidobott nekem az oldal.
Juteszembe SORRY rosszul fogalmaztam, nem más játékkal játszottál, hanem teljessen eltér ezekszerint az izlésünk ezügyben illetve ítélõkészségünk...😊
Nekem elfogyott a türelem. Hamarabb feladtam.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nálam közel sem ez a helyzet.
Egyedül a karakterek arca ami tökéletesnek nevezhetõ.
Animáció nekem a gameplay amikor irányítom a játékot.
Kicsit néha suta? enyhén szólva...😊
Nálam végig béna úgymond gagyi az animáció.
Tudom, tudom ez nem errõl szól, hanem a nagy story-ról.
De míg egy Alan Wake még a gyenge textúrákal is kibaszott látványos és az animációk életszerûek, nálam ez már sok így a 3. részben, az elsõ 2 részben elviseltem még.
Most részemrõl elég volt ebbõl majd elõveszem a sorozatot ha legközelebb MINIMUM mozgásban megújúlnak, illetve ezt a NAGYON zoomolt kameranézetet picit elõrébb viszik.
Ez van izlések és pofonok.
Öregszem kicsit válogatósabb vagyok, inkább olvasok könyvet (ME könyvet). <#vigyor>#vigyor>
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Jah és írták hogy szebb grafika lesz, hát én nem vettem észre.
Mert miért is?
1. A grafika régen még szép volt most már ciki.
2. Pályákat utálom, elején ok de már rohadtul unalmas ez a sok egyforma pálya.
Animáció és mozgás shit!! Nagy SHIT.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Amúgy én még nem láttam ilyet és tegnap még csak 160 negatív volt, szóval vagy valami hekkerek szórakoznak, vagy valkik összeszedték a világ 400 idióta haterét és erre verik most.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
szerintem ennyit errõl 😄
Metacritic user score 2.3 (eddig 480 értékelés alapján)
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Még ha sima akciójáték, akkor is kb semmi köze egy DA játékhoz ami meg RPG.