Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Épp most néztem vissza a topikba, hogy áradozzak - megteszem:

A "Shadow of the Colossus" - csak 4 videó, és az elsõ kolosszus után [külön köszönet a benne hagyott átvezetõkért!: B.R.U.T.Á.L.I.S.A.N A.K.A.R.O.K. E.G.Y. P.S.3.-at! 😊))))))

Nos és persze az eddig megismert két játékot is 😊

Megyek is vissza, és nézem tovább a videókat.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Én köszönöm, ha nézed :-)

Szépen lassan mennek fel a többi részek is, aztán ha 10 wt meglesz, csinálok neki picit nagyobb promót.

Totti: Amit mondasz term. meglesz, még egy kicsit béta az ügy :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Megvette + valaki ...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Megvette itt a "Kingdom of Amalur: Reckoning" címû csodálatos játékot? (Imádom!)
Érdekelne, mi valóban van a dobozában.

Zomil
én innen vettem a roccat fülhallgatot és már nem emlékszem pontosan hány napon belül de kb. 3-4nap volt és gond nélkül megjött 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

zorrobomber
Linket tudnál adni elõbbihez?

grebber
Amazonon Footbal Manager 5,99$
Aki meg Deus Ex 3-at akar nézegessen webshopokat mert mindenhol kb akciózzák és 2500ért adják.

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Természetesen, mindegyik videót meg is látogatom, és ha tetszik, akkor megy: <#eljen>

Többnyire Ableton és Adobe tutorialokat, Bollywood klipeket szedek le így, de az ICO után, azt hiszem minden Tinman anyagot is be fogok szerezni.

IMYke2.0.0.0
Ilyen tartalmaknál egy huszárvágással oldom meg a dolgot: letöltöm az anyagot, és sorrendben nézem 😊

Képes vagyok 2-3 napot is várni ilyenre.

A "Hunted" végigjátszása - fordításhoz - több mint 1 hétig zötyögött le, és a két utolsó részt, a több mint egy órásakat nem is tudtam leszedni.

Totti5
Egy kis építõ jellegetû kiritika hozzá.

Több helyen láttam, hogy autómatikusan vált a következõ részletre illetve alul megjelenik egy sáv, ahol sorba rendezve vannak a videók. Csak azért merem ezt felhozni, mert amikor vége egy résznek, akkor a listában jobb oldalt, sincs sorrendbe és "keresgélni" kell ami pár másodpercbe kerül<#ravasz1>

Ha már ilyen profi a tartalom és a körítés, akkor a dzsátubé is legyen rendben szvsz, már ha ez lehetséges és kivitelezhetõ.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
mitõl tûnik logikusnak? jól mondod, nem tudjuk 😊

(nekem egyébként az tûnik logikusnak, hogy ha valamibõl 5 millió fogy, mert jó az áram, akkor azon a kisebb haszonrés is/a jó üzlet... 😛 )

Forza.

IMYke2.0.0.0
Két napig nem nézek fel rá, és már megint van néznivalóm a Youtube-on - Köszönöm Tinman! <#worship><#worship>

zorrobomber
zorrobomber
www.supergamer.hu-ról tud valaki nyilatkozni hogy mennyire korrektek?

IMYke2.0.0.0
Fene se tudja - csak a STEAM nagyfejesei -, de logikusnak tûnik, hogy kis cég/játék esetében kis sáp, nagy cég/siker várományos játék esetében nagy sáp...

arty
gazemberek!

(de vajon akkora sáp-e ez, hogy emiatt sokszor drágább a steam verza, mint a bolti dobozos? 😉 nem egy kis fejlesztõ nyilatkozta, hogy a steam mennyivel korrektebb feltételekkel melozik, mint pl a két konzolgyártó...)

Forza.

IMYke2.0.0.0
A STEAM sem a kiadók igazgatóinak két szép szeme miatt teszik fel a kínálatra... leszedik szépen a sápot, már az induló árak képzésekor.

ollie
Hát azért az óriási akciók épp a Steam érdeme. Korábban soha nem voltak ilyenek, most meg már gyakorlatilag bármit megkapsz fillérekért, feltéve, hogy kivárod, amíg akciós lesz.

Zomil
nana...nem a steam-et kéne szidni, hanem a kiadokat, mivel ök lövek be mindenhova az árat és a régioknál is...azért elég sok játéknál sikerül belöni a helyes usd/eur arányt, csak hát a nagy nevek szarnak bele. van valahol egy oldal ahol a játékok össze vannak hasonlitva különbözö pénznemeken.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

shaddam
Emlékszem amikor a steammel elõször hypeolták a digitális terjesztést akkor is hogyan ment a beetetés hogy olcsóbb lesz mert nincs posta, meg csomagolás.Látszik is az 1usd=1eur 0day steam árakon...

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

robotnyk
féregnek féreg (<#zavart1>), de ha már digitális terjesztés, meg eleve készleten van a boltokban, akkor minek szivatják az embereket?
DarkSector
Minden hazugságban van némi igazság.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

shaddam
És még online pass sincs. Lehet nem is akkora féreg az a kotick...

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Daell Drow
Raadasul ugyanezt el jatszottak fel eve a BF3-al is, volt nagy kavaras, anyazas, VPN. Ugy latszik azota sem tanultak belole. -.-
robotnyk
lehet az IW-re sok mindent mondani, de õk meg tudták oldani, hogy keddtõl elérhetõ legyen az MW3 mindenhol. vagyis inkább az Activision. a Mass Effect 3nak 4 megjelenési ideje van. 6 - usa 8 - ausztrália, 9 - eu, és valamikor késõbb japán. -.-
Fabio Capello
jogos.

robotnyk
kedd, nem szerda.
davidka003
Mintha bármi különbség is lenne közte. Ugyan az a lemez, grafika ugyan az, játék ugyan az. Én még azt a 70 játékot is warezban toltam le ami fent van a polcon. Singlebe semmi jelentõsége.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

ollie
Mert az amerikaiak magasabb rendûek meg okosabbak, ezért nekik hamarabb jár.

Fabio Capello
amióta világ a világ, az amerikai megjelenés szerda, az európai pedig mindig péntek. Hogy ennek mi az oka, azt senki nem tudja, de így van, már évtizedek óta.

robotnyk
nem. 😄 múlt péntekig nem volt semmi gond, de láttam a launch trailert és azóta nem bírok magammal. ha nem lenne itt fizikailag akkor kibírnám de itt van...
robotnyk
tekintve hogy ez EU verzió, már rég a boltokban van, azért is kaptam, kaptuk meg. megpróbálom VPNnel, remélhetõleg csak elsõre ellenõrzi.
Önmagammal szemben nem lennék ennyire igénytelen, hogy warezzal toljam, ha már ott van az eredeti. Nem lehet kibírni 2 napig?

De hülyeségnek tartom hogy itt mér 9-e tt meg mér 6-a.Foghatják arra hogy hát ide kell érnie de hülyeség akkor feladják 3-án aztán ide ér 6-ra mikor megjelenik ennyi.

Renjike
én is tudok 😄 csak kinek mi jön be 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

zorrobomber
Lassan leeshetne már minden kiadónak hogy az Interneten nincsenek óceánok.

Megvettem a me3 ce-t csak az az egy bajom van vele hogy kidobál a server miatt nemtom mér.Már aktiváltam igaz elvileg 9tõl lehetne csak de ha átállítom az ip-t az oprendszeren akkor úgy veszi hogy us-bõl vagyok 😄 😛

Büdös Bohóc
örülnél, hogy pénteken kezdheted el, az MW3-nál a multi miatt kurvaszar volt, hogy valahogy hétfõ, vagy kedd volt a release date, idõm se volt napokig játszani vele

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

zzeN
US proxy azt csókolom.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Totti5
Vetted volna boxra!

( nyomd a warezt... )

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

ZsZso
Eh...

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

robotnyk

ez az illúzió romboló! le vannak szarva, töltöm a warezt.
IMYke2.0.0.0
Hú de illúzió romboló a bal sarka...

robotnyk
"sikerült" arra az origin accountra regisztrálni a Mass Effectet amúgy amit direkt a BF3hoz hoztam létre. úgy tûnik mégsem adom el akkor a BF3at. <#idiota>
robotnyk
trololol
DarkSector
Bocs akkor keverem egy másik játékkal, akkor viszont adott e lehetõség. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

A bal alsó sarokban a lengyel országjel nagyon feldobja 😊
Nekem nem érné meg, bármennyire jó játék is, de amúgy grat!

Tinman
RDR <#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

robotnyk

másodikról még próbálok majd jobbat, csak most sietek :c
Tinman
Na... köszi! Ezt meg is veszem, igaz nem Amazonról, de felhajtom :-)