Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A "Shadow of the Colossus" - csak 4 videó, és az elsõ kolosszus után [külön köszönet a benne hagyott átvezetõkért!: B.R.U.T.Á.L.I.S.A.N A.K.A.R.O.K. E.G.Y. P.S.3.-at! 😊))))))
Nos és persze az eddig megismert két játékot is 😊
Megyek is vissza, és nézem tovább a videókat.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szépen lassan mennek fel a többi részek is, aztán ha 10 wt meglesz, csinálok neki picit nagyobb promót.
Totti: Amit mondasz term. meglesz, még egy kicsit béta az ügy :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Érdekelne, mi valóban van a dobozában.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Aki meg Deus Ex 3-at akar nézegessen webshopokat mert mindenhol kb akciózzák és 2500ért adják.
Next PC upgrade: 2022
Többnyire Ableton és Adobe tutorialokat, Bollywood klipeket szedek le így, de az ICO után, azt hiszem minden Tinman anyagot is be fogok szerezni.
Képes vagyok 2-3 napot is várni ilyenre.
A "Hunted" végigjátszása - fordításhoz - több mint 1 hétig zötyögött le, és a két utolsó részt, a több mint egy órásakat nem is tudtam leszedni.
Több helyen láttam, hogy autómatikusan vált a következõ részletre illetve alul megjelenik egy sáv, ahol sorba rendezve vannak a videók. Csak azért merem ezt felhozni, mert amikor vége egy résznek, akkor a listában jobb oldalt, sincs sorrendbe és "keresgélni" kell ami pár másodpercbe kerül<#ravasz1>#ravasz1>
Ha már ilyen profi a tartalom és a körítés, akkor a dzsátubé is legyen rendben szvsz, már ha ez lehetséges és kivitelezhetõ.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
(nekem egyébként az tûnik logikusnak, hogy ha valamibõl 5 millió fogy, mert jó az áram, akkor azon a kisebb haszonrés is/a jó üzlet... 😛 )
Forza.
(de vajon akkora sáp-e ez, hogy emiatt sokszor drágább a steam verza, mint a bolti dobozos? 😉 nem egy kis fejlesztõ nyilatkozta, hogy a steam mennyivel korrektebb feltételekkel melozik, mint pl a két konzolgyártó...)
Forza.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
( nyomd a warezt... )
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Nekem nem érné meg, bármennyire jó játék is, de amúgy grat!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.