Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Csak így tovább (Azért azt a Yakuza wt-t kéretik nem elfelejteni...<#smile>#smile>)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
De jó is lenne, ha ilyen focipályánk lenne, mint a videóban (természetesen a Debrecen nyert.... Miért nem vagyok én ezen meglepõdve???<#rolleyes>#rolleyes>)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Régóta csorgatom a nyálam arra a játékra, csak hát még mindig no console...
First Templar meg igenis egy jó cucc!
Mellesleg adok egy kívánságlistát végigjátszásokhoz.
Onechanbara Z: Kagura de amit mindenkép ejts meg az a Deadly Premonition.. nagy kíváncsi vagyok a véleményedre miközben játszod😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
"Mass Effect 3
Eredeti sorozatszámok Origin aktiválható.
A kódok teljesen újak nincsenek regisztrálva.
Hivatalos angol nyelvû magyarországi kiadású játékból!
Na, most meglódult a fantáziám - lehet, hogy a DVD-tokokból 'kilopott' kódok?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nos, ilyen esetben valószínûleg én is a smiley-k kifejezéseit használtam volna. El sem tudom képzelni, mennyire elkeseredett lennék...
De ugye nem maradtál emiatt fenn tovább?!
Hiába sírunk, rívunk itt rajta mind a ketten az a dolgokon nem változtat, van akit meg már kifejezetten zavar. Érthetõ.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Veled meg Zó-val kapcsolatban vagyok úgy, hogy lassan már gyûjtést szervezek, csak vegyetek már egy konzolt (PS3 prefered esetetekben).
Pedig a 11-es is WT is fent van már... 2 perce tettem nyilvánossá :-)
A 12-est viszont már 2x visszadobta a youtube... k. ideges vagy rá. Nagy nehezen felszenvedem, erre kezdhetem elõröl :-/
Sztori mód on:
Írtam ugye, hogy elég ütõs ez a digi kártya. Úgy eszi rögzítéskor a HDD tárhelyet, mintha ingyen volna :-D
Képzeld el a helyzetet, hogy éjjel 11:30 körül jár az idõ, de megszállotként egy fenékkel akarom elkészíteni a végigjátszást. Pont egy messze levõ és sok harccal járó colossus következett. Rábökök a rec-re, elkezdem. Poénkodok, érdekességeket, szvsz tök jókat sikerül mondanom odaúton és a harc közbe is, ráadásul baromira hajszálon múlik minden mozdulat, igazi epikus csata kerekedik. Már-már zihálva emelem le a fejemrõl a fülest és kattintanék a stop gombra, amikor jön a döbbenet, hogy az elmúlt közel 20 percben magamat szórakoztattam maximum, mert betelt a vinyóhely és kb. 50 mb-ot (mp-ek) rögzített.
Pontosan ilyen fejet vágtam, még a sorrend is jó: <#ticking>#ticking><#wilting>#wilting> <#guluszem1>#guluszem1><#falbav>#falbav>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A rossz hír, hogy min. 2 évre le kell hibernáltatnom magam... van még ott hely Totti? ;-) Mondjuk ha te majd õsszel úgyis felkelsz, légyszi' nézd már meg a kettes zsilipkamra ajtaját! Néha vacakol :-/
Addig is röviden: tényleg durva, hogy a "szent cél" érdekében ezeket az "élõlényeket" le kell mészárolni.
Egy másik játékban gond nélkül kinyírnék 99011 csirkét, Jottunt, bármit (azon vagyok most a KoAR-ban), de valahogy a SotC-ban ez etikátlannak tûnik.
"bejelentették a Dark Souls "folytatását"
Azt is, hogy nem malmozok a kezeimmel, és szívesen fordítanám a nap 24 óráját a hobbimra, de nem tehetem.
Elhiszem, hogy el vagy keseredve - miért is, nem napi 8 órás kötelezõ munkám a dolog -, hogy még nincsenek a honosítás MB-jai a gépeden, de sajnos, az Élet más sors kártyákat vetett nekem, és nem megy minden olyan könnyen, mint az Egyetem ideje alatt, vagy mint másoknak mostanában...
A SoTC wt elkészítése után, mikor letettem a controllert és megnyomtan a stop gombot, pont az ugrott be, hogyan tovább?
Demon's és Dark's Soul wt-t feltétlenül szeretnék, azt még nézni is nagy élmény azt garantálom, de iszonyat hosszúak.
Aztán elmerengtem a "mostanában végig kellene játszani" elkülönített játékhalmon és megakadt a szemem a First Templar-on.
Tudom, hogy nem AAA+++ játék és azt is tudom, hogy nem 300 órás, de pihentetõnek pont jó lenne egy rivjú' belõle, aztán ami még érdekesebb:
Yakuza "Quadrology"!
PS2-ön megvan mind a 2 rész, PS3-ra meg a 3. és 4. Szerintem senki nem csinált még a teljes sorozatból wt-t/rivjút, magyarul meg fõleg nem.
A Yakuza széria ráadásul nem is éppen a gagyi kategória, hanem erõsen a must play szint.
+ Rage 47-nek is: A véleményed és a támogatásod pedig nagyon köszönöm! Jól esett <#worship>#worship>
Assassin's Creed: Ezio Trilogie PC exklusiv Steelbook
AC2, Brotherhood, és Revolutions egy pakban! (50 euróért)
Next PC upgrade: 2022
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az autók irányíthatóságát, nem bánnám hogy ilyen mert nem autószimulátor.
Az RDR-ben a ló sem tükrözi a valóságot, de az "élõvilág" érzete nem ilyeneken érzõdik, ha kipróbálod majd meglátod mire célzok. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Az élõvilágot még tapasztaltam ki, de az autók irányítása kegyetlen rossz...még a valóságot sem fedi, nemhogy egy arcade játékét, de nem rossz <#circling>#circling>
Biztos lennének emberek pl neked is akiknek más a meglátása, csak ha évek múlva visszatekintek egy GTA-ra, azrt közel sem említeném egy lapon az alábbi címekkel.
De elfogadom ha részedrõl ez is ebbe a kategóriába csúszik, de az RDR azért egy fokkal másabb szimulációt tekintve...😊
GTA-ban hiányzik pl az élõvilág.
Nem az nagy alkotás hogy emberek úgymond botok mászkálnak az utakon, meg kurválkodsz egy Lamborghini-vel hanem hogy belépsz lóháton egy nagy erdõbe, és körülvesznek az állatok. És ha megnézed a játékot, elég kevéske ismétlõdést látsz, annyira tele van valósnak ható elemekkel, hogy egy kisebb élet vagy éppen idõutazás élményét, érzetét kelti a játékosokban.
Míg minden tiszteletem a GTA-nak elég szupi játék, de nem keltett ugyanez a hatás a hatalmába.
Pedig nem vagyok-voltam elfogult hiszen én a Sandbooxos játékokat nem komáltam, az RDR-t is azért játszottam mert ingyen hozzájuthattam.
Ezért nem vonom kétségbe és nem kérdõjelezem meg amit állítasz csak az általam képzelt halmazomba nem fér bele sajnos. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ha folytatni akarnám...
Grand Theft Auto: Életszimulátor kalanddal és akcióval, felfedezési lehetõséggel, minijátékokkal és élõ környezettel...
Doom/Quake/Wolfenstein: Az FPS akció stílus alapköve(i)
stb...
és most a többieknek mondom hogy nem összekeverendõ a klasszikus nagy játékokkal, amik egyszerûen jó játékok, mint a Max Payne, Metal Gear Solid, hanem amikben egyediség már már müvészi jellemzõk vannak.
Ico: Egy játék amiben egy deka lövöldözésre sem emlékszem, gondolom senkinek nem kell bemutatni, nehézkes is lenne leírni a játékot, látni és játszani kell.
Shadow of Colossus: Mindig is szerettem, és pont az a típus voltam vagyok, akinek a fõellenségek a nyengéi, de álmodni sem mertem volna a Colossus elõtt hogy létezhet játék CSAK Bossfight-okkal méghozzá egy akkor még nagy és szép környezetben.
Hát létezhet! És még "mekkora" játék, mikor egy kis fiatal fiú felmászik legelõször egy toronymagas szörnyetegre és földre dönti, nah az a nem semmi.
Braid: egy "interaktív festmény".
Limbo: logikai "árnyjáték", rejtélyesség ugyanúgy jellemzõ rá mint az ICO-ra.
Alan Wake: már már sorozat, film kategória, amiben "egyedi" látványvilág+atmoszféra elevenül meg a köd és környezet illetve fény-árnyék játékával a pixelekbõl egy közel valós világot kapunk.
(persze ez igaz lehetne az RDR-re is amiben azt írták néhány forumon hogy kis túlzással egy élõ virtuális világot hoztak létre a készítõk).
Final Fantasy 7: a maga fantasy világában is egy nagy világ, ahol szinte azt hiszi vagy hitte akkor a játékos hogy itt MINDENT megtehet.
A sok barangoláson keresztül a sok minijáték, és felfedeznivaló egy szerintem mérföldkõ volt mind a FF sorozatban mind a SINGLE player RPG-k palettáján.
Most hirtelen nem ugrik be több cím, az is lehet hogy némelyikkel nekem nem volt szerencsém.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Persze jó ha van PS3-a valakinek.
Pl a Resident Evil 4 HD-t is megvettem de emlékek szerint nekem a PS2-es az igazi mert ott láttam/játszottam elõször. 😊
Lost Odyssey-rõl sokat hallottam csak valahogy nem vettem rá magam hogy megnézzem, mindig valahogy csak a FF-ig jutottam el RPG szinten. 😊
De a Colossus és hasonlók nekem nem játékok, hanem egyrészt elcsépelt szöveg de több, már már egyedi alkotások.
Ahogy az Alan Wake is nekem egy alkotás (még ha ezzel egyedül is vagyok).
Vagy Braid + Limbo.
De még sorolhatnánk néhány címet. ICO is. FF 7 (Final Fantasy 7) (nekem legalábbis).
PS3-ra még több ilyen "át kell élned" cím van :-)
Borderlands 4,99€
Borderlands: Game of the Year (Borderlands + all DLC) 7,49€
4-es GOTY pakkba ~1650ft-ra jön ki! (Ennyiért vettem az amazon.com-on is nem pénz érte bár nekem csak dísznek lett)
Next PC upgrade: 2022
Ez a digi kártya iszonyat komoly :-)
Totti: Még kapásból 20 must have cím ugrott be csak PS3-ra... azért megnézném Imi arcát egy GoW 3 végigvitel után :-D
Rage47: Tökéletesen igazad van! Sajnos a jelenlegi digi kártyám még a tehetõs külföldi wt készítõk között is ritka! A korábbi általad is JOGOSAN bírált wt egy 17 ezres cuccal készült, és egy 1900 Ft-os fülessel.
A Sotc wt egy jól felszerelt PS3 árát érõ digikártyával készült már, igaz még a gagyi mikrofonnal, de idõközben vettem egy nagyon komoly darabot, azt már a köv. wt készítésekor tudom csak felhasználni, de nem okoz majd csalódást az biztos.
Net ügyben nem tudom mit tegyek... T-home szerint nem megoldható a nagyobb sávszél, pedig 1080p is lazán menne :-((((
Még 1x köszönöm azoknak akiket érdekelnek a wt-k <#worship>#worship>
De azért ez miatt nem vennék PS3-at.
Imynek olyan pakkot kell vennie majd, amiben benne lesz a ICO-SOTC HD, GoW HD vol 1-2. S hogy érezze a nextgent, ami már prevgen lassan a GoW 3, Castlevania és a Heavy Rain ( elsõ körben ).
Unom-e? Kicsit sem :-) A hülye lovat viszont azt nagyon -.-
Remélem hamarosan helyrejön az anyagi helyzeted egy picit és tudsz egy PS3-at venni. Semmi sem tökéletes ugye... a PS3 sem, de vannak rá olyan címek, amiket életed végégig megemlegetsz azt garantálom :-)
Nehogy Totti megsértõdjön: Szeretem az XBOX-omat is, de azt másért ;-)