Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Amazonos átverést is mondja mindenki mégsincs semmi megtorlás évek óta!
Eztán sem lesz.Ezeket más nem érdekli csak a pénz.És amíg az csorog addig semmit nem fognak tenni.
Amazon már ezer éve stoppolhatta volna ezt a kamu címet dolgot ,de nem teszi.Én se rontanám magamnak az üzletet.

Next PC upgrade: 2022

Fpocok
Mellesleg nem tudom hogy van máshol, de ha pl steamen, amcsi proxival veszel játékot euból, az adócsalásnak számít. Nem véletlen, hogy nem lehet pénznemet választani.
Csak mondom.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Nem hát.
DE sokkal jobb.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
he-he. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Annyira nem érdekel a game!Egyszer végigviszem majd magyarításal az ennyi!
Nem egy Alan Wake!

DarkSector
Ahogy nézem mindjárt a missing link-t is megvehetted volna. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Gamersgate-en USA proxyval.

Így skálázodnak az árak:

Euróban 36xx ft lett volna.
Fontban 30xx-31xx (attól függ mennyi az árfolyam most nem tudom )
Dollárban pedig ugye 1700FT volt.

Rowlend
Hol vetted ennyiért?

GET OVER HERE!

grebber
Nem bírtam ki a fenébe megvettem Deus Ex 3-at.
1700Ft volt.Remélem nem lesz vele gond.Bár ha amazonon nincs gond akkor jelen esetben más proxyval sem lehet.Legalábbis remélem!

grebber
Én elég sok olyan címet akarok megszerezni steam-en amit már végigvittem akár többször is warezban.
Jó érzéssel töltene el hogy láthatom a listámban!

Évrõl évre fejlõdnek és egyre több akció van (például én tavaly elõtt nem emlékszem sem Halloween akcióra, sem õszi akció sorozatra sem).

Szerintem idén nagyobb lesz a Húsvéti akció, mivel jan 2-tõl volt ugye a kuponos vásárlási lehetõség, amikortól kezdve semmi érdemlegeset nem akcióztak le (Szerintem).

Ebbõl következik, hogy lassacskán érik már egy nagyobb megmozdulás részükrõl egy akciósorozat formájában.

Persze mindez csak egy feltevés, elgondolás részemrõl.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

NEOreg3
Húsvétkor nem szoktak olyan nagyon akciózni, tavaly is a mostanihoz hasonló "egyetlen kiadó játékait leárazzuk pár napra" cucc volt ha jól rémlik, de semmi jelentõs és köze nem volt a Húsvéthoz

ettõl persze még villanthatnak valamit, de a tapasztalatok nem ezt mutatják

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Hálistennek (vagy nem, de ez már nézõpont kérdése) nekem pont fordítva van. Egyre kevesebb új cím kívánkozik a polcomra.

Mondjuk ennek megvan az az elõnye, hogy szerényke vásárlásra szánt tõkémet a régi nagy kedvencek begyûjtésére fordíthatom.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ne aggódj! Jön a húsvéti akció steamen! Ott tuti lesznek finomságok.

grebber
Én meg ezt sokallom.De majd legközelebbi csereberés akciónál megpróbálom beszerezni "ingyen".
Csak az a baj egyre nagyobb a beszerzendõ játékok listája 😞

IMYke2.0.0.0
Tekintve, hogy ez ráadásul csak a 'sima'...
A "Deluxe" 12,49 euró - 3647 Ft.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lehet, hogy én vagyok a hülye, de Mafia 2-ért még ezt az árat is sokallom...

grebber
Amazon:

Mafia 2 (steam-es) ~1680FT
Payday még mindig akciós (steam-es) ~1680FT
Football Manager 2012 (steam-es) ~ 1350FT
Dead Space (esetleg originre beregelhetõ de ez sem biztos) ~ 670FT

IMYke2.0.0.0
Miért nincs nekem ilyenkor pénzem?!?! <#falbav><#falbav><#falbav>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Elapadt a pénzforrásom, és nincs pénzem további ps exclu-kkal etetni, így csak porosodna szegény. Már csak az inFamous 2 és az UC3 maradt volna, amit még ki akartam tolni rajta, de majd legközelebb 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Totti5
Ja hogy a tied? akkor nyíilván semmi baja. Miért adod el?

ui: 120 az a 160gb.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nincsen semmi baja, pár napja fejeztem be rajta a God of War trilógiát 😊
A probléma az, hogy még így is csak egyetlen egy érdeklõdõ akadt eddig, de õ legalább komolynak tûnik, szóval lehet, hogy elég lesz 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Totti5
Ha ennek nincs semmi baja!, akkor a legjobb árcédulás PS3 amit eddig láttam. Hozzávetõlegesen mondanám, hogy decemberben vettem használt PS3at ugyan ezen az oldalon, ugyan ilyen Slimet, de 160 gbosat, ugyan ennyiért és az volt magasan a legolcsóbb Slim.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Dettó!

Renjike
<#bohoc>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Ha lenne pénzem, nem adnám el 😄

Renjike
ha lenne lóvém én is megvenném :// 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
Fasza, ha lenne lóvém megvenném, még közel is laksz hozzám. 😊
Mindegy ha megmarad és találok melót, akkor én megveszem tõled.

Tudom, hogy ez nem az a topik, de hátha valaki felkapja rá a fejét 😊

PS3 320GB 45k

DarkSector
Tudna valaki RoboCop lemezt, blúréj vagy DVD ami steelbook-os???
Mármint használtan eladót?

shaddam
Eladó játékaim Ha valakit érdekel valamelyik küldjön itt PM-et.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

IMYke2.0.0.0
Bocsánat - most néztem meg a CDG oldalán, hogy STEAM-es.
Nem szóltam.

IMYke2.0.0.0
A PC-s "Dungeon Siege III" is Windows Live-os?

Akkor 11-es résztõl parkolópálya (habár a 13-ast már láttam).

IMYke2.0.0.0
Én sem - mert #36060-ban írta Tinman:

"A 12-est viszont már 2x visszadobta a youtube... k. ideges vagy rá. Nagy nehezen felszenvedem, erre kezdhetem elõröl :-/"

Így most várok a folytatással... 😊

Te Imy Colossus 12-es epizódját te lelted Tinman csatornáján? Mert én most nem találom!

IMYke2.0.0.0
Igen - nekem is emiatt szúrt szemet, ránéztem, és a már ismert okok miatt hüledeztem.
Ha legálisan tudja ilyen olcsón adni, akkor brutálisan jó ajánlat.

ollie
Közben megtaláltam. Gyanúsan olcsóak azok a kódol, így le fogom szedni a hirdetését, ha nem tisztázza, hogy legálisan szerzi be.

ollie
Hol láttad a hirdetést? Ha a hardveraprón, rögtön utánanézek, pontosabban leszedetem.

CDG-ben igen! És nagyon megtetszett sajnos! Nem is a játék maga érdekel (egyébként az is <#rolleyes>), hanem maga ez a kalózos körítés valami fenomenálisan jól el van találva szerintem!

A hordót egyszer poénból tuti feltölteném rummal...<#smile>

IMYke2.0.0.0
És itthon kapható lesz? Kétséges.

zorrobomber
Nekem a KotOR 1 volt az amit emlékeim szerint egy 533MHz-es Celeronon toltam VÉGIG. Kegyetlenül szaggatott, az elsõ bolygó nyitott tereinél szinte a véletlenen múlott hogy hol lyukadtam ki. Csak a pause-s harc miatt volt egyáltalán lehetséges így végigvinni.

grebber
Ez kell nekem: 19900FT

DarkSector
BGAE az egy kalandjáték (Adventure).
és valóban egy kiemelkedõ játék...

Annak idején a Beyond Good and Evil csak döcögött a gépemen megjelenésekor, így levettem 640x480-as felbontásba (akkor még 1024x768 volt az általános) és minden beállítási csúszkát legalsó állásba kapcsoltam. Így is szaggatott kicsit, de azóta is az egyik legjobb játékélményt nyújtotta kategóriájában (bármi is legyen BGE-nek a kategóriája)

Úgyhogy maximálisan értem amit mondasz. Azonban ha át tudok kapcsolni youtube-on teljes képernyõre anélkül, hogy torzított képet kapnék, annak külön örülök.

Ico-val csak annyi baj van, hogy nem nekem való. Ennyi. Attól még lehet zseniális játék.

Colossus: Random nézem (vagy néztem) a részeket. Elõször a 13-ast, most éppen a 6-ost(ebben említi a morális/ etikai mélységeit a játéknak, de mivel nem elejétõl néztem most még nem értem, hogy miért mondta, de azthiszem elkezdem az elejérõl is majd az elkövetkezendõ percekben.)

IMYke2.0.0.0
Életem elsõ, teljes egészében végigjátszott - nem más nagylelkûségébõl pár percre a gépéhez engedve megélt stb. - , és mindent meghatározó játéka a "Tomb Raider és Tomb Raider II volt, egyetem elsõ évének második szemeszterében, a vizsgaidõszak elõtt egy hónappal .

Így talán érthetõ, hogy engem rohadtul nem zavar, ha egy játék nem 'fu-de-há-dé', 'extreme high' és "dájrektiksz-tizenegy' opciókkal bír.
Az ICO engem is, így videón, két képernyõnyi - Tinman és a Youtube - távolságból is megfogott.

A "Shadow of the Colossus" inkább harcolós téma, a maga módján, talán érthetõ, hogy 'népszerûbb' - de ahogy lejjebb írtam, egyetértek Tinmannal, hogy az ért korántsem negatív értékítéletmentesen lehet benne másvilágra küldeni a kolosszusokat, hiszen nem olyan ellenfelek, amiket tizenkettõ egy tucat módjára bármely más játékban halomra ölünk, a "szent cél" érdekében.

Nekem nem volt bajom a videó minõséggel (nem ezért emeltem ki a hsz-emben, de mindenképp + pont), hanem inkább a játékválasztás nem vonzott (ez az ICO nem az én világom, ellenben a Colossus már bejövõs!)

IMYke2.0.0.0
Én a videó minõsége nélkül is feliratkoztam, mert engem meggyõzött az évek alatt közzétett hozzászólásaival, értékeléseivel, stílusával, és a blogjával, hogy érdemes.
Ha 640*480-as videók lennének, akkor is nézném.

Darksouls és cimborája jöhet!

Jah és nem gyõzöm hangsúlyozni: We want to see a Yakuza wt! I mean 4 wt-s. ...<#nevetes1>

DarkSector
Te árulsz ilyen steelbook-ot?