Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Saints Row: akárhogy is próbálják lehúzni, szerintem a SR2 nagyon jó játék lett (nem fél órát, hanem több mint 50-et játszottam vele)! A sutaságai ellenére nagyon szerettem. Így hát természetesen nagyon kíváncsi vagyok az elsõ részre is, csak még végzek PC-n pár megkezdett játékkal 😄
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Bastion soundtrack
King Arthur
Rochard
Hamilton's Great Adventure
Sanctum
most ennyi jutott eszembe
a Good Charma kis cetli még mindig az asztalom oldalát díszíti egy Fable 3 poszter felett amit 1 hét mulva levált egy Mass Effect 3 poszter 😄D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Viszont végre lesz itt még 1 ember, aki képben lesz a Saints Row sorozattal! Ennek õszintén örülök! Az 1. részt rajtam kívül, úgy tudom senki sem ismeri a "környéken", pedig bizony arra épül a 2. rész és számos visszautalás is megemlékezik az 1. részrõl.
Pedig nem kellene... ha valakik segíteni akarnak, el kell fogadni, meg kell köszönni és ennyi.
Aznap este azt hiszem zártam is a dolgot és másnap korán reggel folytattam... elkeseredve nem voltam, inkább csak rendkívül mérges.
Totti: Onechanbara? Fú, te rohadt élet, az kõkemény anyag, nem tudom képes leszek-e majd rá. A Deadly P. viszont már talán több, mint 1 éve megvan, még mindig fóliás. Egyszerûen minden van jobb, de sort fogok rá keríteni.
ratgab: Köszönöm! És a tanácsaid is! Feltétlenül megfogadom, csak akár hiszed, akár nem NAPOK óta a 12-es videóval vannak bajok. Holt ugyan úgy van kódolva, mint a többi, még méretben is kisebb kicsivel és a köv. vannak:
- 90%-ig felmegy, majd órákig, fél napokig áll, végül közli, hogy nem sikerült a feltöltés. Pedig amikor 90%-on áll, akkor is látom a lan kártya logjában, hogy ezerrel tölti fel.
- Megszakad a feltöltés. Persze elméletileg folytatja a youtube, csak akkor meg a % jel megáll, úgy hagytam 1 napig, végül közölte, hogy sikertelen.
Megõrülök.
Szóval, ha ez a 12-es végre felmegy, akkor rendet csapok a feltöltések között.
Yakuza-t nagyon akarom én is! Elõre látom, hogy jó lesz :-) Viszont, az 1-2 résznél full hd szintet senki ne várjon, hiszen PS2 only cím, tehát jó kis 480p lesz, persze az is jobb minõségben, mint az ICO.
Komoly 2k-ért vettem a kettõt Renji-tõl 😊
Thx to Renjike, külön köszi, hogy a lemezek karcmentesek! 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én max Balaton felé járkálok, de ha jól emlékszem te valami dombos környéken leledzel 😄
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Legutóbb is SNES emuval toltam rajta Contrát, meg Máriót, illetve DOS-os Prince of Persiát 😄
A Grat Giana Systers nem indult el valamiért 😞
Ha gondolod szívesen kölcsön adom, 1-2 hónap alatt végig tolod azokat, amik érdekelnek. Most lett újra pasztázva, bírni fogja.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Hú, de irigy vagyok most, de mennyire nagyon! 😊
Felismert benne valami mai sláger?
Imi: Na igen, megvan már a PS3 ~4 éve, meg is vettem hozzá ezt a játékot, mert mindneki ajánlotta, de azóta celofánosan a polcon áll, hogy majd játszom vele. Már az újított verzió is megvan, de még azt se voltam képes elindítani 😄
Ezt nem találom, én vagyok vaksi, vagy más a neve?
Az utolsó 2 hónapot tudom az elõtt érdekelne! Csak hogy megérné-e regelni 1 évre!
Felesbe valakivel szívesen bevállalnák egy évet! 50-50% pénz és osztozkodnánk a játékokon!
Mivel az egész arról szól hogy szövetségeseket keresünk, nyilván az jár majd a legjobban aki 100%ra törekszik.. a 15-20 óra alatt átrohanós figurák meg azt csinálnak amit akarnak. A játékot rendeltetés szerûen kell használni, nem pedig máshogy.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Metacrities lejárató kampányhoz meg annyit, hogy az illetékesek ki lettek bannolva, bár igazából mindegy, mert regel újat és ugyan úgy osztja tovább. Ezt az egész júzer szkórt be kellene tíltani, mert semmi értelme, vagy egy lájk és diszjálka egyszerüsíteni és valami bonyolultabb rendszerhez kötni, hogy mindenféle jött ment bunkó népnek elvegye a kedvét attól is hogy regeljen az oldalra.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
* ArcaniA – Gothic 4
* ArcaniA Fall of Setarrif
* Gothic II: Night of the Raven
* Gothic III
* Gothic III Forsaken Gods...
* Gothic II
* Gothic
Áprilisban ez jelenik meg:
"A másik kiadás a Gothic Complete Collection címet viseli és tartalmazza a
* Gothic,
* Gothic 2,
* Gothic 2: Night of the Raven,
* Gothic 3: Enhanced és
* Gothic 3: Forsaken Gods Enhanced kiadásokat,
* egy 100 oldalas könyvet,
* 2 A3-as posztert,
* 6 képeslapot és a matricás albumot 7 csomag matricával."
Ezen usereknek (lásd általad ajánlott 6-os hozzászólás) az a baja, hogy nem tudják mi alapján dönti el a játék, hogy melyik endinget kapják.
Itt már nem lehet csak úgy átrohanni a sztorin, ha nem oldasz meg dolgokat optimálisan (És bizony úgy istenigazából pofáncsapnak az elõzõ részekben meghozott rossz döntéseid!!!), nem találsz meg a lehetõ legtöbb eldugott resource-ot, akkor nem számíthatsz jó endingre, ennyi a lényeg.
És kövezzetek meg, de szerintem ez teljesen jól van így! Igen is kelljen megdolgozni azért a Happy End-ért!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Van akciósabb van storymániás és még egy 3. amire nem emlékszem.
Természetessen aki akciót választja az nem fog sokat beszélgetni...annak más lesz a játék.
Ismersz már annyira, hogy én a hiszem, ha látom embertípus vagyok.
Nem hiszem, hogy úgy tudják befejezni, amire nem számítanék.
Ui.: Gamerek nagy része állandóan sír valami miatt. Most nem jó a vége, most nem fut, most szar a játékmenet, stb.
Sokan elfelejtenek szórakozni, másik fele meg mindig Happy end-et vár, pedig az élet nem habos torta. Egyedül az vághatja nálam ki a biztosítékot, ha a végére sok elvarratlan szál marad és nem tudunk meg fontos dolgokat.
Simán hozza eddig a játék az elsõ rész hangulatát. Az a része a kritikának igaz, hogy kevesebb a beszéd opció, de hogy kevesebb döntés lenne? Messze nem! 5 óra alatt olyan döntéseket kellett hoznom, aminek igencsak messzemenõ következményei lehetnek (szerintem lesznek is).
Amúgy beszédopció és ezáltal a történetvezetési elágazások száma azért is kevés, mivel a háború miatt igen szûkre szabott a mozgási lehetõség. Csak 1 esélye van a galaxisnak (ezen esély kapcsán azért számtalan kisebb/ nagyobb elágazás is mutatkozik a történetben: korábbi szálak kapcsolódnak a sztorihoz, olykor kibõvülnek, vagy elvarródnak). Összességében látni összeállni a 3 játék történetét valami fenomenális élmény!
Egyszóval a történet maga zseniális, grafika nem sokat változott az elõzõ részhez képest, de ez nem is baj, már a 2. részben elegendõ volt a minõség.
Harcok ugyanazok, mint a 2. részben. Fegyverek módosíthatóak (upgradeket lehet találni), páncélokról még nem tudom, hogy lehet-e õket módosítgatni. Nincs céltalan Makózás és nincs céltalan bolygó scannelgetés. Sokkal kifinomultabb lett az új "erõforrás" keresés (egyesek mondhatják, hogy egyszerûbb, de az elsõ és 2. részben lévõ módszereket egy idõ után inkább frusztrálónak nevezném). Ráadásul 2 dolog miatt sem scannelgethetünk sem kedvünkre, sem a felfedezés teljes nyugalmával és ez szintén egy baromi jó újítás.
Egyszóval MerlinW-vel értek egyet, eddig zseniális az új ME és nagyon úgy tûnik a legjobb ME lesz számomra, ami eddig volt.
Mindezt természetesen csak a tisztánlátás kedvéért és a metacriticsre való téves hagyatkozás elkerülése miatt írtam le tanulságként azoknak, akik hisznek egy "ilyen (ide igény szerint bármilyen negatív jelzõ behelyettesíthetõ)" oldal értékeléseiben.