Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Hagyjad már ezt a szar szöveget! Alan Wakenél és ezzel fröcsögött mindenki és tessék!

Next PC upgrade: 2022

Prince23
A Namco úgy se adja ki PC-re, mert nagyon rétegjáték. kevesen vennék meg, max a 80k-ból a negyede élne ezzel a lehetõséggel. a többiek letöltenék, kipróbálni...

grebber
GDC 2012: Egyre esélyesebb a PC-s Dark Souls

(Ha volt már linkelve sorry)

DarkSector
Hát ha forgatot akkor elõfordulhat, illetve asszem néhány slim csinált ilyet.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Renjike
hosszú távon hajszálkarcok lehetnek miatta rajta , ezért érdemes HDDre telepíteni 😊

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Renjike
én csak örülök hogy tetszik 😊 sok sikert hozzá , váljon egészségedre 😊

Rage47
nemtom, gondoltam az xbox karcolja a dvdket, nem volt még konzolom😊
Hát, úgy érzem, ennyiért én is ajándékba kaptam tõle! 😊

Saints Row: akárhogy is próbálják lehúzni, szerintem a SR2 nagyon jó játék lett (nem fél órát, hanem több mint 50-et játszottam vele)! A sutaságai ellenére nagyon szerettem. Így hát természetesen nagyon kíváncsi vagyok az elsõ részre is, csak még végzek PC-n pár megkezdett játékkal 😄

Tinman
<#worship>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ollie
Orcs Must Die!
Bastion soundtrack
King Arthur
Rochard
Hamilton's Great Adventure
Sanctum

most ennyi jutott eszembe

Renjike
én kiprobáltam , nem tetszett , a 2.al játszottam gépen az nem volt rosz , de a 3. nagyon jó volt 😊 postával tovább adtam a 2-t 2000 forintért , ha nem használom inkább tovább adtam 😊 .

a Good Charma kis cetli még mindig az asztalom oldalát díszíti egy Fable 3 poszter felett amit 1 hét mulva levált egy Mass Effect 3 poszter 😄D

Tinman
Nem szabaaaaad :-) Neked PS3-on kellene letolnod majd az ICO&Sotc kollekciót. Bizony!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Nem számít ám igazán mennyiért vetted, mert Renji a becsületes viselkedésével érdemelte ki tõlem anno. Ajándékba kapta, szíve joga annyiért adni másnak amennyiért csak akarja :-)

Viszont végre lesz itt még 1 ember, aki képben lesz a Saints Row sorozattal! Ennek õszintén örülök! Az 1. részt rajtam kívül, úgy tudom senki sem ismeri a "környéken", pedig bizony arra épül a 2. rész és számos visszautalás is megemlékezik az 1. részrõl.

Renjike
😊

Mi mástól karcolódnának, ha nem attól, hogy a gazdájuk igénytelen?

Tinman
"Az ingyenes dolgoktól mindig zavarban vagyok"

Pedig nem kellene... ha valakik segíteni akarnak, el kell fogadni, meg kell köszönni és ennyi.

Aznap este azt hiszem zártam is a dolgot és másnap korán reggel folytattam... elkeseredve nem voltam, inkább csak rendkívül mérges.

Totti: Onechanbara? Fú, te rohadt élet, az kõkemény anyag, nem tudom képes leszek-e majd rá. A Deadly P. viszont már talán több, mint 1 éve megvan, még mindig fóliás. Egyszerûen minden van jobb, de sort fogok rá keríteni.

ratgab: Köszönöm! És a tanácsaid is! Feltétlenül megfogadom, csak akár hiszed, akár nem NAPOK óta a 12-es videóval vannak bajok. Holt ugyan úgy van kódolva, mint a többi, még méretben is kisebb kicsivel és a köv. vannak:

- 90%-ig felmegy, majd órákig, fél napokig áll, végül közli, hogy nem sikerült a feltöltés. Pedig amikor 90%-on áll, akkor is látom a lan kártya logjában, hogy ezerrel tölti fel.

- Megszakad a feltöltés. Persze elméletileg folytatja a youtube, csak akkor meg a % jel megáll, úgy hagytam 1 napig, végül közölte, hogy sikertelen.

Megõrülök.

Szóval, ha ez a 12-es végre felmegy, akkor rendet csapok a feltöltések között.
Yakuza-t nagyon akarom én is! Elõre látom, hogy jó lesz :-) Viszont, az 1-2 résznél full hd szintet senki ne várjon, hiszen PS2 only cím, tehát jó kis 480p lesz, persze az is jobb minõségben, mint az ICO.

Tehát a tied volt korábban?
Komoly 2k-ért vettem a kettõt Renji-tõl 😊

Rage47
Karcmentességrõl jut eszembe... az xbox lemezek egy idõ után karcolódnak? mert akartam venni többször is használt xbox játékot, de mindegyik tiszta karc volt. Vagy csak a gazdájuk volt igénytelen.
Tinman
Tinman szagot érzek <#nyes>

Új szerzemények:

Thx to Renjike, külön köszi, hogy a lemezek karcmentesek! 😊

grebber
Steamen Bioshock 2 4-es pakban kb 1100Ft/db-ra jön ki lenne rá jelentkezõ?

IMYke2.0.0.0
Dél-Baranya, Harkánytól 5 km-nyire, a határ felé 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

pointer4
Egyszer csak jársz a nagy faluba te is 😄
Én max Balaton felé járkálok, de ha jól emlékszem te valami dombos környéken leledzel 😄
grebber
Nuuvem:

Two Worlds 2 ~ 3190FT
Call of Duty 4: Modern Warfare ~ 2165FT

IMYke2.0.0.0
A távolság és az itt kevésbé ismert szégyenlõsségem gátol abban, hogy kapjak az ajánlatodon 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

pointer4
Nem igazságos az élet, nekem meg itt van, és évente 1-2 órát van használva 😄
Legutóbb is SNES emuval toltam rajta Contrát, meg Máriót, illetve DOS-os Prince of Persiát 😄
A Grat Giana Systers nem indult el valamiért 😞

Ha gondolod szívesen kölcsön adom, 1-2 hónap alatt végig tolod azokat, amik érdekelnek. Most lett újra pasztázva, bírni fogja.
DarkSector
Ja most azt hittem hogy elakadtál a játékban. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Az tényleg kiszúrás lenne, mert - tudod jól - semmilyen konzolom sincs. <#lookaround><#vigyor5>

Rage47
ja én is ebéd közben néztem 😄
pointer4
Kiszúrjak veled? 😄 Odaajándékozzam a játékot ? (PS2) 😄
IMYke2.0.0.0
Jééééézuuuus! Neked ez megvan?!
Hú, de irigy vagyok most, de mennyire nagyon! 😊

pointer4
De ide melóba, nincs is ennél jobb mozi téma 😄
DarkSector
Shadow-hoz nem kell végigjátszás, a kardod mutatja merre kell menni. 😄

pointer4
Ja sorry, akkor felületesen olvastam.
Felismert benne valami mai sláger?

Imi: Na igen, megvan már a PS3 ~4 éve, meg is vettem hozzá ezt a játékot, mert mindneki ajánlotta, de azóta celofánosan a polcon áll, hogy majd játszom vele. Már az újított verzió is megvan, de még azt se voltam képes elindítani 😄
IMYke2.0.0.0
Na, azért csak nézzük egy páran Tinman csatornáját 😊))

wesker24
Már le lett irva hogy 2x-szer is visszadobta a Youtube neki és nem tudta feltölteni !
pointer4
Shadow of the Colossus walkthrough HD (Magyar kommentárral!) Part 12

Ezt nem találom, én vagyok vaksi, vagy más a neve?
DarkSector
Eredeti Mass Effect 3 játékaink topik. 😊

grebber
Aki IGN Prime tag már régóta kérem írja le ,hogy idáig milyen játékokat lehetett nyerni!!
Az utolsó 2 hónapot tudom az elõtt érdekelne! Csak hogy megérné-e regelni 1 évre!
Felesbe valakivel szívesen bevállalnák egy évet! 50-50% pénz és osztozkodnánk a játékokon!

Totti5
"nem találsz meg a lehetõ legtöbb eldugott resource-ot, akkor nem számíthatsz jó endingre, ennyi a lényeg."

Mivel az egész arról szól hogy szövetségeseket keresünk, nyilván az jár majd a legjobban aki 100%ra törekszik.. a 15-20 óra alatt átrohanós figurák meg azt csinálnak amit akarnak. A játékot rendeltetés szerûen kell használni, nem pedig máshogy.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Páncélt nem lehet módosítani, de több fajtát lehet összeszedni mint az elõzõben, de igazából van upgrade, hiszen a testre szabható páncél szett összeállítása ezt a célt szolgálja.

Metacrities lejárató kampányhoz meg annyit, hogy az illetékesek ki lettek bannolva, bár igazából mindegy, mert regel újat és ugyan úgy osztja tovább. Ezt az egész júzer szkórt be kellene tíltani, mert semmi értelme, vagy egy lájk és diszjálka egyszerüsíteni és valami bonyolultabb rendszerhez kötni, hogy mindenféle jött ment bunkó népnek elvegye a kedvét attól is hogy regeljen az oldalra.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Áprilisban materiális kiegészítõkkel jön, de addig is meg lehet venni jó "óccón' a teljes pakkot Az Arcania: Gothic 4-el nyakon öntve: Gothic Complete Pack & ArcaniA Gold Edition - KLIKK RÁM! Mindössze 50 euróért (~14600 Ft).

* ArcaniA – Gothic 4
* ArcaniA Fall of Setarrif
* Gothic II: Night of the Raven
* Gothic III
* Gothic III Forsaken Gods...
* Gothic II
* Gothic

Áprilisban ez jelenik meg:
"A másik kiadás a Gothic Complete Collection címet viseli és tartalmazza a
* Gothic,
* Gothic 2,
* Gothic 2: Night of the Raven,
* Gothic 3: Enhanced és
* Gothic 3: Forsaken Gods Enhanced kiadásokat,
* egy 100 oldalas könyvet,
* 2 A3-as posztert,
* 6 képeslapot és a matricás albumot 7 csomag matricával."

Utánaolvastam ennek az ending mizériának (ismerem már mind a 16 endinget (igazából csak 8, de a kritériumok változása miatt gyakorlatilag 16: 1 döntés határozza meg, hogy mi alapján kapod melyiket)... Nem nagy meglepetés, mert számítani lehetett ezekre, úgyhogy nem zavar, hogy tudom mi lehet a vége...Vagyis nem tudom, hogy az általam hozott döntések melyikhez fognak vezetni, szóval van itt izgalom még dögivel).

Ezen usereknek (lásd általad ajánlott 6-os hozzászólás) az a baja, hogy nem tudják mi alapján dönti el a játék, hogy melyik endinget kapják.

Itt már nem lehet csak úgy átrohanni a sztorin, ha nem oldasz meg dolgokat optimálisan (És bizony úgy istenigazából pofáncsapnak az elõzõ részekben meghozott rossz döntéseid!!!), nem találsz meg a lehetõ legtöbb eldugott resource-ot, akkor nem számíthatsz jó endingre, ennyi a lényeg.

És kövezzetek meg, de szerintem ez teljesen jól van így! Igen is kelljen megdolgozni azért a Happy End-ért!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
ja télleg az az upgrade-elõs játékmenet.

RPG a 3.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
A sok dumára csak annyit mondanék hogy nem véletlen kell illetve lehet választani 3 féle játékstílusból....
Van akciósabb van storymániás és még egy 3. amire nem emlékszem.

Természetessen aki akciót választja az nem fog sokat beszélgetni...annak más lesz a játék.

Hol vagyok én még attól...<#nevetes1>

Ismersz már annyira, hogy én a hiszem, ha látom embertípus vagyok.

Nem hiszem, hogy úgy tudják befejezni, amire nem számítanék.

Ui.: Gamerek nagy része állandóan sír valami miatt. Most nem jó a vége, most nem fut, most szar a játékmenet, stb.

Sokan elfelejtenek szórakozni, másik fele meg mindig Happy end-et vár, pedig az élet nem habos torta. Egyedül az vághatja nálam ki a biztosítékot, ha a végére sok elvarratlan szál marad és nem tudunk meg fontos dolgokat.

IMYke2.0.0.0
Ezt tudod-e?: SG.hu-s cikk alatt a hozzászólások... a #6-ost különösen ajánlom figyelembe...

Korábban valaki linkelt metacritcs user értékeléseket a Mass Effect 3-al kapcsolatban. Jelenleg 5 órám van a csúnya verzióban (csak az elsõ fontosabb fõküldit hajtottam végre, azután, hogy szabadon járkálhatunk már a Nordmandy-val... Aki játszik vele tudja, hogy mirõl beszélek) és azt kell, hogy mondjam, aki erre 0 vagy 1 pontot adott az egy marha!

Simán hozza eddig a játék az elsõ rész hangulatát. Az a része a kritikának igaz, hogy kevesebb a beszéd opció, de hogy kevesebb döntés lenne? Messze nem! 5 óra alatt olyan döntéseket kellett hoznom, aminek igencsak messzemenõ következményei lehetnek (szerintem lesznek is).

Amúgy beszédopció és ezáltal a történetvezetési elágazások száma azért is kevés, mivel a háború miatt igen szûkre szabott a mozgási lehetõség. Csak 1 esélye van a galaxisnak (ezen esély kapcsán azért számtalan kisebb/ nagyobb elágazás is mutatkozik a történetben: korábbi szálak kapcsolódnak a sztorihoz, olykor kibõvülnek, vagy elvarródnak). Összességében látni összeállni a 3 játék történetét valami fenomenális élmény!

Egyszóval a történet maga zseniális, grafika nem sokat változott az elõzõ részhez képest, de ez nem is baj, már a 2. részben elegendõ volt a minõség.

Harcok ugyanazok, mint a 2. részben. Fegyverek módosíthatóak (upgradeket lehet találni), páncélokról még nem tudom, hogy lehet-e õket módosítgatni. Nincs céltalan Makózás és nincs céltalan bolygó scannelgetés. Sokkal kifinomultabb lett az új "erõforrás" keresés (egyesek mondhatják, hogy egyszerûbb, de az elsõ és 2. részben lévõ módszereket egy idõ után inkább frusztrálónak nevezném). Ráadásul 2 dolog miatt sem scannelgethetünk sem kedvünkre, sem a felfedezés teljes nyugalmával és ez szintén egy baromi jó újítás.

Egyszóval MerlinW-vel értek egyet, eddig zseniális az új ME és nagyon úgy tûnik a legjobb ME lesz számomra, ami eddig volt.

Mindezt természetesen csak a tisztánlátás kedvéért és a metacriticsre való téves hagyatkozás elkerülése miatt írtam le tanulságként azoknak, akik hisznek egy "ilyen (ide igény szerint bármilyen negatív jelzõ behelyettesíthetõ)" oldal értékeléseiben.

DarkSector
Hátaztán aggódjon érte az akinek a címét beregeltem. 😊