Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Messze nem volt az annyira rossz mint beállítjátok. Story, hangulat, zene, rendezés trágyösszekombinálós gameplay, fizikai puzzlék stb... igen csak rendben volt a gamma.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Hát igen a 3. még egy külön játék volt míre a 4.rész amolyan Resident illetve Silent Hill klón lett.
Nekem akkor is a 4. rész a favorit, asszem egyedül a 2. résszel nem játszottam.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
A legutolsó az 5. rész volt.

Az elsõ három rész fantasztikus. Lehet ezért nem tudom értékelni az utolsó kettõt. Meg sem közelítik az eredeti trilógiát.

[merlinw.org]

DarkSector
Jah, azt csesszék meg, annak egy normális újragondolt irányítás is kellene, ha újra kiadnák. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Én nem játszottam csak a légútólsóval.
Szerintem egész jó game!Fõleg a tárgyak összerakása tetszett meg a "kabátos invertory".

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Ez az elsõ rész, ezt akarják felújítani:

[merlinw.org]

DarkSector
Jut eszembe, mi a faxomat kell ezen HDfeldolgozni??? Az Alone in the Dark amúgy is egy gyönyörû játék volt és ráadásul erre a generációra készült...:S

DarkSector
Nem vagy egyedül, hanem 2-en vagytok! 😊

MerlinW
És itt a kulcsmondat: "A borzasztó legutolsó rész után...". Ezek szerint mégsem vagyok egyedül a véleményemmel😊

[merlinw.org]

grebber
DarkSector
Gondolkodni nem csak rejvényekben kell, hanem taktikai játékokban is.
Mondomazt RTS. Nézz meg egy taktikus RTS játékost meg egy olyat aki ész mentessen játszik hogy ki nyer. 😊

DarkSector
Most ezt így nem lehet pont határvonallal elválasztani hogy a normal tutira nem.

Ha a játékosok 60%-a megakad benne akkor az a többség miatt már HC. 😊
Gondolkodni kell benne, taktikailag ezt jól írtad le! 😊

Prince23
Már hogyne lenne, meg kell gondolni hova lépsz (casual normal szinten nem kell persze XD). Eszetlenül azért nem sikerül sokaknak. mert csak szaladgálni tudnak, mellette gyûjtögetni is kell.

Shep
Hát elég nehéz egy olyan játékon gondolkodni ahol erre nincsen szükség 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Prince23
Ezzel nem értek egyet. Normal az még normal. azért fog ki játékoson a normal, mert nem akarnak gondolkodni. és akkor õk a casualok, ugye.

Nightmare az már precizitást igényel, és az már HC-nak is felfogható. de egyébként az AW egy könnyen fogyasztható produkció lett, szélesebb közönség számára is.

IMYke2.0.0.0
Egyetértünk.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Pontossan.
Alan Wake is elég HC még Normal fokon is kifog sok játékoson.

Totti5
Szinte minden játékot lehet HC módon üzni. Aki CODokat Veteránon csapatja végig az HC. Aki AWt nájtméren játsza az is HC. Persze lehet lenézni, meg csoportokba osztani, de aki a mesterévé válik egy játéknak ami lehet RPG vagy lineáris lövölde az biza HCnak nevezhetõ. Casual meg ízin vagy max normalon elpuffogtat bennük, ahhoz nem kell különösebben skill.

Totti5
Nem is mentem tovább annál mint hogy te is írtad a szivató dolgokat... engem pont ez riaszt el tõle, nem a gameplay része.

Erre még nem tudok mit mondani, de azt már most sajnálom, hogy rövidebb is.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

shaddam
Szvsz az elsõ jobb lett.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Renjike
<#eljen><#taps>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
Jah mert láttam hogy hasonlítgattad, vagyis belekeverted.

Amúgy hozzátenném vannak játékok amik meg hiába nehezek ettõl még nem HC játékok mert attól nehéz sok játék hogy szarul van megalkotva.
Teszemazt irányítás, bugok...stb.

Amúgy AW az HC jááték. És DS is az, egyik sem célközönségnek lett legyártva max annyi hogy sokaknak nem tetszett vagy éppen talált más játékot magának.
És ebbõl mondjuk te meg 2-3 ember azt szüri le hogy HC rétegnek készült.

Akkor én meg kitaláltam hogy az AW is annak 2 millio embernek készült akik megvették.... 😊 az is egy szük HC réteg.

Ha nem szük HC rétegnek készült volna akkor 4mmillio fogyott volna...😄

Igen, tudom, nem játék, de én ugyanannyira örülök neki 😊

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Prince23
Te hoztad fel az Alan Wake rétegjátékos dolgát, én csak válaszoltam. Itt most nem játékmenet szempontból hasonlítjuk a dolgok állását, hanem szigorúan ÜZLETI, kiadói szempontból. ha ez nem esett le, akkor sry 😊

DarkSector
Ezek stílusok.
Egy tps-t butaság hozzámérni egy RPG-hez, illetve 2 külön stílus a JRPG és a sima RPG is.

Nem azért fog valaki FF-val játszanni mert az könyebb hanem mert a fantasy világ és a dolgok amiket képvisel jobban tetszenek a játékosnak.

Ha játszol a FF-vel akkor tudhatod hogy az is kõkemény játék, persze nem minden egyes ellenfl de a FF13-ban elég durva a nehézségi szint, egy sima causal játékos nem fogja pikk-pakk lenyomni.

ha gondolod nézz utána hány ember vitte végig.

Én játszottam a FF7 óta mindegyik résszel, ki is maxoltam õket a FF13-at még máig nem csináltam meg....

Prince23
DaS-hoz képest értsd az állításokat és a gondolatmenetet.

Alan Wakel még egy casual játékos is könnyen eljátszik. És nyilvánvaló AW-nek sokkal szélesebb a közönsége (most már a PC is csatlakozott), mint a DaS-nek.

A DaS egy remek, hardcore rétegnek készült játék lett.

Ha megkérdezel egy játékost, hogy na most akkor mékkel jácol. válasssz

Final fanatasy 13 vagy Dark Souls....?

a másik: az eladási toplistákat is nézd meg Alan Wake és Dark souls kapcsán, na meg ha már felhoztam az FF13-nak is...

DarkSector
Alan Wake nem rétegjáték?

Tinman
;-))

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Attól valóban nem. Attól viszont HC, hogy maga a játékmenet, harc olyan amilyen. Már eleve a stamina jelenléte kiemeli a sorból, a taktikusan, aljas módon támadó A.I.-rõl pedig nem is beszélve. Az, hogy további, a játékmenetet nehezítõ dolgokat pakoltak még bele, az már egy más kérdés... ha ezeket kivennéd, akkor is sokkal HC-abb lenne, mint versenytársai.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Attól hogy ott szopat a játék ahol tud, még nem lesz HC. Tény hogy sok direktbe keresztbe tevõ dolog van bennük, ettõl a mezei játékos irtózik, a "HC"k meg addig mondogatják maguknak hogy ez remek, amíg el nem hiszik😊

1-1 millió fogyott konzolon a DSekbõl.

Prince23
Alan Wake nem rétegjáték, és ami legfõképp nem szimulátor. A Dark Souls kizárólag HC közösségnek készült, a mai casual gamer úgy utálja azt a gamet, mint a bûnét. szóval... nem fröcsögés részemrõl 😄 ezek tények kiadói szemmel us nézve.

A Namco meg eleve nem a PC-s kiadásairól híres. Ilyen kockázatot nem fog vállalni, hogy a DaS-t kiadja arra.

IMYke2.0.0.0
Tinman: Jó volt a flame a videó alatt 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

NEOreg3
nem

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

IMYke2.0.0.0
A csúnya verzió megvan - játszottam is vele <én is utáltam a "reinkarnációt">, autózást csíptem, a szerelést is, alvást is.
Jó kis szafari tamagochi volt, és az elsõ rész mellett azért ennek is illik a polcon lennie.
A Far Cry 3 meg ki tudja milyen lesz - jobb, csillogóbb esetleg szuper, nem tudni -, de annak is a többi mellett kell majd pihegnie 😊

mooo
Steamre regelhetõ valamelyik?
Kis dózisokban gõz leeresztésre tökéletesen alkalmas. Szavanna gyönyörû, tûz alkalmazása szuper kis feature.

Amúgy túl sok benne az autózás és idegesítõek a 2 perc alatt újratermelõdõ õrök, de mint mondtam kis dózisokban jó (fegyverek is elhasználódnak, ami külön jó!)!

5 dolcsit szerintem minden további nélkül megér!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

shaddam
Nagyon unalmas négerlövölde safari szimulátor.Gondolom hallottad már.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

grebber
Az lemaradt hogy ha veszel egy játékot választhatsz mellé 1-et ingyen.

Pl FC2 5 dolcsi megveszed kapsz emailt hogy kapsz kedvezményt asszem 5 dollárt visszamész és vehetsz egy 5 dollárosat ingyen!

IMYke2.0.0.0
Far Cry 2-õt ideje lenne már megvennem...

Az összes Splinter Cell dobozosan megvan már.
Lehet kövezni, de még egyetlen Call of Juarez sem tette látogatását nálam - életemben nem láttam egyiket sem.

grebber
Game Downloads Deal of the Week - Ubisoft DRM-Free Games

- Assassin’s Creed: Director’s Cut Edition = $5
- Tom Clancy’s H.A.W.X. = $5
- Tom Clancy’s Rainbow Six Vegas 2 = $8.05
- Tom Clancy’s EndWar = $5
- The Settlers: Rise of an Empire Gold Edition = $5
- Rayman 3 Hoodlum Havoc = $9.95
- Tom Clancy’s Ghost Recon Advanced Warfighter 2 = $10
- Far Cry 2: Fortune’s Edition = $5
- Call of Juarez 2: Bound in Blood = $5
- Tom Clancy’s Rainbow Six Lockdown = $8.22
- Tom Clancy’s Splinter Cell = $9.95
- Tom Clancy’s Rainbow Six Vegas = $5
- Rayman Raving Rabbids = $5
- Call of Juarez = $8.53
- Tom Clancy’s Splinter Cell Double Agent = $8.05
- Tom Clancy’s Splinter Cell Chaos Theory = $5.03
- Far Cry – 32 Bit OS
- Heritage of Kings: The Settlers = $5

wedge31
Ugy legyen.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

pointer4
Azt a perverz, örömittas hangot, amikor kap egyet a ló 😄
<#eljen>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Fenn van a 12. videó is - végre folytathatom a "játékot" 😊

Haladok vele, még három rész (1-4, 3-2,3-3) van hátra, meg persze gondolom valami végsõ-boss. Annyira vészesen nem volt nehéz (eddig), talán megedzõdtem a DaS-on. Akik megizzasztottak az az Old King Doran, meg a Penetrator volt. Aztán végül is az elõbbit sunyi módon mérgeztem, a másikkal kapcsolatban meg volt egy kis online élményem:
Ugyanis nekem nem sok multis tapasztalatom van, a DaS-t offline, Xbox-on játszottam (nincs Live elõfizetésem), a Demon's Souls a PSN miatt meg ugye online. Na az a lényeg, hogy az 1-3-as pályán - az x-edik nekifutáskor- kíváncsiságból megidéztem egy játékost, akivel aztán vállvetve elmentünk a Penetratorig, illetve viszonylag könnyedén le is gyõztük azt. Majd szépen értékeltem a kollégát egy "S"-re, kicsit matattam az inventoryban és még fátyolos tekintettel bambultam is egy kicsit, hogy milyen jó volt ez a co-op, amikor kiírja, hogy egy black phantom érkezett... Na mondom fa..a, biztos jön egy kölyök Japánból, vagy Koreából, aki napi 10 órát nyomja és most szétgyaláz! Igaz trükkös gyerek volt, mert a késdobálástól a varázslásig mindent nyomott, keringtünk egymás körül folyamatosan, ment a csihi-puhi vagy 5 percig, aztán egyszer elkaptam a fonalat, végigvittem egy kombót és egy hasba-szúrással a végén kiterült. Szegény, ha még tudta volna ráadásul, hogy nekem ez volt az elsõ PVP-m...
Tinman
DeS megvolt?
Dark könnyebb... sokkal gyakoribbak a mentési pontok, kevesebbszer kell szinte elõröl kezdeni az adott régiót. DeS után egyáltalán nem éreztem szükségét Dark-ban annak, hogy de jó lenne egy F5-F6. A pause hiánya viszont továbbra is elég kellemetlen, igaz ettõl még hc-abb a cucc, csak sajnos 2x is megesett velem, hogy ki kellett mennem a szobából (telefon, kapucsengõ) és mire visszajöttem újra ott álltam élõholt alakba a tábortûznél, mert egy faxparaszt nem bírta elviselni, hogy emberi alakban vagyok és harc nélkül megölt.

grebber
Ha már kiadogatják õket újból csinálhatnának a G1-nek egy "HD" verziót a 3 vagy a 4 grafikájával<#taps>
Ha jó lesz az árazás muszáj lesz megvennem!

Mondjuk ebben inkább az a jobb hír, hogy jöhet a folytatás.
Bár megvan Xbox-ra, de PC-re is megvenném. Viszont nem tudom ellen tudnék-e állni annak, hogy PC-n a mentéseket ide-oda másolgassam (mondjuk egy Boss-harc elõtt), pedig valószínûleg úgy már nem az az "élmény" (értsd: szenvedés).