Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
:-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Már csak egy ME2 CE kellene és elismerõen menne a csettintés, de így sem rossz :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

w77d
Kár, hogy a 2 nem collectors... Nekem az van, de a három tuti nem lesz az.

Tinman
Velem van a baj, elismerem.

A BiS az nekem olyan, mint GeoW fannak a headshot :-) Elfogult vagyok, nagyon.

Kongy
Végre teljes a Mass Effect gyûjteményem... *-*

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Zomil
+1 😄

Nevetséges, h warcraft3 és dio2 kieggel eggyüt milyen árban van még mindig...
én teljes mértékben tisztelem ezeket a cimeket, mert ezeken nöttem fel, 5ezer Planescape-ért akkor is sok sztem :S
Föleg, h pl Gog-on fele ennyi...amugy is...a szoftver az érték nem a cd amin rajta van+gagyi müanyag tok...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tinman
<#eljen>

Sirch
A Blizzard tett hozzá a legtöbbet ahhoz, hogy ez a véleményem kialakuljon. 😊

Tinman
Blizzard címek kapcsán is remélem ez a véleményed.

Mondjuk aznap lennék öngyilkos, amikor CDG listájában meglátnék egy Baldur's Gate-et, normális borítóval, kézikönyvvel 990 Ft-ért. Maximum armo... ööö... maximum tiszteletlenség lenne egy ilyen árazás.

Sirch
Akkor nem egyedül gondolom úgy, hogy indokolatlanul sokat kérnek egy több mint 12 éves játékért. És erre nem mentség az, hogy egy minõségi darabról van szó, mert ez még mindig csak egy szoftver, nem pedig valami ritka whiskey. Nem válik a produktum elõnyére, hogy eljárt felette az idõ.

jarlaxxe

Most toltam végig másodszor.

Tinman
A játéktörténelem egyik legjobb RPG címéért? Hát nem is tudom... kissé olcsó inkább. Tavaly vettem meg 7900 Ft körül, egyetlen percig se bánom.

Úgy 990 Ft-ért nem korrektebb lenne?
IMYke2.0.0.0
Szerk.korr.: Planescape...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Csak szólok: Planescpae Torment - CDGalaxis - 4.990 Ft

Pick Pack Ponttal (0 Ft) szállítás megspórolható.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Jól tükrüzi milyen lett a 4. rész <#rinya>

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Nem reklám, csak a korábban már linkeltek és egy érdekesség miatt osztom meg: PC Guru, 2012.04 teljes játék: Arcania - Gorthic 4

Az érdekesség:

"A DVD-mellékletre az Arcania: Gothic 4 legutolsó, felpatchelt, védelem nélküli verziója került. Ha mégis feltennétek rá egy foltot, az visszateszi a védelmet és a játék kódot fog kérni, amin csak az újratelepítés segít. A játék magyar felirattal került a korongra, telepítéskor a választható nyelvek: magyar és cseh."

fery02
Na ezen a témán is el lehetne vitázni jó darabig. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

IMYke2.0.0.0
Már most kényelmetlenül érzem magam, köszönöm szépen az ajánlatot. <#worship>
Még néhány játékkal szeretnék végezni - szívem csücske (61 és fél óra eddig) a Kingdoms of Amalur -, és hamarosan elkészül a Borderlands is, a harmadik hivatalos, fizetõs honosítással párhuzamosan (hogy ne dögöljek éhen), és utánuk ránézek már egy cowboyos-westernes játékra, mert szégyenszemre még egyetlen eggyel sem játszottam életemben 😊

A lényeg, hogy rákérdezek a közelemben, és ha nem lesz meg senkinek, akkor elfogadom a szívbõl jövõ ajánlatod 😊

w77d
azért néhány tereptárgyat meg kiegészítõt be kéne dobálni a régi játékokba, mert ha csak a felbontást nyomnák fel, nagyon sivár, steril lenne a környezet...

fery02
Én pl néhány kedvenc régi címem esetében külön örülnék, ha csak HD-sítanák.
Pl ha Steam-re kijönne egy ilyen Tomb Raider 1-5 pakk, másodpercig se gondolkoznék a megvételén (ugyanígy, ha netán Origin-re jönne ki NFS 1-5 HD pakk).
Még örülnék is, ha nem nyúlnának felbontáson kívül semmihez se, (így garantáltan megmarad az akkori minõség, amiért akkor szerettük õket) csak fusson szépen Win7-en 16:9-ben. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

arty
adsz egy cimet privibe, a Call of Juarez 2-t elpostázom neked 😊

(online kod már nem jó, de fel tudod installálni, patchelni gond nélkül - és persze játszahtod is 😉 )

bár inkább az elsõ részt ajánlom, dx10 peccsel egész szép még ma is

Forza.

Shep
Ja igaz, 5 percenként be kell rántani egy generátort, meg lámpától lámpáig futni. Ha ez a jövõ gondolkodós/taktikázós játéka akkor nagyon rossz irányba haladunk.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
Jah, az elõfordulhat😊

[merlinw.org]

DarkSector
Oks, csak nekem GOG van és feltette a DOSbox-ot és abban futattja a játékot. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
A GoG-os verziónak pont az a lényege, hogy megy WinXP/7-en. Dosbox meg mindenen megy. A scale opciók pedig játékfüggõk, mindegyiknek más áll jól. Próbálgasd ki õket és használd amelyik szimpi.

[merlinw.org]

DarkSector
most néztem GOG DOSbox-al megy.
Milyen a szebb beállítás? Mert iszonyatsok scalling opcio van...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
"Ecstatica"

[merlinw.org]

DarkSector
GOG-t nézem meg, így most nem fizetek érte, ha lesz HD akkor meg is venném õket. 😊
És ez egyben válasz a #36240-re is.

MerlinW
Ectaticsa után a játéktörténelem második 3D-s kalandjátéka volt😊

Alapból 320x200 asszem, de pont erre jó a DOSBox, azzal megy teljes képernyõn is szûrõkkel (kis blur, kis scale, stb). Nem néz ki olyan rosszul.

[merlinw.org]

MerlinW
DOSBox mindhárom. Illetve lehet hogy GoG ebbõl is csinált Windows-os megoldást, meg kell nézni.

[merlinw.org]

w77d
szerintem a HD felújításokat is sokan vennék, lenne bennük potenciál, fõleg annál a generációnál, aki túl fiatal volt hogy az eredetivel játsszon.Na meg sokan nosztalgiából megvennék. Én kibaszottul örülnék egy Jurassic park Trespasser felújításnak is pl, régen abszolut kedvencem volt..

DarkSector
Amúgy még nagy ötlet lenne, az ilyen régi játékokat kiadni felújítva Onlive, GaiKai, Gface vagy egyébb megoldásokkal.

Bár mondjuk az Alone 1-2-3 csak felbontásjavítás felérne egy remake-el annyira csúnya mai szemmel a játék.
Egy kisebb 2xx x 3xx-es mobiltelefonra még megteszi.

DarkSector
Nekem is be kéne pótolni.

Lehet simán futattni az elsõ 3 részt? Vagy csak DOS-ból?

MerlinW
Hidd el, ha lesz belõle valami, akkor 100%, hogy új grafikus motor kerül az Alone alá. Miután az 1993-as vektoros motor cseppet elavult😊
Továbbá az Alone 1-3 ismét egy olyan játék, ahol a grafika semmit sem számít. A mai napig hangulatuk/lelkük van a jó öreg AitD-oknak. Valamikor tavaly tavasszal játszottam végig a második részt DosBox-ban😊

[merlinw.org]

DarkSector
Az is-is, mivel az 2 részbõl áll, egyrészt a régi, ami csak felbontást kapott és az új ami Már egy másik grafikus motorral lett elkészítve, az egy vegyített játék, a réi is meg a Remake változat van egybeépítve. 😊

Totti5
Akkor hova tegyük a Halo CE-t? az is remék, én minimum ilyet várok el, de ugyfest egyedül marad, mert minenki, csak HDra húzza a képet. Tegyenek alá modern grafikusi motort, minden grafikai elemet írjanak újra. Ez a HDsítás csak a fejlesztõknek jó, mert ezt a legkönyebb kivitelezni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Igen ez durva, anno GC-re így vártam sokakkal együtt a RE2-3-at is, és erre eredeti minõségben kibaszták 1 lemezen.
FAIL.

A RE2 Remake-et máig várom, és remélem mielõtt meghalok még megérek egy RE Remake-et. Vagy egy hasonló játékot, ami 2 külön story-t tartalmaz ami közben összefonódik, kapcsolódik.

Amúgy Ez oké de ez REMAKE, vagyis újragondolás.
Míg a mostaniak HD felújítások, amiben csak a felbontást növelik.
Nem keverendõ a 2...😊
De ezt te is tudod.

MerlinW
Ingyen letölthetõ a Visual Express, Blender, Gimp, idTech4, U3 SDK, stb neki lehet kezdeni😊 Csinálj minimum ilyet😊

[merlinw.org]

Totti5
Minimum ilyen munkát kellene csinálni, ha már folytatáshoz nincs ötlet...

<#eljen>
DarkSector
Erre mondják hogy próbál valósághû lenni. 😊

Totti5
Vicces igen, na most akkor nézzünk meg XYZ játékot ahol magaddal ciplesz 5 tonna tárgyat, vagy éppen egyet sem. Valami LIMIT mindig kell.

Totti5
Atid5re írtam, de lehet félrement a válasz gomb.

DarkSector
Ez legyen a legkevesebb gOND!
Tudod van ám másik 300 játék amivel lehet még játszani és azokban meg még kapbátbelsõzseb sincs! <#whatever>

grebber
Szerencse hogy nem egyezik a játékízlésünk!<#taps>

Next PC upgrade: 2022

Totti5
Nem kell felújítani. Csináljanak új részt.

DarkSector
Ha az elsõ 3 részre gondolsz én az irányításra írtam hogy nem tetszett.

davidka003
Ja a kabátos inventory ami teljesen logikátlan.
Nem tudsz felvenni egy rohadt öngyújtót, mert a kabátban megteltek a helyek. Az embernek biztos nincs sehol máshol zsebe. Röhej. Fos játék volt.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;