Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Hogyne lenne, alig egy éves modell😊 Nemsokára jön a testvére a HD7670.

[merlinw.org]

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha jól értelmezem, akkor az enyém a tesztek szerint 18 wattot fogyaszt üresjáratban és 108-at terhelve (88-al dobja meg a fogyasztást a terhelés)

De nyugodtan javíts ki ha tévednék!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
nm. nekem is csak a megvétel után vált világossá, én még annyit sem értek az újakhoz mint ti, csak google-ba megnéztem a specification-t 😛

Amúgy megvétel elõtt mindössze annyit tettem hogy megnéztem youtube-on hogy ezzel a karival hogy játszanak, milyen details mellett.
És láttam hogy korrekt és azért vettem. 😊 mint pl ez: LINK
És jobbra a sok más játék, és lenyitod a mellékletet és onnan kb ki lehet következtetni config + fps. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman

Ok, hogy neked világos volt, de nekem, mint szakmabelinek ez eddig fehér folt volt. Az a helyzet, hogy tõlünk általános felhasználásra nem ilyen karikat visznek (olcsóbbakat), míg gaming célokra megint másmilyeneket (drágábbakat, dupla plusz tápcsatival).
Pont az a kategória a kártyád, amelyik iszonyú keveset fogyaszt, mégis alkalmas még játékra is. Különleges darab, nem tudom van-e még ilyen a piacon, de ha bent leszek a cégnél körbenézek.
Jó lesz, ha erre a jövõben odafigyelünk a melóhelyemen... értsd jól: Ez most nekünk egy picit új infó volt. Thx érte!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Elképzelhetõ, de akkor sem biztos, hogy a drága idejét, energiáját, pénzét arra fogja áldozni, hogy nekünk - konzol nélkülieknek, lustáknak - jót tegyen 😊

//Jó tudom, vannak a Youtube-on "elvetemült" emberek 😊)))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Meg is teszik, csak nehéz kiszúrni!

Max azokat szúrják ki, akik mint volt példa is, beszámozza az accountokat, és barátlistára teszi, de különben nem.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Köszönöm szépen, de ez eddig kb világos volt, mert ezen ahogy mondtad valóban nincs külön tápcsati...és kb 1-2 napra rá megnéztem a neten hogy most mik az adatai a karinak, és elsõnek azt hittem hogy rosszul látok, de nem.

És valóban nem tunningkari, mert kár 75 wattos (ha jól tudom a PCI-E ennyit tud max leadni a karinak) foglalatnál húzni egy 66w-os karit. 😊

Pont ezért írtam hogy meglepõdtem, mert én tudtam hogy egy 18ezres karitól nem várok tunningot, mert nem érdekelnek annyira, és csak ("netezésre akartam venni") de fura volt hogy nem volt külön tápcsati, azt hittem átbasztak a vásárláskor.
De nem. 😊

Mondom oké, de a BF3-nál viszont ha szûk 25-26FPS-t is de megy 1680x1050-ben Ultra beállítással, persze az élsimításnál asszem a 4x helyett csak 2x-et (vagy off) tudtam mert különben lement 20-21-re kb...😄
Pedig nem hittem hogy az Ultra beállítás egyeltalán tud majd nekem bármi használható sebességet produkálni. gondoltam 3-4FPS lesz max...

Szóval azt mondod, hogy csak ez az 1 sorozat "6670" ilyen amit pont kifogtam? vagy mi?
Nincs is több hasonló? Mert én nem jártam utána mikor vettem csak tudtam hogy az elsõzõ karimnál a 4670-es volt a korrekt ami olcsó de még lehet játszani vele, és nem vagyok maximalista.
És láttam hogy 5670 régi, no de van 6670 és az annyiba kerül mint abban az idõben a 4670, ami 18-19e. Mondom akkor eladok 1-2 régi cuccot, és 6000ft-ot kiegészítve elmentem megvenni. 😊 ennél többet karira nem fizettem volna ki.
És soha többet nem fogok, most is csak azért mert valami baja volt a réginek.

Tinman
Csakazértse' adtam fel... tradeltem egy Faerie Solitare-t (4.99 Euro), sõt kaptam még mellé egy Bunch of Heroes-t (9.99 Euro) és ezért adtam egy Fallout 3-at, ami a párom accountján tengõdött már lassan 3 hónapja :-)

Imi:

...talán még az aki annyira szereti a játékokat, mint én :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
De érted?!

25% áfát számolnak, holott 27%... miért nem számolnak mondjuk 12-öt vagy 0-át? Ezzel az erõvel.

Fabio Capello
SwTOR free hétvége lesz, lehet készülõdni 😄

CDG most beerõsített úgy látom régi játékok terén:
Újra kapható Kotor 1 (igaz még mindig 3k)
Battlefront 1 (személyes kedvenceim között van)
Spiderman Shattered Dimensions olcsón (nekem nagyon tetszett, epiq bossfightok vannak benne! Spidey rajongóknak kötelezõ),
Wolverine szintén occsó és
a Rage-rõl lemaradtak ismét vehetik 3990-ért a játékot
Dungeon Siege 3 1990-ért.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
És kapható dobozos verzióban is, igaz drágábban 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Bitang csábító ajánlat! <#eljen>

ollie
Dungeons & Dragons Anthology: The Master Collection - 4.49 GBP

tartalma:

Baldur’s Gate 1 & 2 + Expansions
Icewind Dale 1 & 2 + Expansions
Planescape: Torment
The Temple of Elemental Evil

Mindegyik DRM mentes és ezek gyakorlatilag a GOG verziók (extrák nélkül), futnak win7 64 bit alatt is gond nélkül. Sehol nem regisztrálható, de furcsa is lenne, mert DRM mentes és nincsenek CD kulcsok sem.

ollie
Mit nem értesz az ÁFÁ-n? Online vásárlásnál mindig azt az ÁFÁ-t kell fizetned, ami érvényes ott, ahol helyileg vagy, ezért nézik ezt mindig IP alapján. Az egy dolog, hogy nincsenek képben azzal, hogy itt már 27%, nem pedig 25.

IMYke2.0.0.0
Nos, 100+ videó feltöltéséért minimum ez jár: <#worship>
De komolyan, nem tudom ki vállalná be ezt még...

Tinman
Csihi-puhi lövöldét nem szeretnék, nem az én mûfajom :-)

Nagyon attól félek, hogy pl. a Dark Souls esetében nagyjából 100(!) 20-30 perces videóval kell számolni és a feltöltésem katasztrofális.

Mindenképpen úgy fogom csinálni, hogy 20 feltöltött videó után nyitom csak meg publikusra, mert most is az volt a baj, hogy naponta 1. max 2 videót tudtam csak feltölteni és ez nem hagy kellemes szájízt azokban akik kíváncsiak rá.

ratgab: Ez számomra is rejtély.

IMYke2.0.0.0
Értelemszerûen nem "30 órás", hanem 30 perces...<#vigyor5>

IMYke2.0.0.0
Valószínûleg többel, mert - balga módon - 30 órás/1 órás videókkal számoltam...

Hát, a két, lényegében összefüggõ Team ICO játék után jöhetne megint valami mély tartalmú. Nem tudom, van-e még ilyen...
A csihi-puhi-lövölde-népszerû játékokkal az a baj, hogy ahány ember, annyi végigjátszási metódus.

Sose értettem, hogy miért nem tudják normálisan váltani az eurót ez a digit disztribesek!

Tinman
Lehet, hogy többel... :-/
Nagyon nagy falatok! Az a baj, hogy sokat felejtettem is közbe <#shakehead>

Elõtte lehet, hogy valami könnyedebb dolog fog következni DS-ek elé, elõjátéknak (de jó szó :-).

Tinman
Egyetértek!

Van egy jólelkû felajánlás, pár rohadék meg rögtön pénzt csinál MÁS EMBER JÓ SZÁNDÉKÁBÓL! Undorító!

Ahogy az is, hogy a fejlesztõ honlapján ezerrel magyarázzák, hogy ha ott veszed azért van 25%-os áfa, mert Magyarisztánban ennyi az áfa.

WAIT! Magyarisztánban 27% az áfa -.-

Nevetséges!

Ahogy az is, hogy az oldalukon 8.71 dollár = 8.71 Euro. A pofám leszakad ezen már komolyan <#gonosz3>

Tudom fokozni!

Amazonon az USA-ban élõknek: 4.99 dollár a játék.
Ezt a fajta igazságtalanságot nagyon nehezen viselem.

IMYke2.0.0.0
Le a kalappal, ha a Demon Souls, vagy a Dark Souls lesz a következõ végigjátszás - a gond csak az, hogy (jelenlegi állás szerint), az megközelítõleg mindegyik esetében ~ 30-60+ videóval kell számolni 😞

Most lehet, hogy szõrös szívû vagyok, vagy túl szigorú, de én a helyükben, ha egyértelmûen látnám, hogy több accountja van valakink az újakat simán kibannolnám. Sõt csalás gyanújával még a fõaccountot is felfüggeszteném pár napra, csak hogy tanuljon belõle (100 euró fölötti tartalmú accountnál, azért durva lenne egy perma ban szerintem is)!

Tinman
Annyira gyûlölöm ilyenkor a Steam rendszerét -.-

Összesen 10.000 kulcs ment el 24 óra alatt... hogyan lehetséges ez ilyen gyorsan?

Hát úgy, hogy volt nem is egy olyan köcsögláda, aki TÖBBET is aktivált magának (plusz "kamu" account, etc), majd hangyányival olcsóbban ELADTA.

Hányok.

Tinman
OFF:

Na... nem kevés idõt beleöltem, mert nem igazán értettem a géped fogyasztását, de már világos.

A te grafkártyád egy igazi különlegesség! Relatív jó teljesítménnyel bír, viszont NEM rendelkezik semmilyen plusz tápellátással a sima PCI-E 16x-os csatolófelületen kívül.

És az az amit nem értettem, hogy a fenébe képes ilyen keveset fogyasztani, miközben nyilván nagy a teljesítményfelvétele. Mondjuk azt remélem tudod, hogy szerencsés vagy, mert nem minden lap képes a PCI-E csatolón akkora energiaigényt kielégíteni, ami ennek a kártyának kell. Emiatt persze ez a kártya nagyon, de nagyon nem alkalmas tuningra, de ha nem huzigálod, akkor tényleg jó kis spórolós eszköz, persze nem annyira, mint egy nettop, vagy egy 1 wattos Raspberry, de asztali PC fronton mindenképpen a spórolás bajnok között van.

wantonly
Ha esetleg édekel valakit ingyen játék...

A Cities in Motion (Paradox Interactive) játékot március 31-én ingyen megkaphatod elvileg, a GamersGate portálon keresztül, ha kitöltöd a tesztjüket.
Sirch
Köszönöm szépen!

Olyan délután 13:00 körül sikerült egy kulcsot beregelnem, utána belenéztem a játékba, és alig 10 perce eszméltem arra, hogy éhes vagyok, szomjas vagyok, pisilni kell, besötétedett, és 6 órás késésben vagyok a munkámmal.

DarkSector
Figy nem gond, én elviselem ha valaki javít, ezért szeretem ha érvelnek egy vitában.
Akkor lenne gáz ha csak annyit mondtál volna hogy "ez nem igaz, te hülye vagy!"

Tévedni emberi dolog. 😊

Tinman
Ezt akkor hiszem el, ha látom <#wow2>

MerlinW
Oké, leesett😊 Francért kell mindenbe belepofáznom😄

[merlinw.org]

davidka003
Total system Draw.
Remélem érted.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

MerlinW
"12W üresjárat, 66W terhelt fogyasztás"

Ez hülyeség.

A 194-et pedig a geeks3d mérte.

[merlinw.org]

DarkSector
Akkor valamit benéztetek. 😊
Nekem 6670-es van. 😊

MerlinW
Azt mondta õ is. 300W körül fogyaszt terhelve, 170W körül pihenõben. A VGA-d fogyaszt 94W-ot nyugiban, 194-et terhelve.

[merlinw.org]

DarkSector
"AMD Turks GPU 40nm
480 Stream processzor
512-1024 MB GDDR5 memória
128-bit memóriavezérlõ
Stereo 3D és UVD3 támogatás 800 MHz GPU sebesség
4000 MHz RAM sebesség
DVI, D-SUB, DisplyPort kimenetek
12W üresjárat, 66W terhelt fogyasztás[/szin]
DX11, Eyefinity és Open CL támogatás"

DarkSector
Milyen 170W meg 300?

Proci 65w-os terhele, VGA is (alapra 12W-ot ír a leírásban) 64w papíron terhelve....

Vn 1 alaplap 2x2GB ram meg 3 vinyó, terhelve mennek 150-170-et inkább. 😊

MerlinW
A videókódolás processzor orientált volt mindig. De pl Photosop megeszik simán 4-5GB memóriát egy vagy több nagyobb (10.000px <😉, sok rétegû kép szerkesztése esetében, Illetve egy komolyabb alkalmazás fordítása közben is.

[merlinw.org]

Tinman
ratgab, sirch:

Azt szoktam az okoskáknak javasolni, hogy logolják egy nyúlfarknyi progival, hogy legdurvább játék, tokkal-vonóval, mennyi memóriát zabál. Utána kapom, a "jaaaaaaa" és az "ejha" kezdetû mondatokat. Nekem most 6 GB van triple-ben hajtva, de hidd el NEM AKARTAM. Így alakult, de pl. annyira szarok rá, hogy még mindig 32biten tolom, vagyis a memóriáim egy részét nem is használom...

Ollie:

Quad Q8300 2.5 GHz, 4x1GB Corsair Dominator, X48-as Ga alaplap került eladásra ph-n, mindre volt még gar, a memóriára 2107-ig (dehogy írtam el!)

Mindegyik árát úgy lõttem be, hogy 2-3000 Ft-al MINDENKI alatt legyek, így nem véletlen, hogy 1 hét alatt nagyjából 60.000 HUF állt rendelkezésemre. Ehhez kellett egy játékfüggõ úr, aki minden áron 22nm-es CoreI7-et, 8 GB ramot és értelemszerûen új lapot akart, a régi lapját, mem, cpu-t pedig szerette volna mielõbb eladni. Garja neki is mindenre volt. A gép elõéletét ismertem, rendkívül megkímélt soha nem húzott alkatrészek voltak, pont olyanok, mint amiket én is eladtam ph-n :-)
Árat nem mertem mondani, õ mondott... én pedig azonnal belementem ;-)
Így van most nekem komoly boldogság, kicsi, occsó :-D

Ehhez kellett a szerencse... nagyon ritkán van ilyen :-/

MerlinW:

Videót kódolok, mostanában nem is keveset és bizony ott sem kell, inkább a nyers CPU erõ ebben az esetben a lényeg, de gondolom CAD, renderelés terén már nem árt a 8 GB.

Darksector: A te konfigod, játék közbe 300w körül kajál,SG közbe 170 körül lehet. Azért ez nem a spórolás netovábbja... ezért érdemes netbookot, nettopot, ne adja ég 1 wattot zabáló 7500 Ft-os Raspberry Pi-t tartani ;-)

MerlinW
Nem mintha bizonyítási kényszerem lenne:

[merlinw.org]

ollie
Szerintem rosszul emlékszel az árra.

MerlinW
Nem, tavaly tavasszal adták ennyiért a Portal 2-õs krumplis akció idején . A Mysteries of Westgate pedig úgysem tetszett, így nem hiányzik😊 Egyébként azért nincs a Platinum-ban, met nem az Obsidian csinálta, hanem egy külsõs cég.

[merlinw.org]

ollie
Abban csak 2 kiegészítõ van a 3 helyett. Amúgy valami orosz haverodon keresztül? Csak mert itthon 10 euró volt akciósan, ha jól emlékszem.

MerlinW
Én Steam-en vettem NWN2 Platinumot 2,5 €-ért még tavaly tavasszal😊

[merlinw.org]

Zomil
az nagyon sokára, mivel mikor kijött a játék azt mondták a készitök, h legalább 1évig ne nagyon számitson senki akciora

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

pointer4
Trine 2 mikor lesz már ? 😄
Már van egy steam accountom és egy origin-em. Még egy Gog-os max belefér, de mást már nem kéne belekavarni a dologba.

ollie
sehova

Ezt nem lehet pl. steamre regelni vagy valahova?

Én az 5770 soc-okat is teljes nyugalommal tudom ajánlani, ha hõmérséklet és porszívóhatás elkerülése is fontos szempont (immár több, mint 1 éve van egy ilyen kártyám (Gigabyte egyébként) és imádom!)