Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvileg ezek lesznek benne:
Hard Reset old-school FPS
Jolly Rover kalandjatek
Achron strategia idomachinalassal megspekelve
DLC Quest szatirikus platformjátek
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
(najo ezt nem tudom biztosra mondani, de legalább 50-et kiprobáltam és mind használatban volt)
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
én a Bigasoft-ot használom, ami elég korrekt sebességgel tólja a konvertálást, és szép a végeredmény is.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Sajna, sosem volt a kezem alatt 'kórájhét', így nem tudom pontosan megmondani, de a fejlõdési tendenciát, a benne rejlõ erõt, a hyperthreadinget, a cache méretet, és a teszteket elnézve megközelítõleg a fele, hanem a negyede lenne a mostani idõnek.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Amikor HD videót készítek Youtube-ra, akkor a render szintúgy vagy félóra-1 óra között változik.
Az itteni gép esetében <6000+ / 2GB DDR2>6000+ / 2GB DDR2> mindkét esetben ~ 5-10 percet rá lehet dobni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amúgy ezen a 6670-es kari teljesítmény/fogyasztás-án nem kicsit csodálkoztam mikor megtudtam...<#whatever>#whatever>
Én ingyen is tudok 😛
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Neverwinter Nights Complete - 4.99 GBP
Tartalma:
Neverwinter Nights + 3 Expansion Packs
Neverwinter Nights 2 + 3 Expansions Packs
Digitális kiadás, szóval nincs DVD és hasonlók, viszont rohadt olcsó!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
[merlinw.org]
Most vettem helyette egy 450gts-t, sajnos csak ennyire volt keret, nem nagyon jobb, mint a érgi 8800gts-em, de hát ez van 😞
[merlinw.org]
Pont jó volt a második rész elõtt végigpörgetni az elsõ részt magyar felirattal. Aztán 2010 januárjában a második részt én is Gyûjtõibe újítottam be - akkor még az 576-tól. Most pedig a Konzolok szervizétõl zsebeltem be a harmadik részt Gyûjtõi változatban.
Egyetlen hátulütõje, hogy még így is túlárazott. Nem méltó a játékhoz ez a Gyûjtõi kiadás, mert nagyon vérszegény. ArtBook jó, de kevés, Fémtok szép, Képregény fölösleges, Felvarró is fölösleges (inkább Pendrive lett volna helyette), a Játék zenei anyaga pedig nem is tartalmazzák teljes egészében azt, ami a játékban hallható, de legalább WAV formátumúak. A játékbeli tartalmak pedig fölöslegesek szintén, egyedül a From Ashes DLC, ami még elfogadható számomra - mert ad valamit hozzá a játékhoz.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
És még megfejelik azzal, hogy ragaszkodnak hozzá, hogy mindezt laptopba, pedig kizárólag azért veszik, hogy otthon kockuljanak bf3-mal meg crysis 2-vel.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
[merlinw.org]
[merlinw.org]
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Fabio: 8800 GT szegény tényleg már nem egy mai jószág. Egy kb. 1 éves 460 GTX-el (2 G😎 egész jól elvagyok, de értelemszerûen ez a kártya is messze van már a 170 ezres VGA-k szintjétõl.
Orcs must die jó vétel, még karácsonykor vettem meg egész kellemes áron a DLC-s pakkot, de ez most picit olcsóbb :-)
MerlinW: A másik, amit hiába magyarázok az ügyfeleknek, az a 8 GB és 16 GB RAM vásárlása a gépbe...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
[merlinw.org]
Más: most, így a hatodik akcióban már nem hagytam ott az Orcs must diet.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
5.000 magyar forintba (neeeem, nem elírás, neeeem nem kamuzok, p.ü.-ben szívesen mesélek) fájt összesen az upgrade-em egy Core I7-es (2.7GHz), DDR3-2000 MHz-es Triple Channel-es konfigra + csilivili mindentudó alaplap.
Nem ez a lényeg.
Rettegtem, hogy nem lesz elég a lassan 5 éves 450W-os Chieftec tápom, mert akitõl vettem a félkonfigot 800 W-os -anno- 45.000 HUF-os táppal hajtotta a rendszert.
Szereztem egy fogyasztásmérõt és jött a rettegõs teszt.
- BIOS, Freedos, bootmenü = 175-180 Watt
- Bootolás, Win7 betöltõdés = 210-230 Watt
- Wordeccepáwörpötty, mozzilaexplorerchorme, általános felhasználás = ~230 Watt
- Totálisan a gépet leterhelõ grafikus benchmark, full aa, full anizó, DX11, 1920x1200 = fanfárok és döbbenet ----> 328-362 Watt (30 percig teszteltem így!)
362 Watt.
Szükséges megjegyzést fûznöm hozzá? :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
amugy braidet en annyira szeretem hogy irtam anno a grafikusnak hogy kuldje el a puzzle kepeket nagyba mert ki akarom raknia falra😊
http://jateknaplo.blog.hu
http://jateknaplo.blog.hu
<#worship>#worship>
Utolsó mondatoddal nagyon egyetértek! Én pl. feliratkoztam mindenki csatornájára, mert kíváncsi voltam mit alkottok :-)
DarkSector "Sparta"-ja legutóbb még meg is mosolyogtatott :-D
És amúgyis, lassan kötelezõvé fogjuk tenni, hogy linkelj ha van fenn új téma 😛
Igazándiból, lehetne kreálni egy menüpontot, mint mondjuk "Alkotásaink" vagy "Mûveink", és ide lehetne összegyûjteni a közösség igényesebb blogjait, YT fiókjait, streamjeit.