Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Új indie royale Pre -order egyelõre! Minimum 3,99dolcsi.
Elvileg ezek lesznek benne:

Hard Reset old-school FPS
Jolly Rover kalandjatek
Achron strategia idomachinalassal megspekelve
DLC Quest szatirikus platformjátek

Next PC upgrade: 2022

wantonly
Én kb. 100 kód után adtam fel...
pointer4
Nekem a 4. jó volt amit kikaptam a második felébõl.
grebber
Ezt néztem én is.Akinek megvan esetleg tudna nyilatkozni magyarítások jók-e hozzá?

Next PC upgrade: 2022

Zomil
kár, h már egyik sem jo 😞
(najo ezt nem tudom biztosra mondani, de legalább 50-et kiprobáltam és mind használatban volt)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Az szép. 😊
én a Bigasoft-ot használom, ami elég korrekt sebességgel tólja a konvertálást, és szép a végeredmény is.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Nem 1 óra alatt csinálom/készítem el, hanem ~1 óra alatt rendereli le nekem a végeredményt - azaz készül el a kész, nézhetõ videó.

Sajna, sosem volt a kezem alatt 'kórájhét', így nem tudom pontosan megmondani, de a fejlõdési tendenciát, a benne rejlõ erõt, a hyperthreadinget, a cache méretet, és a teszteket elnézve megközelítõleg a fele, hanem a negyede lenne a mostani idõnek.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
És mondjuk egy hD videót most 1 óra alatt csinálsz meg akkor egy i7-essel mennyi lenne?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Nekem azért elkéne már egy upgrade - az Ableton egy 8 perces számot majdnem 20 percig renderel az E8400-assal.
Amikor HD videót készítek Youtube-ra, akkor a render szintúgy vagy félóra-1 óra között változik.

Az itteni gép esetében <6000+ / 2GB DDR2> mindkét esetben ~ 5-10 percet rá lehet dobni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Nekem nem kéne, a mostani kb 100W-os fogyasztás (vagy fenetudja mennyit eszik a konfigom) nekem elég, és még nemhogy nem költök rá de még az árammal spórolok is...😊

Amúgy ezen a 6670-es kari teljesítmény/fogyasztás-án nem kicsit csodálkoztam mikor megtudtam...<#whatever>

IMYke2.0.0.0
Várj csak, ingyen upgrade nekem is kell - mondjuk a mostani gépemrõl egy Core i7/8GB DDR3/HD7950-re... <#ravasz1>

DarkSector
Szerintem ezt mindenki elhiszi hogy upgrade 5000-bõl megvan...csak nem mindegy honnan és mirõl upgrade-eltél.. 😊
Én ingyen is tudok 😛

Solid Snake
<#law>
ollie
Uhh, nagyon jó játék, nekem eddig kb 30 órám van benne. Nem vicc, gyerekes játéknak tûnik, de nagyon jó!

IMYke2.0.0.0
Nagyon beszédes kép. <#vigyor5>

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

IMYke2.0.0.0
Megteszem. <#worship>

ollie
Ide is beírom:

Neverwinter Nights Complete - 4.99 GBP

Tartalma:
Neverwinter Nights + 3 Expansion Packs
Neverwinter Nights 2 + 3 Expansions Packs

Digitális kiadás, szóval nincs DVD és hasonlók, viszont rohadt olcsó!

ollie
Hol intézted az upgrade-t? Engem is érdekelne. 😊

ollie
Hát, a Runespell Overture az összes általad említtetett lekörözi. Én még elõvételben megvettem, és rögtön 2x is végigjátszottam, hogy meglegyen az összes achie, annyira jól meg van csinálva.

Shep
GTS 450-emnek semmi hangja nincsen még terhelve sem, meg is lepõdtem rajta, hogy nincs porszívó hatás (persze kicsit túloztam annyira nem volt vészes a régi sem)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Zomil
nvidia párti vagyok...(tudom hülység ragaszkodni márkához... 😄 )

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MerlinW
Tudom késõ, de egy HD6770 jobb vétel lett volna (~10%-al erõsebb, hûvösebb, halkabb), és egy árban van a 450GTS-el.

[merlinw.org]

Zomil
8800Gt nem tudom milyen, nekem sajnos most kellett lecserélnem a 4éves 8800gts-emet...nagyon sajnálom szegényt, de megadta magát memoria hibával, de minden pénzt megért(anno 70k-ért vettem), és nagyon remek kártya volt, szinte mindent tudott maxon vinni, ha az árnyék ki volt kapcsolva 😊
Most vettem helyette egy 450gts-t, sajnos csak ennyire volt keret, nem nagyon jobb, mint a érgi 8800gts-em, de hát ez van 😞

MerlinW
Nekem is van egy PC Gurus elsõ részem és egy 1800 Ft-os EVM kiadású második részem😊 Ezek után a harmadik rész budget árát is kivárom, mert miért ne.

[merlinw.org]

TBTPumpa
Gyönyörû. Nekem is ugyanez a felállás. Az elsõ részt még 2009. decemberében szereztem be az akkori PC Guru mellékleteként.
Pont jó volt a második rész elõtt végigpörgetni az elsõ részt magyar felirattal. Aztán 2010 januárjában a második részt én is Gyûjtõibe újítottam be - akkor még az 576-tól. Most pedig a Konzolok szervizétõl zsebeltem be a harmadik részt Gyûjtõi változatban.
Egyetlen hátulütõje, hogy még így is túlárazott. Nem méltó a játékhoz ez a Gyûjtõi kiadás, mert nagyon vérszegény. ArtBook jó, de kevés, Fémtok szép, Képregény fölösleges, Felvarró is fölösleges (inkább Pendrive lett volna helyette), a Játék zenei anyaga pedig nem is tartalmazzák teljes egészében azt, ami a játékban hallható, de legalább WAV formátumúak. A játékbeli tartalmak pedig fölöslegesek szintén, egyedül a From Ashes DLC, ami még elfogadható számomra - mert ad valamit hozzá a játékhoz.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Sirch
"A másik, amit hiába magyarázok az ügyfeleknek, az a 8 GB és 16 GB RAM vásárlása a gépbe..."

És még megfejelik azzal, hogy ragaszkodnak hozzá, hogy mindezt laptopba, pedig kizárólag azért veszik, hogy otthon kockuljanak bf3-mal meg crysis 2-vel.

Én speciel nem használok ilyesmit.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MerlinW
Miután mindkét játék 32 bites egyik sem fut jobban 4GB felett (nem tudnak megcímezni 2GB-nál nagyobb területet). Mindkettõnek elsõsorban videómemóriára és VGA/CPU számolási sebességre van szüksége.

[merlinw.org]

MerlinW
Aki nem dolgozik a géppel annak felesleges 4GB felett vásárolnia, aki viszont dolgozik, annak kellhet. Mondjuk én is ritkán használom ki, de mikor én vettem 11k volt a 8GB.

[merlinw.org]

Renjike
nem nagyon . ritka nagyon ritka . talán a Witcher 2 , BF3 észrevehetõen jobban szaladgálna vele , de semmi több.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Rage47
rajzoló / tervezõ programok?
Egyáltalán van értelme 4 gb fölött ramot vásárolni? Van ami kihasználja? Például játék?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

robotnyk
ha kiöregszik egy jó fajta 400-450es, akkor ESETLEG kevés lehet. esetleg 😄
Tinman
Shep: Írtó nagy szerencsém volt... végre 1x. Még úgyse nyertem soha semmit (most sem, csak jókor voltam jó helyen) kesergés vol 1. De tényleg. :-/

Fabio: 8800 GT szegény tényleg már nem egy mai jószág. Egy kb. 1 éves 460 GTX-el (2 G😎 egész jól elvagyok, de értelemszerûen ez a kártya is messze van már a 170 ezres VGA-k szintjétõl.

Orcs must die jó vétel, még karácsonykor vettem meg egész kellemes áron a DLC-s pakkot, de ez most picit olcsóbb :-)

MerlinW: A másik, amit hiába magyarázok az ügyfeleknek, az a 8 GB és 16 GB RAM vásárlása a gépbe...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
De ha felfognák akkor hogy lehetne a sok hülyének elsózni a 800 meg 1200-as tápokat?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nekem tetszik az ötlet! <#eljen>

MerlinW
Na igen. Nem sokan fogják fel, hogy minél újabb a gyártástechnológia, annál kevesebbet esznek az alkatrészek😊

[merlinw.org]

Fabio Capello
én most épp videókártya erõsítésen gondolkodom, sajnos ez egy elég öreg darab (8800GT), és ez nem igazán segít a hosszútávú terveimben a blogommal kapcsolatban, viszont keret meg nem igazán akad újra, valami elõnyös csereüzletet kéne nyélbe csapnom.

Más: most, így a hatodik akcióban már nem hagytam ott az Orcs must diet.

Shep
Mondtuk már, hogy utálunk? 😄

Tinman
Átmehetek egy picit Tirexi-be?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

5.000 magyar forintba (neeeem, nem elírás, neeeem nem kamuzok, p.ü.-ben szívesen mesélek) fájt összesen az upgrade-em egy Core I7-es (2.7GHz), DDR3-2000 MHz-es Triple Channel-es konfigra + csilivili mindentudó alaplap.

Nem ez a lényeg.

Rettegtem, hogy nem lesz elég a lassan 5 éves 450W-os Chieftec tápom, mert akitõl vettem a félkonfigot 800 W-os -anno- 45.000 HUF-os táppal hajtotta a rendszert.

Szereztem egy fogyasztásmérõt és jött a rettegõs teszt.

- BIOS, Freedos, bootmenü = 175-180 Watt
- Bootolás, Win7 betöltõdés = 210-230 Watt
- Wordeccepáwörpötty, mozzilaexplorerchorme, általános felhasználás = ~230 Watt

- Totálisan a gépet leterhelõ grafikus benchmark, full aa, full anizó, DX11, 1920x1200 = fanfárok és döbbenet ----> 328-362 Watt (30 percig teszteltem így!)

362 Watt.

Szükséges megjegyzést fûznöm hozzá? :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

meglatjuk lehet hogy adnak vmi allat bonus jatekot...vagy nem.

amugy braidet en annyira szeretem hogy irtam anno a grafikusnak hogy kuldje el a puzzle kepeket nagyba mert ki akarom raknia falra😊

http://jateknaplo.blog.hu

zorrobomber
Alapvetõen abszolut nem baj ha valaki a saját honlapját linkeli. A játékok viszont nem jók. És szarból akármilyen sokat kapok olcsón, akkor se érdekel 😊

nekem is ez volt a bajom foleg hogy 20 dollart hireszteltek hogy abban lesz tobb jatek 10ert meg csak vmi alapszar.... igy viszont hogy mondta a srac hogy 8 ert is benne van minden csak bonus nelkul sztem mar kellemesebb. viszont hogy ennyi bonust adnak - dvdt v polot kuldenek pluszba az mar sztem korrektebb aza 15 dollar... de ez megint olyan hogymajd ha latom enis hogy pontosan mit fognak adni eldontom hogy kell e mert meg most se indult el az egesz es lehet atoljak holnapra.... viszont amit ma mondtak hogy mi lesz az ezerszer jobban hangzott mint amit eddig olvastam itt ott forumokon pl steamgiftsen.

http://jateknaplo.blog.hu

Tinman
:-)))
<#worship>

Utolsó mondatoddal nagyon egyetértek! Én pl. feliratkoztam mindenki csatornájára, mert kíváncsi voltam mit alkottok :-)

DarkSector "Sparta"-ja legutóbb még meg is mosolyogtatott :-D

Fabio Capello
de mi igen, nem egyszer. 😛

És amúgyis, lassan kötelezõvé fogjuk tenni, hogy linkelj ha van fenn új téma 😛

Igazándiból, lehetne kreálni egy menüpontot, mint mondjuk "Alkotásaink" vagy "Mûveink", és ide lehetne összegyûjteni a közösség igényesebb blogjait, YT fiókjait, streamjeit.

Tinman
Soha nem linkeltem...

Fabio Capello
nincs semmi baj Ayo oldalával, többször linkelt már be saját írású cikkeket. Ennyi erõvel Tinman YT fiókja is promó folyton 😛

Zomil
az a bajom a ilyen-olyan indie bundle-ökkel, h elveszettték a lényegüket, mint amit a HiB tart még, vagyis, h valoban annyit fizetsz amennyit akarsz, nem kap valaki 10-el több játékot, mert 5$-al többet fizetett...és nem azért, mert ne lenne rá pénzem, de pl. amiket összeirtál játékok, azokért én spec. sokallom a 15$-árt, mert ismerem mindet és sztem nem igazán érnek ennyit, ha meg vkit csak 1-2 érdekelne olcsobban megkapja steam akcioban :S