Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan lesz ez kábé, mint egy "free" MMO, amiben ha le akarod gyûrni a 20. területen lévõ fõmonsztát, akkor valódi pénzen vásárolt 18-as sebzés osztályú kardot kell venned, mert különben esélyed sincs...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ezzel szemben én olyan szinten rá vagyok kattanva, hogy lehet képes lennék 5k-ért kulcsot venni (pedig a fentiek fényében ez egy irdatlan nagy baromság lenne részemrõl!)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Van valami vonzó abban, hogy mész tonnaszámra ölöd 2 másodperc alatt az enemy-t, akik mázsaszámra dobálják a páncélokat, pajzsokat, fegyvereket, amiknek kiválogatásával több idõt tölt el az ember, mint az eredeti tulajuk legyilkolásával.
Ezzel szemben én úgy érzem, hogy nem fog akkorát durrani a diablo 3, mint azt sokan gondolják. Én azt jósolom (persze tévedés jogát szigorúan fenntartom), hogy sok diablo rajongónak csalódás lesz a játék.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Diablo 1: Hellfire: emlékeim szerint, csak 2-szer
Diablo 2: kezdetben WRZ, boszival legalább 4 alkalommal
Diablo 2 LoD: boszival, mert kedvenc karakterem, ezt is legalább 4-szer még a WRZ-t.
Aztán megvettem a 2 in 1 kiadást, és vagy 20-szor végigjátszottam a Diablo 2-õt, de már minden karakter osztállyal - és persze Battle.net-en, egészen az 1.09-es Patch-ig.
És a lényeg:
A Diablo-sorozat valóban "klikkfeszt". De a jobbak között, hanem a legjobb.
Garantálom, hogy bárki, aki 1-2 óránál többet "kattintgat" bármelyik részével
Imádom a sorozatot.
Ettõl függetlenül, egy lapon említeni bármilyen RPG-vel öreg hiba, hiszen NEM AZ. Ez egy hack 'n' slash játék, kicsit nyakon öntve RPG-s elemekkel, de korántsem annyi szabadsággal.
A Diablo III-at hõn áhítom, ahogy a Mass Effect 3-at is. Mindkettõrõl le fogok csúszni, és félõ, hogy fél-1 év múlva vagy nem lesznek kaphatók, vagy még 'horrorabb' áron...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Tinmannek ez tetszik a többieknek meg más, nincs ezzel semmi baj.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Srácnak már csak 2 kulcsa van és 10k-ért a kettõ elvihetõ (eredetileg darabja 6k).
Hardverapró egyébként.
Gondoltam valakivel megosztom azt a 10k-t így spórolunk egy 1000-est.
Ezt még szegény szagma is így gondolja. Sajnálom, ha ennyire nem vagy tisztában az alapokkal. Az ignore pedig azt jelenti, hogy nem reagálsz rá.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A dark soulsnak meg kb annyi köze van a diohoz mint a mákos csigának az éti csigához.
De ezek az idõk elmúltak. A Das/Des rávilágított számomra arra, hogy lehet ezt a hack 'n' slash mókát merõben másképp is csinálni. Mert sajna a Diablo mindig is arról szólt, hogy 8612 ellenfelet ölsz le egymás után, totális klikkparádé az egész, folyamatosan ömlik az arany és a varázstárgyak a képedbe, az a bizonyos IGAZI kihívás pedig nagyon nincs meg bennük.
Így ha a 3. részben is ezt a metódust követik, akkor számomra ez majd talán 2 év múlva érdekes lehet.
Elnézést a fanoktól, ez a személyes véleményem, tetszõlegesen ignorálható.
Alapár: ~15.000
CE: ~24.000
Angliában kihozható 10.000 Ft-ból is.
Most kellenek a kinn élõ magyar ismerõsök.
Hát akkor, ezt nem jól tudtam.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Deus Ex 3
Dungeon Siege 3
Just Cause 2
mind ~1830ft.
Persze van még több game is.
Next PC upgrade: 2022
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
A Neocore csinálta, akik a King Arthur-t is elkövették, és Steam-en kell regisztrálni.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
[merlinw.org]
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
- vidám
- gondolkodtató
- ingyenes
- Windows, Linux, OSX
- forráskód
- <10MB
- 4 fõs co-op
- pályaeditor
- letölthetõ pályacsomagok
Game of the year? 😊
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Van egy ilyen Desura account-om. Ha valaki szeretne nagyon baráti alapon bizniszelni az szóljon. (Sosem használtam szerintem).
[merlinw.org]
Érdekes ha nyomok egy ESC-et kilép a dos-ba és lehet mászkálni a szervergépbe. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Az érzékenyebbek (mint én, aki ráadásul a közelmúltban el is vesztette) ilyenre nagyon nem szépen reagálnak.
A közelemben "anyázóknak" is felhívom a figyelmét arra, hogy ez távol van a menõ kiszólástól...
Nagy THX <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Szóval volt régen egy játék.
286-os gépen játszottam vele, és területfoglalós játék volt mint a Fortix.
Annyira emlékszem hogy volt benne az egyik pályán a 12-bõl egy kibaszott nagy katicabogár!
Ha jól tudom egy ûrhajóval kellett menni, amolyan sci-fi jellegû játék volt.
Ha valaki felismeri és tudja a címét segítsen pls. 😊