Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Ami csalódást okoz(hat) az a játék mögött meghúzódó rendszer, amivel pénzt akarnak/fognak kisajtolni a gyanútlan játékosból.

Olyan lesz ez kábé, mint egy "free" MMO, amiben ha le akarod gyûrni a 20. területen lévõ fõmonsztát, akkor valódi pénzen vásárolt 18-as sebzés osztályú kardot kell venned, mert különben esélyed sincs...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Amilyen hõzöngés megy mindenhol ME3 ending kapcsán szerintem 2-3 hónap és féláron fogják az emberek után dobálni. 1 év múlva meg 2000-ért megkapd az MM-ben.

Ezzel szemben én olyan szinten rá vagyok kattanva, hogy lehet képes lennék 5k-ért kulcsot venni (pedig a fentiek fényében ez egy irdatlan nagy baromság lenne részemrõl!)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

jarlaxxe
Dark Souls nálam a tavalyi év egyik legjobb, ha nem a legjobb, játéka volt. A mai napig játszok vele, több végig játszásom is van, tehát nem igazán lehet eladni a témában föleg, hogy milyen stilusu.

Ha nagyon a mélyére nézünk a dolognak minden játék klikkfeszt (mert klikkelsz ugye, vagy gombot nyomsz...) Kár ezen vitatkozni, ízlésrõl amúgy is baromi értelmetlen.

Van valami vonzó abban, hogy mész tonnaszámra ölöd 2 másodperc alatt az enemy-t, akik mázsaszámra dobálják a páncélokat, pajzsokat, fegyvereket, amiknek kiválogatásával több idõt tölt el az ember, mint az eredeti tulajuk legyilkolásával.

Ezzel szemben én úgy érzem, hogy nem fog akkorát durrani a diablo 3, mint azt sokan gondolják. Én azt jósolom (persze tévedés jogát szigorúan fenntartom), hogy sok diablo rajongónak csalódás lesz a játék.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Totti5
NOX jobban bejött anno mint a Dio. Amivel utoljára csapkodtam az pedig a Titan Quest volt, az is nagyon tetszett. DIO 3at akarom majd játszani, Xbox 360on 1 év múlva.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

IMYke2.0.0.0
Diablo 1: vagy 10 alkalommal végigjátszva (egyetemnek sok mindent köszönhetek <#hehe>) - ezzel Battle.net-en tonnaszám, több száz óra!
Diablo 1: Hellfire: emlékeim szerint, csak 2-szer
Diablo 2: kezdetben WRZ, boszival legalább 4 alkalommal
Diablo 2 LoD: boszival, mert kedvenc karakterem, ezt is legalább 4-szer még a WRZ-t.

Aztán megvettem a 2 in 1 kiadást, és vagy 20-szor végigjátszottam a Diablo 2-õt, de már minden karakter osztállyal - és persze Battle.net-en, egészen az 1.09-es Patch-ig.

És a lényeg:

A Diablo-sorozat valóban "klikkfeszt". De a jobbak között, hanem a legjobb.
Garantálom, hogy bárki, aki 1-2 óránál többet "kattintgat" bármelyik részével , és nem elõítéletekkel ül le elé, azt megfertõzi.

Imádom a sorozatot.

Ettõl függetlenül, egy lapon említeni bármilyen RPG-vel öreg hiba, hiszen NEM AZ. Ez egy hack 'n' slash játék, kicsit nyakon öntve RPG-s elemekkel, de korántsem annyi szabadsággal.

A Diablo III-at hõn áhítom, ahogy a Mass Effect 3-at is. Mindkettõrõl le fogok csúszni, és félõ, hogy fél-1 év múlva vagy nem lesznek kaphatók, vagy még 'horrorabb' áron...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nehogy már ilyen szarságokon összevesszetek!

Tinmannek ez tetszik a többieknek meg más, nincs ezzel semmi baj.

Totti5
Semmivel sincs több H&S benne mint egy 3rd person nézetû Two Worldsben. H&S a DMCnél kezdõdik. A többi emire rámondjuk, azok klikkfeszta buta H&S játékok ahol csak nyomod a gombot veszettül vagy kilkkelsz a karakter meg csapkod 1-2 animációval és 1-2 támadási fajtával. H&Sben meg van 200 kombó alaphangon, olyan szinten hogy A+A+A+A+B+A+B+RB+közben tekerd a kart+engedd el+X+A. Na ez a H&S 😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

wantonly
Elhatárolódom. 😛

A Diablo minden idõk legjobb játéka szvsz.
Tinman
Nézd meg a mûfaji besorolásukat.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

zzeN
Dio hack 'n slash leginkább, tényleg hülyeség egy lapon említeni a dark souls-al.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Angol kulcs és mûködõképes, már innen is vásárolt kolléga és le is írta, hogy minden oké.

Srácnak már csak 2 kulcsa van és 10k-ért a kettõ elvihetõ (eredetileg darabja 6k).

Hardverapró egyébként.

Gondoltam valakivel megosztom azt a 10k-t így spórolunk egy 1000-est.

jarlaxxe
Az alapokal te nem vagy tisztában ha ezt a két játékot egy lapon emlited mellesleg a magas lóról meg nehogy leesél csak ha rajtad van a nagy mellényed...

Tinman
A tudatlanabbja számára Diablo, DeS/DaS mûfaja: Action role-playing game.
Ezt még szegény szagma is így gondolja. Sajnálom, ha ennyire nem vagy tisztában az alapokkal. Az ignore pedig azt jelenti, hogy nem reagálsz rá.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Ennyiért? Honnan?

Parasite Eve 2, best game EVER!

jarlaxxe
Ignorálva...
A dark soulsnak meg kb annyi köze van a diohoz mint a mákos csigának az éti csigához.

Tinman
Nekem ez a játék 5.000 Ft-ot ér meg, mondom ezt úgy, hogy instant vétel volt a Diablo 1 és 2, sõt a kiegészítõ is! Sõt 33.6-os modemen toltam vele rengeteget multiba, ha 15x végig nem vittem akkor 1x sem.

De ezek az idõk elmúltak. A Das/Des rávilágított számomra arra, hogy lehet ezt a hack 'n' slash mókát merõben másképp is csinálni. Mert sajna a Diablo mindig is arról szólt, hogy 8612 ellenfelet ölsz le egymás után, totális klikkparádé az egész, folyamatosan ömlik az arany és a varázstárgyak a képedbe, az a bizonyos IGAZI kihívás pedig nagyon nincs meg bennük.

Így ha a 3. részben is ezt a metódust követik, akkor számomra ez majd talán 2 év múlva érdekes lehet.

Elnézést a fanoktól, ez a személyes véleményem, tetszõlegesen ignorálható.

IMYke2.0.0.0
Jelenlegi, kerekített 350-es árfolyamon a Game.co.uk-tól 25.500 Ft-ért lehetne megvenni a CE-t.

IMYke2.0.0.0

Alapár: ~15.000
CE: ~24.000

Angliában kihozható 10.000 Ft-ból is.
Most kellenek a kinn élõ magyar ismerõsök.

"Tévedni emberi dolog" Szólt a sündisznó és lemászott a drótkeférõl...<#smile>

Hát akkor, ezt nem jól tudtam.

TBTPumpa
Alapból nem tartalmazza. Ha csak a gyûjtõi változat kódját adod meg Originen, akkor csak a játékot, soundtrack-et, a robotkutyát, a fegyvereket és a csapattagok öltözékeit tölti le. A From Ashes DLC külön kód. Dobozos formában is. Amíg azt nem írod be Origin-en a megfelelõ helyre, addig le sem fogja tölteni!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Csak tájékoztatásképpen: gyûjtõi kiadás alapból tartalmazza az elsõ DLC-t, amit amúgy 3000 Ft alatt nem vásárolsz meg.

Egyenlõre csak érdeklõdés (felmérés) szintjén kérdezem, de érdekel valakit Mass Effect 3 Gyûjtõi kiadású játékhoz origin cd kulcs (tehát digitális verzió) 5000 Ft-ért?

DarkSector
Láttuk õket már olcsóbban is azt hizsem. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber
Nuuvemen akció.
Deus Ex 3
Dungeon Siege 3
Just Cause 2
mind ~1830ft.
Persze van még több game is.

Next PC upgrade: 2022

shaddam
Nincs valakinek zavvi discount kódja?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

ollie
Mégis csak elfogad magyar bankkártyát is, de a címnek amerikainak kell lennie.

IMYke2.0.0.0
Ezt kötelezõ lesz megvenni! <#worship>

ollie
The Kings' Crusade Collection - 5.24 GBP

A Neocore csinálta, akik a King Arthur-t is elkövették, és Steam-en kell regisztrálni.

ollie
A THQ-nak nincs kliense. A játékok egy része Steam-es, azt be lehet regelni, de a többire csak rövid idõd van a letöltésre, hacsak nem veszel külön idõt(!) években számolva, hogy annyi ideig garantálják neked a letöltést (5 USD = 1 év, és asszem játékonként). De mint írtam elõbb, az amcsi store-ban csak amcsi kártyával lehet fizetni, az EU store-ban lehet magyarral is, de ott EUR árak vannak, annak megfelelõen sokkal magasabbak.

ollie
Csak amerikai hitel/bankkártyát fogad el.

MerlinW
Úgy mint a Steam. Kattint, fizet, letölt😊

[merlinw.org]

grebber
Fizetsz és letöltöd tõlük.De elég sok steames cucc van.

Nem semmi, és ezek dollár árak! Én csak a steamet ismerem, thq weboldal hogyan mûködik?
grebber

Zomil
mivel tartalmazni fogja az 1+kieget is igy meg pláne 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MerlinW
Ha a régi küllemében adnák ki újra, új tartalmakkal, akkor is 110% vétel lenne..😊 BG "A" nagybetûs SZEREPJÁTÉK 😊

[merlinw.org]

ollie
Igen? Ugyanúgy Infinity Engine-es lesz, csak javítanak rajta, és tesznek bele némi új tartalmat.

Zomil
tuti vétel lesz 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MerlinW
Portal + Super Mario = Mari0

- vidám
- gondolkodtató
- ingyenes
- Windows, Linux, OSX
- forráskód
- <10MB
- 4 fõs co-op
- pályaeditor
- letölthetõ pályacsomagok

Game of the year? 😊

[merlinw.org]

grebber

MerlinW
Ingyen, ajándék, hepiáör Xotic - Steam kulcsért lehet jelentkezni, ha valaki kívánja. Továbbá:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Van egy ilyen Desura account-om. Ha valaki szeretne nagyon baráti alapon bizniszelni az szóljon. (Sosem használtam szerintem).

[merlinw.org]

DarkSector
Online megtaláltam.
Érdekes ha nyomok egy ESC-et kilép a dos-ba és lehet mászkálni a szervergépbe. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Semmi baj. <#wink>

DarkSector
Elnézést. 😊

IMYke2.0.0.0
Sosem értettem, hogy ez az "anyád" felkiáltás - az egyértelmû szitkon felül - miért is jó.
Az érzékenyebbek (mint én, aki ráadásul a közelmúltban el is vesztette) ilyenre nagyon nem szépen reagálnak.

A közelemben "anyázóknak" is felhívom a figyelmét arra, hogy ez távol van a menõ kiszólástól...

DarkSector
Anyád ez gyors volt THX ezaz...mit kerestem már honapok ota. 😊
Nagy THX <#worship><#worship><#worship>

Guren
volfied?

DarkSector
Ha valaki tudja meik gém, akkor szóljon, nagyon régóta keresem:

Szóval volt régen egy játék.
286-os gépen játszottam vele, és területfoglalós játék volt mint a Fortix.
Annyira emlékszem hogy volt benne az egyik pályán a 12-bõl egy kibaszott nagy katicabogár!
Ha jól tudom egy ûrhajóval kellett menni, amolyan sci-fi jellegû játék volt.

Ha valaki felismeri és tudja a címét segítsen pls. 😊

ollie
Mert nem tudják, hogy 27% lett itthon az ÁFA.