Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Üdv.: Patyek _______________________________________________________________________________ Magyarításaim: http://patyekmagyaritasai.hu
Az elsõ tagmondat a hivatalos honosításra vonatkozik
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Természetesen az összes DLC-t tartalmazza, és az v1.4.1-es Patch-re készült.
De ma még az OMSI-t kell befejeznem, holnap délelõtt megy az anyag HJ-nek. Szerintem, 1-2 nap alatt végez velük <~ 2,8 MB>~ 2,8 MB>.
Üdv.: Patyek _______________________________________________________________________________ Magyarításaim: http://patyekmagyaritasai.hu
Next PC upgrade: 2022
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Törlés lesz.
Majd a Resi 6, bár az is akciós lesz, mert ez sikeresebb és többen veszik meg.
Akinek klasszikus puzle elemekre, kicsit béna harcokra épülõ kissé nyitott horror játék kell akkor van egy remek hírem: Silent Hill Downpour.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Resi5 pedig elég gáz volt, semmi hangulat.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Számomra ez inkább a Crysis jelentette.
A Crysis volt az a tipikus játék ami azt mutatta a fejlesztõknek meg hogy csak a látvánnyal el lehet adni egy játékot...(szubjektív szmájli)<#vigyor5>#vigyor5>
Szóval az (új) generációban ha kellene mondani, akkor egyértelmûen az RDR.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Amugy Wesker meghalt a Resi 1-ben a Tyrant végzett vele a laborban de kifejlesztettek egy speciális Virust a Resi 0-ban William-el és William ajándékba adta Weskernek a Virust mikor Weskert megsebezte a Tyrant beadta magának a virust amitõl tetszhalott és onnantól kezdve lett halhatatlan !
Megasztán Wesker is feltámadt... 😊
Mert a Resi 4-ben újra találkozott Leon-nal !
Állítólag Wesker talált rá Ada épp haldoklott amikor Wesker rátalált és meggyógyította és persze Ada mint kettõs ügynök kezdett el dolgozni Wesker-nek !
Kis tökös korormban láttam, akkor is hatalmába kerítétett az érzés hogy ez tragédia és azonnali bosszút igényel!!!
RE1 meg vérbeli cucc, de a 2-ben teljesedett ki, mert szebb lett és egy piszokjó összefont A-B story-t nyomattak, ami nemhogy RE-eket veri nálam, hanem pokolian ver minden single player cuccot.
És azt sem mondhatom hogy az volt az elsõ játékom, mert nem szóval nem csak egy szép emlék és ez miatt hanem nem tudok 1 címet leírni ahol ilyen komplex 2 szereplõs story-t láttam volna.
Talán az Alone in The dark 4 ami még tetszett mert próbálta leutánozni, vagyis nem mert az Alone kezdte ezt a menj 2 szereplõvel de a RE2-ben valahogy egybe volt, az A-B story-nak köszönhetõen szuper végjáték kerekedik ki a végén.
De ha RE1 inkább a Remake. Nekem. 😊
De kategüriánként is tudnék kedvenc játékomat mondani. 😊
A Dio 3 beszámolóitokra -spoiler mentesen!- eszméletlen kíváncsi vagyok majd! Remélem a pesszimizmuson merõben megváltozik vele kapcsolatban.
Darksector: Hát igen FF VII. a listám 2. helyezettje :-) Érdekes mód egyébként nálam a RE 1 és a 4 jött be iszonyatosan.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szoval azzal a megnevezéssel, h a diablo egy hack&slash semmi gond nincs...de persze akcio rpg is...lehetne mondani, h minden h&s akcio rpg, de nem minden akcio rpg h&s...
amugy én is igy voltam a dio3-mal, mint sokan mások, nagyon nem hozott lázba...alig érdekelt a videok alapján, pedig hatalmas dio1-2 fan voltam...aztán egy külföldi ismerösömnek köszönhetöen még decemberbe kaptam pár napos proba lehetöséget...végigtoltam azt a kevés content-et egy monk-al...és basszus teljesen beszippantott...aztán gyorsan töröltem is, mert nem szerettem volna unalomig játszani a többi karakterrel(azokat majd a végleges verzioban akartam kivesézni), mert egyböl tudtam, h ezt meg kell vennem 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
És már csak azért is szoktam mondani hogy a legjobb játék, de tisztába vagyok vele hogy nem a legjobb. 😊
A wow szarozása is ilyen. Nem szar csak azt mondom csakazértis. 😛
Amúgy nekem fav a RE2 és a FF7+FF8. Nekem ezek minden idõk legjobb játékai, amikbe a legtöbb melóm van. <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
FF7-8-at nem kell bemutatnom, RE2 meg a maga 50-60 vagy több végigjátszással, holott csak egy single játék.
De most komolyan? Azért mert valaki tényeket mer közölni, már magas lóról beszél? Keress rá a google-ban a két említett cím mûfajára. Az, hogy minek hiszed, az egy dolog... bár a Baenre házban valóban nem szokták beismerni, ha tévednek. Viszont cserébe találó a nicked (if x=L).
wantonly:
Totti szerint a Halo széria az. Szerintem a Baldur's Gate. Dark Sector szerint az azonos c. mû. ;-))) Meg különben is! Te maximálisan elfogult vagy! :-P
Cirka 15 végigvitellel én mégis óvatos vagyok a Dio 3-at illetõen.
Imi:
A Diablo a legjobb "klikkfeszt" akció-RPG, az akció-RPG-n belül máig töretlen népszerûségnek örvendõ hack 'n' slash "alfajban".
A Diablo egyébként RPG-sebb, mint a DaS/DeS! Több benne a dialógus, a QUEST-ek, és ami a lényeg: több benne az effektíve szerepjátszás.
A DaS/DeS ezzel szemben sokkal, de sokkal kevésbé quest alapú, rémesen kevés dialógus van benne, a karakterünk hangját pedig kereken ZÉRÓ alakalommal fogjuk hallani, vagyis sokkal kevesebb benne az igazi RPG elem.
A DS-ekben iszonyú nagy hangsúly nyugszik magán a harcokon, míg a Diablo-ban nem ez az elsõdleges szempont, holott kész mészárszék van benne.
Mind a kettõ akció-RPG? Az. Ezt nem a Tinman találta ki a magas lováról, hanem ez a fõ(!) mûfaji besorolása, ha tetszik, ha nem.
Ha valaki azt hiszi, hogy azért különböznek mert a Dio-ban izometrikus a megjelenítés a DS-ekben meg 3. személyû nézõpontból történik az öldöklés az tényleg nincs tisztában az alapokkal. (Maga az izometrikus nézet is tulajdonképpen egy 3. személyû nézet egyébként, csak az oldschool értelemben.)
Említetted a szabadság kérdést... képzeld el, hogy a Diablo-ban a 3. személyû nézetrõl 1.-re váltasz, mint a Dungeon Keeper-ben, mert tegyük fel van rá lehetõséged. Mit tapasztalsz?
Egyrészt hidd el, hogy nagyobb bejárható teret, mint a DS-ban, másrészt pedig kínos hasonlóságot a DS-ekkel.
Akció-RPG... de a nézet (is) más, a nehézség meg fõleg.
Daell Drow:
Ez szerintem egy nagyon korrekt hsz volt! Maximálisan elfogadom az álláspontod, csak annyi, hogy én talán a korom miatt jóval óvatosabb vagyok.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Iden a menyiseg helyet at altam a minosegre,(iden eddig egy deus ex hr-t vetem 2k-ert) es ezt nekem a diablo 3 hozza el.
Ce-t akartam/ok, az ar nalam is valamilyen szinten mervado volt. Mivel nem tudtam milyen lesz a game.
De lett beta kulcsom, annak ellenere hogy 2-2,5 ora alatt at viheto. Mar 30 oranal jarok. Hiaba nezel 50 videot vagy live streamet, nem jon at amig eloben magad nem probalod. Engem nagyon be szippantot igy aztan mar nem erdekel az ara, mert tudom jo lesz es ha mar SC2-be bele toltam 1200 orat. Akkor ebben is lesz 2000 ora, igy ha 29k lesz a Ce akkor is meg fog terulni. (max AH-ban vissza termelem <#vigyor5>#vigyor5> )
En el fogadom hogy van akinek nem tetszik, de ne altalanositsunk par video alapjan mert abbol nem jon ata sava borsa a jateknak.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
6 játék (Bunch of Heroes, Postal, Fortix, stb) $1-$4,47
8 játék (Bunch of Heroes, Postal, Roboblitz, Fortix, Greed Corp, stb) $4,48-$7,83
14 játék (Bunch of Heroes, Postal, Roboblitz, Fortix, Greed Corp, Critical Mass, Hacker Evolution stb) $7,83
[merlinw.org]
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Én meg már teljesen átálltam a digit disztribre (Steam, origin). Ha lehet választani, hogy dobozos vagy digit, akkor utóbbi:
- Nem kell porfogó
- Lemez tönkremegy
- Aula szerint amúgy sem a tulajdonunk a játék, max a lemezt birtoklod, amin van.
- Egyre szarabbak a dobos kiadások: (magyar többnyelvû dobozoktól hányingerem van, kézikönyv vagy nincs vagy seggpapír).
- Így is úgy is regelned kell már az újabb cuccokat valahova, amikortól kezdve úgyse tudod eladni, szóval már ez sem lehet indok (max ha nem bontod ki ugyebár, de akkor meg minek veszed...)
- Végül de nem utolsósorban utálok postáért fizetni (abból steamen veszek egy komplett játékot!)
Dióhéjban ennyi.
Megfontolás fázisában marad a dolog.
Förtelmes.
A következõ BW játékot már biztos nem veszem meg teljes áron.
Korábban már írtam, utálok félbehagyott dolgokkal szórakozni - film/sorozat/játék.
Ezért, bevártam a záró részt, és addig is sok más játékkal szórakoztam, és most nekiugranék EGYBEN, akár 1-2 hónap alatt végigjátszva, ízekre szedve a Mass Effect világnak...
A baj csak az, hogy én a dobozos verzió híve vagyok. Amiért fizetek, az legyen a kezemben.
Aki ezt fikázza annak elmentek otthonról
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10