Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Otthon már készülget a hangulatosnak szánt "magyarítás trailer" is 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

claydove
Értem, ez jó hír, akkor nem is ásom nagyon bele magam (még csak 2 napja csinálom és a java a párbeszédek jöttek volna még csak) 😊 <#worship>

Üdv.: Patyek _______________________________________________________________________________ Magyarításaim: http://patyekmagyaritasai.hu

IMYke2.0.0.0
Az utolsó mondat kicsit félreérthetõre sikerül.
Az elsõ tagmondat a hivatalos honosításra vonatkozik , a többi a Borderlands-re.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Úgy áll, hogy 2 fájlt kell még átnéznem és kipofoznom és elküldenem a lektoromnak, HJ-nek és amint visszakapom, készül hozzá a telepítõ és felkerül a netre.
Természetesen az összes DLC-t tartalmazza, és az v1.4.1-es Patch-re készült.
De ma még az OMSI-t kell befejeznem, holnap délelõtt megy az anyag HJ-nek. Szerintem, 1-2 nap alatt végez velük <~ 2,8 MB>.

claydove
Sziasztok! I2k-tól szeretném kérdezni, hogy a Borderlands magyarítás hogy áll. Illetve kell-e hozzá segítség, én is elkezdtem fordítani. Köszönöm!

Üdv.: Patyek _______________________________________________________________________________ Magyarításaim: http://patyekmagyaritasai.hu

grebber

Next PC upgrade: 2022

te meg olvasd már el a saját aláírásod 😊

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

IMYke2.0.0.0
Bocs srácok, de a YT videókat felejtsétek már el! LINKEKET HASZNÁLJATOK!
Törlés lesz.

Fpocok
Nincs és nem is lesz konzolom.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Totti5
Mint co op akciójáték az egyik legjobb.

Majd a Resi 6, bár az is akciós lesz, mert ez sikeresebb és többen veszik meg.

Akinek klasszikus puzle elemekre, kicsit béna harcokra épülõ kissé nyitott horror játék kell akkor van egy remek hírem: Silent Hill Downpour.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

davidka003
Tartom én is, hogy a Resi4 istenkirály. 😄
Resi5 pedig elég gáz volt, semmi hangulat.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

DarkSector
Én erre emlékszem. 😊

RECVX Chris vs Wesker

Illetve a RE5-bõl ez iszonyatjó:

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Nekem ez.

DarkSector
Ha meg az elkauzálosodás idõszakától számítva kellene mondani favoritot, ami kb az új generációval jött el.
Számomra ez inkább a Crysis jelentette.

A Crysis volt az a tipikus játék ami azt mutatta a fejlesztõknek meg hogy csak a látvánnyal el lehet adni egy játékot...(szubjektív szmájli)<#vigyor5>

Szóval az (új) generációban ha kellene mondani, akkor egyértelmûen az RDR.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Pontossan.

wesker24
A Resi 1-3-ban a G virus volt ami zombivá tette a többieket a Resi 4-ben már a Las Plagas virus volt ami nem zombivá tette a lakosságot hanem csak átvette az agyuk felett az uralmat !

Amugy Wesker meghalt a Resi 1-ben a Tyrant végzett vele a laborban de kifejlesztettek egy speciális Virust a Resi 0-ban William-el és William ajándékba adta Weskernek a Virust mikor Weskert megsebezte a Tyrant beadta magának a virust amitõl tetszhalott és onnantól kezdve lett halhatatlan !
wesker24
A Másik Verzióban Anettet a saját férje A mutáns William Birkin öli meg !
DarkSector
Történetben nem emlékszem hogy mikor játszódik, de az más, mert ott nem is T-Virus volt, szóval bármit megtehettek a játék világával.

Megasztán Wesker is feltámadt... 😊

wesker24
Nem volt gond a Resi 4-el az még jobban inkább hajazott a Resi 4-re de az 5 már mindent elvesztett ami valaha is a Resire emlékeztett !
wesker24
Jah ez tényleg az volt de ezek szerint még se halt meg !

Mert a Resi 4-ben újra találkozott Leon-nal !

Állítólag Wesker talált rá Ada épp haldoklott amikor Wesker rátalált és meggyógyította és persze Ada mint kettõs ügynök kezdett el dolgozni Wesker-nek !
Fpocok
A 4 egy nagy rakás szar... ne csináljátok már.

DarkSector
És ez volt a legmeghatóbb rész (részemre).
Kis tökös korormban láttam, akkor is hatalmába kerítétett az érzés hogy ez tragédia és azonnali bosszút igényel!!!

DarkSector
rENDBEN hogy 1-4 a fav, de 4-et annyira nem értem, nem is igazi Resident, mert nem is zombik vannak benne.
RE1 meg vérbeli cucc, de a 2-ben teljesedett ki, mert szebb lett és egy piszokjó összefont A-B story-t nyomattak, ami nemhogy RE-eket veri nálam, hanem pokolian ver minden single player cuccot.
És azt sem mondhatom hogy az volt az elsõ játékom, mert nem szóval nem csak egy szép emlék és ez miatt hanem nem tudok 1 címet leírni ahol ilyen komplex 2 szereplõs story-t láttam volna.

Talán az Alone in The dark 4 ami még tetszett mert próbálta leutánozni, vagyis nem mert az Alone kezdte ezt a menj 2 szereplõvel de a RE2-ben valahogy egybe volt, az A-B story-nak köszönhetõen szuper végjáték kerekedik ki a végén.
De ha RE1 inkább a Remake. Nekem. 😊

De kategüriánként is tudnék kedvenc játékomat mondani. 😊

Tinman
Elfogadom amit mondasz... vagyis az igazság ismét nem egyértelmûen fekete fehér, hanem valahol középen van. :-)

A Dio 3 beszámolóitokra -spoiler mentesen!- eszméletlen kíváncsi vagyok majd! Remélem a pesszimizmuson merõben megváltozik vele kapcsolatban.

Darksector: Hát igen FF VII. a listám 2. helyezettje :-) Érdekes mód egyébként nálam a RE 1 és a 4 jött be iszonyatosan.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Zomil
Akcio rpg valoban, akárcsak a Dark souls, csakhogy a dio az akcio rpg h&s almüfajába tartozik...igy meg sok értelme nincs összehasonlitani...kb. mintha 2versenyautos játék lenne összehasonlitva...csak az egyik szimulátor a másik meg árkád...mind a 2 verseny autos játék, de mégis másik almüfajba tartoznak.
Szoval azzal a megnevezéssel, h a diablo egy hack&slash semmi gond nincs...de persze akcio rpg is...lehetne mondani, h minden h&s akcio rpg, de nem minden akcio rpg h&s...

amugy én is igy voltam a dio3-mal, mint sokan mások, nagyon nem hozott lázba...alig érdekelt a videok alapján, pedig hatalmas dio1-2 fan voltam...aztán egy külföldi ismerösömnek köszönhetöen még decemberbe kaptam pár napos proba lehetöséget...végigtoltam azt a kevés content-et egy monk-al...és basszus teljesen beszippantott...aztán gyorsan töröltem is, mert nem szerettem volna unalomig játszani a többi karakterrel(azokat majd a végleges verzioban akartam kivesézni), mert egyböl tudtam, h ezt meg kell vennem 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Dark Sector nem a legjobb játék, egyszerûen nekem marhára odabasz a stílusa.
És már csak azért is szoktam mondani hogy a legjobb játék, de tisztába vagyok vele hogy nem a legjobb. 😊

A wow szarozása is ilyen. Nem szar csak azt mondom csakazértis. 😛

Amúgy nekem fav a RE2 és a FF7+FF8. Nekem ezek minden idõk legjobb játékai, amikbe a legtöbb melóm van. <#eljen><#eljen><#eljen>
FF7-8-at nem kell bemutatnom, RE2 meg a maga 50-60 vagy több végigjátszással, holott csak egy single játék.

Tinman
jarlaxxe: Milyen magas lóról? Mount and blade-nek még neki se álltam :-/
De most komolyan? Azért mert valaki tényeket mer közölni, már magas lóról beszél? Keress rá a google-ban a két említett cím mûfajára. Az, hogy minek hiszed, az egy dolog... bár a Baenre házban valóban nem szokták beismerni, ha tévednek. Viszont cserébe találó a nicked (if x=L).

wantonly:

Totti szerint a Halo széria az. Szerintem a Baldur's Gate. Dark Sector szerint az azonos c. mû. ;-))) Meg különben is! Te maximálisan elfogult vagy! :-P
Cirka 15 végigvitellel én mégis óvatos vagyok a Dio 3-at illetõen.

Imi:

A Diablo a legjobb "klikkfeszt" akció-RPG, az akció-RPG-n belül máig töretlen népszerûségnek örvendõ hack 'n' slash "alfajban".
A Diablo egyébként RPG-sebb, mint a DaS/DeS! Több benne a dialógus, a QUEST-ek, és ami a lényeg: több benne az effektíve szerepjátszás.

A DaS/DeS ezzel szemben sokkal, de sokkal kevésbé quest alapú, rémesen kevés dialógus van benne, a karakterünk hangját pedig kereken ZÉRÓ alakalommal fogjuk hallani, vagyis sokkal kevesebb benne az igazi RPG elem.

A DS-ekben iszonyú nagy hangsúly nyugszik magán a harcokon, míg a Diablo-ban nem ez az elsõdleges szempont, holott kész mészárszék van benne.

Mind a kettõ akció-RPG? Az. Ezt nem a Tinman találta ki a magas lováról, hanem ez a fõ(!) mûfaji besorolása, ha tetszik, ha nem.

Ha valaki azt hiszi, hogy azért különböznek mert a Dio-ban izometrikus a megjelenítés a DS-ekben meg 3. személyû nézõpontból történik az öldöklés az tényleg nincs tisztában az alapokkal. (Maga az izometrikus nézet is tulajdonképpen egy 3. személyû nézet egyébként, csak az oldschool értelemben.)

Említetted a szabadság kérdést... képzeld el, hogy a Diablo-ban a 3. személyû nézetrõl 1.-re váltasz, mint a Dungeon Keeper-ben, mert tegyük fel van rá lehetõséged. Mit tapasztalsz?
Egyrészt hidd el, hogy nagyobb bejárható teret, mint a DS-ban, másrészt pedig kínos hasonlóságot a DS-ekkel.
Akció-RPG... de a nézet (is) más, a nehézség meg fõleg.

Daell Drow:

Ez szerintem egy nagyon korrekt hsz volt! Maximálisan elfogadom az álláspontod, csak annyi, hogy én talán a korom miatt jóval óvatosabb vagyok.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rage47
Én is így voltam vele. Amíg nem kaptam bétakulcsot nemrég, addig azt mondtam, ez nem nyújtja nekem azt, amit régen a Diablo 1-2. Most viszont annyira behúzott a játék, hogy azt mondom, ez az év játéka lesz és tuti vétel. Pedig nem kevés videót néztem meg róla, mégis nem adta át azt a hangulatot, amit élõben tapasztaltam.
Daell Drow
En is imadom a diablo sorozatot.
Iden a menyiseg helyet at altam a minosegre,(iden eddig egy deus ex hr-t vetem 2k-ert) es ezt nekem a diablo 3 hozza el.
Ce-t akartam/ok, az ar nalam is valamilyen szinten mervado volt. Mivel nem tudtam milyen lesz a game.
De lett beta kulcsom, annak ellenere hogy 2-2,5 ora alatt at viheto. Mar 30 oranal jarok. Hiaba nezel 50 videot vagy live streamet, nem jon at amig eloben magad nem probalod. Engem nagyon be szippantot igy aztan mar nem erdekel az ara, mert tudom jo lesz es ha mar SC2-be bele toltam 1200 orat. Akkor ebben is lesz 2000 ora, igy ha 29k lesz a Ce akkor is meg fog terulni. (max AH-ban vissza termelem <#vigyor5> )
En el fogadom hogy van akinek nem tetszik, de ne altalanositsunk par video alapjan mert abbol nem jon ata sava borsa a jateknak.
wedge31
A Grim Dawn-ba én sokkal nagyobb craftot látok ha egyszer egyáltalán elkészül.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

jarlaxxe
Nekem nincs blizzard fetisem de ha olyan lesz a Torchlight második része mint az elsõ akkor a válasz egyértelmü: minöségben, tartalomban, szavatoságban, supportban, stb.

shaddam
A blizzard fétises cimboráktól kérdem: Mivel lesz több a D3 mint a negyedannyiba kerülõ torchlight2?

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

MerlinW
http://www.indiegala.com/

6 játék (Bunch of Heroes, Postal, Fortix, stb) $1-$4,47
8 játék (Bunch of Heroes, Postal, Roboblitz, Fortix, Greed Corp, stb) $4,48-$7,83
14 játék (Bunch of Heroes, Postal, Roboblitz, Fortix, Greed Corp, Critical Mass, Hacker Evolution stb) $7,83

[merlinw.org]

És még azt nem is tudod, hogy én ezt minden játék vásárlásnál eljátszom <#smile>(mintha a fogamat húznák, amikor pénzt kell költeni... Családi ártalom sajnos, erre neveltek.)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wantonly
El tudom képzelni, hogy itt lesz lesznek majd napi 2$-t dolgozó kínai bérmunkások, de még mindig jobb, mint egy havidíjas MMO. Abban biztos vagyok, hogy én pénzért nem veszek semmilyen tárgyat, de ha találok felesleges epic cuccokat, akkor meglesz a lehetõség, hogy értékesítsem. Nekem ez a rendszer azért szimpatikusabb, mint bármelyik másik. De annak én sem örülök, hogy a játékipar ilyen irányba ment el! Én már az elsõ havidíjas játék megejelnésekor csalódtam az egész jétékiparban.
Sirch
+1

Fpocok
Blizzard legalizálta a goldsellinget. Míg jobb helyeken írtják, addig õk megengedik, MIVEL ÍGY TÖBB PÉNZT KAPNAK. Szóval õket leszarja, milyen a játék, amíg pénz jön belõle. Ezek után engem hagyjanak békén.

* dobozos

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Elsõ 2-t részt már megkapod viszonylag olcsón... 3. részt meg még drága dobozosba.

Én meg már teljesen átálltam a digit disztribre (Steam, origin). Ha lehet választani, hogy dobozos vagy digit, akkor utóbbi:

- Nem kell porfogó
- Lemez tönkremegy
- Aula szerint amúgy sem a tulajdonunk a játék, max a lemezt birtoklod, amin van.
- Egyre szarabbak a dobos kiadások: (magyar többnyelvû dobozoktól hányingerem van, kézikönyv vagy nincs vagy seggpapír).
- Így is úgy is regelned kell már az újabb cuccokat valahova, amikortól kezdve úgyse tudod eladni, szóval már ez sem lehet indok (max ha nem bontod ki ugyebár, de akkor meg minek veszed...)

- Végül de nem utolsósorban utálok postáért fizetni (abból steamen veszek egy komplett játékot!)

Dióhéjban ennyi.

IMYke2.0.0.0
Ha ennyit kell rágódni rajta, akkor késõbb csak bánni fogod.

Végigvittem már. A legtöbb embernél az utolsó fõküldetés és az ending vágja ki a biztosítékot. Nekem még ezek is bejöttek!

Végülis így is olcsóbb, mint bárhol máshol. Csakhogy ha már végigjátszottam egyszer a 3. részt From Ashes-el, akkor nem vagyok hajlandó anélkül játszani (végülis még mindig van 3200 bioware pontom...)

Megfontolás fázisában marad a dolog.

IMYke2.0.0.0
Haver bácsi mesélte nekem ezt trade dolgot, de erkölcstelennek tartom - arról nem is beszélve, hogy (az õ szavaival élek!) "gold maffia" dolgozik a GoA-ban... gyártják a "farmer" karaktereket és "húzzák" a goldot... hogy aztán valódi pénzt szerezzenek.
Förtelmes.

jarlaxxe
Én a DA2-ben nagyot a ME3-ban meg egy közepeset csalódtam.
A következõ BW játékot már biztos nem veszem meg teljes áron.

Én még egy Diablóval (Titan Questtel viszont igen, de 1 végigjátszás után annyira eluntam, hogy azóta felé se néztem) sem játszottam, ezt is csak virágboltolni fogom, ha egyáltalán lesz belõle olyan kiadás. De nem fogok könnyet hullatni, ha nem sikerül feltörniük.

IMYke2.0.0.0
Lehet kövezni, de mikor megtudtam, hogy a Mass Effect trilógia lesz abbahagytam az elsõ rész végigjátszását!
Korábban már írtam, utálok félbehagyott dolgokkal szórakozni - film/sorozat/játék.

Ezért, bevártam a záró részt, és addig is sok más játékkal szórakoztam, és most nekiugranék EGYBEN, akár 1-2 hónap alatt végigjátszva, ízekre szedve a Mass Effect világnak...

A baj csak az, hogy én a dobozos verzió híve vagyok. Amiért fizetek, az legyen a kezemben.

wantonly
Viszont eladni is lehet. Találsz néhány jobb cuccot és eladod, amibõl vagy megveszed amire szükséged van vagy valódi pénzre váltod.
Totti5
34 óránál vagyok, mindent megcsinálok maxra. Eddig jó pár technikai bakitól ( nem ) eltekintve hibátlan a cucc. Nincs benne felesleges baszakodás, ha 15perc dara is egy melléküldi story nélkül az is olyan helyszínen van hogy csak nézel és nincs két egyformba és nincs is belõle sok kb 4 volt eddig. A többi mellékes meg fõszál szintû storyval van kidolgozva, a fõszál meg mondanom sem kell hogy ütõs.

Aki ezt fikázza annak elmentek otthonról

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Fpocok
Sejtettem, hogy nem úgy van az.

Közben fejlemény: Általam talált 5000 Ft-os ME3 Collectors kiadáshoz NEM jár From Ashes DLC kód... Így már nem találom olyan jó ajánlatnak (robotkutya, meg plussz fegyverek páncélok nem érnek annyit, hogy CE-t vegyen az ember!).