Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bárcsak "ilyen" lenne minden cég mostanság... 😊
Akkor elírás.
Nekem eddig 1x volt ilyen de az karácsonykor az érthetõ, valami olyan hogy részben légi postával jön és valami ilyen okból késett.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Más...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
3 hete rendeltem meg (leadáskor még in stock volt!) egy játékot szintén onnan... várható feladási idõhöz március 29. van megadva ^^
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Next PC upgrade: 2022
Dawn of War 2 Gold - 9.98 EUR
Dawn of War 2 - 4.98 EUR
Supreme Commander Forged Alliance - 4.98 EUR
Saints Row 2 - 4.98 EUR
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Mert, h nagy méretü képet nem rakunk be, oké, totál érthetö, idiota meme/stb. képet nem rakunk be, oké még ez is elmegy(bár sztem az ilyen ellen nem igazán lehet küzdeni, mert egyszerüen az internet részévé váltak, ez nem olyan dolog, h egyszer majd lecseng ez a mánia), de hogy ki a franc tudja megjegyezni, h most ide külön linkként kell berakni egy videot, ahol a link nevének vmi értelmesnek is kéne lennie, h ne kattintson rá olyan is akit nem érdekel, mert egy beszurt videobol látsz egy képet és egyböl el tudod dönteni, h ez téged tuti nem érdekel...
Amugyis a házigazda dolga sztem leginkább az, h biztositsa a kulturált társalgást, akadályozza meg a dolgok elfajulását és biztositson egy szép bannert. Ha ez egy külön forum lenne, teljesen megérteném, de ez az sg, itt nincs olyan, h az ÉN topikom(az a saját forum részen van). De lehet csak hülyeségeket beszélek, ez esetbe ne figyeljetek rám 😄
Jah és természetesen ez senki ellen nem irányul, Imi-vel sincs semmi bajom, ugyhogy semmi rosszindulat nincs bennem, mielött vki félre érti 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ami ezesetben nem Tinman érdeke ellenében hangzik el csak az is zavaró lehet külalakra. 😊
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A késsel is lehet vágni a ketchup-os kenyeret meg ölni is, a büntény csak akkor áll fenn ha rossz cél érdekében használod fel. 😊
Biztos megkérte, csak akkor nem néztem nem tudtam hogy maga az ide illõ témájú vidik is gondot okozhatnak.
Részemrõl nemgond beteszzük link mögé. 😊
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Nincs itt semmilyen kivégzés. Imy kérte már nem egyszer (most se törölte rögtön, hanem ismét felhívta a figyelmet) és most ismét rákényszerült.
Attól, hogy valami íratlan még szabály. Get used to it.
Darksector: Megkért többeket már nem egyszer.
Ettõl a ponttól kezdve befejeztem a csendõrködést. A házigazda az házigazda, akár vendégségbe megyünk, akár fórumon beszélgetünk. Ezt azért illik észben tartani.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Legjobb játék: Portal 2
Közönségszavazatok: Battlefield 3
Design: Portal 2
Akciójáték: Batman: Arkham City
Történet: Portal 2
Online multiplayer: Battlefield 3
Mobilos / kézikonzolos játék: Peggle HD
Innovációs díj: Little Big Planet 2
Családi játék: Little Big Planet 2
Stratégiai játék: Total War: Shogun 2
Ezt látni kell: Tick Tock Toys
Böngészõs játék: Monstermind
Mûvészeti rendezés: Raymans Origins
Sport/fitnesz: Kinect Sports 2
A legjobb bemutatkozás: Insanely Twisted Shadow Planet
Eredeti zene: LA Noire
A legjobb hangzás: Battlefield 3
A legjobb szerep: Mark Hamill (Batman: Arkham City)
Különdíj: Markus "Notch" Persson (a Minecraft játéktervezõje)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[merlinw.org]
Akkor más ha flémelésképpen van a videó, pl ilyet: 😛
PÉLDA
az íratlanoké viszont igen, nekem sem lett volna eszemben, hogy kivégzés jár videók beszúrásáért
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
De most komolyan mi olyan nehéz a szabályok betartásában? Tényleg nem nagy kérés Imy részérõl. Fejezzük már be ezt a gyerekes lázadozást.
Deus Ex 8 font + Nexus: The Jupiter Incident 6 font 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Közel sem vagyok ilyen durva vagy esetleg ilyen durva - fejlécek...
Nem tetszik a szabály?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete