Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rohadt gyorsak tavalyhoz képest. Nem kell egy hét, és megkapom amit rendeltem. Egy-két éve még sokszor másfél-két hét is kellett. Az ingyenességrõl meg annyit, hogy jelenleg "1p/order" a kiszállítási díj Angliából Magyarisztánba! Azaz ha rendelek 10 játékot, amit 10 külön csomagként kapok meg, akkor is 1 font a postaköltség!!! Miközben országon belül nem úszom meg annyiból, ha fel akarok adni egyetlen csomagot... Arról nem is beszélve, hogy tiszta röhej néha, hogy milyen olcsón meg lehet kapni náluk sokmindent.

Bárcsak "ilyen" lenne minden cég mostanság... 😊

DarkSector
Jah látom sorry, a zárojelt elnéztem.
Akkor elírás.

Nekem eddig 1x volt ilyen de az karácsonykor az érthetõ, valami olyan hogy részben légi postával jön és valami ilyen okból késett.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sirch
A Zavvi mostanság ilyen. Gondolom más logisztikai céggel dolgoznak, mint tavaly ilyenkor, mert most már se nem gyorsak, se nem ingyenesek.

Tinman
Néha úgy érzem, nem olvassák amit írok :-(((

Más...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Ha nem volt aláírva hogy készleten van akkor késhetnek.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Tinman
Kezdõtõl nem rossz :-P

3 hete rendeltem meg (leadáskor még in stock volt!) egy játékot szintén onnan... várható feladási idõhöz március 29. van megadva ^^

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ollie
Úgy néz ki, hogy mégsem. A Forged Alliance nem elég, a játék Gold változatát kell megvenni, ami 7,5 euró.

grebber
Na már csak 3 nap és a több mint 1 hónapja megrendelt játékomat végre képes lesz feladni a Zavvi!

Next PC upgrade: 2022

cataflam02
Kösz az infót.

One more story

Megbízható, én már 2x rendeltem tûlük.

cataflam02
PC Dome póstai rendelés, mennyire megbízható ?

One more story

mooo
Köszi,be is szereztem! <#worship>
zorrobomber
<#eljen>

Tinman
Na ez pontosan az a kérdés, amin nem veszünk össze :-)

ollie
Ja, mindegyik Steam-es. A Forged Alliance aktiválja az alapjátékot is.

ollie
Homefront - 4.99 EUR
Dawn of War 2 Gold - 9.98 EUR
Dawn of War 2 - 4.98 EUR
Supreme Commander Forged Alliance - 4.98 EUR
Saints Row 2 - 4.98 EUR

ollie
Hát sajnálom, de nincs igazad, mert a Planescape Torment a legjobb játék. 😛

MerlinW
Aki kedvet érez:

[merlinw.org]

Zomil
nah hát igen...igy lehet meggyözni a többieket arrol, h Imi-nek igaza van, h egyböl töröl minden videot 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
nem szeretnék tul mélyen beleszolni a vitába, de amikor olvasgattam a hsz-eket vmi ilyesmi fogalamazodott meg bennem is...sehol nem láttam még ilyen tiltást az sg-n és azon kivül, h kb. 2havonta egyszer fordul elö ilyen, akkor is csak Imi figyelmeztetése jutattja eszembe a dolgot, h itt van ilyen iratlan szabály is...
Mert, h nagy méretü képet nem rakunk be, oké, totál érthetö, idiota meme/stb. képet nem rakunk be, oké még ez is elmegy(bár sztem az ilyen ellen nem igazán lehet küzdeni, mert egyszerüen az internet részévé váltak, ez nem olyan dolog, h egyszer majd lecseng ez a mánia), de hogy ki a franc tudja megjegyezni, h most ide külön linkként kell berakni egy videot, ahol a link nevének vmi értelmesnek is kéne lennie, h ne kattintson rá olyan is akit nem érdekel, mert egy beszurt videobol látsz egy képet és egyböl el tudod dönteni, h ez téged tuti nem érdekel...

Amugyis a házigazda dolga sztem leginkább az, h biztositsa a kulturált társalgást, akadályozza meg a dolgok elfajulását és biztositson egy szép bannert. Ha ez egy külön forum lenne, teljesen megérteném, de ez az sg, itt nincs olyan, h az ÉN topikom(az a saját forum részen van). De lehet csak hülyeségeket beszélek, ez esetbe ne figyeljetek rám 😄
Jah és természetesen ez senki ellen nem irányul, Imi-vel sincs semmi bajom, ugyhogy semmi rosszindulat nincs bennem, mielött vki félre érti 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
<#whatever>

DarkSector
viszon megkérdõjelezhetõ a sok belinkelt kép.
Ami ezesetben nem Tinman érdeke ellenében hangzik el csak az is zavaró lehet külalakra. 😊

Érthetõ érvek.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rage47
<#eljen>
Tudom, hogy tavalyi, attól én még mostanában toltam le ezt a 10 órát 😄

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

NEOreg3
a probléma ott van, hogy az sg maradék 99.99999999%-án lehet videót beszúrni és figyelmeztetés nélkül az ember hajlandó elfelejteni, fõleg ha nem túl gyakran fordul elõ ez a "probléma"

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

DarkSector
Jaja ez etetei magát. 😊

DarkSector
Nekem itt hevert kedvencekbe, régi eurovision-ról van de tuti több mint 1 hetes, asszem 2010-es gyõztes. 😊

DarkSector
A video link beszúrás nem azért van kitéve mert szabályt sért.

A késsel is lehet vágni a ketchup-os kenyeret meg ölni is, a büntény csak akkor áll fenn ha rossz cél érdekében használod fel. 😊

Biztos megkérte, csak akkor nem néztem nem tudtam hogy maga az ide illõ témájú vidik is gondot okozhatnak.
Részemrõl nemgond beteszzük link mögé. 😊

Tinman
7 perce hallgatom és nem tudom lelõni.... vááááá<#wilting>

Pár hete végigment 😄

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Érdekes nálunk itthon sehol nincs leírva, hogy ne folyassam ki a ketchupot a szõnyegekre (elsõre más példák jutottak ám eszembe XD) mégsem teszem. Mert elmondták szóban, mit lehet és mit nem egy lakásban, ahol élünk (vagy ha úgy tetszik fórumon, ahol beszélgetünk)...

Nincs itt semmilyen kivégzés. Imy kérte már nem egyszer (most se törölte rögtön, hanem ismét felhívta a figyelmet) és most ismét rákényszerült.

Attól, hogy valami íratlan még szabály. Get used to it.

Darksector: Megkért többeket már nem egyszer.

Ettõl a ponttól kezdve befejeztem a csendõrködést. A házigazda az házigazda, akár vendégségbe megyünk, akár fórumon beszélgetünk. Ezt azért illik észben tartani.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Miért? Cuki csávó. 😊 (nemigaz szmájlí)

MerlinW
BAFTA 2012 díjátadó nyertesei:

Legjobb játék: Portal 2
Közönségszavazatok: Battlefield 3
Design: Portal 2
Akciójáték: Batman: Arkham City
Történet: Portal 2
Online multiplayer: Battlefield 3
Mobilos / kézikonzolos játék: Peggle HD
Innovációs díj: Little Big Planet 2
Családi játék: Little Big Planet 2
Stratégiai játék: Total War: Shogun 2
Ezt látni kell: Tick Tock Toys
Böngészõs játék: Monstermind
Mûvészeti rendezés: Raymans Origins
Sport/fitnesz: Kinect Sports 2
A legjobb bemutatkozás: Insanely Twisted Shadow Planet
Eredeti zene: LA Noire
A legjobb hangzás: Battlefield 3
A legjobb szerep: Mark Hamill (Batman: Arkham City)
Különdíj: Markus "Notch" Persson (a Minecraft játéktervezõje)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

[merlinw.org]

wesker24
<#banplz>
DarkSector
szabad, nem is gáz, de ha a hg megkér akkor majd változtatunk a szokásokon.
Akkor más ha flémelésképpen van a videó, pl ilyet: 😛

PÉLDA

NEOreg3
a szabályok betartása nem nehéz

az íratlanoké viszont igen, nekem sem lett volna eszemben, hogy kivégzés jár videók beszúrásáért

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Nem is értem ezt a felháborodást részetekrõl. Linkbe lehet rakni videót. És nem hiszem, hogy annyira fontos ember lennél (lennétek), hogy nincs 30 másodperced(másodpercetek) belenézni bármibe... Ha még azt is mondod, hogy egy felesleges link megnyitás után fél óráig vered a fejed a falba, mert pazaroltad az idõdet ki is röhöglek.

De most komolyan mi olyan nehéz a szabályok betartásában? Tényleg nem nagy kérés Imy részérõl. Fejezzük már be ezt a gyerekes lázadozást.

Én meg egyszerûen betartom a szabályokat és kész.

Lenne valakinek Zavvi kódja?

Deus Ex 8 font + Nexus: The Jupiter Incident 6 font 😊

Tinman
+1 mert gyakran telóról tudok csak ránézni, teljesen ok a videó, ha link és megnevezésként szerepel a hsz-ben.

NEOreg3
nekem fel sem tûntek, sõt még jobb is, hogy látom a videó címét meg egy képkockát belõle, mert így azt is tudtam kapásból, hogy nem érdekel és link formájában csak idõpazarlás lett volna a részemrõl, ha rákattintok

Nekem sem tetszik, mikor egy topik tele van szemetelve videókkal meg idióta képekkel. Úgyhogy már ketten vagyunk 😛

IMYke2.0.0.0
Elég ha visszanézel, és látod, mennyire elcseszi a topikot a Youtube videók látványa.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

NEOreg3
szerintem itt csak neked tetszenek ezek a szabályok

IMYke2.0.0.0
Semmiféle náculás nincs - a 3 pontból álló szabályhoz ragaszkodom.
Közel sem vagyok ilyen durva vagy esetleg ilyen durva - fejlécek...

Nem tetszik a szabály?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rage47
Beszámolók alapján nem érzed át a Diablo 3 hatását, ezt magadnak kell tapasztalnod 😊
shaddam
Na már megint kezdõdik a náculás...

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

claydove
Hm, majd oszd meg kérlek, ha elkészül! 😊

Üdv.: Patyek _______________________________________________________________________________ Magyarításaim: http://patyekmagyaritasai.hu