Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
Warhammer 40,000: Space Marine - 10.18 GBP

Steam-es

Totti5
Kösz a tippet az jó ár!

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Need, de horror áron lehet.

Totti5
Hard Resetet ne keverjük ide. Bullettel ellentétben az nagyon rövid, nagyon nincs benne story és egyéb sutaságok. Bulett mellett pedig erõsen ott van a skillhsot rendszer ami nem csak jól és tartalmasan lett megcsinálva, de egyedivé is teszi, mert ilyet még FPSben nem igen láttunk.

Full unalmas szerintem. Vagy én nõttem már ki az ilyen vég nélküli hentelésekbõl. Hard Reset-et is dobtam 20 perc után, rohadt monoton és idegesítõ játék az is.

ollie
A Bulletsorm? A tavalyi év egyik legjobb FPS-e szerintem.

Gaikai-n is ki lehet próbálni, így nem kell várni a letöltéssel. Igaz, hogy úgy elég ocsmány a graf, de annál világosabban látszik, mekkora szutyok a játék 😊

Carlos
Hûûû...ennek örülne a párom nagyon... Mit kóstál egy ilyen?

Þór vígi þessi rúnar

DarkSector
Telefon kategóriába meg ilyen Sony Erection-t szeretnék. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Jah meg van 2 season amibe 1-2 különálló film van.

Nekem avi-ba megvan mind, (legalábbis tudtommal) ami 69 rész.
Ez a 11 évad és még az extra részek.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber

Next PC upgrade: 2022

davidka003
Én az X-akták elsõ két évadját vettem meg.
Hát nagyon semmilyen a sorozat. Volt 1-2 jobb rész de amúgy iszonyú gagyi.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

w77d
vááááá 😄 én egyenként vettem meg az elsõ 11 évadot 😄

DarkSector

DarkSector
Valamint Sorozatban ez kellene a legjobban, de ehhez még kellene keresnek pár forintot. 😊

Renjike
indi nekünk is megvan , Iron man steelbook 2 lemezeset 400ért vette tesóm a Corában.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

HappyHunter
Az okés hogy nem baszogatnak miatta, de akkor is szemétség egy ilyet beletenni. Akkor elvileg ez egy kémprogram nem?

Be happy. :) Running!

DarkSector
Jó tudni róla. Bár szerintem sem nagy jelentõségû, egyrészt honnan látod hogy egy ISO warez?
Másrészt naná hogy ezzel nem fognak foglalkozni.
Persze nekem mind1 nekem nincs fent ez a MountSpace.

MerlinW
Hír. Info. Belinkeltem. Basszál le miatta... okos vagy.

[merlinw.org]

w77d
és akkor mi van? hihetetlen minimálisan elképzelhetetlen az esélye, hogy xy átlag juzert elkezdik baszogatni ilyenért...

MerlinW
DarkSector
Nekem is csak ez érné meg, Milyen állat lenne egy 3D remake. 😊

Totti5
Ez még mindig hiányzik klasszikus scifi,(horror) DVD gyûjteményembõl, mert horror áron láttam... multkor valami 4-5k volt egy áruházban. DVDt max 1500ig veszek.

BR meg 6k lesz minimum itthon. Annyiért soha. Akkor inkább letöltöm a HD rippet. Jó BR filmeket 2kért megveszem majd, többet nekem nem ér egy film.

DarkSector
Szép, de nekem majd ez fog kelleni, persze nem ártana elõtte egy Blu-Ray lejátszó sem. 😊

Totti5
oFF ( ha már könyvek vannak, akkor film is elfér, pláne ha jó árasított )

Nem vettem volna meg, de mind a kettõ igényesebb, hiszen ""díszborításban"" vannak, a Indy ráadásul a dupla lemezes. 990/db a teszkóba.

Zomil
still life2: sztem nem annyira jo
avencast: n+1 egyjátékos h&s
runespell: kártyás cucc nem igazán tud érdekelni
booster trooper: ingyen 7végén probáltam, nem nagy cucc
dead horde: tucat zombis izé, arra jo volt, h egy ingyen7végén elszorakozzunk vele a haverokkal
sol survivor: n+1 tower defense, hiába szeretem a tower defense játékokat van egy rakat másik minek vegyek még1-et?
PAM: egy korábba akciobol már megvan(bemine)
greed: nem igazán tud érdekelne

szoval a válasz: minek vegyek 2ezer Ft-ért 8játékot amik közül egyik sem érdekel annyira, h tudjam, h sok idöre le fognak kötni 😊

"Világos, nem a Dead Island, Skyrim, Rage szerepel a pakkban, de szvsz nem menjünk el mellette egyetlen legyintéssel."
Ez meg sztem hülyeség, mivel sztem(ahogy olvasgatom a topicot) elég sokan szeretik innen a jo indie játékokat 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

davidka003
Still life 1: istenkirály
Still life 2: wtf? fos fos fos

Shadow of the Colossus meg annyira de annyira jó videón, fáj érte a szívem. 😞

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

IMYke2.0.0.0
Igen, ráadásul a Still Life (1) szerves folytatása a második rész - s mindkettõhöz van honosítás. 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

MerlinW
Pedig Still Life egyike a legnagyszerûbb kalandjátékoknak... és még magyarítás is van hozzá. Ha úgy sem tudod végigjátszani leírás nélkül, nos...😊

[merlinw.org]

grebber
Still Life - Ha szenvedni akarok mászkálok izzó parázson azért fizetnem se kell.
ÉN egy db ilyen játékot sem tudtam és nem is tudnék végigvinni végigjátszás nélkül.ÚGy meg nem sok értelme van.
Avencast az ér valamit de nem 8 Dolcsit.
Dead horde az joféle 750 ftért megvettem.
A többi nagyon hidegen hagy.Szóval én ezért nem vettem meg a pakkot.
Tower defense gameek amugy jók csak nem nekem.Sanctum is megvan,de rögtön az elején a 4. hullámba vagy hol olyan lények jönnek amit még soha nwm tudtam kinyirni egyet sem.

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Mire írtad ezt a felháborodást?😊

[merlinw.org]

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Tinman
Hmmmm... hogy is kezdjem.

Szóval nem értem! Nem értelek benneteket!

Van ez az Ayo által is ajánlott Indie Facekick Bundle kemény 8 dollárért.

Volt róla szó korábban, nem fogadta szinte senki senki kitörõ lelkesedéssel. Világos, nem a Dead Island, Skyrim, Rage szerepel a pakkban, de szvsz nem menjünk el mellette egyetlen legyintéssel.

Miért nem? Tõlem 1.775 Ft-ot vontak le pre-orderben. ~1.800 Ft-ért 18.000 Ft értéket!

1. Steam-es kulcsok.

2. Miket is tartalmaz?

- Still Life 2 - Be kell mutatni ezt a zseniális kalandjátékot?
Elsõ rész remélem megvolt ;-) Magyarítás is van...

Értéke: 8.99 Euro (~2.500 FT!)

- Avencast: Rise of the mage - Nagyon kis korrekt és egész normális értékeléseket kapott hack 'n' slash cucc.

Értéke: 8.99 Euro (~2.500 FT!)

- Runespell Overture - Keresztbe lenyeli az ebben a topikban nagy népszerûségnek örvendõ Faerie Solitaire-t (én is eléggé ráfüggtem amúgy :-)

Értéke: 8.99 Euro (~2.500 Ft!)

- Booster Trooper - Platform cucc, nem váltja meg a világot, de nem rossz.

Értéke: 4.99 Euro (~1.400 Ft)

- Dead Horde - Zombis ölõs, akinek gusztusa van rá... egyébként gagyi kategória.

Értéke: 8.99 Euro (~2.500 Ft)

- Sol Survivor - N+1 tower def. játék, viszont meglepõen kellemes értékeléseket kapott!

Értéke: 8.99 Euro (~2.500 Ft)

- PAM avagy Post Apocalyptic Mayhem - Skippelhetõ, autós õrület, gagyor kategória.

Értéke: 9.99 Euro (~2.800 Ft) Érdekes mód, ez a hulladék, a pakk legértékesebb darabja ^^

- Greed: Black Border - Egy meglepõen kellemes graffal megáldott akció

Értéke: 4.49 Euro (~1.300 Ft)

Nem. Nekem ezért senki nem fizet, semmi érdekem, hasznom nincs belõle, csak picit meg vagyok lepõdve, hogy mennyire nem érdekelt senkit ez a pakk.

Tudni szeretném, hogy miért?

Már csak a Still Life 2 és a Runespell miatt simán megéri azt az ~1.800 Ft-ot, a többi meg bónusz :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

fery02
Tényleg, pont Steam-en nem kerestem! Ezer köszönet!

Blur-t ne szidjátok! 😛

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

DarkSector
Nem a dobozzal van baj. 😊

Prince23
Nem gondoltam volna hogy a blurnak ilyen semmitmondó a boxart-ja :S

zorrobomber
VAN demo, steamen!

fery02
Köszönöm a véleményeket!

IMYke2.0.0.0
Bulletstorm-ot multiban nem ismerem, de a Single Player része remekbe szabott - van benne minden, ami ebben a játékstílusban megszokott, és ott vannak a kombók, fegyverek.
S ne feledkezzünk meg a "badass" fílingrõl sem 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
NEM!

És a srácok szerintem félreértettek... a LIMITED nem ér meg 5.500 Ft-ot, mert nincs benne annyival több, hogy überelje az átlag 3.000 Ft-os normál kiadás árát. Ráadásul a CDG-ban 4500 Ft a limited ;-)

Megéri-e a NORMÁL kiadás a pénzét?

IGEN!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

fery02
Mert PC-re is van demo? Jelenleg nem találok sehol sem.
Ha pedig warez-ra gondoltál, ahhoz nincs kedvem.
Néhány emberben itt megbízom, adok a véleményükre. Szívesen várok véleményeket.

Totti5
Rengeteg kombó van benne. Egy végigjátszás alatt a felét fogod használni vagy annyit sem, hacsak direkt nem mész rá a kreatív ölésre és nem nézed a listát közbe hogy mit tudsz kihozni a helyzetekbõl. Multija nem tudom milyen, de a single 8-10 óra változatos tartalmas kaland.

fery02
Blur-hoz hozzáfûzöm, hogy még december Steam akcióban vettem 1500-ért. 80 órám benne van már és még mindig le tud kötni a multi. Fõleg, hogy ha ki akarom maxolni a profilomat, még legalább ennyit be le kell ölni, de inkább többet, sokkal többet.
Szóval 3500 Ft-ot bõven megért az egész és fizikailag is megvan. 😊

Szerintem próbáld ki a demót, és megtudod, hogy neked megéri-e. Én is sok pozitívat hallottam róla, ki is próbáltam, de nem jött be. Egyáltalán nem. Bár nekem a Blur is az a kategória, amit akkor sem játszanék, ha fizetnének érte 😊

Viszont a Cryostasis: <#eljen><#eljen><#eljen>

fery02
Elnézést, hogy nem a topikjában kérdezem (eléggé kihalt), de Bulletstorm Limited megér szerintetek 5500 Ft-ot? MM-ba láttam és elgondolkodtam.
Multiban játsszák még? Achievementekkel sokáig el lehet bíbelõni?
Meg most látom, hogy van hozzá magyarítás (mondjuk ez a legkevésbé befolyásoló).
Hallottam sokakat nagyon pozitív véleménnyel, meg ha multira rá lehet kattanni, akkor lehet az én játékom lenne majd.

Ezeket meg nem tudtam ott hagyni.

Blur: 2000Ft, Cryostasis: 900Ft

Sirch
A jóhoz könnyû hozzászokni.

Volt egy pár hónapos (max fél éves) idõszak, amikor mindenhova ingyenes volt a posta, nem csak Angliába.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Sirch
Akkor biztos csak nekem rosszabbak idén a tapasztalataim a céggel kapcsolatban. Engem mostanság minden rendeléssel megvárakoztatnak (tavaly egy hét volt csak, mire kézhez kaptam a rendelésem), és bár tényleg csak egy font a postaköltség, nem emlékszem, hogy azelõtt akár egyetlen penny-t is kellett volna fizetnem érte. A kritikám ellenére a Zavvi továbbra is az általam egyik legtöbbet használt külföldi webshop.

Tinman:
A Dark Souls a videójátékok Chuck Norris-a. Még olyan kategóriában is képes majdnem nyerni, amihez semmi köze.
Egyébként a BAFTA videójáték díjazása számomra több sebbõl is vérzik. Nem tudom komolyan venni õket.