Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
Ha még van belõle.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Elõre is köszönöm!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Köszönöm a nagy lelkûséged, ha kapok, ha nem. <#worship>#worship>
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
Maradt:
Xotic (1db)
Critical Mass (3db)
Fortix 2 (2db)
Bunch Of Heroes (2db)
Hacker Evolution (3db)
Roboblitz(2db)
Greed Corp (4db)
[merlinw.org]
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
Elsõnek várd meg ha elviszik akkor nem kell csak ha megmarad esetleg 1 példány. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xotic (1db)
Critical Mass (3db)
Fortix 2 (3db)
Bunch Of Heroes (4db)
Hacker Evolution (3db)
Roboblitz(3db)
Greed Corp (4db)
Én nem írom ide a kulcsokat, csak aktív topiklakóknak adom.
[merlinw.org]
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Így mi értelme van az egésznek? Zomil? Mi errõl a véleményed?
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nem a teleportos, hanem az elmegyógyintézetbõl megszökött, civil tömegekbe molotov koktélt dobóról van szó 😄
És adok esetleg valamit cserébe. Vagy valamiket. 😊
Roboblitz - 7CVJY-P5D8J-756RF
Bunch Of Heroes - ATWYR-M5GVQ-AMVRR - na most ebbe nem vagyok tuti, hogy felhasználtam-e vagy még nem 😊 egy próbát megér
Greed Corp - A5S2D-Y25FL-ELPIX-8RXS6-M8QRT
Hacker Evolution - 46W2L-NI8T5-2NIV9
Illetve MAC-ra Portal 1. https://indiegala.box.com/s/ig72n6k6v2rkp72j50j6
Linux-ra: https://indiegala.box.com/s/24ruqggm0j7q2lafsvf0
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Warhammer 40k Dawn of War Platinum: 1000 Ft
Majesty 2 Complete:1500 Ft
Mercenaries 2 World in Flames 1500 Ft
Medal of Honor Airborne: 750 Ft
Spellforce Universe: 1500 Ft
Ebbõl az elsõ kivételével mind az utóbbi 2 hétben.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Spellforce Universe (ezzel majd fogo játszani)
Dead Horde (amikor unatkozom jó lesz ez)
Deus Ex 3 (ha készen lesz magyarítás végigviszem)
Just Cause 2 (warezt végigvittem már,ez a verzió magyarítás után lesz elinditva)
Shoigun 2 Total War (magyarításra vár)
Borderlands GOTY (magyarításra vár)
Dawn of War Platinum Edition (ezt majd egyszer valamikor)
Nation Red 4-Pack (ökörködni jó lesz)
Magicka Collection (nagyon tetszik,de 3 mûszak + foci mellett kevés az idõm játszani nagyon)
Sid Meier's Civilization V (ezzel majd fogok csak az ilyen stratégia nem az én erõsségem)
Dead Space - Nem magamnak vettem (Már végigvittem 5x)
Összességében amióta dolgozom nagyon nincs sok idõm játszani.Amikor "tanultam" akkor volt hogy naponta 2-3 (ha rövidebb volt) játékot is "kipörgettem".
De ezeknek a kellemes idõknek vége!6 napokat dolgozni + focizni és még a függöségemet is ki kéne élni sajnos nem megy 😞
Pedig én lennék a legboldogabb ha ezekkel mind tudnék játszani! De valamibõl fizetni kell a gépet,netet,áramot és ezért sajnos dolgozni kell.
Next PC upgrade: 2022
Alan Wake 6100ft
Spellforce Universe 1500ft
Dead Horde 1000ft /2db
Deus Ex 3 1700ft
Just Cause 2 1200Ft
Shoigun 2 Total War 1300Ft
Borderlands GOTY 1600Ft
Dawn of War Platinum Edition 1000ft
Nation Red 4-Pack 2100Ft
Magicka Collection 1600ft
Sid Meier's Civilization V 2200ft
Dead Space 800ft
+ ~ 1xxxft mert a bank csak kamu sms-eket küld hogy mennyit von le de valóban többet.Szóval nem is értem minek küld sms ha nem annyit von le! Ezt majd megkérdem tõlük!
Jó lesz!
(Azt már megse merem említeni egy xbox 360 is lett végre)
Idén túlköltekeztem és a steam + amazon ünnepi akciókat ismerve még sok eze ft kicsúszik a kezembõl 😞
Utálom a steamet!!!!<#nevetes1>#nevetes1>
Shogun 2 Total War ~2900 Ft.
Spellforce Universe ~1460Ft (melo után bezsákolva)
Amúgy miket játszol? Bioshock pl?
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Végig nem vittem szóval aki játszott vele elmondhatja, hogy mi is történik a 2. részben. Elsõ rész gyilkosa a folyóba esett, 2. részben mik történnek?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Hát pont ez a probléma, hogy nem Microids játék a 2. rész.
"Developer: Gameco Studios"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Csak a korábbiak alapján gondoltam egy társalgást errõl az indie pakkról.
davidka003:
Ok, ez is egy vélemény, de a SL2 az SL1 folytatása, vele kerek a történet, meg egy Microids játékra így lazán rádobni, hogy "fos", hááát nem is tudom. Nem olyan jó, mint az elsõ rész ez tény, de szvsz a fos jelzõ erõs rá.
Grebber:
A te álláspontos világosabb, nem a te stílusod egyik "húzó" cím sem. Érthetõ.
Zomil:
Annyira valóban nem jó, de nem is a "fos" kategória... meg ugye a történet lezárása.
Avencastot szerintem óvatosan írd le ilyen lazán, nem rossz az, erõsen nem. Term. nem Torchlight meg Diablo 3, de rendben van az.
Runespell viszont k. jó! Hidd el én se szeretem a kártyás játékokat, sõt! De a Faerie és a Runespell eléggé odavágnak, fõleg az utóbbi.
De világos... ha te úgy ítéled meg, hogy nincs 2 olyan cím, amivel sokat tolnál, akkor már nem éri megvenned, nem is kérdés. Nekem 3 cím van a pakkban, ami miatt elõrendeltem.
Indigo:
Így van, valóban lehet EGY DB. AAA játékot is szerezni 1800 Ft-ért és ahogy írtam már másnak is, ha nincs benne 2 olyan cím, ami tényleg érdekel, akkor valóban kidobott pénz.
Viszont! Runespell valószínû 50%-is akciót fog kapni, az eddig tapasztaltak alapján, vagyis 1.250 Ft-ba fog fájni, Still Life 2-öt én is láttam már ebben a szörnyû EVM kiadásban, de mindig kihagytam, jó lesz belõle a dd.
Szóval, ha így nézed 1.800 Ft-ért van egy frankó Runespell-ed és egy digitális SL2-öd. Szvsz ez már így, a "megéri" kategória. De persze te tudod.
"Azt suttogják, a Crystal Dynamics újraéleszti a Soul Reavert"
x
És ez nem az összes rész, csak szerintem a sima 11 évad.
Remek történettel rendelkezõ, változatos és kellõen hosszú FPS-t akarok, mindenféle hülye fejlesztgetéstõl, gyûjtögetéstõl meg egyéb fölösleges sallangtól mentesen!!! Legyen egyszerû, mint a szög, de hengereljen le a történet és ne hagyja, hogy hajnali 5 elõtt ágyba kerüljek!!! Na ilyen FPS-bõl van kevés... A többi lehet bármilyen "minõségi", nem érdekel.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Still Life 2 - egyetértek. Zseniális volt az elsõ rész. Ezzel még nem játszottam, viszont 500 Ft-ért vettem egy evm kiadásút belõle. Ahogy hallottam, az elsõ részhez képest elég gyenge lett, így végigjátszani megteszi az is 😊
Runespell Overture - érdekel. A Magic The Gathering-et is megvettem és imádom, ezt majd megveszem egy 75 %-os leárazás keretében.
Sol Survivor - megvan, ingyen, még a télen cseréltem valakivel egy achiért kapott másik játékra 😊 Egyébként szerintem ez is nagyon jó játék.
Viszont a többi ránézésre is hulladék, vagy egyáltalán nem érdekel. Szemetet meg minek vegyek?