Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Pedig normálisan lehet irányítani úgy! Érdekes hogy te nem tudod!

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Átállítottam, nekem mindkettõvel élvezhetetlen volt sajna :/

[merlinw.org]

grebber
"De Renegade játszhatatlan bill-el sajna"

Ez nagy tévedés ,de nagyon nagy! A beállításoknál 1 dolgot kell beállítani és tökéletes billel!

Next PC upgrade: 2022

ollie
Men of War sorozat.

DarkSector
Uh a bázisépítés lenne nekem a lényeg hogy tudtam volna farmolgatni... Ááá
Mindegy majd kipróbálom de steam-en jó drága még.

Company-ban sem lehet mindig építgetni a birodalmad de azért a játék 70%-ában igen.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

zorrobomber
Emlékeim szerint nincs bázisépítés(utánpótlásrendszer van), de sok érdekes újítás van benne helyette, különbözõ tüzérségek pl., nuke, stb. Gép kell alá, én anno megvettem, majd rögtön el is adtam, mert 8600gt-vel kvázi játszhatatlan volt.

DarkSector
Köszönöm ránézek.
Remélem azért lassan jön a Company of Heroes 2.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

zorrobomber
DarkSector
Srácok létezik olyan játék vagy bármi ami a Company of Heroes-re hasonlít?
Mert az már megvan a 2 kieggel együtt. <#fejvakaras>

Tinman
Kaptam, de csak 1-et.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Jó értelek, de akinek elég csak mac-re csak most, annak ez valami egészen cool összeg.

ollie
Ha megvan Steam-en, akkor automatikusan van Mac-re is.

DarkSector
Ez aztán az akció, igaz csak MAC-re.
95%-ost most látok elõször akcióban. 😊

DarkSector
Nekem semmit nem ad.
Szerintem ez is kötve van valamihez, talán aki vett kuponnal már játékot, az kap.

Nem mintha OLYAN fontos lenne a kupon, mert nekem nincsen készpénzem egy 50euros játékot 25 euroért megvenni.

wesker24
Nálam még a barátlista se müxik nem hogy kuponokat adjon !
MerlinW
Jaja, nekem is jött 4db M&M kupon😊

"66%-KAL OLCSÓBB Might and Magic Clash of Heroes"

[merlinw.org]

NEOreg3
lépjetek ki a steambõl, majd jelentkezzetek be

és elvileg annyiszor kaptok AC:R kupont, ahányszor ki-be jelentkeztek

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

wesker24
ÉN se kaptam kupont de ez van ezt kell szeretni !
Zomil
😄DDDDDDD

én nem kaptam kupont 😞

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Prince23
Én már jóideje nem vettem semmit, még is kaptam 3 db AC:R offot :S

MerlinW
The Bard's Tale 3,75€ (Steam)

[merlinw.org]

DarkSector
Szerintem azért kaptatok mert vásároltatok mostanában steam-en.

MerlinW
Enyémet is vihetitek, ha kell.

[merlinw.org]

Fabio Capello
én 50% AC Revelations offot kaptam, ápr 1-ig érvényes.

Ha valakit érdekel, viheti, nekem megvan már a játék - és egyúttal van egy Super MNC kópiám is, az is vihetõ.

artschi
/me not.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

MerlinW
Kaptam Steam-tõl Might & Magic Clash of Heroes 66% kupont. Más is?

[merlinw.org]

Sirch
Nincs harag.

Guren
hint: vip tagságért nem csak a nagyobb logó jár.

MerlinW
Bocsánat, csak aktív topiklakóknak van vidámszerda 😊 Így is tettem már kivételt, téged pedig még csak nem is láttalak még itt😊

[merlinw.org]

DarkSector
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

DarkSector
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

DarkSector
Mondtam...Pisztácia nincs. 😛

Sirch
Egy Greed Corpot megköszönnék, már egy ideje nyaggatnak a haverok, hogy próbáljam ki, eddig tudtam azzal mentegetõzni, hogy nincs meg.
De ha esetleg már elfogyott, akkor kérek egy vanillia, tutti-frutti, karamell, rumosdió és kávét.

Zomil
Köszi! Már nagyon régota szemezgettem vele 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Magic: The Gathering - Duels of the Planeswalkers 2012: nekem nagyon bejött, soksok idöt eltöltöttem vele amint láthatod is a steam-en 😊
Csak hát ezzel is az a baj, mint egy rakás másik játékkal...maga a játék jo lenne, csak minél több idöt töltesz el vele annál több hibát veszel észre és egyszer csak rájössz, h a készitök szarnak a fejedre és alap egyszerü bugokat is basznak kijavitani csak az ujabb kiegészitöt nyomatják...igy az alapjátéknál többet nem költöttem rá(mondjuk megérte, mert én ugye megjelenéskor vettem meg, akkor még nem volt semmi megvásárlos pack igy online is nagyon jo volt, bár ismerössel még mindig jo játszani).

MerlinW
Tied az uccsó😊

[merlinw.org]

Zomil
Ha van még Fortix2 azt sizvesen elfogadnám 😊

Köszönöm szépen a Greed Corpot! Már régóta ki akartam próbálni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Nagyon szépen köszönöm!<#worship>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

MerlinW
Lara-val még elboldogultam, nem volt vele gond. De Renegade játszhatatlan bill-el sajna.

[merlinw.org]

DarkSector
Ugyanígy az összes többit, pl a Lara Croft GOL, mert mikor lösz sokkal egyszerûbb az analog karral lõni...😄

Tinman
Thx az infóért, feltétlenül megnézem hétvégén és nem, nem ismertem!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
Egynek elmegy, legalább az irányítása normális, míg a Renegade ops-ot kizárólag kontrollerrel lehet élvezni. Ami nekem nincs. Nem is élvezem😊

[merlinw.org]

MerlinW
Ott a lista, ott a Steam, megnézed melyik milyen és választasz. Egyszerû. Bunch of heroes egy izometrikus single/multiplayer lövölde, Greed Corp egy szintén egy aranyos és egyszerû single/multiplayer stratégia, Critical mass egy 3D-s logikai cucc, Fortix egy magyar fejlesztésû "Tron" klón fantasy környezetben, Hacker az ami a neve, konzol, gépelés, hekkelés, Roboblitz pedig egy 3D-s ügyességi/logikai robotos cucc, ahogy Xotic is.

[merlinw.org]

Carlos
Tyû, az a wastelend angel frankóságnak tûnik. 😊

Þór vígi þessi rúnar

ZsZso
Picit OFF, de ha ilyen ingerenciáid vannak, akkor akár az ingyenes MMO verzióját is kipróbálhatnád: Carte - bár hangsúlyoznám, hogy nem licencelt MtG kártyajátékról van szó. Sajna itt is igaz az állításod: IRL pénzért igen szép paklit állíthatsz össze magadnak, amivel földbe döngölheted a pénzt pengetni nem tudó társaid. Szerencsére a PvP (és a PvE) mellett kapott a játék egy ún. Raid módot is, ahol többedmagaddal játszhatsz a kegyetlen erõs AI ellenfelekkel.

Ha ismerted, akkor bocsesz 😊.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

IMYke2.0.0.0
Nekem indigo már adott egy "Wasteland Angel"-t, amit nem gyõztem eléggé megköszönni akkor sem, s most sem. <#worship>
Indie játékokat amúgy nem nagyon ismerek. Csak azokat, amiket Tinman-tól, indigotól és a többi kedves STEAM-es ismerõsömtõl kaptam 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Az itteni bandának szívesebben adom, mint a Steam topikosnak😊 Válassz te is inkább, ne szégyenlõsködj😊

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Már régen letettem arról, hogy a STEAM témát 100%-osan a topikjába irányítsam <#buck><#nyes>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Köszönöm szépen!