Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én se szeretek... Addig amíg be nem ülök a kocsiba, mert onnantól már igen... XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Értsd forgalmi gyakorlás mindig itt történt, hiába volt a Kresz oktatás másik városban. Ennek az értelmét ne kérdezd, egyszerûen így volt.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Többen mentünk innen teccikérteni? Meg amúgy is itt vezettünk mindig gyakorlásképpen.

Tinman
1 hetes elméleti(!) gyakorlattal elmentem a közeli nagyvárosba dokihoz... kicsit furán tudtam leparkolni :-D
Mondjuk azóta 600k beficcent... k. utálok már vezetni, nyûg, teher, pokol.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Shep
Jó mert protekciósokat az oktató fuvarozta, értem én. 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Másik városban volt a Kresz oktatás, ilyen baromi egyszerû. Amikor elindultunk még az oktató vezetett, aztán már én.

Ha így nézzük, akkor csak egyetlen jó megoldás létezik és az a kormány, váltó, pedálok (ezt meg én nem veszek csak azért, hogy autós stuffot nyomjak, akkor inkább beülök a verdába és élõben vezetek). Minden más esetben nem tudsz reálisan se gázt se féket adagolni.

Shep
Kamu, mit kerestél a tanulójármûben kresz órára menet? 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Mondjam azt, hogy én meg elsõ Kresz órára én vezettem át 30 km-t <#rolleyes>(és még csak nem is kamuzok!).

Város határában leállt az oktató. "Na" azt mondja "Innen te jössz!"

Ha már WC-s hasonlat, akkor inkább én azt mondanám te papírral törölsz én meg lapulevéllel. És az baj? Én se igénytelenezlek le, mert te elõzõt használsz. Téma lezárva.

Shep
Hát annak nem igazán, ezek a színes újságok elég rosszul égnek.

Carlos
Én már semmilyen ilyen újságnak nem látom értelmét. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Rage47
hát ja, nekem sincs bajom velük, régen vettem, csak már nem látom értelmét
DarkSector
Hát ebbõl nem fûttesz sokat ki. Max ha most nyáron akarsz vele fûtteni. 😊
Nincs baj a GS-el csak én magát az újságot nem kérem, mikor neten mindent elolvashat az ember.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rage47
jó lesz gyújtósnak
Tinman
Éves szinten akár 2-3k-t is megérne nekem, hogy ne kelljen GS-t olvasnom. Ilyen akció nincs? <#banplz>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Hát igen de minek vegyek újságot? 😊
Inkább megveszem csak a játékot.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Carlos
Gamestar-nál hasonló: Diablo 3 sima mellé 3 gamestar, CE mellé 6 gamestar dukál.

Þór vígi þessi rúnar

Tinman
Pészé Guru elõfizetéshez Diablo 3-at adnak... igaz az egész annyiba kerül, mint Szomália éves költségvetése, de fõ, hogy van rá lehetõség -.-

MerlinW
"Sorry, digital products are not available in your country"

[merlinw.org]

DarkSector
Most nem megyek ebbe bele aki játszik ilyenekkel (és irányította kontrollerrel is meg egérrel is) tudja mirõl beszélek.

Persze én megérttem azokat akik csak pc pártiak és elvbõl nem nyúlnak kontrollerhez, de nekem senki ne akarja bizonygatni hogy pl egy Tomb Raider GOL-t vagy hasonló izometrikus arcade lövöldözõs cuccot könyebb egérrel.

Nekem van a legkönyebb dolgom, nekem minden megfelel, ha egy játék tetszik akkor OTT és AZZAL játszom amivel éppen kedvem tartja.
Ha kell konzolon használok billentyût, ha kell pc-n kontroller-t.
Csak furi nekem hogy páran ebbõl mekkora ügyet csinálnak, mintha valaki ellenõrizné és foglalkozna vele hogy véletlen megfogott egy kontroller-t.

Ráadásul Grebber barátomnak nehéz lesz ezt megúszni most hogy megvan a box. <#worship>

A Renegade Ops-ot is mint mondtam nem arról van szó hogy bill-vel NEM lehet hanem hogy kontrollerrel EGYSZERÛBB.
Szóval természetessen meg lehet tanulni jól egérrel, de kontroller jobb analóg karjával milliószor gyorsabban váltasz irányt ha lõni kell.
Aki nem játszott még így az még csak nem is érti mit mondok, de ez nagyon off téma nem is kívánok ezzel foglalkozni, sem meggyõzni senkit. 😊

1 szó mint 100 játékok stílusához kell igazodni, és nem azt mondani hogy én nem használok ezt meg azt. Ne legyetek finnyásak.

#36752:
Ez pont így van, és ugye erre mondják sokan hogy szar az irányítás meg hogy pc-re nincs beállítva.
Hát mivel a billentyûzeten a gombok nem kontrollálhatók, vagy lenyomod vagy nem, ezért pc-n auto-s játékot csak kormány vagy kontrollerrel ésszerû nyomni.
Kivéve az árkádosabb cuccokat.

Totti5
Megszokás kérdése, de az biztos hogy autós játékot irányítani billel a legnagyobb hülyeség ami látezik. Egyszerûen gázt és féket nem tudsz adagolni és nem tudsz kitartani... segítségek nélkül minden autós élvezhetetlen szenvedés.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Nem mondanám hogy más. Én szimulátor JÁTÉKOKKAL "tanultam" meg vezetni, úgy hogy elsõ rutin órán már városba mentem, amit persze nem szabadna, de az oktató látta hogy kenem vágom és érzem így mentünk, pedig elõtte 1 métert nem vezettem soha! Persze ez is olyan mint sok minden, kell hozzá vele a született tehetség. Érdekes volt hogy rutinon mit össze szerencsétlenkedtek a tanulótársak... nekem lett maximum a vizsga pedig olyat húztam hogy betolatva parkolás és hasonlók, de mind pöccre ment, a többiek csak néztek😊

Sirch
Egy "Gears of War" jellegû játékot képzelj el "Én a robot"-szerû történettel.

Totti5
SCIFI TPS kiváló stroyval. Mindjack meg egy hulladék.

zorrobomber
lehet hogy rossz hasonlat, de a földre szarni is könnyebb lenne mint elmászni a budiig, mégsem jobb

Prince23
A Binary Domain milyen game lehet? ha olyan unalmas lesz mint a Mindjack, akkor részemrõl felejtõs.

Érthetõ. Nekem könnyebb billel, ennyi.

zorrobomber
+1 <#eljen>

Elõzõ hozásszólásomat neked szántam (nem tudom mért nem volt jó a válasz opció).

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mióta 360 fokban lehet mozogni a játékosokkal, azóta jobb egy gamepaddal játszani a sport játékokat. Lévén billentyûzettel csak nyolc irányba lehet mozogni (ebbõl adódik, hogy a labdát is csak nyolc irányba tudod ellõni). Ezért én nem értek egyet a kijelentéseddel. Ha valaki ráérez a gamepadra, onnantól belátja, hogy egy autós vagy sport játékkal (akár még egy tps játékkal is, mint pld. a Batman két része), könnyebben elboldogul. Sokkalta precízebben lehet egy analóg karral irányítani, mint a billentyûzet irány gombjaival, aminél csak két állás van (on-off).

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Amikor már rutinból csinálod a türelem és figyelem még mindig a 2 legfontosabb dolog!

Más virtuálisan vezetni és más az életben. Virtuálisan nem sok visszajelzésed van a képen kívül, míg életben azért az autó, az útviszonyok, a többi közlekedõ is visszajelzést nyújt. Sokkal könnyebb autót vezetni a való életben... Szóval csak bátran azzal a jogsival. 2 dolog kell az autóvezetéshez: Baromi nagy figyelem, átgondoltság és rengeteg türelem (nem rohanunk, mert balesetveszélyes, nem idegeskedünk a dugóban meg úgy általában sem).

Hidd el egy idõ után már csak rutinból tekergeti az ember a kormányt, nyomkodja a pedálokat!

grebber
Na végre egy hasonló játékos!Ezzel én is így vagyok.
Kormánnyal voltam még így havernál faltól falig mentem.Ezért nem is megyek a mai napig jogsira nem akarok beégni<#idiota>
De most muszáj lesz kontrollerrel autós gameket tolni,mert ha minden jól megy ezen a héten de legkésõbb jövõ hétfõn jön az xbox360-am.
És ott van 2 autos game amit szeretnék nyomatni!

Next PC upgrade: 2022

Én a kontrollert pontatlannak érzem pl.: Fifázunk idõnként keresztfiammal xboxon. Õ már vér profi benne én meg bénázok. De ha billel játszanánk esélye se lenne. Lehet, hogy kontrollerrel jobban lehet cselezni, de billel a mozgást jobban lehet irányítani. Szerintem.

Egyszer próbáltam egy NFS-t kontrollerrel. Csapódtam minden felé, csak az úton nem voltam. Ellenben billel egész jól tudok autós játékokkal játszani.

"A kocsi mozgása oké, de a lövés, szerintem kicsit gáz mikor az egeret el kell hirtelen húznod abba az irányba ahová lõni akarsz."

Mit kell hova húzni?? <#confused>Szerintem te másik játékkal játszottál! Semmit nem kell sehova húzni, ezt úgy hívják, hogy célzás és még az FPS-ekben is ugyanígy mûködik.

Irányításra meg annyit, hogy tényleg furcsa billen, mivel az elõre gombbal nem elõre mész, hanem adott irányba. Furcsa, de szokható (10 perc alatt rá lehet érezni, azt nem mondom, hogy minden fordulót 100 %-ban lehet abszolválni, de azért 90-ben igen).

Merre lõsz kérdésre: Arra lõsz, amerre a torony irányul, ez sem atomfizika.

grebber
Ezzel én is így vagyok és mivel eddigi életem során mindegyikhez tökéletes pc-s irányítás volt nem használok gamepadot!
Egyedül a Resident Evil 4-et vittem végig azzal mivel abban a legelején nem volt egeres támogatás!

wedge31
Nálam egyszerû a képlet ha egy játékhoz jó pc-és írányitást csinálnak akkor bill+egér ha nem jót akkor kuka, nem szenvedek vele.
Persze itt is van egy kivétel ami erõsiti a szabályt.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

DarkSector
Pont ahogy mondod, lehetsz pc gémer beállítottságó csak mert a perifériákat bõvebb körökben alkalmazod. <#eljen>

DarkSector
Értem én, de meg kellene változni, attól hogy veszel egy kontrollert, hogy könnyebb legyen az irányítás, nem lesz egyenlõ azzal hogy tovább ellenezd magát a konzolokat.

Én legalábbis így vélem.
Ha egy repcsishez veszel egy botkormányt, vagy az autóshoz egy kormányt, stb még nem kell a vérpécésnek azt hinnie hogy akkor ha utálja a konzolokat netán még ez bármilyen 2színûséggel járna.

De te tudod, illetve aki játszik.
Az viszont tény hogy sokkal gyorsabb és egyszerûbb, ahogyan fps-nél a kontrollerrel is meg tud tanulni célozni egy játékos de egérrel egyszerûbb. 😊

shaddam
Akik traktor simmel tolja mint tirexi

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

grebber

grebber
Pl aki a kontrollert még bottal se piszkálja!

Fabio Capello
Azt hiszem a kontroller manapság már szerves része a PC-gamingnek. Ettõl függetlenül, én egy FPS-t pl. nem tudnék kontrollerrel játszani, de autós játékot mondjuk simán, sõt, nekem kényelmesebb is, mint billentyûzettel.

zorrobomber
Na az ilyen kijelentések csak flame keltésre jók. Egyáltalán milyen fogalom az hogy "vér pc-s"?

grebber
Nektek könnyebb, vér pc-senknek meg csakis bill!

DarkSector
A kocsi mozgása oké, de a lövés, szerintem kicsit gáz mikor az egeret el kell hirtelen húznod abba az irányba ahová lõni akarsz.

Míg analóg karral csak elhúzod, de ne legyen vita alapja.
Legalábbis fõleg akkor rossz mikor nem látod az egér mutatóját hogy most merre van és hová lõsz, de lehet csak engem zavar, illetve ha kicsit rosszul van beállítva az egér érzékenysége.

Az összes izometrikus játékra igaz ez.

Nem játszhatatlan természetessen de valóban sokkal könnyedebb kontrollerrel.

grebber
De mit nem lehet benne nem élvezni?Amerra nyomod arra megy ,mint bármelyik más játékban! Ebben mit nem lehet élvezni ezt nem fogom fel!
De mindegy nem vagyunk egyformák!

MerlinW
Nem azt mondom, hogy nem tudom hanem, hogy nem élvezem😊

[merlinw.org]