Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Gothic-ból meg a 3. rész az utolsó rész, csak szólók (4. rész már nem Gothic az egy más kategória).
Ismerek olyat, akinek a Morrowind tetszett, Oblivionnál már húzgálta a száját, Skyrim meg kivágta nála a biztosítékot (nincs fegyverkopás, nincsenek attribútumok, ami sokaknak szúrja a szemét, nincs gyakorlati különbség a fegyverek között (alapból, ellenben az Oblivionnal, ahol még volt!) csak optikai), úgyhogy ez egy nagyon nagy általánosítás részedrõl. Konkrétan az illetõ megbánta, hogy 0 day vette a játékot... Errõl ennyit.
Van akinek meg a TW2 az isten.
gothic 1 meg sztem simán van morrowind szinten, nagyon élveztem azt a játékot, a többi részt már annyira nem
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Techno ide vagy oda.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Risen-bõl nem a fos konzol verziót kellene játszani... Milyen 5-6 pont? A PC-s verzió 77 ponton áll, ha már pontháborúzni akarsz...
A "lefele a lejtõn" igaz, viszont ne felejtsd el, hogy amikor a "fanok" Gothic-ról beszélnek, akkor az alatt az elsõ három részt értik... A negyedik igazából már nem a sorozat része, utalgatások ide vagy oda... És ha már lejtõ, akkor szeretnék én nagyon sok olyan játékot látni, mint a Gothic 3, ami minden hibája ellenére a legjobb játékok között van.
Ghotik széria pedig szépen haladt részrõl részre lefele a lejtõn. Az utóbbi rész valami 15 órásra sikeredett.
Persze semmi sem erõszak, mindenki azzal játszik amivel akar, de egy Skyrim esetében nyugodtan félre lehet tenni a kétkedéseket, mert nincs semmi alapja. Ezeknél a 5-6 pontos Risen, Two World sés társainál már annál inkább.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ezért lewarezolom (pc-re, mert boxra nem tudok) és utólag megveszem majd.
De nem vagyok szar helyzetbe, egy évbe manapság ha érdekel 5-6 játék.
Régebben ahogy valami megjelent azonnal töltöttem le, nekem is a mostani pár évbe változott a hozzáállásom.
Most is szedek le ezt-azt de haveroknak csak.
Ettõl függetlenül tudom hogy nekem nem jár alanyi jogon a játék, nem is fogok kibúvót keresni, mert erre kifogás nincs, ez van.
Kicsit kell szórakozni valamivel.
Film meg zene magamnak töltöm az meg nem nézik.
***Csak akkor áll fel a hátamon a szõr mikor kis alakok azt írják hogy nincs pénze azért warezol, meg drágák a játékok és hogy errõl nem tehetnek, mert nekik úgy jár a játék, mint a levegõ a víz vagy a kenyér...Csakhogy erre nincsen kifogás.***
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Szopatni akar kiadó? Szopatja Európa egyes országait (minket, régióban)?
Akkor miért vegyem meg a termékét?!
A "Splinter Cell: Conviction" ott figyel a többi Tom Clancy játék mellett - de a védelme miatt WRZ-zel voltam kénytelen játszani...
S ez csak 1 példa volt, 1 céggel kapcsolatban.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
ezekbõl tudnék felajánlani csereként kulcsot: gish, toki tori, fortrix 2, max & the magic marker, serious sam double D, the ball
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Nagyjából 4-5 éve semmilyen wrz játékot nem szedtem le... Skyrim-et is elõrendeltem. Egy játék amibe 100+ óra van, k. megérdemli az ilyen irányú tiszteletet TÕLEM. Hogy mást mit csinál az az õ dolga, de FÁJ ilyet olvasnom, fõleg MerlinW-tõl...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Azért ez így elég erõs :-/
Mondjuk Gyurcsány pajtás azt mondta, "ha nem tetszik, el lehet menni", de ezzel nem vagyunk kisegítve😊
Én speciel ezt úgy oldom meg, hogy nem veszem meg. Skyrim nincs Steam-en itthon.. így jártak, warezzal játszom. Mass Effect 3 Origin-es, BW pontokkal kell bohóckodni = nem veszem meg (majd 2000-ért mint az elõzõ kettõt, de csak dísznek). Microsoft Flight - Live-on nem enged MS pontot venni se paypallal, sem bankkártyával... nem veszem meg. Most õszintén, ha szopat a kiadó, miért venném meg a termékét?
Ha nem tetszik a kiadás minõsége, nem veszed meg. Mondom ezt 1000+ megvásárolt játék tulajdonosaként. Ne hagyd, hogy átverjenek, még ha nem is esik jól a duzzogás😊
[merlinw.org]
A fos magyar kiadást márpedig nem szeretném megvenni New Vegas Ultimate-bõl :'(
[merlinw.org]
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Parasite Eve 2, best game EVER!
[merlinw.org]
[merlinw.org]
VPN kapcsolaton keresztül szerintem engedni fogja regelni a játékot, és utána többet már nem lesz gondod vele.
"Ukraine, Middle East, Egypt, Japan, South Africa, Swaziland, Lesotho, Greenland, French" országokban vásárolt játékok/filmek "legálisak".
[merlinw.org]
Egyébként hol van az feltüntetve a játékok dobozán, ha egy játék régiózáras? Biztos én vagyok a vak, de nem látok rajta ilyesmit.
Egyébként, ha te vettél egy régiókódos játékot, nem helyi kulccsal, akkor mindenki be fog inteni neked. Pont azért van ez, hogy ne olcsón vásárold külföldön, hanem a saját országodban a megszabott áron. Persze nem biztos, hogy a Fallout régiókódos, csak szólok, hogy van ilyen eshetõség is. Skyrim is az (Bethesda)
[merlinw.org]
Az elõbb kénytelen voltam megírni az elsõ kérdésemet nekik, mivel rendeltem egy Fallout NV ultimate ed.-et GAME-rõl és a steam a "bocsi, a te régiódban nem elérhetõ" hülyességgel zaklat, miközben ott van az áruházban 40 euróért.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A papírra visszatérve... egyetlen újság, amit veszek, az a rejtvényújság. Minden más online.
Parasite Eve 2, best game EVER!