Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
A Beat Hazardnak megcsináltam az összes achie-ját, hát volt ott izzadás meg anyázás.

ollie
Általában naponta több tucat pontot fogsz kapni. Úgy mûködik, hogy minden feltett játék dollárban kifejezett értékének felét, mindenki megkapja pontban. Tehát tök mindegy, hogy ki tette fel a játékot kisorsolni.

DarkSector
Meg hát.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Dj Tommy
A Beat Hazard-ot szívesen elfogadom<#vigyor3>
Bár, mondjuk 1 dollárt simán megér.

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Zavvi 10% off
Your Unique Code is:2037-44JK-L7VV
grebber
Sajnos nem lehet minden gamenél felhasználni vagyis bizonyos összeg alatt nem engedi 😞

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
Értem, köszönöm a választ.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Igen pontokat ad! Én "elkölteni" sem tudom mert mindig olyanok vannak amik már vagy megvannak vagy amire már több ezren jelentkeztek.Olyanra nem is adok mivel ha 100-ból nem sorsolnak ki több ezerbõl meg pláne nem fognak!

HappyHunter
Zavvi 10% off
Your Unique Code is: 2037-C4SW-5GQF

Be happy. :) Running!

IMYke2.0.0.0
A Steamgifts-en pontrendszer van?
Mert van olyan, amire 'beléphetek' a nyerésért, és van olyan (Deus Ex HR, 30P), amire nem, mert csak 10P-m van...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Hamarosan indul a Be Mine 2!Ezek lesznek benne:

Deathspank
Beat Hazard
Plain Sight
Madballs
Sol Survivor

Aki átlag felett fizet:

Killing Floor

A Deatspank miatt lehet megéri majd azt az 1 dollár ahhoz van magyarítás is!A többi cd keyt mag szétosztom mert azok számomra semmit nem érnek!

IMYke2.0.0.0
Rápróbálkoztam, és így megtudtam, hogy a hozzáférésemen lévõ 12 - ajándék, és tiszteletpéldány - játék összesen 75,91 $-t ér 😊

Tinman
1000 dolláros gyûjtõi egy kártyajátékból???? ^^

WTGDH?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ollie
Ha Faerie solitaire kell, itt most tuti kapsz (25.000 kulcs a fejlesztõtõl!).

És tényleg nagyon jó játék, én már 40 órát játszottam vele. 😊

Teljesen világos, hogy kettõnk számára mind az igényesség, mind a "jóság" fogalma mást jelent. Játsz az igényes AAAA++++++ játékaiddal, amit profi stúdiók nagy költségvetésbõl készítettek, ha neked csak az a jó. Itt lezártam a vitát.

Totti5
Igényes mint:

- igényes hang/zene
- igényes grafika
- igényes irányítás
- igényes tartalom
- igényes optimalizálás
- igényes szavatosság

A lényeget nagyon nem fogod, de ha már ilyen alja módon megy a társalgás akkor feltételezem minden rosszindulat nélkül hogy a Risen és társai kapcsán az igényesség nálad merõben mást jelent, mint amit maga a szó valójában akarna jelenteni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Milyen tényeket csavarok?

A Risen szerintem közelmúlt, ha szerepjátékról van szó. Ha ajánlani kell valakinek kategórián belül, akkor a több mint 10 éves játékok sem lényegtelenek. Aki pedig 5ször (sic!) oda-vissza kijátszotta, az ki fogja hatodjára is, és szarik a véleményedre. Sõt, egy "rendes szerepjátékos" elõveszi a ~20 éves Lands of Lore-t is, ha éppen ahhoz van kedve 😊

Anélkül, hogy nagyon belemennénk a retorikába, a "leigénytelenezés" egyenértékû a "leszarozással"... Tehát igenis szaroztál.

Kapsz AAA...
Kapsz közepes...

Az ilyen megközelítésektõl mindig is hánytam...

Namost, ha 100-200 órás RPG kell, akkor 2011-12ben mi másnak állna neki az ember mint az AAA Skyrimnak???

Skyrim nagyon jó, csak ez így nagyon szûklátókörû megközelítés. Mi az, hogy mi másnak? Van jópár alternatíva. Rengeteg embertõl hallottam, hogy a Skyrim-be 10-20-30 óra után beleunt, szóval hiába AAA, nem biztosíték semmire.

ui: Bullett és a HP a mûfajuknak egy kiváló képviselõik, amit PROFI csapatok hoztak össze és ez látszik a minõségen.

Mûfajuknak? Mint "primitív FPS" és "atomgagyi autóverseny"? 😊 Azokat a mûfajokat valóban kiválóan képviselik. Minõség alatt itt szigorúan a teknó (sic!) értendõ, mert amúgy mindkettõ szigorúan EVM kiadás, teszkós faláda...

Mert nem vagyunk egyformák. És ledisznózni valakit azért, mert neki más tetszik nem szép dolog. Lehet mondani, hogy nincs igaza, de személyeskedésig szerintem fölösleges elmenni. Illetve lehet csak értelmetlen.

Utolsó bekezdésedre: <#eljen> Pontosan errõl beszélek.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sirch
Holnap akkor útba ejtjük (jó nagy kerülõ lesz).

Totti5
Csak próbálod csavarni a tényeket.

Gótikot ti dobtátok be. Én a jelenrõl beszéltem, max közelmúltról. Több mint 10 éves játékok lényegtelenek. Ezért írtam hogy lehetne itt jönni BG 1-2vel is, de minden bizonnyal egy rendes RPG játékos már 5ször oda vissza kijátszotta.

Szarozásról szó nem volt, hanem "Ghotik széria pedig szépen haladt részrõl részre lefele a lejtõn"

A jelenben élünk a jelent nézzük. Mit kapsz most az elmúlt pár évbõl?

Kapsz AAA, Dragon Age 1-2, Fallout 3at, Witcher 1-2õt és Skyrimot.

Kapsz közepes Risen1-2, Gótik 3-4, Two Worlds 1-2, Divinity II és még biztos van 10 fajta német fejlesztés. Valamelyik rész lehet kicsit jobb, de ezek nem AAA fejlesztések, kivétel nélkül ugyan azoktól a hibáktól hemzsegnek.

Namost, ha 100-200 órás RPG kell, akkor 2011-12ben mi másnak állna neki az ember mint az AAA Skyrimnak???

ui: Bullett és a HP a mûfajuknak egy kiváló képviselõik, amit PROFI csapatok hoztak össze és ez látszik a minõségen.

Nade most miért nem jó a disznós hasonlat? Jön egy troll, és látatlanban beröfögi, hogy a világ egyik legzseniálisabb és leghangulatosabb gyöngyszeme igénytelen... Nem valami kifinomult a humora, ha ezt viccnek szánta... 😊

De hagyjuk is, nem ér több szót az egész. Végülis a szólásszabadság arról is szól, hogy az ember bármekkora égbekiáltó marhaságot is büntetlenül világgá kürtölhet... 😊

Köszi, de az ízlésvitába nem kell még egy beszálló! 😊

Nekem nem jött be a Bulletstorm, szépnek szép, a játékmechanika lapos, egyetlen igazi ötletet a skillshot rendszert találtam benne, de ez sajnos nem menti meg az unalomtól.

De nem is ez a lényeg. Épp õ szokta mondogatni egyes játékokra, hogy ízlésen felüláll az, hogy jó vagy nem jó. Na, a Gothic is pont ilyen, egyéni ízlés kérdése, hogy tetszik-e vagy sem, de csak úgy simán leszarozni...

<#hehe>

Renjike
Bulletstorm (PC) 990 magyar pénzért bezsebelve westend hülyevagyokból .
ha valakinek kell volt még pár darab.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
Oks nemgond, de az imikének ment. 😊
Nagy véleményt nem tudok adni, mert a Lara Croft GOL-t vittem végig egyedül az újak közül.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sirch
Tudtommal a patch v1.2 megoldja ezt a problémát.

"Lara Croft meg kurvajó és érdemes kimaxolni."

Ja, ha ez nem az volt, akkor bocs...<#smile> (Amúgy meg vicc volt: Tudod, amit elmond az egyik, a másik meg elvigyorodik. <#smile>)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Ne haragudj de mire facepalm-ozol?
Nem is arra válaszoltam.

benőmenő
A lara croft témához - van valami megoldás arra, hogy a TR legend ne fagyjon ki a kazahsztáni pályán? Eléggé idegesítõ, mert igaz, hogy csak 560-ért vettem, de azért azt nem vártam, hogy csak a játék bõ felét tudom majd csak végigjátszani. :/
Zomil, Imy, Darksector:

"Arcpálma" De ebbõl én még nem jöttem rá, hogy melyiket is válasszam <#nemtudom><#zavart2>

8,74 euró ~ 2500 Ft... Hm <#miaz><#whatever>

DarkSector
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ja és coopba más élmény (vagyis megváltozik a pálya).

DarkSector
#36838-36839: itt egy példa, 2 acsit hogy lehet megcsinálni a tüzes csapda elég nehéz ám, sokaknak a bicskája beletört.

arty
amikor azt mondod: a gothic3 jobb/igényesebb játék, mint a bulletstorm, izlésrõl próbálsz vitázni (te az rpg-t többra tartod az fpsnél, naés? egyéni vélemény)

ha azt mondod, hogy az fps-ek közt a bulletstorm egy moslék, akkor pedig badarságokat beszélsz, hiszen szép, jó a játékmechanika, vannak új ötletei (mondom ezt úgy, hogy a demo bõven elég volt NEKEM belõle, mert nekem kissé túl nagy a funfactor, komolyabbakat szeretem), ergo a maga mûfajában igenis rendben van

melyik legyen?

Forza.

Zomil
+1 nekem is megvan még megjelenéskor vettem meg és nagyon le tudott kötni, többször is nekiestem, h mindent megtaláljak 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
A "Lara Croft and the Guardian of Light" nincs meg, de minden más dobozos Tomb Raider megvan.

DarkSector
Lara Croft meg kurvajó és érdemes kimaxolni.

IMYke2.0.0.0
Természetesen az összes Tomb Raider "kötelezõ gamer anyag" 😊

Zomil
mindegyik jo 😄
tudom ezzel most sokat nem segitettem...anniversary azért jo, mert az elsö rész feldolgozása(némi könnyitéssel), a legend/underworld azért jo, mert egy összefüggö történet, nekem bejött mind2, bár én elfogult TR fan vagyok végigtoltam mindegyik részt, igy nekem jöhet bármi amire TR van irva 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
<#eljen>

Viccet félretéve melyiket ajánljátok (ezt csak nekem esett nehezemre kimondani/leírni? Fura szó)?

Hogy a fene egye meg...<#nevetes1> Elkezdett motoszkálni megint a kisördög... (hm Anniversary, Legend vagy Underworld? Vagy mindhárom?? Szerintetek? Legyünk konkrétak! 2-re van max keret jelenleg!)

Egyetértek veled a Gothic és Risen kapcsán írtakban, viszont a disznós hasonlattól mereven elhatárolódom.

Fabio Capello
Square Enix - Lara Croft nap Steamen.

Zomil
"Vissza lehet menni idõben a Baldurs Gate 1ig is, csak aki a stílust kedveli az nem hiszem hogy 2012ben is még 10-15+ éves játékokkal akar játszani. "

Ezen felnevettem 😊

Amugy akkor a te logikád alapján egy csomo konzolos játék szar, mert rossz volt a pc-s portja. 😊

Hát, elkezdtem írni egy hosszabb hsz-t, de rájöttem, hogy felesleges minden neked szánt szó (bár ezzel most nem mondtam újat senkinek). Így csak ennyit írnék: "Ne szórd a te gyöngyeidet a disznók elé".

Egyértelmû, hogy a komoly szerepjátékok nem a te asztalod, de aki a Gothic (1-3)/Risen szériát csak így leigénytelenezi (miközben a fos pörszjút meg a bulletstorm szerinte a minõség, a színvonal), az az én szememben egy igazi disznó, aki csak a moslékot érdemli 😊

ollie
Már az Oblivion is visszalépés volt, de ettõl függetlenül is mindhárom rész jó játék lett (Morrowind, Oblivion, Skyrim)

Totti5
Demót mindegyikbõl kipróbáltam. Igénytelenek. Tipikus példája azoknak a játékoknak melyeket egy csapat nem képes normálisan összehozni.

Nincs gémer pécém, így azt a verziót választom amit tudok, jelen esetben a 360as. Arról én nem tehetek hogy a fejlesztõk nem tudonak portolni, mert amit mûvelnek az még portolásnak sem nevezhetõ. A Risen mindennek a legalja... egy bûntény.

Vissza lehet menni idõben a Baldurs Gate 1ig is, csak aki a stílust kedveli az nem hiszem hogy 2012ben is még 10-15+ éves játékokkal akar játszani.

Jelen pillanatban a Skyrim az egyetlen olyan "klasszikus" RPG, ami minden tekintetben hozza az elvárt szintet ( még ha bõven van benne silány rész és sok bug, meg sok trehányság ).

Two Worlds 2õt végigvittem 360on. Ez volt az elsõ hasonló játék aminek a portoja elfogadható és játszható. Jó volt, egy gyenge 6 pontos minõséget hozott az alatt a 25 óra alatt. Nem mondom hogy nem élveztem, de nem is estem hanyatt tõle. Ebben a kategóriában ezek az akció RPGk egy kaptafára mennek kb. Persze mindegyikban van valami ötlet, csak a kivitelezés nem annyira jó. Reméljük a Risen 2 más lesz ( bár a béta rivjúk alapján sajnos nem ).

Skyrim kapcsán egy RPG játékosnak nem hsziem hogy mérlegelnie kell. Kap 100-200 óra kalandot, az animációkat és a karaktereket valamint a bugokat leszámítva szemettgyönyörködetetõ grafikát, tájakat, atmoszférát. Persze biztos butult, és minden apró dologba bele lehet kötni, de magasan a legszínvonalasabb, tartalmasabb a stílusában jelen pillanatban a piacon.

Tinman
Sõt, szerintem a BG színvonalát se hozza ;-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Zomil
szerény véleményem szerint nem kicsit tul volt/van hypolva a skyrim, jo játék elismerem, de messze nem hozza a morrowind szinvonalát 😊