Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tinman
Árat írnál esetleg?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Ez azonban mint biztos hallottátok, azért van mert az x360 (illetve xbox) amcsi gyártmányú, ott nagyobb részben vannak olyan emberek akiknek a keze tenyere nagyobb méretû.

Míg a PS japán, ahol azért valamivel kisebb méretû aaz emberek keze tenyere, de nem rosszindulatból mondom most ezt de valóban ez van.

És a másik kegyetlen nagy ötlet.
Hogy a PS úgy indított, amikor még nem volt analog kar.
Ezután allul csinált egy kiegészítést, hogy a 2 analog kar elférjen extraként, de akkor is csak szerintem amolyan extraként számítótt hoogy valamit analog karral irányítottál és nem d-pad-al.

Mikor bejött az xbox a legnagyobb ötletük az lett hogy mivel 2001-ben nekik már kellett gondolniuk az analog irányításra, ezt tették elsõdlegesnek, vagyis az analog kar és d-pad-ot felcserélték!
Na és ez volt az elsõ érdekessége, ami rájátszott a kényelmes jelézõre.

Mikor régebben munkatársammal dumáltam még nem volt xboxom, csak x360 lett 2008-ban.

És ps2-vel küldtem, és pont errõl beszélt nekem hogy próbáljam majd ki az xbox-ot mert a bal analóg kar így milliószor kényelmesebb hogy a jobboldali 4 gombbal van egy vonalban, mint hogy bal oldalt lent...
Mert allulra az kell amit ritkábban kell haszálni, vagyis a d-pad.

És akkor még nem értettem mirõl beszélt.
2008 októbere óta igen.

Aki nem próbálta még annak ezt nem lehet elmagyarázni! 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Hálás is vagyok, hogy gondoltál rám. Bárcsak élhetnék az ajánlatoddal!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

robotnyk
érthetõ, de gondoltam azért rákérdezek 😊
IMYke2.0.0.0
Ha lenne havi fixem, azonnal írnám a privátot, és még játékokat is vennék Tõled.
De így, hogy mondhatni a 'semmibõl' élek (eddig a tartalék tartott el, meg a néhány hivatalos fordítás), nem merek semmire költeni - konzolra, játékra sem.

Sajnos.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

robotnyk
tudom, hogy nem apróhírdetés topic, de valahogy óckodom a vaterától, jobban szeretek olyanoknak eladni akiket valamennyire ismerek, de egy xbox baráti áron még mindig nem aktuális neked?
IMYke2.0.0.0
Nekem izgalmas játék közben jéghideg tud lenni a kezem. Átok.
Rendszeresítettem egy vékony kesztyût a dologra, amit egyik rokonomtól kaptam, aki korábban az Elcoteq-ben dolgozott, összeszerelõ soron.

zorrobomber
Nekem eddig két Chillstream volt, most vettem egy origi wireless xbox-ot. Hiányzik belõle a hûtés. Télen is.

Tinman
A listádhoz nekem még hozzájön a Sega Master System és a Megadrive padja, aztán látod :-)

Imi: Nekem alapból is mindig elég hûvös a kezem, egy ilyen Chill dolognak nagyon nem örülnék, még nyáron sem.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Sirch
Ez megszokás kérdése. 20 évnyi NES/SNES/Playstation gamepad markolászást követõen nekem furcsa az xbox360. Nem tudok hozzászokni, hogy olyan helyeken találok rajta gombokat, ahol nem akarok.

IMYke2.0.0.0
PS3 - sõt egyéb más - vezérlõt még nem fogtam a kezemben, így elhiszem, hogy nem olyan jók, mint az X360-as, mert bizony tényleg extra kényelmes.
Van súlya, jó a tapintása - persze, tudom, a Logitech Chill még hûti is a kezet, de nekem Microsoft termék van - és strapabíró, nem utolsó sorban, nem kell tizedmásodpercekig agyalni, hogy a képernyõn megjelenõ gomb, az most melyiket jelenti a vezérlõn .

Tinman
Ráadásul az XBOX360 vezérlõje a konzolokhoz valaha default megjelent legjobb, legkézreállóbb pad.

Sok PS3 Sixaxis használat után olyan érzés újra az X controllert a kezembe venni, mintha hazatérnék/vagy a kedvenc 5 éves bejáratott papucsomba lépnék. Komolyan mondom.

IMYke2.0.0.0
Valóban így van.
Évekkel ezelõtt nem tudtam volna elképzelni, hogy én valaha is kontroller csatlakoztatásával kezdek neki egy játéknak...

A "Kingdoms of Amalur: Reckoning"-ot otthon az elsõ perctõl kezdve így játszom, például - és itt, a könyvtárban gyötrelmes volt egér+billentyûzet kombinációval... holott a játék irányítása nem valami összetett.
Csak egyszerûen sokkal jobban kézre áll minden a vezérlõvel. A menüben például tizedmásodpercek alatt intézek el mindent. (Egyedül a hosszabb tárgyleírásoknál érdekes az, hogy a jobb analóg kar lefelé húzásakor, és a szöveg gördítésekor egyúttal a karakter is forog a jobb oldalon :} )

artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

w77d
amúgy egyre több game követeli meg a gamepadot, amit én nem bánok, sokkal jobban irányítható vele elég sok mûfaj. Én már csak Xbox kontrollerrel fifázok, autóversenyzek, ugri bugri kalandjátékozok, stb.. egyedül stratégiához és FPS-hez nem tudom elképzelni.

IMYke2.0.0.0
Elsõ rész esetében tanúsíthatom - X360 vezérlõ jól mûködött.
Igaz, engem maga a játék rövid idõ után hidegen hagyott...

már hogy ne lett volna

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

arty
az elsõ kettõben meg nem volt normális gamepados irányítás...

ubisoft <#eljen><#eljen><#eljen>

Forza.

ollie
Kane & Lynch 2: Dog Days - 2.99 GBP (Steam-es)

Shep
Az korrekt. Kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Még õ sem tudja. 😛

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ezt, hogy érted? Mármint az irányítást.
kurva sg.
szóval az elõbbi a limited edition ez meg a CE. es egyikben se lesz rendes billentyûzetes irányítás a mai hírek szerint.

Tinman
Term. ironizáltam, többet adnék bele a kártya miatt, evidens.

Tinman
Tegnap jött meg asszonynak a Tintin, 5 munkanap volt.

Shep
Zavviról mostanában mennyi idõ alatt jön meg a cucc?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Totti5
Diablo 3 gyûjtõit hol lehet elõrendelni még?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

MerlinW
artschi
ha megveszed, részemrõl tiéd lehet a kártya, beszállok 2. embernek.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Tinman
1 megvan :-D

De a kártya az enyém <#bee1>

artschi
jó vételnek még a rare edition tûnik: 47 dollár és 5 db jár érte összesen, így 9.4 dollár darabja (+áfa of course). 5 emberkének kéne összefogni 😊

artschi
az ultimate verzió a durva 997 dolcsiért... 😊

DarkSector
Persze sokáig elvan az ember nem mondtam hogy drága meg sok 1400Ft.
Csak nekem kevés pénzem áll rendelkezésre meg kell válogatnom miket veszek meg. 😊

Tinman
Azt hiszem ezt most félreérted.

Ez a Faerie Solitaire MÁSODIK még meg sem jelent részének GYÛJTÕI DIGITÁLIS változata!

A jó üzlet ebben az, hogy gyakorlatilag 1 gyûjtõi áráért 2 db-ot kapsz. Vagyis valaki/én megveszi a gyûjtõit, az "ajándék" digitális CE extra példányát pedig eladhatja/elajándékozhatja.

Lényeg: 1.400 Ft-ért lenne meg a 2. rész gyûjtõi változata.

Az elsõ részben 13 órám van és kb. a felénél tartok, de 99%, hogy végig fogom játszani. Biztosra veszem, hogy a 2. rész még szebb, jobb, tartalmasabb lesz vagyis 1.400 Ft nem pénz érte.

DarkSector
Ja bocs azt 2 példánynak néztem, akkor elnézést. 😊
De nekem azért 1400-at nem ér meg sajna.

zorrobomber
hátha azt is ingyen osztogatják majd a 3. rész elõtt 😊

robotnyk
hol osztogatják ingyen a 2-t, ami még meg sem jelent?
DarkSector
Ezt akarod megvenni amit ingyen osztogattak/nak.
Én benne lennék ha egy értelmes játék kerülne ennyiba. 😊
Mi ebben a megéri?

Tinman
Köszi az infót!

SRÁCOK!

Ki nevez be velem egy felesbe???? (Nem olyanba :-D)

Megveszem/szed a Collector's (full digitális!) verziót átküldöm/död még ma pontosan a felét és mind a ketten örülünk?

FORINTOSÍTVA: ~2800* Ft a CE, ebbõl nekem/neked 1400 Ft-ot kellene átküldened/nem!

NA? NA? :-)))

*ÁFA sajna...

ollie
Nagyon durva, ez mind extra lesz a collector's-ban:

FS Prequel
40 additional locations and 20 graphic novel style story pages telling of what happened before Faerie Solitaire.
FS Remake
All of the Faerie Solitaire (1) content included and remastered.
Bonus Content
100+ additional locations exploring the vast world beyond Avalon.
More Pets
100+ additional pets to find and raise.
Secret Updates
Secret game and side story additions only available in the CE.
Plus Even More
We want to surprise you!

ollie
Ez az email, amit kaptam:

Thank You.

With your purchase of the Collector's Edition we will be able to make Faerie Solitaire 2 a greater game.

Your full list of entitlements:

* Full Game - 100 adventure mode locations plus all other standard content.
* Bonus Content - Includes tons and tons of additional content for the game.
* Soundtrack Download - Downloadable copy of both the Faerie Solitaire and Faerie Solitaire 2 soundtracks.
* PDF Art Book - A PDF version of the 100+ page Faerie Solitaire 2 art book.
* Plus an unlisted bonus: an extra copy of the Collector's Edition to gift to a friend.

In a few days we will be making our new site live. There you will be able to register an account and redeem your copy of the Collector's Edition of Faerie Solitaire 2, and also send your gift copy then if you wish to from your account page. On the 30th we will make the first IN DEV build live and you will be able to play it from your account. If you have any questions or concerns please do not hesitate to contact me.

Thank you again.

ollie
Ha elõrendelitek a Faerie Solitaire 2-õt, akkor adnak még egy extra példányt, amit el lehet ajándékozni!

Ezt úgy tudtam meg, hogy elõrendeltem, és a válasz emailben írták (nincs kiírva a weboldalra).

A játék DRM mentes, de amint megjelenik Steam-en (áprilisban vagy májusban), rögtön adnak Steam kulcsot is az elõrendelõknek.

A sima verziót nem lehet elõrendelni, a Collector's 12,5 USD, de mint írtam, 2 példányt adnak. A Collector's-nak a soundtrack és artbook mellett még az az elõnye, hogy jóval több az ingame content.

ollie
Én csak a Guerilla-val és az Armagedon-nal játszottam, de mindkettõ nagyon tetszik. A Guerilla a rombolhatóság miatt nagyon egyedi, na meg olyasmi, mint a GTA, csak a Marson. Az Armageddon-ban meg pont a lineáris játékmenet tetszik, nekem ez általában jobban bejön. Amúgy szerintem nem volt rövid, olyan 10-12 óra alatt nyomtam végig úgy, hogy minél több achiet próbáltam megcsinálni. Ennyi pont elég is volt belõle.

ollie
Ha nem jön össze 12500 jelentkezõ, akkor szerintem simán lehet, hogy mindenkinek kettõ kulcsot is adnak.

IMYke2.0.0.0
Remélem, még érvényes:

Zavvi - Your Unique Code is: 2037-PQ4F-XB0T

Tinman
Az a nagy baja (13 óra után), hogy k. repetitív olyan 40%-tól.
Azt hittem, hogy majd lesznek benne még plusz mindenféle trükkös "sorozatok", megoldások, de nem. :-/ 2-3 "feloldás" variálódik, meg elég könnyûek a kritériumok is. Talán késõbb...

DarkSector
RF-nek én az összes részét élveztem.
De egyiksem mondanám hogy jobb vagy roszabb lenne.

DarkSector
Elkezdtem játszani, baromi jo játék és leköti az embert a monitor elé. 😊