Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Inkább azt mondanám, hogy ez a rész sem lett jobb mint a többi. RF 1 a rombolhatóságnak köszönhette a sikert, aztán nem hogy érdemben továbvitték volna azt, elkezdték keresni hogy milyen mûfajban lehet jó a játék... FPSnek kezdte, aztán sandbox szerû TPS, legutóbb meg csõ TPS. Értelmes story egyikben sem volt, a rombolás mondjuk jó volt, de nem hozott forradalmat, pedig lehetett volna. Minden más téren is átlag n+1.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kár, hogy ezt a Red Faction-t is elszúrták... Elkezdtem játszani a virágbolti verzióval, tetszett is meg nem is, volt jó hangulata, jó grafika, ötletes fegyverek (pl. magnet gun iszonyú hatalmas ötlet!! hihetetlen kreatívan lehet vele ölni és rombolni, nagyon nagy móka!), gondoltam jó lesze ez, vettem is egy kulcsot amazonról. Leközelebb, mikor folytattam, látom, hogy 25 %-nál állok éppen a játékban, és akkor még éppen csak toltam vagy 1-1,5 órát... Na mondom, ez rövid lesz... (az is volt) De nem is ez a legnagyobb baj, hanem sokkal inkább a monoton darálás, fõleg a második felétõl. Jobb szerettem volna, ha elhagyják ezt a gyûjtögetõs-fejlesztgetõs marhaságot, és összeraknak egy tisztességes játékot változatosabb játékmenettel és egy valamire való sztorival. Mindig szemezgettem ezzel a sorozattal, mindegyiket el is kezdtem, és az elsõ amit végig is játszottam, az az Armageddon volt, de ezt is csak azért, mert kb. 4 óra alatt eljutottam a kétharmadáig (csakis a magnet gun miatt 😄), onnan meg már egy ültõ helyben végigtoltam a maradékot...

Hátha ebbõl nekem is jut egy Faerie Solitaire. Lehet össze sem gyûlik 25000 jelentkezõ... 😊 Legfeljebb ha lecsúszok, majd kérek szépen egyet valakitõl 😊

tototto
roboblitz-e senkinek nincs?

FZoleee
nincsmit😊
Daell Drow
Koszonom szepen. <#worship>
Daell Drow
Egyet el fogadnak, nincs kedvem regelni n+1 helyre. De ha kell adok indie key-t steamre.
FZoleee
ingyen adom😊
Daell Drow
cserelsz mas indie steames jatekert, ha nem kapok?
artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

artschi
egyet lehet kérni? 😊

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

FZoleee
nálam is van 3 kulcs😊
Tinman
Pedig nagyon rá lehet zizzenni... :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Én még csak nem is ismerem ezt a Solitaire játékot 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

totyak
Esetleg, ha valakinek túl sok kulcsot küldtek a Solitaire játékból, akkor szívesen elfogadok egyet PÜ-ben. Kifejezetten csak emiatt nem akarok arra az oldalra regelni. THX

http://impulsedriven.com/dndmaster

Hat en ennek nem birtam ellenallni.

grebber
2 db Faerie Solitaire cd kulcs átvehetõ tõlem!
Privátba jelentkezhet aki úgy érzi szüksége van rá!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Jó ez a sok ingyenjáték, mert telepumpálják steamgift-et pontokkal! 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fabio Capello
Elkelt!

Fabio Capello
No, kikértem a magam adagját, egy kulcsért lehet jelentkezni 😊

Tinman
Helyette:

5 mp-ként frissítettem az oldalt és még így is 2 kulcs esetében kaptam a duplicate üzenetet. Aztán az utóbbi fél órában ráálltam a 2 mp-es frissítésre és a CTRL+C ; CTRL+V metódusra és csak meglett. Párom örülni fog :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Csak adatokat tudsz váltani, ha úgy vesszük ez accountváltás is egyben.

Mert Nickname-et is tudsz váltani!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ollie
Hát akkor hozz létre egy reddit accountot, és 2 nap múlva jelentkezz kulcsért.

Tinman
Értem, de az érem másik oldala meg a tényleges helyzet... bexarok, hogy egy kvázi ingyenes játékot meg kell "vennem"* !ÚJRA!

Végigpróbáltam az összeset! KOMOLYAN :-(((

*Múltkori trade-nél egy Fallout 3-omba fájt a saját accomra ^^

ollie
Azért kell 48 órás account, hogy ne az legyen, hogy valaki tömegesen hoz létre accountokat azért, hogy bezsákoljon rengeteg kulcsot, hogy késõbb esetleg eladja. Gondolj bele, ha csak 1 dollárt kap kulcsonként, és van mondjuk ezer kulcsa.

Egyébként ha benéztek a topikba, ott rengetegen írják be a felesleges kulcsaikat, így akár találhattok is mûködõt.

IMYke2.0.0.0
Tény, hogy a megnyíló - õszintén: förtelmes - oldal alapján ítéltem.
Rögvest az elsõ cikkek között ott virít egy "fuck you"...

Az összeválogatást azért nem szeretném, mert mindig olyan érzésem lenne, hogy közben meg lemaradok valamirõl.
Jobb szeretem a Google-zást, ha érdekel valamilyen téma.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

meg kell találni a neked tetszõ alredditeket és azokat kitûzni a fõoldalra. rossz/troll kommenteket a legritkább esetben találsz, mert lepontozzák a föld mélyére õket, és szinte minden információ egy adott témában azonnal ott terem, ahogy az internetre kerül. ott tényleg el lehet órákat tölteni értelmesen, ismeretek bõvítésével és szórakozással is.
egy magyar fórumon meg legfeljebb vitatkozni meg igazat bizonygatni lehet 😉

IMYke2.0.0.0
Ha erre gondoltál, akkor inkább maradok az SG-nél...

pedig jobb mint az sg

Fpocok
Én hálásan elfogadnék egy darabot. Sajnos nincs reddit accountom.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Tinman
Igen, egyetértek... régen nagyon nagy szenvedélyem volt ez is. Közben adogattam el "nagy vadakat", de ezeket eddig nem hirdettem sehol. Most meg a "kitudjahogymikormegyünkkivégre" árnyékában párom erõteljes ráhatására el kell õket adnom.

Tinman
Valaki igazán megszánhatna egy felesleges kulccsal... nekem megvan már, tolom is, de párom accountjára kellene, hogy a notiján õ is tudja játszani.

Vicc különben ez az egész! Múltkor egyszerûen lecsúsztunk róla.

Aztán újabb 30.000 vagy mennyi kulcsot osztogattak, akkor az volt a steamgift baja, hogy a párom accountján nincs 50 dollárnyi érték... naná bzmeg flashszintû szarokkal játszik ezer éve. -.-

Most meg azért nem kapunk kulcsot, mert nincs 48 órás reddit accountunk? Miért is lenne?

Agyamat eldobom ezen a baromságon... bezzeg akinek van az rögtön HÁROM kulcsot is kap! Akinek tényleg kellene az meg dögöljön meg.

ollie
3db Steam-es Faerie Solitaire Steam kulcsot adnak itt ingyen, amennyiben küldesz egy PM-et az oldalon (legalább 48 órás Reddit account kell hozzá). Legális, a fejlesztõ osztogatja, hogy vegyük a hamarosan elkészülõ 2. részt. Én meg fogom venni, mert az elsõ rész is rohadt jó.

ollie
sehogy

IMYke2.0.0.0
Tudtommal: sehogy.

Originen regisztrált játékot hogy tudok más accountra rakni?
Gondoltam csinálok egy másik accountot és arra tenném át, mert oda akarom adni valakinek,én nem használom de az accomat meg nem akarom adni vele együtt.Mivel egyrészt más játék is van rajta,másrészt meg használom is,mindennap.

IMYke2.0.0.0
Valódi "kötelezõ" anyagok is vannak a listában - a popcorn mozifilmek között is -, "Passió", "Az angol beteg", "A szarvasvadász" (imádom De Niro filmjeit!), "Donnie Darko"...

Nekem közel sincs ennyi filmem, de "A szarvasvadász", "Appleseed", "Paprika", Terminator-quadrológia (mindegyik dupla lemezes), "Pitch Black" "The Chronicles of Riddick" megvan a listáról.

Tinman
Eladó DVD filmjeim, tele kult. darabokkal, ritkaságokkal hátha valaki nagyon örülni fog :-)

Ha gond a link, kérlek Imi töröld, de a barátságos árak miatt remélem lesz aki fülig érõ szájjal küld majd p.ü.-t.

Köszi nektek, ha maradhat!

Hát igen! Pedig én is venném a 2. részt.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

kár, hogy a jó részeket nem árulják külön.

Fabio Capello
Steam - Dungeon Siege akció

DarkSector
A füled 900ft.. 😊

nézzed....😊

DarkSector
jah de hátha valaki adna trade-es meguntat készpénzért. 😊

MerlinW
Steam-en sokszor volt már 2,5€ mindegyik része, várni kék újabb Ubi akcióra.

[merlinw.org]

benőmenő
Az annyversary tényleg jó lett. Néhány nehézkes elem volt benne, mint pl. a bullet-time erõltetése (bár ez csak egyeseknek okozott gondot), meg a grappling hook-os falon futás volt néha olyan, hogy saját kardjába dõlt volna az ember. Ezeket leszámítva egy nagyon is jó játék.
Totti5
A fene tudja. Tavaly kezdtem neki közvetlen a Legend után, és hangulata az 0a volt, a backtracking "játékelem" pedig elég lehangoló idõhúzás manapság, ráadásul a vizualítás sem lett még csak jó sem... többet vártam. A slussz poén hogy 360on förtelmes volt a frém is. Több energiát kellett volna belefektetni. TR1 szép emlék, maradjon is meg annak, kár lerombolni. Ami akkoriban jó volt az ma már egyes elemeiben nem állja meg a helyét.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
😊
steam-re ha lehet, nem nekem lenne.

Renjike
ja nem azok a korábbi részek 😄 sry 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Renjike
576ban 900 forint..

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

DarkSector
Olcsón van valakinem POP Forgotten Sands?