Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Privátba jelentkezhet aki úgy érzi szüksége van rá!
Next PC upgrade: 2022
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
5 mp-ként frissítettem az oldalt és még így is 2 kulcs esetében kaptam a duplicate üzenetet. Aztán az utóbbi fél órában ráálltam a 2 mp-es frissítésre és a CTRL+C ; CTRL+V metódusra és csak meglett. Párom örülni fog :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Mert Nickname-et is tudsz váltani!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Végigpróbáltam az összeset! KOMOLYAN :-(((
*Múltkori trade-nél egy Fallout 3-omba fájt a saját accomra ^^
Egyébként ha benéztek a topikba, ott rengetegen írják be a felesleges kulcsaikat, így akár találhattok is mûködõt.
Rögvest az elsõ cikkek között ott virít egy "fuck you"...
Az összeválogatást azért nem szeretném, mert mindig olyan érzésem lenne, hogy közben meg lemaradok valamirõl.
Jobb szeretem a Google-zást, ha érdekel valamilyen téma.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
egy magyar fórumon meg legfeljebb vitatkozni meg igazat bizonygatni lehet 😉
Parasite Eve 2, best game EVER!
Vicc különben ez az egész! Múltkor egyszerûen lecsúsztunk róla.
Aztán újabb 30.000 vagy mennyi kulcsot osztogattak, akkor az volt a steamgift baja, hogy a párom accountján nincs 50 dollárnyi érték... naná bzmeg flashszintû szarokkal játszik ezer éve. -.-
Most meg azért nem kapunk kulcsot, mert nincs 48 órás reddit accountunk? Miért is lenne?
Agyamat eldobom ezen a baromságon... bezzeg akinek van az rögtön HÁROM kulcsot is kap! Akinek tényleg kellene az meg dögöljön meg.
Gondoltam csinálok egy másik accountot és arra tenném át, mert oda akarom adni valakinek,én nem használom de az accomat meg nem akarom adni vele együtt.Mivel egyrészt más játék is van rajta,másrészt meg használom is,mindennap.
Nekem közel sincs ennyi filmem, de "A szarvasvadász", "Appleseed", "Paprika", Terminator-quadrológia (mindegyik dupla lemezes), "Pitch Black" "The Chronicles of Riddick" megvan a listáról.
Ha gond a link, kérlek Imi töröld, de a barátságos árak miatt remélem lesz aki fülig érõ szájjal küld majd p.ü.-t.
Köszi nektek, ha maradhat!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
steam-re ha lehet, nem nekem lenne.