Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
képzeld el az esetet, hogy én egyszerre játszok 3-4 játékkal is párhuzamosan. ac2 elé odaülök 2 hét után és a játék a pofámba nyomja, hogy

PRESS "LÁB" TO OPEN INVENTORY

köszi 😊))

gondolom tök véletlen, hogy az AC elsõ részein kívül csak a hasonlóan elszabott konzolportoknál látni hasonlót, valamint szintén véletlen, hogy a brotherhoodban immár normálisan oldották meg a kérdést a fejlesztõk (ha nem lenne így gáz, miért "javították" volna?)

Forza.

Tinman
És akkor még bele se látsz a leáldozott topikba, ahol aztán tényleg minden szar.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Akkor most fordítok Imy-rõl Arty-ra: Hihetetlen, hogy milyen baromságokon tudnak morgolódni emberek. Ez már tipikusan a xar is ízetlen kategória. Úristen nem lehet megjegyezni, hogy azt a 4 szimbólumot mivel lehet mûködésre bírni??

Komolyan mondom némely gémernél én hisztisebb emberrel nem találkoztam. Semmi sem jó, ami jó, az sem elég jó...Felháborító!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rage47
pontosan!
zorrobomber
Szar úgy ahogy van, nem funkcionális. Mert milyen jelentést tartalmaznak a szimbólumok? Azt hogy a gentle push-hoz a kezedet használod, a futáshoz meg a lábad. Köszöntem a játéknak a segítséget, de ezekhez nincs szükségem szimbólumokra 😊 Ezt józan paraszti logikával ki lehet következtetni. Ehelyett ahhoz lenne szükségem segítségre hogy az A gomb mit csinál, meg az X. Nyilván meg lehet jegyezni(sok olyan játék van ahol nincs semmilyen feedback arról hogy mit kell nyomogatni), de ez így, hogy a szimbólumokat mutogatja a játék, az kb. olyan hasznos mint szarnak a pofon.

arty
fantasztikusan intelligens lehetsz 😊)

Forza.

IMYke2.0.0.0
Én meg tudtam - arra a rövid idõre - jegyezni a szimbólumok jelentését. <#ravasz1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Ja hogy a jelekre gondolsz.
Ez akkor lenne ciki, ha betük lennének vagy space, ctrl, shift...

Így hogy ikonok vannak ez annyira gáz? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

arty
pécés gamepadtámogatás ac2-ben:

gamepadtámogatás, ahogy annak lennie kell:

remélem így már világos 😊

Forza.

arty
pedig tényleg összeérnek. a ravaszok pedig tényleg hulladékok.

ez két alapvetõ hiba, hiszen az analogokat használja az amber manapság a legtöbbet - ezekután ha azt irod, jó a kontroller, csupán látens fanbojságot tanusítassz 😊

az xbox kontrolleren hulladék a dpad. emiatt az a gamepad sem tökéletes, de mivel azt manapság ritkábban használja az ember, így kevésbé problémás - DE problémás!!

Forza.

DarkSector
Úgy érted az elsõ 2 részben nem volt kontroller támogatás?
Az Assassins Creed 1-2 ben?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

zorrobomber
+1
amúgy tényleg volt, de az tényleg nem normális hogy mindenféle idióta szimbólumot jelzett ki a tényleges megnyomandó gombok helyett

arty
úgy, hogy nemvolt.

biztosan mást értünk "normális" alatt ...

Forza.

IMYke2.0.0.0
Te is 25 évig Franciaországban éltél? <#ravasz1>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Büdös Bohóc
kontrollerrel FPS-t játszani XDDDD annyira viccesek vagytok komolyan

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

MerlinW
kuki Párizsban született és 1969-tõl 1994-ig ott is élt. Én is álmagyar lennék?😊

[merlinw.org]

shaddam
Undorító magentás négygé reklám meg kuki az álfrancia.Nyomokban felbukkant egy retrokonzol gyûjtõ. Na ezért van csak ps3 és 5.1 a tévémre kötve nem ezek a kanálisok.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

DarkSector
😊

Ha meg PC-sel akkor meg nekem (bár úgy érzem senki se fog, mivel sose jött ki)
DarkSector
Ha találkoztok eredeti dobozos Black játékkal szóljatok pls, megvételre kell!

DarkSector
gémer riport. 😊
ki volt minden masinából 1 példány pakolva egy asztalra, azaz 3-4 asztalra. 😊

shaddam
Engem is érdekel. A zajládába csak a ps3 meg az 5.1 van bedugva az áramon kívül.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

w77d
mi vót?

DarkSector
MOST!

DarkSector
RTL Klub!!!

Totti5
Ezek jó dolgok. Ehhez kell egy ilyen játék amibe ilyen dolgok vannak és persze a megvalósítás. Nagy elõnye hogy konzol exluzív így a fejlesztõk rászabták.

Hasonló dolgok sok játékban vannak, persze ilyen szinten mint ahogy leírtad egy játékban még nem találkoztam, de az az érzésem, hogy ez eléggé egyedi eset lehet, talán az MGS4ben van ilyen?

Nagyon jól elkülõníthetõ, sokrétû visszajelzés értékû rezgés pl a Forza Motorsportban van. FPS/TPS játékokban minden fegyvernek, robbanásnak, környezethre ható erõknek van effektje, az igényesebb játékokban ezek jól elkülöníthetõek. Sajnos vannak játékok ahol egyátalán nincs vagy ha van akkor nagyon gyenge és jellegtelen.

RPGkben pl nagyon tetszik, hogy amikor nyitunk ki ládákat van visszacsatolás és jelzi hogy jó úton haladok e. Egy autós játékba meg elengedhetetlen dolog, mert amint elveszik a tapadás érzed és tudsz korrigálni, persze az is játékfüggõ, de ott a legtöbb címbe korrektül meg van oldva.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Ez a jéghegy csúcsa, nekem rezeg minden játékba ami x360-on is rezeg...

Autós gém milyen durva vele.

IMYke2.0.0.0
PC:

* Bulletstorm: Mechatronnál is, mind a támadásai, mind pedig - késõbb - az irányításod alatt remeg a talaj stb. = rezgés

* Kingdoms of Amalur: Reckoning: Ahogy már írtam - titkos ajtóknál/rejtett tárgyaknál remegéssel jelez.
Emellett, harc közben - támadásaid (Chakram, kalapács), vagy sérüléseid alatt is.

DarkSector
Xbox sem változott szinte semmit.

DarkSector
Valaki nem indított még petíciót hogy az új Silent Hill megjelenjen PC-re? Mert most pont lenne a tollamban tinta.

<#miaz>

Bence94
Hát remélem új ps-hez már egy jó kontrollert terveznek hihetetlen, hogy egy több mint 10 éves (nem bevált!) formájút adnak kisebb változtatásokkal... Bár annyira nem nem zavar mint egyeseknél, de az x360-as sokkal jobb egyedül a gumit hiányolom róla...

A rezgés pedig nem zavar kivéve még annak idején amikor az új alone in the darkot játszottam egy "autós-száguldós" résznél az elbarmolt irányítás mellé még rezgett is aztán ott kikapcsoltam arra a részre <#mf1><#idiota>

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Sirch
Hogy egy régi playstationös címet említsek, ami a Dualshock bevezetésekor jelent meg: Metal Gear Solid.

Abban a játékban a rezegtetés nem csak egy plusz effekt volt, ami kísérte a képernyõn történõ eseményeket (értsd pl: rezeg mikor robban valami), hanem elengedhetetlen része volt a játéknak.
A rezegtetés alapján tudtad megállapítani egy eszméletlen szereplõ életjeleit, mikor letérdeltél mellé megvizsgálni a pulzusát.
A láthatatlan ellenfél észlelésére volt alkalmas, amikor nekiszaladtál.
Az óriási robot lépegetõ mozgását érzékelhetted vele, mikor fedezékrõl fedezékre mozogtál teljes takarásban.
Távcsöves puskával való célzáskor minél tovább koncentráltál, annál jobban érezted a saját szívverésed erõsebben és erõsebben.
Az olyan poénokról nem is beszélve, mikor egy telekinézis képességgel rendelkezõ fõellenféllel a nagy megmérettetés elõtt feszült szócsatát vívtok, és miközben teljesen belefeledkeztem a játékba, a boss képes volt a frászt hozni rám azzal, hogy felém suhintva megugrasztotta az asztalon felejtett második gamepadet.

Ebbõl a pár példából láthatod, hogy a rezegtetés a játékba úgy volt beépítve, hogy nem csak az élményt növelte, de bizonyos helyzetekben bevonta a játékos ezen érzékét is az adott feladat kivitelezésébe/megoldásába. Ezeket az ötleteket hiányolom mostanság, de mint mondottam, valószínû a multiplatform fejlesztés miatt nem használnak ilyen ötleteket. Hisz ha a játék megjelenik például PC-re is, máris nem várhatják el mindenkitõl, hogy ugyanolyan rezgõs kontrollerrel tolja.

DarkSector
Én tudok, bármennyire is tûnik hihetetlennek, egyszerûbb bill+egérrel természetessen de kontrollerrel is lehet. 😊

Amúgy meg BF3-at kontrollerrel játszani???

<#idiota><#idiota><#idiota><#wilting><#wilting><#wilting>

Most én tudom jobban, vagy te, hogy engem mi zavar játék közben? Agyalágyult barom.

konzolon elsõ és legfontosabb dolog kikapcsolni a rezgést minden játékban, egyszerûen ront a kezelés precizitásán és meghalsz meg rossz íveket veszel be miatta.

Totti5
Nehéz elhinni, hogy amikor BF3azol és lõsz egyet a sniperral, akkor élményromboló ha megremeg a kezedben a kontroller<#wilting> vagy amikor fogsz egy gépágyút és darálsz mint Rambo élményromboló lenne, ha zsibbadásig rezeg a kontroller a kezedben. Ki ne találd már ezt légyszíves...

Na de már megint hülye vagy és ugatsz, szóval abbahagyom, mielõtt Imy mérges lesz.

Tökmindegy mikor rezeg, inkább zavaró, mint élményfokozó.

Nem kell sem elvetemült fanboynak, sem fikaboynak lennem, hogy le merjem írni. Igaz, DS3-al még nem sokat játszottam (csak ismerõsnél), de a DS2 szinte ugyanaz, és azzal már nagyon sokat toltam. Szerintem inkább ahhoz kell elvetemültnek lenni, hogy ilyet le merj írni: "aminek a analóg karjai összerének miközben tekerem"... Hát ez no comment. Ha arra gondolsz, hogy az ujjaid összeérnek, hát ahhoz meg elég elbaszott módon kell fogni azt a kontrollert. Ilyen kritikát én még csak nem is hallottam. Dehát a lételemed a fika, ebben jól mozogsz.

Totti5
Nem tudom elképzelni mire gondolsz. Kifejtenéd bõvebben?

Sirch
Én is nagyjából ugyanezt mondtam, csak nem álltam neki hosszabb sorolásnak. A lényeg, hogy nem használják ki a készítõk a rezegtetés lehetõségét, mint plusz bevonható érzékszervet a játékokba.
Bár biztos a multiplatform fejlesztés az oka ennek.

Tinman
Még a Sony fanboyok szerint sincs egészen rendben... a kanócos töltögetésrõl, meg a MOVE + másik kézben a DS sokkolmányt már nem is említem. Infamous 2 alatt néztem és az, hogy behánytam finom kifejezés :-/

Mondom ezt úgy, hogy idén kizárólag PS3-as címekkel (pici PC gaming is volt azé') toltam eddig.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Totti5
Ez nagyon nem igaz.

Akció játékoknál robbanások, lövések, ütések, sérülések stb...

Autós játéknál megcsúszáskor súrlódás, kerékvetõk, fû, sóder. Váltásoknál is érezhetõ, ahogy nagy sebességénél is vannak effektek, vagy fékezésnél ha blokkol a kerék stb...

Totti5
Elég elvetemültnek lenni ahhoz hogy le merd írni "teljesen rendben van".

Hogy lenne rendben olyan kontroller, aminek a analóg karjai összerének miközben tekerem? de oké erre lehet mondani, hogy csak újheggyel érintsem és akkor ilyen nem fog történni.

Node nézzük az karokat. Mire is lennének jók. FPS/TPS esetében ravasz gombok, illetve autós játékok esetében gáz fék. Na most maguk a fejlesztõk, pl a Naughty Dog akik ugye belsõsök és a legjobb lövöldét csinálják PS3ra, még õk sem merik rátenni a lövést a karokra, mert olyan hulladék, inkább lõj a felsõ gombal. Mi több beismerés kell ahhoz hogy ez úgy szar ahogy van?

Vagy nézzük a GT5öt. Autós játék esetében sem merték rátenni inkább használd a gombokat. Egészen döbbenetes.

Sirch
Részben érthetõ a véleményed, mivel a játékfejlesztõk nulla kreativitással fejlesztik a DS támogatást a játékokhoz. Akciójátékoknál rezeg ha sérülést kapsz, autós játékoknál rezeg ha lemész az útról, aztán ennyi. Alig egy-két olyan cím létezik, ahol a DS szerves részét képezi a játéknak.

Fröcsögés ide vagy oda, szerintem teljesen rendben vannak a DS-ek. Arról meg nem is beszélve, hogy a világ egyik legostobább találmánya a rezgõ kontroller... Baromi idegesítõ, minden játékban elsõ dolgom kikapcsolni...

DarkSector
Ezt nem vágom most. 😊
Mire nincs magyarázat a rezgésre? Mert tudtommal az jogi vita miatt került ki, és helyette a higanyérzékelõs téma került bele.

benőmenő
Ezzel vitatkoznék. Pl. a gamecube kontrollert egyszer fogtam a kezemben tavaly nyáron, de már-már a perverzió határát súrolta a kézreállósága.
Nekem valahogy box aszimmetrikus stickjeit nem tudom megszokni, pedig már egy párszor volt vele dolgom.
robotnyk
írtam privátban 😊
Totti5
DS3ra nincs magyarázat, ráadásul ne feledjülk hogy a Sony rezgés nélkül jelentette meg PS3at. PS1 óta ugyan az a forma, egészen minimális eltérésekkel. Elavult, baltával faragott élek, a minõsíthetetlen hátsó karokról nem is beszélve.