Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mikor jön a Binary Domain PC-re? Még mindig majd áprilisban ,vagy van már valami pontosabb info is?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Te de menj be egy szerverre és meglátod hogy nem fogsz olyan könnyen ölni, az csak nagyon kicsit segít, nem rántja oda neked a célkeresztet, vagyis assisst=/=aimbot.
De hallod nekem aztán kurvára mindegy, csak ahogy a pc-sek oldalán erõltetik a bill+egeret egy kontrolleres játékban úgy a konzolosok is a kontrollert, egy bill+egér stílusban...
És ugye nem érti meg egyik sem, most nem konkrétan itteni emberekrõl beszélek hanem amugy.
Szóval aki pc párti utálja a kontrollert, oké ez idáig ok, de ne kezdjen el magyarázni egy olyan nak aki 10 éve játszik konzolon, a 10 éves pc mellett. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Amúgy, akik még védik, hogy milyen jó fps-re, csak szólok, hogy nem véletlenül van minden konzolos shooterben aim assist.
való rá csak nem konyebb mint bll+egér ezt kell megérteni. 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Meg enyhén beleöltem idõt a resi 5 coopba, hát ÉN mondom most neked, hogy lehet prö vagyok resibe de pc-n nem láttam még olyan embert aki bill+egérrel jobb lett volna, töketlenek voltak, szoval inkébb tudás kérdése.
Nekem elhiheted konkrétan a resi 4-5 öt nagyon is kiválóan lehet kontrollerrel nyomni, csak gyakorolni kéne, persze 3-4 év bill+egér nyomkodás után ha 1 órát próbálsz játszani kontrollerrel, azt elhiszem hogy szar meg nehéz. 😊
Ezért mondom tök felesleges ilyenekrõl itt társalogni.
Mert hogy õszinte legyek nekem igazibol konkrétan xbox kéne mert ps2-õm már nincs...😄
Hogy játszani tudjak vele xbox verza kell. 😊
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
De nincs ezzel semmi baj. Neked az tetszik, én meg maradok a jó öreg rágcsálómnál és mindenki boldog <#smile>#smile>.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
És nem a gyorsaságon múlt, egyszerûen nem találtam el, tök pontatlan az egérhez képest.
Nekem nem fekszik a kontroller, akármennyire is jónak gondolják mások.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Csak gyorsan linkeltem Lucy-t - nem néztem, hogy mekkora a kép 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
mert szar.
Forza.
Next PC upgrade: 2022
[merlinw.org]
[merlinw.org]
[merlinw.org]
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Soha egyetlen játéknál nem éreztem olyat, hogy akár csak az ujjaim összeérnek, de még csak nem is hallottam senkitõl ilyen panaszt. Vagy túl nagy a kezetek, vagy nem debil hülyegyerek módjára kellene megfogni azt a kontrollert. Ennyi.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A ravaszok viszont tényleg kulák a dualshock 3-on. Ki találta ki, hogy egy ravasz domború legyen? A régebbieken is domború az L2 és R2, viszont azokon nem ravaszok, hanem csak gombok.
Csak mert nekem ehhez a 21-hez nem lett felhasználva semmilyen extra kártya.
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
"Assassin's Creed III - kontrollerrel érdemes játszani
Bár a játék PC-s verziója támogatni fogja a billentyûzetes irányítást, érdemes megfontolni a kontroller használatát.
Bár az FPS-eket a PC-s játékosok nagyrésze szerint érdemes billentyûzettel és egérrel játszani, a TPS-ek esetében jobban megoszlanak a vélemények.
A keményvonalas számítógépes gamerek minden körülmények között ragaszkodnak az elengedhetetlen két perifériához, de sokan döntenek úgy, hogy a nagyobb kényelem érdekében beszereznek egy kontrollert. Alex Hutchinson, az Assassin's Creed III kreatív igazgatója elárulta, hogy eredetileg nem tervezték a billentyûzet-egér páros használatának támogatását, és bár mindenkit arra bíztatnak, hogy kontrollerrel játsszon, az opció, ahogy az elõzõ játékok esetében is, most is rendelkezésre áll. Még nem tudjuk, hogy a játék PC-s verziója mikor jelenik meg, de a konzolos verziókra már csak õszig kell várnunk."
Jó példa:
"Sajátos módon reagál az elbutuló - egyre könnyebbé váló játékokra az Irrational: 1999 módot kap a BioShock Infinite.
A szám nem a mennyiségre, hanem az évre utal, arra, amikor még nem kellett annyi kompromisszumot hozni a játékkészítés terén."
Holott pc-n a játék egyik felét könyebb kontrollerrel, de nem lehetetlen bill+egérrel csak nem annyira könnyû, megtanulja a pc játékos és azt mondja, amiben igaza van neki jo a bill+egér is.
Ugyanez van fordítva, a konzolon lévõ címek felét is könnyebb más bill+egér eszközzel játszani, DE nem szar kontrollerrel sem.
És mivel akik ezt mondják elvbõl nem fogtak kezükben kontrollert, egy tapasztalt kontrolleresnek mondják hogy azzal nem lehet játszani.
Na szóval ez oda vissza megy.
Mindaddig míg valaki nem tapasztalja meg ugyanolan mértékben mind2 oldalt.
és ez végett tök felesleges errõl beszélni. 😊 nem?
Nincs ebbe semmi földönkívüli dolog. Ez egy játék eszköz, ami jól mûködik.
o aszittem prö lettem. 😊
oks, de nekem nem kell ikon, ha meg van legyen nagy!!!! 😊
És szép. 😊
Hátteret meg nem szoktam nézegetni régen még volt jelentõsége ma már nem. 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Attól, hogy nem olyan precíz meg pontos, mint az egér, attól én még tökéletesen jól szórakozok. Nem e-sport császár akarok lenni, csak élvezni a játékot. Megkapom ezt kontrollerrel is? Igen. Te is megkapod egér+bill-el? Igen.
Ennyi.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Elsõ dolgom az volt W7-nél, hogy ezt a "fícsõrt" emberi mértékre szabjam = kis ikonok = több hely = a hátterem tud érvényesülni.
<#papakacsint>#papakacsint>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ennyi, ezen ne vesszetek már össze. 😊
MÁS:
Faerie Solitaire 21-es combo az szar? <#fogmosas>#fogmosas>