Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Ok, tehát akkor most mirõl is beszélünk? Megerõsítetted azt amit írtam. Köszönöm. Na téma lezárva.

mikor jön a Binary Domain PC-re? Még mindig majd áprilisban ,vagy van már valami pontosabb info is?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
van de az csak haloványan segít, és ki is lehet kapcsolni.
Te de menj be egy szerverre és meglátod hogy nem fogsz olyan könnyen ölni, az csak nagyon kicsit segít, nem rántja oda neked a célkeresztet, vagyis assisst=/=aimbot.

De hallod nekem aztán kurvára mindegy, csak ahogy a pc-sek oldalán erõltetik a bill+egeret egy kontrolleres játékban úgy a konzolosok is a kontrollert, egy bill+egér stílusban...

És ugye nem érti meg egyik sem, most nem konkrétan itteni emberekrõl beszélek hanem amugy.
Szóval aki pc párti utálja a kontrollert, oké ez idáig ok, de ne kezdjen el magyarázni egy olyan nak aki 10 éve játszik konzolon, a 10 éves pc mellett. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
Én nem vagyok ûber pro... nagyon a végleteket látod benne. Olyan pontos sosem lesz egy kontroller mint az egér, soha senki nem állította az ellenkezõjét. Hogy mennyire pontatlanul használja valaki az skill függõ, mint ahogy az egér használatát is ez határozza meg. Vannak pixel pontosan célzó prók kontrollerrel fpsekben pl a COD, BF, HALO. Az átlag egérrel is tud mellélõni és egy online csatában megkapja a magáét, úgy hogy pislantani sem tud... minden csak skill kérdése.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

benőmenő
Kontroller flém dejó!
Amúgy, akik még védik, hogy milyen jó fps-re, csak szólok, hogy nem véletlenül van minden konzolos shooterben aim assist.
DarkSector
Resi 4 nem fps.
való rá csak nem konyebb mint bll+egér ezt kell megérteni. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Hát szerinted én miért játszottam kontrollerrel, mert szar volt a port. És ha végigvittem Resit pl. 2x is akkor nyilván nem 1 órát játszottam kontrollerrel. Ja és a Darkwatchot is végigvittem és elhiszem hogy ti über prok vagytok és kontrollerrel is pixelzetek de a kontroller akkor sem egy fps-re, pontos célzásra kitalált céleszköz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Nem feltétlen, játszottam pc-n kontrollerrel resi4-et, mert a bill+egér támogatás egy kaalap szar.
Meg enyhén beleöltem idõt a resi 5 coopba, hát ÉN mondom most neked, hogy lehet prö vagyok resibe de pc-n nem láttam még olyan embert aki bill+egérrel jobb lett volna, töketlenek voltak, szoval inkébb tudás kérdése.

Nekem elhiheted konkrétan a resi 4-5 öt nagyon is kiválóan lehet kontrollerrel nyomni, csak gyakorolni kéne, persze 3-4 év bill+egér nyomkodás után ha 1 órát próbálsz játszani kontrollerrel, azt elhiszem hogy szar meg nehéz. 😊

Ezért mondom tök felesleges ilyenekrõl itt társalogni.

Shep
Célozni kell itt is ott is, tök mindegy hogy egyik TPS a másik meg FPS

DarkSector
Bocs de 2 egészen eltérõ kategória.

Shep
* -is

Shep
Vittem már végig kontorllerrel célzást igénylõ játékot. pl. Resi 4, vagy Black de ettõl még pontatlan és nem is idétlen is az egész. Nem erre lett kitalálva el kellene már fogadni.

DarkSector
Figy 1000ft+posta?
Mert hogy õszinte legyek nekem igazibol konkrétan xbox kéne mert ps2-õm már nincs...😄

Hogy játszani tudjak vele xbox verza kell. 😊

DarkSector
😄

Kongy
Nekem lenne egy eladó, PS2-es alig használt verzió.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Próbáltam, nem tetszett, nem fogom használni (legalábbis fps-hez semmiképp). Sielés meg 30-45 perc alatt elsajátítható (tudom, mert tudok sielni!)

De nincs ezzel semmi baj. Neked az tetszik, én meg maradok a jó öreg rágcsálómnál és mindenki boldog <#smile>.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Totti5
Ugye azt tudod, hogy a próbáltam =/ játszok is rajta. Próbálni a síelést is lehet, csak 99% hogy kell pár óra mire az alapokat elsajátítja az ember. Nekem sem ment... pár FPSt végig kellett játszani hozzá.

Múltkor próbáltam Battlefield 2-t konzolon (végigjátszottam már pc-n is mindenféle gond nélkül) és egyszerûen a géppuskafészekbõl kénytelen voltam kilõni az ellenfelet. Ezzel szemben ha adtak volna egy egeret kapásból kilõttem volna.

És nem a gyorsaságon múlt, egyszerûen nem találtam el, tök pontatlan az egérhez képest.

Nekem nem fekszik a kontroller, akármennyire is jónak gondolják mások.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Természetesen, nem <#buck>
Csak gyorsan linkeltem Lucy-t - nem néztem, hogy mekkora a kép 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
annyiban igazad van, hogy anno a leáldozottba is betettem a képet, ahogy összeér 😊

mert szar.

Forza.

zorrobomber
IMPORTANT NOTICE: This game requires the Steam client to install & play.

grebber

Next PC upgrade: 2022

MerlinW
Steam topikból nyert már 1-2 ember. Én is ajándékoztam ott kétszer, azokat is megnyerték, személyesen küldtem ki a játékokat a nyerteseknek, tehát nem humbug😊

[merlinw.org]

ollie
Igen, én 3-4 alkalommal is nyertem Steamgifts-en.

ollie
MerlinW
Jogos, az asztalt és a hátteret egyetlen egyszer látom, mikor bekapcsolom a gépet..😊 Felõlem lehetne fekete is😊

[merlinw.org]

Rage47
Nyert ott már valaki innen? Vagy ismertek valakit, aki már nyert ott?
MerlinW
Steamgifts-en van megint egy 25.000 kulcsos pakk, még csak 10 ezren jelentkeztek rá.

[merlinw.org]

DarkSector
ja az kerek, és hány karival? 😊

Vele bizony én is eljátszogatnék 😊

Legújabb szerzeményed? <#idiota>

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Tinman
A jelenlegi témához:

KATT*

Csak, hogy ne poshadjunk már be ennyire durván :-/

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Legalább addig nem kellene fanbojozni, amíg meg nem gyõzõdsz arról, hogy igaz-e, amit mondasz, vagy színtiszta hazugság, amit gondolom a leáldozottból szedtél össze.

Soha egyetlen játéknál nem éreztem olyat, hogy akár csak az ujjaim összeérnek, de még csak nem is hallottam senkitõl ilyen panaszt. Vagy túl nagy a kezetek, vagy nem debil hülyegyerek módjára kellene megfogni azt a kontrollert. Ennyi.

Tinman
Óóóó... segítséggel 36 a rekord <#nyes>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

benőmenő
mik érnek össze ember? Itt van elõttem egy DS2 (gyak. zsinóros DS3). Végigvittem már jó pár játékot, de az sosem tûnt fel, hogy túl közel lennének az analógok.
A ravaszok viszont tényleg kulák a dualshock 3-on. Ki találta ki, hogy egy ravasz domború legyen? A régebbieken is domború az L2 és R2, viszont azokon nem ravaszok, hanem csak gombok.
DarkSector
Jut eszembe...te a 29-et segítséggel érted el? (extra kártyákkal)

Csak mert nekem ehhez a 21-hez nem lett felhasználva semmilyen extra kártya.

Bence94
én paddal nyomtam (és fogom is a meglévõ részeket brotherhood revelations...) és tökéletes volt, de akkor is röhej hogy ilyen rohadt ikonok vannak a kontroller gombja helyett fõleg amikor egytõl-egyig megkésett port és biztos, hogy benne vannak valahol a játékban, de õk inkább csináltak újakat..

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Komolytalan? OK. Meggyõztél. 😊
DarkSector
Most olvasom az egy dolog hogy ajánlott a kontroller, de hogy eredetileg nem is tervezték!!! Omg. 😊

"Assassin's Creed III - kontrollerrel érdemes játszani

Bár a játék PC-s verziója támogatni fogja a billentyûzetes irányítást, érdemes megfontolni a kontroller használatát.
Bár az FPS-eket a PC-s játékosok nagyrésze szerint érdemes billentyûzettel és egérrel játszani, a TPS-ek esetében jobban megoszlanak a vélemények.

A keményvonalas számítógépes gamerek minden körülmények között ragaszkodnak az elengedhetetlen két perifériához, de sokan döntenek úgy, hogy a nagyobb kényelem érdekében beszereznek egy kontrollert. Alex Hutchinson, az Assassin's Creed III kreatív igazgatója elárulta, hogy eredetileg nem tervezték a billentyûzet-egér páros használatának támogatását, és bár mindenkit arra bíztatnak, hogy kontrollerrel játsszon, az opció, ahogy az elõzõ játékok esetében is, most is rendelkezésre áll. Még nem tudjuk, hogy a játék PC-s verziója mikor jelenik meg, de a konzolos verziókra már csak õszig kell várnunk."

Totti5
Elég komolytalan a hozzáállásod, vagy csak direkt a béna játékokat keresed.

Persze, hogy nem nyavalyognak, amikor mindig azzal játszottak. Ráadásul az instant sikerélményén miatt ritkán sír az ember. Megveszi a játékot, elfekszik, közben beszélget, figyel össze-vissza, de mégis mindig pontosan céloz. Emiatt azt hiszi mekkora király. Nem véletlen, hogy ma már lebutított játékok vannak többségben, mert, ha a vásárló nem tud azonnal sikert elérni minimális odafigyeléssel, akkor nem veszi meg a következõ részt.

Jó példa:
"Sajátos módon reagál az elbutuló - egyre könnyebbé váló játékokra az Irrational: 1999 módot kap a BioShock Infinite.

A szám nem a mennyiségre, hanem az évre utal, arra, amikor még nem kellett annyi kompromisszumot hozni a játékkészítés terén."
DarkSector
Ez örökletes téma, aki pc-hez köti magát, az nem nyúlna kontrollerhez, ami meg konzolon annak nem kell bill+ egér.

Holott pc-n a játék egyik felét könyebb kontrollerrel, de nem lehetetlen bill+egérrel csak nem annyira könnyû, megtanulja a pc játékos és azt mondja, amiben igaza van neki jo a bill+egér is.

Ugyanez van fordítva, a konzolon lévõ címek felét is könnyebb más bill+egér eszközzel játszani, DE nem szar kontrollerrel sem.
És mivel akik ezt mondják elvbõl nem fogtak kezükben kontrollert, egy tapasztalt kontrolleresnek mondják hogy azzal nem lehet játszani.

Na szóval ez oda vissza megy.
Mindaddig míg valaki nem tapasztalja meg ugyanolan mértékben mind2 oldalt.

és ez végett tök felesleges errõl beszélni. 😊 nem?

Totti5
Legtöbb játékot hardon játszom, alapból kikapcsolva mindenféle rásegítést... semmi gond nincs vele, headshot csípõbõl megy, mindent milimiéter pontosan eltalálok, persze ehhez kell a 360 jól kitalált, jó fogású és elrendezésõ kontrollerje, mert PS3on azzal a szarral fele ennyire sem lehet. Persze sosem lesz olyan pontos és GYORS mint egérrel, de nem is attól lesz jó egy játék hogy milyen gyorsan forgolódsz és milyen gyorsan rángatod. Hidd el az a több 100 millió konzolos sosem nyavalygott azért, mert az FPSt vagy TPSt vagy bármi lövöldét ( + RTSt ) kontrollerrel kell játszani, hiszen ez csak 1-2 mûfaj... meg lehet szokni/tanulni, de van még 20 féle más is, ami viszont kontrollerrel jobb.

Nincs ebbe semmi földönkívüli dolog. Ez egy játék eszköz, ami jól mûködik.

DarkSector
😄
o aszittem prö lettem. 😊

oks, de nekem nem kell ikon, ha meg van legyen nagy!!!! 😊
És szép. 😊

Hátteret meg nem szoktam nézegetni régen még volt jelentõsége ma már nem. 😊

Zomil
ilyen pici a monitorod? <#idiota>

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

õõõ, miért is? Ha minden játékot konzolon játszok, akkor miért is nem tolhatok fps-t?
Attól, hogy nem olyan precíz meg pontos, mint az egér, attól én még tökéletesen jól szórakozok. Nem e-sport császár akarok lenni, csak élvezni a játékot. Megkapom ezt kontrollerrel is? Igen. Te is megkapod egér+bill-el? Igen.
Ennyi.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Zomil
Faerie Solitaire kulcsa maradt valakinek? Mert ha igen szivesen elfogadnám 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Mik azok az elcseszett nagy ikonok az Asztalon, és alul?!?!

Elsõ dolgom az volt W7-nél, hogy ezt a "fícsõrt" emberi mértékre szabjam = kis ikonok = több hely = a hátterem tud érvényesülni.
<#papakacsint>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Hah! 29-né szójjá' :-P

DarkSector
Én amúgy értem RT-t, vagyis nem morgolódás, csak megjegyezte hogy nem volt TELJES support még régebben. 😊
Ennyi, ezen ne vesszetek már össze. 😊

MÁS:

Faerie Solitaire 21-es combo az szar? <#fogmosas>

Tinman
Oka van annak, hogy az összes AC részt NEM PC-n játszottam végig... de nem csak ez.