Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Lvl 30 -tól már szopatott rendesen a játék ! A legmagasabb pontszám amit elértem egy menet alatt az 74 millió pont volt 42x-es comboval !
senki nincs aki tudna szerezni ott egy kulcsot? 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Azért a Faerie Solitaire fejlesztõje sokkal elegánsabban megoldotta az ajándékozást a Steamgifts segítségével.
Itt meg odab***nak egy nagy halom kódot a parasztnak, oszt' próbálkozz amíg be nem zombulsz...
Bár mondjuk rájöttem hogy felvehetõ az ellen gépfegyója és úgy már egyszerûbb.
De ige gyanítottam hogy társ kell mert pl 1-nek ennyi varázslatot megjegyezni és alkalmaz kurva nehéz dolog.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Havi 1 millió Forinttal számolva fejenként (ez nem is számít kiemelkedõ bérnek informatikában), 30 millió Ft fél évre az öt embernek. Ehhez elég sok példányt el kell adni, hogy megtérüljön. Ráadásul ha mondjuk 30 EUR az ára a játéknak, jó, ha 10 EUR eljut a fejlesztõig belõle.
mert szarrá lõnek a gépfegyóval. 😊
nekem régen az tetszett meg azt akartam volna kipróbálni elõször.
Amúgy low vagyok de hogy nem tudtam a challange 1-es wave-jét sem megcsinálni hát az lol. 😊
CD-Kulcs-ot sem tudom hová begépelni...😄 steam fail most vagy én vagyok bendzsa? 😊
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Magicka
Magicka Vietnam
Magicka Wizard Survival Kit
Magicka Caverns and Marshlands
Magicka Nippon
Magicka Final Frontier
Magicka Frozen Lake
Magicka Watch Tower
Magicka Robe Bundle
Next PC upgrade: 2022
Tudja valaki hogy a Magica Collection hány DLC-t tartalmaz????
Dragon Age 2-nél tökéletesen mûködött a controller. Úgy értem hogy kézre állt nagyon. ezt aláírom 😄
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
inkább maradjunk abban, hogy az alap gamepad féle controller mindenre rossz (vagy amire jó, azt kifejezetten ahhoz butították, pl. egy mai fps irányításához annyi tudás kell mint egy telefonos angry birdshöz), és mindenre lehetne jobb megoldást kifejleszteni.
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta
Parasite Eve 2, best game EVER!
itt még lehet lesz több is ha elfogynak.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A DaS/DeS esetben vért fogtok csövelni, ha nem controllerrel próbálkoztok, mert annyira fontos, hogy ezredmásodpercek alatt tudj reagálni. Néhány boss harc, rendkívül(!!!) nehéz benne... elképzelésem sincs, hogy az O&S harcot WASD-al te, hogy oldanád meg.
Borítékolom (mert 5-6 órámba került csak az az egy harc): SEHOGY.
Azt meg fejezd be légy szíves, hogy én minek képzelem magam, mert NEM igaz!
Aki ismer pont állandóan arról papol, hogy jobban ki kellene állnom saját magamért, meg ne becsméreljem már le magam annyira. Gamer vagyok, aki rajong a hobbijáért... pontosan ennek képzelem magam, se többnek, se kevesebbnek.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Magicka ~624FT (steam)
Magicka Collection ~ 937FT (steam)
Mount & Blade Collection ~1240FT (steam)
Ezek amik szerintem megérik!
Next PC upgrade: 2022
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Az utolsó 100 egyikét sem ajánlom senkinek.