Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ti sose alszotok? <#smile>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wesker24
Lvl 42 már még köcsögeb ! Már vagy 15 perce próbálom megcsinálni de még nem sikerült !
wesker24
Jah tudom hogy 55 szint van de rajtam már a lvl 38 is kifog egyszerûen mindig rosszakat ad pedig már nem sok kellett volna !
ollie
Egyre nehezebb lesz. Én most 47-48. szint körül vagyok, és már nagyon szívat. Egyébként összesen 55 szint van a játékban.

wesker24
Elég beteg egy játék ez a Lucid nagyon addiktiv elsöre 2 órán keresztül lvl 38-ig jutottam 496 millió 994 ezer 300 ponttal !

Lvl 30 -tól már szopatott rendesen a játék ! A legmagasabb pontszám amit elértem egy menet alatt az 74 millió pont volt 42x-es comboval !

Zomil
nah közben azt olvastam, h csak a giveaway elött regelt felhasználok kapnak kulcsot a redditen, igy én kiestem :S
senki nincs aki tudna szerezni ott egy kulcsot? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
a reddites megoldás jo volt sztem, h küldesz egy pm-et egy botnak ami küld 2 kodot, de én már 4orája várok 1 kodra...azért irtam ide, mert hátha azért nem kapok, mert friss az acc :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

DarkSector
Pontossan ezt akartam mondani bentmarad jonéhány felhasználatlan kod mert nem tudják hogy mi lett felhasználva és mi nem...buta megoldás.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Én is elfogadok egy Lucid kódot, mert nem találok egy mûködõt sem 😞

Azért a Faerie Solitaire fejlesztõje sokkal elegánsabban megoldotta az ajándékozást a Steamgifts segítségével.
Itt meg odab***nak egy nagy halom kódot a parasztnak, oszt' próbálkozz amíg be nem zombulsz...

Zomil
Nagyon hálás lennék ha valaki egy régebbi reddit acc-al tudna pm-et küldeni a botnak itt , mert sztem uj accountal nem müködik a dolog és én eddig még nem regeltem

DarkSector
Jah :S

Bár mondjuk rájöttem hogy felvehetõ az ellen gépfegyója és úgy már egyszerûbb.
De ige gyanítottam hogy társ kell mert pl 1-nek ennyi varázslatot megjegyezni és alkalmaz kurva nehéz dolog.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

ollie
Egyedül nem érdemes Magicka-val játszani, mert irtózatos nehéz úgy. Direkt co-op-ra készült a játék.

ollie
Még a legelsõ ilyen ládánál kiírta, hogy mit kell csinálni. Nos én már nagyon rég játszottam vele, de ha jól rémlik, 1 sima párral kell támadni, és az kinyitja a ládát.

ollie
És tudod mennyit keresnek ezek az emberek? A költségek nagy részét a munkabérek teszik ki.

Havi 1 millió Forinttal számolva fejenként (ez nem is számít kiemelkedõ bérnek informatikában), 30 millió Ft fél évre az öt embernek. Ehhez elég sok példányt el kell adni, hogy megtérüljön. Ráadásul ha mondjuk 30 EUR az ára a játéknak, jó, ha 10 EUR eljut a fejlesztõig belõle.

DarkSector
Arra létezik tipp hogy miképpen éljem túl a lövöldözést a vietnam-ban? 😊
mert szarrá lõnek a gépfegyóval. 😊

DarkSector
THX!

nekem régen az tetszett meg azt akartam volna kipróbálni elõször.
Amúgy low vagyok de hogy nem tudtam a challange 1-es wave-jét sem megcsinálni hát az lol. 😊

challenge részben van a vietnam

DarkSector
Meglestem azt irja a jobbgomb->tulajdonságok->dlc fülben hogy rendelkezem az összes dlc-vel, de fura hogy ujra meg akarja velem vetetni, ha belépek a játékba, mert a jobb alsó sarokban ott a NEW DLC ikon, holott nekem az összes elvileg megvan...<#wilting>

CD-Kulcs-ot sem tudom hová begépelni...😄 steam fail most vagy én vagyok bendzsa? 😊

Tinman: Ha nem fogok a Dark soulsban pc-n, kontroller nélkül vért hug..yozni, akkor igen mérges leszek!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

<#eljen>

DarkSector

DarkSector
Aham thx és ezeket hogy kapom meg a játékban mert a menüben nem látom a Vietnam kiegészítõt...:S

grebber
Ezeket!

Magicka
Magicka Vietnam
Magicka Wizard Survival Kit
Magicka Caverns and Marshlands
Magicka Nippon
Magicka Final Frontier
Magicka Frozen Lake
Magicka Watch Tower
Magicka Robe Bundle

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Lucid + Magica Collection bezsebelve!

Tudja valaki hogy a Magica Collection hány DLC-t tartalmaz????

Prince23
Szerintem a kontroller sportjátékokra jó meg TPS (Splinter Cellek, Batman, DA 2)

Dragon Age 2-nél tökéletesen mûködött a controller. Úgy értem hogy kézre állt nagyon. ezt aláírom 😄

Tinman
FPS-t eszembe nem jutna controllerrel játszani, csak, ha nagyon muszáj.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

HappyHunter
Fifázni például miért "rossz" a kontroller?

Be happy. :) Running!

Solid Snake
Aki esetleg lustácska annak itt egy bónusz
5QAWV-DKTCX-L0RHE
nem hiszem hogy midnenre jó, egy street fighter elé nem ülnék le fight stick nélkül
inkább maradjunk abban, hogy az alap gamepad féle controller mindenre rossz (vagy amire jó, azt kifejezetten ahhoz butították, pl. egy mai fps irányításához annyi tudás kell mint egy telefonos angry birdshöz), és mindenre lehetne jobb megoldást kifejleszteni.

lostprophet
Juhé, köszi, találtam én is egyet jól a közepén.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Solid Snake
Mindenkinek <#pias><#puszi>
Fpocok
Én legalább 100at próbáltam, sikertelenül, aztán rámentem a másik linkre, ott elsõre 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
Elsõre sikerült😄

[merlinw.org]

google segített: http://www.reddit.com/r/gaming/comments/rxemw/hi_reddit_its_time_for_steam_code_hunt_i_just/
itt még lehet lesz több is ha elfogynak.

wesker24
Na végre 10-dik kulcsra csak elfogadta ! <#worship>
Prince23
Legál kell hogy legyen, mert steamsupport visszaigazolt emailre.

Tinman
<#eljen><#worship>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ez legál vagy kockáztatjuk a steam accot mint a dirt kulcsokkal?

pointer4
Elsõre 😄
Solid Snake
Aki még szeretne bogarászni xD
3000 Steam Keys for Lucid
Itt végre találtam 😊
Tinman
Veled az a legnagyobb probléma, hogy azt hiszed, hogy WASD+egér kombó mindenre és mindenhol jó. Tévedés.

A DaS/DeS esetben vért fogtok csövelni, ha nem controllerrel próbálkoztok, mert annyira fontos, hogy ezredmásodpercek alatt tudj reagálni. Néhány boss harc, rendkívül(!!!) nehéz benne... elképzelésem sincs, hogy az O&S harcot WASD-al te, hogy oldanád meg.
Borítékolom (mert 5-6 órámba került csak az az egy harc): SEHOGY.

Azt meg fejezd be légy szíves, hogy én minek képzelem magam, mert NEM igaz!

Aki ismer pont állandóan arról papol, hogy jobban ki kellene állnom saját magamért, meg ne becsméreljem már le magam annyira. Gamer vagyok, aki rajong a hobbijáért... pontosan ennek képzelem magam, se többnek, se kevesebbnek.

DarkSector
Magika kollektion zsír!

IMYke2.0.0.0
Nagyon addiktív - 8. szint, 31.189.000 pont - eddig 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Nuuvem-en PARADOX INTERACTIVE akciózás!

Magicka ~624FT (steam)
Magicka Collection ~ 937FT (steam)
Mount & Blade Collection ~1240FT (steam)

Ezek amik szerintem megérik!

Next PC upgrade: 2022

wantonly
Ezzel nem vagy egyedül. Nekem ezekbõl a listákból valahogy sosem sikerült mûködõt találnom.
IMYke2.0.0.0
Próbálkozz (Ctrl + F) a "P6P6P-ICB59-3PFJE" felettiekkel - szerintem.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
De mázlisták itt egyesek én akárhányat irtam be egyet se fogadott el !
wesker24
Már egy se jó kipróbáltam vagy 20-at de egyik se jött be !
IMYke2.0.0.0
Köszönöm szépen - nekem is sikerült!
Az utolsó 100 egyikét sem ajánlom senkinek.

IMYke2.0.0.0
Youtube, Trailer
A hírverés szerint augusztusban kerülhet piacra a játék.