Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Köszi, nekem is sikerült 😊 A legvégérõl kb.

Prince23
Dark Souls-hoz bejelentve a Prepare to Die Edition!

Daell Drow
Husvetra ajandek kulcs, LUCID steamre regelheto 1000 darab.
Gyorsan fogy igy kell valogatni, en elobb random boktem es jo is volt elsore.
Carlos
Emlékszem valaki itt mesélte, hogy nagy fanja a Runespell: overture -nek.
Elkezdtem énis játszani, jópofa.
Viszont egy kérdésem lenne.
A játéktér közepén lévõ ládát hogyan lehet kinyitni:

Þór vígi þessi rúnar

arty
szerintem a Daemon's Souls nem volt veszteséges, pedig aligha "lebutitott szar" - ezt szvsz a folytatás kiadása bizonyítja. talán a peticio, az rpg-k iránti pécés igény, a viszonylag olcsó portolhatóság biztosan együttesen hozzájárult, hogy a kiadó végül igent mondott a számítógépes kiadásra, de lássuk be: nem "itt" fognak meggazdagodni ... (ne legyen igazam)

a fejlesztõk imádják a fixhardvert (=konzol), imádják, hogy sok emberhez jut el (="olcsó", "burgerhez adják"), de mivel a játékkészítésbõl etetik a családot, érthetõ ha minél több emberhez akarnak eljutni (="lebutított szarok", olyan platformra, ami "sokaknak van").

vannak amatõr játékok is, ha unod a mainstreamet, játssz azokkal - vagy fogadd el, hogy a minõségi tálaláshoz sok pénz kell, a sok pénz pedig nagy eladásokból jön, amit pedig tömegtermelés hoz.

Forza.

IMYke2.0.0.0
"amerikában egy hamburger mellé ingyen xboxot adnak" --- eladok mindent és kiköltözöm...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

a játékiparban senki se úszik pénzben, 100-ból 95 projekt szerzõdéses megrendelés egy kiadó vagy más befektetõk részérõl, nem pedig az a játék, amit valójában szeretne csinálni a gárda.
önként senki se akarna fos konzolokra lebutított szar játékokat fejleszteni, de ez egy olyan mókuskerék amibõl nem lehet kiszállni amíg amerikában egy hamburger mellé ingyen xboxot adnak

arty
annyira buta és álnaiv troll vagy, csak sajnálni tudlak 😊

---

a'szongya egy rétegjáték 2. részének steames megjelenésétõl fognak a pénzben úszni és én azt is el'tom képzelni h ezt komolyan gondolja 😄DD

Forza.

Tinman
Utorrent izzik má'?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Ha áttervezik a konzolos fos dolgokat benne, megveszem.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
Nem személyeskedünk...

Én bevallom, irigylem azokat, akik játszhattak/nak a Dark Souls-szal.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Valószínûleg lesz ilyen is, de az igényesebbek megveszik.
Tervezem.

Fpocok
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

DarkSector
😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Solid Snake
Jövõlátó is nem tudtad <#hehe>
DarkSector
Reklám nem hiányzik. 😊
Pont te pont ebben a topikban? 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

semmi, csak õ elkönyvelte magát a világ legjobb játékosának mert végigszerencsétlenkedte controllerrel és most irígykedik, hogy mi harmad annyi szopással megússzuk majd. ja és harmad áron is.

Tinman
Fjúcsör.

Tommy: Thx!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Fpocok
Ez mi?

Dj Tommy

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

jajj szegények, kb 5 ember munkája, fél évi fizuja lesz a port, és eladnak steamen legalább 50 ezer darabot, és úsznak majd a plusz pénzben mert most nem a microsoft meg a sony húzza le õket 😄

Tinman
Hol van ez?

NEOreg3

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Tinman
Szegény fejlesztõk :-(

Dark.Souls-SKIDROW (2012.08.29.)

1. Unpack release 2. Install
3. Copy the cracked content from the SKIDROW folder to the main install folder and overwrite
4. Play the game
5. Support the companies, which software you actually enjoy!

nem kell ennyire ragaszkodni a steamhez. az amazon egy sokkal régebbi és nagyobb cég, ha valahol biztosabbnak érezném, hogy öreg koromban is meglesznek ezek a játékok, akkor inkább ott venném meg 😊

DarkSector
Hát kurvagyorsan jo lenne tudni mert 5 dollár és meg akartam volna venni!!!

augusztusban jön a dark souls pcre, sima port lesz, csak a bossokkal variálnak vmit.

soo277
viszont neked is!!!!

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Guren
még nincs húsvét és buzis.

Solid Snake
Minden kedves és "eredeti" barátnak <#law>
Biztos, hogy nem regelhetõ? Elvileg steames védelme van.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
The Darkness II
by 2K Games

Price: $12.49

DarkSector
Kár hogy az LA Noire nem regelhetõ steam-re, mert 5 dollár most! :SSS

10 font az Oblivion 5th anniversary is és 9 font a Stronghold collection is.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Ugyanennyi a Kingdoms of Amalur Reckoning is.

<#eljen><#worship>

<#eljen>

- 50% Might & Magic Universe hétvége
- Assassin's Creed és Heroes V Bundle féláron 12-ig!
- DRM mentesen!

I <#szív> GOG! <#worship>

EA újabb mocskos húzása, pár steamen eladott játékukon (pl. crysis warhead) az aktiválások limitálva vannak, de korábban ha írt nekik az ember nullázták és fel lehetett újra tenni, most már csak egy origin accountra ráteszik és onnan lehet újra letölteni meg játszani..

fery02
Azonnal venném!

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Prince23
Steameset akarok... miért nem teszik ki rá, nem értem 😛

arty
Split/Second

990ft + 790pikkpakkpontos posta

Forza.

Shep
Ja, azt nem tudtam. Kösz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

gamefly.co.uk az európai oldaluk

Shep
Sorry, due to region restrictions, this product cannot be sold in your country.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Gamefly : Batman Arkham City 9,99 font

Next PC upgrade: 2022

grebber
GetGames

Thursday 5th April - Friday 6th April

Alan Wake Collector's Edition 33% off (ends 09.00GMT on 6 April 2012)
Operation Flashpoint Red River 80% off

Friday 6th April - Saturday 7th April
Deus Ex Human Revolution 75% off
Deus Ex Human Revolution Augmented 75% off
Deus Ex Human Revolution Missing Link 75% off

Saturday 7th April - Sunday 8th April

Just Cause 2 80% off ~1185FT
Dirt III 80% off ~1780FT

Sunday 8th April - Monday 9th April
Red Orchestra 2 50% off

grebber
Akit érdekel Mass Effect 3 zavvin ~5750 Ft.

Fabio Capello
köszi, megpróbálom 😊

arty
lövés+kar hátrahuz! akkor lõ hátra! (nálam x360 paddal)

Forza.

Fabio Capello
mi tegnap hármasban mentünk pár kört, hát életemben nem élveztem még ennyire versenyzést, halálra röhögtük magunkat 😄

A hiba csak az, hogy kontrolleren hiába spammelem az elvileg hátralövés gombját, semmi nem történik... :[