Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyorsan fogy igy kell valogatni, en elobb random boktem es jo is volt elsore.
Elkezdtem énis játszani, jópofa.
Viszont egy kérdésem lenne.
A játéktér közepén lévõ ládát hogyan lehet kinyitni:

Þór vígi þessi rúnar
a fejlesztõk imádják a fixhardvert (=konzol), imádják, hogy sok emberhez jut el (="olcsó", "burgerhez adják"), de mivel a játékkészítésbõl etetik a családot, érthetõ ha minél több emberhez akarnak eljutni (="lebutított szarok", olyan platformra, ami "sokaknak van").
vannak amatõr játékok is, ha unod a mainstreamet, játssz azokkal - vagy fogadd el, hogy a minõségi tálaláshoz sok pénz kell, a sok pénz pedig nagy eladásokból jön, amit pedig tömegtermelés hoz.
Forza.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
önként senki se akarna fos konzolokra lebutított szar játékokat fejleszteni, de ez egy olyan mókuskerék amibõl nem lehet kiszállni amíg amerikában egy hamburger mellé ingyen xboxot adnak
---
a'szongya egy rétegjáték 2. részének steames megjelenésétõl fognak a pénzben úszni és én azt is el'tom képzelni h ezt komolyan gondolja 😄DD
Forza.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Én bevallom, irigylem azokat, akik játszhattak/nak a Dark Souls-szal.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Tervezem.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Pont te pont ebben a topikban? 😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Tommy: Thx!
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Dark.Souls-SKIDROW (2012.08.29.)
1. Unpack release 2. Install
3. Copy the cracked content from the SKIDROW folder to the main install folder and overwrite
4. Play the game
5. Support the companies, which software you actually enjoy!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
by 2K Games
Price: $12.49
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
- 50% Might & Magic Universe hétvége
- Assassin's Creed és Heroes V Bundle féláron 12-ig!
- DRM mentesen!
I <#szív>#szív> GOG! <#worship>#worship>
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Forza.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Thursday 5th April - Friday 6th April
Alan Wake Collector's Edition 33% off (ends 09.00GMT on 6 April 2012)
Operation Flashpoint Red River 80% off
Friday 6th April - Saturday 7th April
Deus Ex Human Revolution 75% off
Deus Ex Human Revolution Augmented 75% off
Deus Ex Human Revolution Missing Link 75% off
Saturday 7th April - Sunday 8th April
Just Cause 2 80% off ~1185FT
Dirt III 80% off ~1780FT
Sunday 8th April - Monday 9th April
Red Orchestra 2 50% off
Next PC upgrade: 2022