Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pont elég lenne. Már hónapok óta próbálkozom, de még eddig nem kaptam...

csak? más nem kell 😄

Itt olcsóbb.
Mellesleg szerintem ennyit sem ér meg, pedig imádom a vadnyugati témát.

Nem fogsz kapni. Próbálkozz steamgifts-en 😊

Mellesleg: Dota 2 (50 Copies) (csak béta meghívó, vagy valami ilyesmi)

nem maradt valakinek fölös Lucid steam kulcsa? sajnos lemaradtam az osztogatásról és mivel nem voltam regisztrálva a Reddit-re, nem is tudtam privát üzenetben kódot kérni.

"Everything that happens, happens for a reason"

nem kell ártatlanoknak meghalni
lemész a keleti mellé és negyed óra alatt látsz 5 lehúzást, és máris van 5-10 nem ártatlan a listádon.

Szerintem se...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Jani21
Megjelenéskor a legolcsóbb hely az Überkonzol volt, én a Gameshopnál vettem meg végül.

Tinman
Úgy tudom õ szinte csak FPS-ekkel tolja.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

ffxi
Hellósztok!

Engem
innen a FIFA 11 érdekelne. Lenne 2 kérdésem. Magyar kommentáros-e és Originen lehet-e aktiválni? Köszönöm.

Fákjúal!

Fpocok
Szerintem meg ne menjünk ebbe bele jobban...

Parasite Eve 2, best game EVER!

arty
én mondjuk emiatt akadtam ki (pedig egy büdös trollon nemkéne, tudom), ezesetben is volt pár nagyokos gosumfoso, aki miatt ártatlanok haltak meg

Forza.

IMYke2.0.0.0
Negatív meglepetésekre gondoltam .

Én is játszom online - Battlefield Bad Company 2 -, de nem lettem tõle sem elméletben, sem gyakorlatban mészáros, nemzetiségi-irtó, vagy tisztogató.

Mindenkinek vannak "nem kedvenc" ismerõsei, de nem kéne emiatt egész népeket kiirtani. Szerintem.
Tudjuk, hogy hova vezet(ne) az ilyesmi... a múlt századból.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Engem az lep meg, hogy mást vártál tõle... persze a heti 600 heccsát megteszi a hatását.

Egyébként nem értem mi baja a német juhászommal...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Mindig tudsz meglepetéseket okozni - sajnos.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Melyik helyre gondolsz?

arty
(felnyomtam a moderátortopikban ezt a fasznácit)

Forza.

grebber
Nuuvem:

Lead and Gold: Gangs of the Wild West ~630FT (steam-es)

Next PC upgrade: 2022

ollie
Összesen kettõbe tettem be.

lehet nem kéne 7 különbözõ fórumba összevissza másolgatni

ollie
Napoleon: Total War™ Imperial Edition[/l] - 3.74 GBP (Steam-es)

Shep
Ezzel a hsz-el is csak a butaságodat bizonyítottad.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

pedig milyen jó lenne ha minden sg fórumozó/játékfüggõ kést ragadna és levágna egy nem túl fehér bõrû lényt az országban ^^

wantonly
Szerintem, ha egy egészséges ember játékfüggõ lesz, maximum saját magára lesz veszélyes. Viszont ebben az esetben tényleg csak ürügy a játék, hiszen a gyilkos drogos is volt, hallucinogén szereket, nagy mennyiségben nyugatót/altatót és ismeretlen szereket, valószínûleg dizájner drogokat találtak nála. Inkább ezek ellen kell küzdeni, nem a játékipart felelõssé tenni.
ollie
Ez azért nem ilyen egyszerû. Egy egészséges embert nem tesz az erõszakos játék tömeggyilkossá, de egy arra hajlamos embernél könnyen lehet, hogy ez indítja be.

Shep
Szerintem akiben a hajlam megvan az ölésre (hogy ez most a neveltetése, apja verte, nagyok verték, kicsik verték stb. miatt van-e ne firtassuk) annál túlzott agressziót felvonultató produktum, de akár küzdõsport is kiválthatja a tényleges cselekedetet. Persze én nem vagyok agyturkász így ez csak az én véleményem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tinman
<#eljen>

Érdekelne, hogy melyik az. (Gameshop?)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Megint azzal jönnek, hogy agresszív játékokkal játszott azért ölt.
Ha én annyit ölnék, amennyit agresszív játékokkal játszottam már, akkor egy 40 000 fõs települést elnéptelenítettem volna már. Légynek se tudnék ártani, max önvédelembõl. Innentõl kezdve meg egyéni dolog, hogy kibõl lesz pszichopata és kibõl nem.

Jól mondod Prince23 beteg az ilyen.

Me 3 nagyon meggyõzött, csak nincs rá 10k-m. Me1 nálam határeset volt, de inkább jó, mint rossz. Me 2 elõször nagyon nem jött be, aztán így utólag szép emlék. Me 3 meg akkorát dobott az egészen, hogy az hihetetlen. Rendkívül összeállt ez a játék, így a 3 részt összevetve.

Prince23
*beteg ember... na

Prince23
Hagyjuk, az ilyen nem beteg. semmi köze a gamerkedéshez

Jani21
A CDG-ben most csalódtam elõször és a legnagyobbat, pedig régóta vásárolok tõlük. A ME3 CE ára szép magasról kezdett náluk és véleményem szerint mesterségesen volt az ára olyan magasan. A legolcsóbb helyen 14500 Ft-ért meg lehetett venni megjelenéskor (talán még most is), ehhez viszonyítva ez az akció 0. Mindegy, azt elérték, hogy megismertem egy másik helyet, ahonnan igencsak sok pozitív tapasztalattal távoztam.

shaddam
Megint kezdõdik...Mortimer óta semmi fejlõdés.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Fpocok
Lehet.
Én elvagyok a 6k-s kulcsommal 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Prince23
Na mi van már te is a reaperek által irányított Collectors lettél? 😊

Majd ha 5k lesz esetleg begyûjtöm.

lostprophet
Majd ha õk fizetnek nekem 😄

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

IMYke2.0.0.0
3.000 Ft-al olcsóbb lett a Mass Effect 3 Collector's Edition - talán az "Extended Cut" kiadvány bejelentése után/miatt?

DarkSector
Amúgy meg.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Még forró - büszke vagyok:

Hát a 2. rész nem is lett valami nagy eresztés.

grebber
Nuuvem:

King Arthur Collection (az elsõ rész nincs benne a 2) ~990FT
King arthur 2 ~ 2500FT

IMYke2.0.0.0
Én max. éjfélig, legrosszabb esetben fél 1-ig tudok fenn lenni.
Pedig, többek közt az egyetem idején, én is 4-5 órákat aludtam régebben.
Sõt, volt egy közel 72 órás nem alvásos rekordom is... majdnem 2 napos teljes kómás alvással utána.

Shep
Hát majd idõvel meg is lesz az eredménye.

wesker24
Ha én többet alszok mint 4 óra akkor a szervezetem összezavarodik és rossz a közérzetem !
Hát én azért igénylek 7-et. Többet nem, de annyi kell.

wesker24
A lvl 5 az még piskota ott én 30-40 milliokoat csináltam 15-25x-ös combokkal ! Lvl 20 fele már kezd szopatni lvl 30 fele már nagyon szivat Lvl 40 után meg már kurvára szopat !
grebber
Az nem semmi engem már level 5-ön is szopat,hogy nem lehet befejezni olyan szarokat ad.

wesker24
Alvás az minek én amugy is éjjeli bagoly vagyok ! A szervezetem már rég átállt a kevés alváshoz nekem már böven elég 4 óra alvás is ! XD