Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mellesleg szerintem ennyit sem ér meg, pedig imádom a vadnyugati témát.
Mellesleg: Dota 2 (50 Copies) (csak béta meghívó, vagy valami ilyesmi)
"Everything that happens, happens for a reason"
lemész a keleti mellé és negyed óra alatt látsz 5 lehúzást, és máris van 5-10 nem ártatlan a listádon.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Engem
innen a FIFA 11 érdekelne. Lenne 2 kérdésem. Magyar kommentáros-e és Originen lehet-e aktiválni? Köszönöm.
Fákjúal!
Forza.
Én is játszom online - Battlefield Bad Company 2 -, de nem lettem tõle sem elméletben, sem gyakorlatban mészáros, nemzetiségi-irtó, vagy tisztogató.
Mindenkinek vannak "nem kedvenc" ismerõsei, de nem kéne emiatt egész népeket kiirtani. Szerintem.
Tudjuk, hogy hova vezet(ne) az ilyesmi... a múlt századból.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Egyébként nem értem mi baja a német juhászommal...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ha én annyit ölnék, amennyit agresszív játékokkal játszottam már, akkor egy 40 000 fõs települést elnéptelenítettem volna már. Légynek se tudnék ártani, max önvédelembõl. Innentõl kezdve meg egyéni dolog, hogy kibõl lesz pszichopata és kibõl nem.
Jól mondod Prince23 beteg az ilyen.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
King Arthur Collection (az elsõ rész nincs benne a 2) ~990FT
King arthur 2 ~ 2500FT
Next PC upgrade: 2022
Pedig, többek közt az egyetem idején, én is 4-5 órákat aludtam régebben.
Sõt, volt egy közel 72 órás nem alvásos rekordom is... majdnem 2 napos teljes kómás alvással utána.
Next PC upgrade: 2022