Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
amúgy milyen ott a rendszer? tehát megveszem és megjelenik a game valami listában és onnan lenézhetõ a serial meg a download link?
Nincs!
ha nekem akarnál pénzt akkor befizetéssel is tudsz, takarékbank-nál, ahogy érzed.
Ha kell help csak irj nyugodtan.
Amúgy mi kéne és kb mennyiért?
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
Ha kamu amcsi címet adok meg abból lehet késõbb valami zûr?
Ha kell.
1. Az amazon-on vásárolt gamek regelhetõek steam-re?
2. Valahol nem akciózzák véletlen a Take on Helicopters-et? 😊
De Men of War account a kutyát nem érdekelte mert mindenkinek megszerezhetõ volt...:S
Jótett helyébe jót várj - tartja a mondás. Elajándékoztam jópár steam-es kulcsot, amit nem fogok beregisztrálni, erre épp most nyertem egy Wizorb-ot, ami rajta volt a kívánságlistámon 😊 Ráadásul két vendégség közt, indulófélben voltam, asszony már sürgetett is, és 4 perccel a lejárat elõtt jelentkeztem rá 😊
Ha limites és nem érdekel nem szoktam elkérni, vagy elhappolni.
Másik 2 meg megér ennyit de nem nekem, rühellem azokat a játékokat, még a Men of War-al se játszottam.
6000-bõl veszek inkább Amazonon 6db értelmesebb aa vagy aaa címet és annak több értelme van.
5dollárosból vennék 6-ot.
PL Darksiders és LA Noire játékokkal kezdve...
😊
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Tartalma:
7.62 - High Calibre
Adrenalin
A Farewell to Dragons
A.I.M
A.I.M 2
A.I.M Racing
A-Race Extreme Show
Alien Shooter Gold Pack
Ascension to the Throne
Brigade E5 - New Jagged Union
Borderzone
Classic Car Racing
Cuban Missile Crisis
Cuban Missile Crisis Ice Crusade
Creature Conflict: The Clan Wars
Cryostasis - Sleep of Reason
Cannon Strike
Desert Law
Dawn of Magic
Death Track: Resurrection
Death to Spies
Death to Spies Moment of Truth
Dusk-12
Faces of War
Freight Tycoon
Fairytale about Father Frost...
Fantasy Wars
Hellforces
Hard Truck Apocalypse
Hard Truck Apocalypse - Rise of...
Konung 3: Ties of the Dynasty
King's Bounty The Legend
King's Bounty: Armored Princess
King's Bounty Crossworlds
Korea: Forgotten Conflict
Konung 2
King of the Road
El Matador
Mortyr 2093-1944
Men of War
Men of War: Assault Squad
Men of War Red Tide
Men of War: Vietnam Special...
NecroVision
NecroVisioN: Lost Company
Off-Road Drive
Pathologic
Planet Alcatraz
Pacific Storm
Pacific Storm Allies
RC Cars
Reign: Conflict of Nations
Rig'n'Roll
Real Warfare: 1242
Real Warfare 2: Northern...
Snajper
Spells of Gold
Streets of Moscow
Space Rangers
Space Rangers 2
Space Rangers 2 Reboot
Stalingrad
The Stalin Subway
Star Wolves
Star Wolves 2
Star Wolves 3: Civil War
Swashbucklers Blue vs. Grey
Timothy
Gooka - The Mystery of Janatris
Theatre of War 2: Battle for...
Theatre of War 2: Battle for...
Theatre of War 2: Centauro
Theatre of War 2: Kursk 1943
Theatre of War 3 Korea
The Stalin Subway: Red Veil
The Tomorrow War
UAZ Racing 4x4
UFO: Afterlight
UFO: Aftermath
UFO: Aftershock
Vivisector: Beast Within
Whirlwind of Vietnam
World War I
XIII Century - Death or Glory
XIII Century - Blood of Europe
You Are Empty
inMomentum
Fractal: Make Blooms Not War
Hacker Evolution
Post Apocalyptic Mayhem
Greed Black Border
Future Wars
valakit érdekel egy fifa valamiért cserébe?
jobb minél elõbb bejutni, nagy hátrányban lesz aki nem bétázik mert még eltart ez vagy fél évig. persze megjelenéskor lesz millió új játékos, és el lehet kezdeni 0-ról, de jobb most.