Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Használjátok egészséggel. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

tototto
értem én de csere alapnak, neked mindegy mit cserélsz el nem? 😄

MerlinW
max&themagicmarker, serioussamdoubled-n kívül mind megvan, ezek meg nem érdekelnek sajna 😞

[merlinw.org]

tototto
a roboblitzet nem cserélnéd el velem valamelyikért?

tokitori,fortrix2,gish,max&themagicmarker,serioussamdoubled,theball,trappeddeath,faireasolitare,lucid

MerlinW
Nekem nem, de az öcsémnek biztos. Gyere Steam-re.

[merlinw.org]

DarkSector
Still Life 2-ért odaadnám a fifa cumot, de gondolom neked nem kell. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW

[merlinw.org]

DarkSector
Na alakul...még tanakodom. 😊

lostprophet
Na, én meg pont most ajándékoztam el egy Indie Gala 3-at hardveraprón 😄

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

Tinman
Közben felhizlaltam :-D

Ezeket cserélem most:

Greed: Black Border
Twin Sector
Sol Survivor
Beat Hazard

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

lalakov
Nekem egyik alapjáték sem kéne, viszont még 3 Killing Floorra szükségem lenne.
Tinman
Sajna más nincs.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Nincs más kis játékod?
Mert beat-ra elcseréltem volna, de az megvan, fifa 2011-töl szabadulnék én is.
dlc is érdekel.

Tinman
Jogos!

Néha csak lesek, hogy 200 MB-ot zabál, gyakran összeomlik és mostanában a Flash-el nagyon nincs kibékülve :-/

Tinman
Nálad a pont... megvettem, de most van 2 felesleges kódom.

- Beat Hazard

- Sol Survivor

Ha valaki, valamire cserélné (ami még nincs meg) benne vagyok :-)

IMYke2.0.0.0
Én is hosszú évekig tettem, de amikor számos oldal megfeküdte a gyomrát - köztük az SG.hu is - illetve láthatóan lassabb lett, mint a vetélytársai , egyértelmûvé vált számomra, hogy itt az ideje a váltásnak.
Nem bántam meg.

Aki pedig Battlefield 3-azik , az egyenesen irtózik a Firefox-tól.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Daell Drow
En meg evek ota csak FF-t hasznalok, ez is eleg beszedes. <#papakacsint>
Ez így van<#eljen>!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Zomil
Bionite: origins
Egy battlezone utod...fincsi 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

"nem mennek a weboldalak" - ezt te sem gondolhattad komolyan 😊
Mindig is az Opera volt a legjobban teljesítõ böngészõ az acid meg egyéb teszteken (bár mostanában nem figyeltem, mert nem érdekel már, a lényeg, hogy mûködik 😊). Az, hogy régebben 100 oldalból egynél másik böngészõt kellett elindítanom, mert nem jött be rendesen az oldal, az meg már a weboldal fejlesztõinek a trehánysága volt. De ma már ilyen probléma sincs, mert rájöttek, hogy érdemes betartani a szabványokat, és nem ie-re meg firefox-ra kell optimalizálni a weboldalt... Több éve nem nyúltam másik böngészõhöz, melóhelyen is csak muszájból kell Chrome-ot használnom.

Rage47
Operával meg nem mennek a weboldalak, plusz tiszta bug állandóan, szóval ennyit errõl
Chrome meg kezd lassulni, lehet legközelebb IEre váltok 😄
IMYke2.0.0.0
Operát soha az életben nem használtam 😊
Ha a Chrome is hulladékká válik, akkor váltok arra. <#papakacsint>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Akkor ne hazudják azt, hogy "pay what you want"...

Nekem amúgy csak a The Baconing kellene, de megint nem lesz senki a világon, akinek pont az nem kell a csomagból...

Én meg sosem használtam. Ez még beszédesebb 😊
Chrome egyébként tényleg a legjobb... lenne, ha nem lenne Opera 😛

IMYke2.0.0.0
1,5+ éve nem használom a FF-t... Szerintem, ez eléggé beszédes.

DarkSector
Chrome a legjobb böngészõ. 😊

Tinman
Firefox alatt nem történik semmi ha GET IT-re kattintok... ill. de újra felugrik az oldal tetejére, legújabb FF, flash, java up to date.

IE 8 alatt meg egyszerûen szétesik az oldal ^^

Leszedtem Chrome-ot: Gyönyörûen megy.

DarkSector
Mármind a weboldal irt 1 dollárt. 😛

Fabio Capello
jóneked... 😄

zorrobomber
én ugyan nem 😊

DarkSector
írt valami 1 dollárt.

zorrobomber
Belépés után nekem müxik

Tinman
Beléptem, rányomok a GET IT-re semmi nem történik... másnál is gond van?

ollie
Nem kell Facebook. A lényeg, hogy nem kell accountot létrehoznod, hanem beléphetsz a Facebook vagy a Twitter accountoddal is.

1 dollár honnan jön? Semmi sem 1 dollár, 4 dollár a minimum, amiért 5 játékot kapsz, 10 dollárért hozzáadnak Killing Floor-t, egy képregényt meg még valami zenei albumot.

ollie
Igen. De én a Twitter accountommal lépek be.

w77d
Akkor meg annyi, hogy kint voltam éppen amcsiban és ott vásároltam magamnak, aktiváltam steamen, de itthon is használom... Az IP lényegtelen, mivel a tranzakció a magyar bankomon keresztül ment, de attól még lehettem ott.
Egyszerûen nem tudják ezt ellenõrizni, max a vásárlás pillanatában, de ahhoz is sok sok ember munkája kell, esélytelen.

DarkSector
Akkor mi az 1 dollár?

És mire kell a facebook?

grebber
Azért utána tudnának nézni.
Magyar név ,magyar bankkártya, magyar ip igen ez egy vér amerikában élõ személy.Hihetõ 😄

Next PC upgrade: 2022

zorrobomber
Facebook gombbal sikerült belépni..
A miminum ár 4$, az extrákért (Killing Floor) 5 étkezést, vagyis 10$-t kell fizetned értelmezésem szerint. A többi extra nem rajtad múlik, hanem az összesen eladott példányszámon.

DarkSector
mi mennyibe kerül itt?

zorrobomber
öö, nektek mûködnek a login/signup gombok?

DarkSector
Halli ha engem kérdeznek én sorsolásokon nyertem a játékokat. 😊

ollie
Elindult a Be Mine 2 bundle.

ollie
Csak akkor tudják letiltatni, ha mondjuk hamis vagy lopott hitelkártyával fizetsz. Mivel fizettél az áruért, ezért nincs elég indokuk letiltatni.

w77d
azért ez nem ilyen egyszerû. Eleve, mint leírtam, kideríthetetlen, hogy nem amcsi vásárlásról van szó. Amerikai nevet, címet használtam, AMEX kártyával fizettem... És ezt mindenki így csinálja, tehát nincs kirívó része a dolognak. Egyenként meg nem fognak mindenkit átnézni, ráadásul az Amazonnak az érdekeivel ellentétes lenne a dolog, mivel nekik az eladás a lényeg. Tuti, hogy ebbõl sose lesz gebasz...

áfát a cím szerint megadott országnak/államnak kell fizetni, azon semmit se nyerne az amazon. nekik csak jó, ha többen vásárolnak, ha korlátozni akarnák akkor tudnák az oldal elérését.

grebber
Miért ne tudnák? Szólnak valvenak hogy a paraszt áfát csalt küldik cd kulcsokat mit kell letiltani és kész vége.Másnak kb az üres steam fiok fogad.

ollie
A kulcsot nem fogják letiltani, nem is tudják, legfeljebb az Amazon accountodat bannolják.

w77d
viszont elég kevés a valószínûsége, hogy kiderül, mivel létezõ címet adtam meg, így nem is sejthetik, hogy valami nem kóser.. azt meg kötve hiszem, hogy mind a többszázezer vásárlójukat egyenként végigtelefonálgatják, hogy hé figyelj, te tényleg jenki vagy?

grebber
A kamu amcsi címes dologból még baj is lehet!
Mert így nem kell fizetned áfát a game után.

Ha ezt egyszer az amazon megunja és bepöccen lesznek itt nagy cd key bannolások az biztos.
Steam-es játékai 89%-a amazonos mivel rohadt olcsóak ott a game-ek az akciókban.