Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Alice...
Megint kedvet kaptam egy végigjátszáshoz 😊
De, úgy néz ki, este dolgom lesz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Totti5
Én olyanokra is gondolok amik anyagilag nem hoznak sokat vagy semmit sem, pedig remek címek, igaz nincs bennük multi, meg amcsi katona... pl Alice, vagy Shadows of the Damned.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Prohard-on párhuzamossan ugyanezek a témák mennek egybevonhatnánk a 2 topikot..

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Dante's Inferno, Dead Space, Crysis, BF, SSX, Sims, Fifa, NBA, Mass Effect, Dragon Age.... és ez csak töredéke a jó címeknek.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sir Quno Jedi
Saztán mit tudsz tenni??? Amíg milliárdokat kaszálnak, addig mit zavarja õket a rinya?!?!??!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Totti5
Válogathatsz! Az EA meg kiad évente alsó hangon 50 játékot, ha abból 10 szar akkor is van rengeteg jó alkotás közte. Miért mindig a rosszat kell nézni???

Totti5
Csak egy banki ügyintézés kihatással lehet az életedre, elvehetik a pénzed, lakásod és bármit megtehetnek, hogy te megszívd, addig a videójáték csak egy LUXUS termék és hobby.

Zomil
nyilván a generácio a rinyás...nyilván hagyni kell, h a kiadok kénye-kedve szerint lehuzzák az embereket a tulárazott szarjaikkal...nyilván hagyni kell, h félkész, bugos szart adjanak ki nekünk és utána szarjanak a supportba...nyilván hagyni kell, h minden évben ugyanazt beletolják az arcunkba minimális változtatással...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

arty
ha egy bank genya -> megyek másik bankba, ahol UGYAN azt megkapom, korrektebb feltételekkel

ha egy kiadó elbassza a kedvenc játékom n. részét -> öö... pl: gyárt esetleg más cég Battlefield3-at? Netán, ha az originnel nem vagyok elégedett, beregelhetem máshova is a BF3-at?

Forza.

Totti5
Tudomásom szerint Fifa 12ben nincs hivatalos BL liszensz.

Totti5
Ez is újabb ékes példája hogy megszületett a rinyageneráció. Hihetetlen, hogy az emberek már egy videójáték vállalatot nagyobb ördögnek tart mint egy mocskos szemét bankot akik emberi életeket tesznek tönkre mert ott vágnak át ahol tudnak!. Mi lesz itt 10 év múlva? nagyon nagyon rossz úton haladunk... túl sokat engedünk már meg magunknak, aztán majd ha komolyabban beintenek a kiadók akkor nézhetünk ki a nagyon okos és felvilágosult fejünkbõl, meg petíciózhatunk orrba szákba és telesírhatunk minden fórumot.

zorrobomber
EA is lassan a legalja nálam. A sima pénzsóvárságukon kívül mostanában olyan apró de hihetetlen bosszantó hibákkal vannak tömve az óriás költségvetésû játékaik, hogy elmegy tõlük az embernek a kedve. Azt érzed hogy egy futószalagról legördült mammut áll elõtted amiben irtózatos munka van, de a készítõk feltehetõleg utáltak rajta dolgozni.
Hogy legyen példa is: Mass Effect 2-ben sniper-infiltrator vagyok és az átvezetõkben assault gun-al lövöldözik Shepard. Fifa 12-ben karrier módban játszom a Bl döntõn, és NAPPAL van a meccs. Elõbbihez órákon keresztül próbáltam sikertelenül DLC-t vásárolni, amit még le is nyelne az ember, ha nem lenne ott a steam praktikus dlc vásárlási rendszere. Értem, kell nekik a pénz, de akkor szolgáltatást is nyújtsanak.

DarkSector
Várj szerintem nem egyrõl beszélünk, a bankszámlámra akarom kifizettetni a 10 dollárt, amire 2228ft-ot ír.

de oké az logikus hogy a kifizetés után a 10 dollár lemegy, de a 2228ft egytõl egyig jováírodik?

robotnyk
<#gonosz1>
arty
Akkor lenne igaza, ha azt mondaná, hogy a sárga szín a legszebb.

(lófaszt)

Forza.

Fabio Capello
persze, mivel az összeget amit átküldesz, azt azonnal levonja a paypal számládról.

DarkSector
OMG, akkor thx már értem, azt hittem single anyag. 😊

ollie
De mondjuk miért nem nézed meg a Steam-es oldalát?

ollie
Könyv.

DarkSector
Hanem?

ollie
DLC? Ez nem DLC.

DarkSector
Oké de az nekem nemvan, csak elsõsorban a DLC hossza érdekelt volna. 😊

ollie
2 euró a Steam-en.

DarkSector
Van valakinek Portal 2 The Final Hours ???

DarkSector
Hát nekem is ezt irta elõször.

Csak a tranzakció leokézása elõtt ír valami 1500ft levonást!!!!

artschi
köszi!

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

lostprophet
Igen, most megnéztem, ezt írja a PayPal a Withdraw menüpontban:

Withdraw funds to your bank account
Banks in Hungary
Free
1-2 Business Days

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

ZsZso
Erre a konkrét esetre:
1. YeaBoingCodes userhez elnavigálsz
2. Megkeresed jobb oldalt a send message linket és küldöd a PMet

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

lostprophet
Ha jól emlékszem a bankszámlára kivétel miatt nem vonnak le semmit, az ingyenes.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

artschi
lehet láma vagyok, de a reddit-en hogy küldök privát üzenetet?

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

ollie
Simán.

grebber
Reggel 5:40 kor jött egy sms hogy azvvi levont 700ft-ot a számlámról.
Na mondom megnézem feladták-e végre a februárban megrendelt játékomat.
És nem awaiting despatched van azóta is.
Akkor mit vont le?

Next PC upgrade: 2022

ZsZso
Lucid kulcs osztogatás - egy botnak kell PMet küldeni, aki 2 kulccsal fogja meghálálni az érdeklõdést.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

DarkSector
Paypal számláról szeretnék 10 dollár-t kivenni, létezik hogy 1500ft-ot levonjon a tranzakció miatt???

activision se lenne messze a fizetõs név váltással meg ilyen szép húzásokkal, csak nekik összesen jó ha 4 játékuk van 1 évben és nem jutnak el annyi emberhez mint az EA töménytelen mennyiségû szarja.
bele se merek gondolni, hogy ha a hl2 vagy a steam nem ütött volna be annak idején és csõdbe megy a valve, akkor most mi lenne a játékiparral.

grebber
Bemine 2nél ezek a plusszok mikor járnak?
Azt látom ha eléri a xy mennyiséget de akkor mindenki kapja azokat vagy hogyvan?

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
ebbõl 2 ugyanaz 😊

Fabio Capello
önmagában az originért megérdemelnék... 😄

MerlinW
Az EA nyerte az idei Golden Poo (arany szar) díjat, vagyis Amerika legrosszabb vállalatának választották

Köszönhetõen annak, hogy tavaly semmit sem tudott felmutatni a cég, valamint hogy az összes Origin-es DLC-t fizetõssé tették. Egyébként az EA a Bank of America-t nyomta le 64%-al.

[merlinw.org]

MerlinW
Nem flém-keltés, csak a saját véleményem. Nem kell egyetérteni😊

[merlinw.org]

Tinman
"MW3, BF3, COD... bottal se.. a játékipar legalja mindhárom."

Bátor ember!

Pssszt..igaza van.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
A the ball és trapped death-ért odaadom, ha megfelel.

[merlinw.org]

ollie
Nem, nekem tökéletesen megy 2 különbözõ gépen is. Sõt, még a hangokat is le lehet venni.

Ez a Lucid nekem nem akar mûködni 😞 Folyton EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION hibaüzit dob, és kilép... 😞 Másnak is volt ilyen?

tototto
értem, de azért ugye nincs harag?
csak szeretném azt a játékot végre megszerezni, steamgiften is próbálkoztam de sajna nem jártam eleddig sikerrel

MerlinW
Nem, de kérlek hadd ne kelljen magyarázkodnom. Most ilyenem van és kész. Idén már elajándékoztam játékokat több mint 20 ezer Ft. értékben. Per pillanat nincs hepióra. Merlin vagyok, nem Teréz anya.

MW3, BF3, COD... bottal se.. a játékipar legalja mindhárom.

[merlinw.org]

tototto
Lucid közben elkelt

Merlin azért nem értelek mert múltkor még ingyen osztogattad a gameket ha jól emlékszem 3 is volt belõle, vagy kaptál értük MW3at? 😊

MerlinW
Ha cserealapként nézzük, egyik sem egyenértékû a Roboblitz-el (és itt most nem az áráról van szó)

[merlinw.org]

Fpocok
Elég gáz játék.
Kikapcsolom a hangokat, és nem halkul el, hanem ugyanúgy van hang mi faszom?

Parasite Eve 2, best game EVER!

artschi
engem a Lucid érdekelne, de nem tok cserélni érte semmit 😞