Eredeti játékaink klub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az önmagukat felplusszolók is lebuknak így.
Szóval, én még mindig nem érzem kényelmetlenül magam azért, mert onnan vásárolok.
Különösen azért nem, mert már az Európai Unió is rászagolt arra, amiről évek óta beszélgetünk ezeken a hasábokon: "elvileg" határtalan az internet, s közben mindenféle (régió)korlátozások, meg hardcore akadályok próbálnak minket eltántorítani vásárlásoktól olyan legális (!) forrásokból, ahol a "régiónkhoz" képest sokkal (!) olcsóbban vehetjük és vehetnénk az adott terméket... Szov... FÁK... Oroszország, pölö... vagy a régi, hőn szeretett Brazil föld, néhanapján Mexikó...
Egy szóval: amíg ENGEM mint VÁSÁRLÓT, hülyének néznek egyes kiadók (élen a Bethesda Zenimax, és a hasonszőrű társai, Capcom pölö), és a pénzemet meg egyenesen rühvel fertőzöttnek, addig nem sírok az felett, hogy kiskapukat nyitogatok azért, hogy STEAM ár alatt jóval megvehetek mondjuk egy Fallout 4-et...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem mellesleg most volt ebay-en ügyünk a 6e Ft-os telefonnal, amikor jól át akartak minket verni, aztán csak visszakaptuk a pénzünket. Vatera, PH és társai dettó. Sőt IRL a piacon is mindennapos.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Parasite Eve 2, best game EVER!
A másik a G2A - mindenki megrökönyödésére. Egyetlen vásárlásom sem zárult hibásan, egyetlen kódomat sem vonták vissza
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Megjelenés az első infók után 1 évvel várható vagy több.
Sajnos nincs ilyen kártyám. 11200 körül jönne ki nekem GMG-n, VIP tagsággal és szülinapi ajándék 5%-os kuponnal. Akkor ennyi lesz.
Nekem legkönnyebb fokozaton is kihívás volt, gondolom ilyen béna játékos társakat nem fogok találni. 😞 Számomra csak a repülő nem ment, de az más játékban sem, szóval lehet bennem van a hiba. Motort használtam sokat, mert hegyen-völgyön át lehet vele hajtani.
Egyedül próbáltam ki, így is tetszett, de 4 normális emberrel szuper lenne.
Egyenlőre közepesen nyomtam egyedül.
Rengeteg lehetőséget látok ebben a játékban coopban. Hatalmas móka lesz ez.
Jelenleg ami nem tetszik az irányítás.. Az szerintem gáz remélem csiszolják főleg a repülő/helikoptereket.
Egyedül nem jó.. buta a ai. Egyedül nem fogom nyomni tuti de amúgy is ez adja a coopot és megköveteli a 4 játékost. Aki egyedül szeret játszani ne vegye meg!
A Gaiman cuccal nem lőssz mellé.
Egyébként ha bárkinek, akár az ismeretségi körében fellelhető az Edda, arra vevő vagyok bármikor. Könyv, nem Ebook, ofkorsz. Köszönöm.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.02.05. 23:30:53
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.02.05. 21:29:25
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ez pl arra jó többek közt hogy másnak megmutass valamit, kölcsönözz, annélkül hogy profilt másolgatnál. Cseszett jó dolog, csak a kis feltöltésem miatt egy ideje kimaradt nekem ez a szolgáltatás. 😄
De régen a Batman AK-t így volt szerencsém játszani.
Nagyon fasza, azt hiszem 5-6 megás feltöltéssel kaptam a jelet és bitang jó volt. Közel olyan mintha télleg a gépeden futna, nem volt kockás, meg input lagg is szinte észrevehetetlen volt. 😊
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ráfér a dologra, mert idehaza nagyon kevés mű jelent meg a témában, ami van, az pedig nem valami olvasóbarát.
Az is üdvös, hogy elkezdték kiadni az izlandi sagákat is magyarul - az Északi források gyűjteményben, ez eddig két kötetet ért meg. Remélem, lesz még, mert igazi gyöngyszem mind.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.02.05. 20:43:53
RATGAB!
Ha téged is érdekel a viking témakör, akkor nagyon nagy szeretettel ajánlom figyelmedbe neked is, és persze mindenki másnak ezt a könyvet, Gaiman tudja a dolgát, és biztosan nagyon élvezetes lesz. Rengeteget olvastam a témáról magyarul, angolul, svédül, de Gaiman mester kétségen kívül kihagyhatatlan munkát tesz le az asztalra 😊
Bocs, hogy a könyvajánlóval off vagyok.
Júnis-Július környékén váltok, most az 1 megás netem miatt ez esélytelen. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.02.05. 20:28:40
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
- Felújított Bulletstorm
- Hellblade
- Bannerlord
- Styx (bár szerintem nem lesz 0 day vétel)
- Vikings
- Tekken (lehet nem lesz 0 day azért).
Amit figyelemmel kísérek majd:
- Dirt 4
- Mobius a leírás alapján
- Prey
- South Park
- Sudden Strike 4
- Halo Wars 2
- State of Decay 2
Amit tuti veszek:
- For Honor
- Nioh
- Horizon Zero Dawn
- Red Dead Redemption 2
- Dawn of War 3
- Andromeda (nem tudom, hogy 0 day lesz-e)
Cyberpunk - Semmit nem tudunk még erről kb, szóval bármi lehet.
For Honor - 0 day vétel a béta után!
Halo Wars 2 - Hát nem tudom, érdekesnek tűnik, de szerintem ez pc-re halovány lesz.
Kingdom Come - Szerintem ez 2018-ban fog inkább jönni. Mellesleg Paks és Paks 2 is kevés lesz hozzá.
Little Nightmares - Tinman most beszél le a vételéről. Ennek ellenére érdekel.
Andromeda - Kellő óvatossággal kezelve, de meglehetősen várom és kíváncsi vagyok mi lesz belőle.
Ni No Kuni - Nem különösebben izgat.
Nier - Most toltam le a demót és a Hype is eléggé valós jelen sorok írásakor.
Outlast2- Egy picit sem érdekel.
Red Dead Redemption 2 - 0 day vétel nem is kérdés.
Shenmue - Ez készül is vagy csak pletykák vannak róla?
Sniper Elite 4 - Nagyon attól tartok, hogy annyira langyosvíz lesz mint a 3. rész. Sajnos a videók is ezt látszanak megerősíteni.
State of Decay 2 - Várós.
Tales of Berseria - Most próbáltam a demóját PS4-en...Hát enélkül szerintem tudok élni.
Bard's Tale új rész - Ha megőrzi az előző rész humorát és ötletes játékmenetét akkor jöhet (apropó a dalocskákra emlékszünk. Bad luck és társaik).
Wildlands - Béta kipróbálva...3000-nél többet nem ér számomra.
Vampyr - Várós!
Aquanox- Erre rá kellett nézni, hogy mi ez....Nem kifejezetten izgat.
Ark Park - Erről se volt lövésem se...Amúgy tudod, hogy ez VR cucc? Egyelőre ez nekem simán kimarad.
Bulletstorm felújított - Lelkes vagyok, Kell!!!
Dirt 4 - Annyira nem vagyok nagy ótókás..De majd figyelemmel kísérem.
Frozen Synapse 2 - Gondolom ebből volt egy is....Részemről kihagyható.
Hand of Fate 2 - Még az 1 sincs meg, mert nem lett volna időm tolni. Érdekel kb mint a Dirt.
Hellblade - Egyértelműen várós!!!
John Wick- Erről se hallottam még, de ez is VR-os cucc.... Majd PS VR-al lehet ránézek.
Marvel vs Capcom - Ez ilyen bunyós cucc nem? Részemről kihagyható.
Mobius - Eddig nem vonzott annyira, majd talán, de elvagyok nélküle is.
Mount & Blade: Bannerlord - Kell. Nagyon. Minél hamarabb!!!
Prey - Jók az előérzeteim. Kb. Bioshock szintet vízionálok.
Sniper Ghost 3 - Kösz, de kösz nem.
South Park - Még a régi rész is csak porosodik, majd egyszer biztos megnézem. Nem sürgős nekem.
Spellforce 3 - Erről akkora csönd van, hogy szerintem ez idén nem jön ki. Kíváncsi vagyok rá.
Styx - Első részt se toltam még, de érdekel mindenképp.
Sudden Strike 4 - Szeretem a 2. vh-s stratégiákat úgyhogy figyelőlistára rakom.
System Shock - Annyira nem vagyok ráizgulva. Majd meglátjuk.
Tekken - Gyerekkorom játékteremben töltött idejét idézi és PC-n is tolhatom..Mindenképp figyelőlistás!
Two world 2 dlc - Annyira nem vonz.
Utilmate Marvel vs Capcom - Na ez a bunyós cucc, de akkor a másik mit tud? A másik marvel?
Vikings - Minden érdekel ami kicsit is viking téma, úgyhogy simán érdekel.
De minden megváltozik nyáron, szépen búcsút intek a Thome-nak, és mehet a durva net, ha ez meglesz akkor egy álmom válhat valóra, az mellett hogy jobb minőségben stream-elhetek, mindenféleképpen képes lesz a neten a shared play-re. 😄 Onnantól bárkinek átadhatom az irányítást a gépemen futó játékokban, én nekem fordított esetben már volt szerencsém így játszani, ezt szerettem volna ha nekem is sikerül, és baromi egyszerű és fasza dolog, hiszen megmutathatsz egymásnak játékokat, nem szükséges demo 😄
Valami hasonlót képzelj el mint a PS NOW, csak sokkal stabilabb.
* Bloodstained
* Cyberpunk 2077 ---
* For Honor
* Halo Wars 2
* Kingdom Come: Deliverance ---
* Little Nightmares
* Mass Effect: Andromeda
* Ni no Kuni 2: Revenant Kingdom
* Nier: Automata ---
* Outlast 2
* Red Dead Redemption 2
* Shenmue III
* Sniper Elite 4
* State of Decay 2
* Tales of Berseria
* The Bard's Tale IV
* Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
* Vampyr
//Source 1
//Source 2