Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
<#eljen>

IMYke2.0.0.0
Ahogy írtam, én nem vásárolok jött-ment newbie eladóktól ott. Sőt, a tranzakcióik (vásárlásaik) is megnézhetők ugye, és ha türelmes vagy, akár az összes - ha 400+ ezer, akkor 400+ ezer nézhető végig.
Az önmagukat felplusszolók is lebuknak így.

Szóval, én még mindig nem érzem kényelmetlenül magam azért, mert onnan vásárolok.
Különösen azért nem, mert már az Európai Unió is rászagolt arra, amiről évek óta beszélgetünk ezeken a hasábokon: "elvileg" határtalan az internet, s közben mindenféle (régió)korlátozások, meg hardcore akadályok próbálnak minket eltántorítani vásárlásoktól olyan legális (!) forrásokból, ahol a "régiónkhoz" képest sokkal (!) olcsóbban vehetjük és vehetnénk az adott terméket... Szov... FÁK... Oroszország, pölö... vagy a régi, hőn szeretett Brazil föld, néhanapján Mexikó...

Egy szóval: amíg ENGEM mint VÁSÁRLÓT, hülyének néznek egyes kiadók (élen a Bethesda Zenimax, és a hasonszőrű társai, Capcom pölö), és a pénzemet meg egyenesen rühvel fertőzöttnek, addig nem sírok az felett, hogy kiskapukat nyitogatok azért, hogy STEAM ár alatt jóval megvehetek mondjuk egy Fallout 4-et...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Mindenhol vannak csalók, még a steam-en is... képzeld el amikor a 12 éves gyerek a lopott bankkártyával vásárol gond nélkül. Többször.

Nem mellesleg most volt ebay-en ügyünk a 6e Ft-os telefonnal, amikor jól át akartak minket verni, aztán csak visszakaptuk a pénzünket. Vatera, PH és társai dettó. Sőt IRL a piacon is mindennapos.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Ennyiért ez olyan szürke, hogy már fekete :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Az oké, én is szoktam onnan vásárolni, ha más nagyon nincs (F1 2016 pl., miután lecsúsztam egy nagyon állat Indie Store akcióról), de attól még mindig kicsit kellemetlenül érzem magam az oldal háttere miatt. Nem azért, mert rossz kulcsokat kapnék, hanem mert nem teljesen legális mindig, ahonnan azokat a kulcsok származnak.
Fpocok
Olvastad mostanában mi van a g2a-val? Csináltak egy AMA-t, az egyik user bebizonyitotta milyen könnyű csalni rajta, erre bannolták.

Parasite Eve 2, best game EVER!

IMYke2.0.0.0
A CDKeys azon oldalak egyike, ahol én nagy bátorsággal vásárolok. Nem online "vatera", hanem bolt. Csak nagyon rugalmasan reagálnak a címek árváltozásaira.

A másik a G2A - mindenki megrökönyödésére. Egyetlen vásárlásom sem zárult hibásan, egyetlen kódomat sem vonták vissza . S nyilvánvalóan nem vásárolok pár százas ügylettel bíró eladótól. A minimum, amit elvárok 99%-os megbízhatóság, és minimum 25000-es eladás.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Ez mennyire sima retailer és mennyire G2A-féle szürkezónás oldal?
IMYke2.0.0.0
Sok sikert a futtatásához - 60+ FPS mellett 😊

Fpocok
Kijött a 60gigás textúra pakk Fallout4hez.

Parasite Eve 2, best game EVER!

zorrobomber
Nincs mit!

Voltan
Hoppáköszi, ennyiért simán zsákolom 😊

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

zorrobomber
Tegnap végére értem a Resi 7-nek. Nem rendelkezem ősfan Resi múlttal, csupán az 5-öt játszottam co-opban. Szóval azt nem tudom megmondani, h mennyire hozza a régi Resik hangulatát, de azt igen, h nekem nagyon bejött. Egyik legjobb horror játék, amivel játszottam. Kellően ijesztő, mindez úgy, h nem viszik túlzásba a jumpscare-eket. A nehézség is jól be van lőve. Normalon játszottam, ami az első végigjátszás alatt a második és egyben legmagasabb szint. Párszor meghaltam, de sosem volt frusztráló. Igazából mielőtt megvettem volna, azt hittem, h full bújkálás lesz, mint egyes újabb horrorok, de (szerencsére) nem így lett. Több fajta fegyver is van benne és akad egy csomó ellenség, amit meg lehet és kell ölni. Sőt, igazából bárkinek nekiugorhatunk fegyverrel, legyen az közelharci vagy lőfegyver. Ha más nem, akkor elüldözzük egy időre. Bossharcok is változatosak és érdekesek. Puzzle részek is vannak, de nem túl nehezek igazából. Grafikailag is nagyon össze van rakva, amikor a ház(ak)ban járkálok, akkor a PT demót idézi eléggé. Ami a hosszát illeti, 9 és fél óra volt. Ez a játékbeli számláló szerint van. Szóval ez a 0 halál, 0 újrapróbálás szerinti tiszta játékidő. A vége előtt kb. másfél órával van egy döntés, ami alapján két befejezés közül választhatunk. Ezt a részt emiatt kétszer végigvittem. Steam szerint így 15 óra volt az egész. Ja és tavasszal vmikor jön még ingyenes sztori DLC.
MarkBlade
Azért az még messze van.. A division sem 8 euró pedig az már tényleg nem mai darab és ez nagyobb hangvételűnek tűnik.
lalakov
Köszönöm. Küldtem felkérést.
Ainz
Cyberpunk 2077 szerintem idén már tuti nem fog jönni... semmit nem tudni még a játékból.. volt 1 teaser pár éve és ennyi.
Megjelenés az első infók után 1 évvel várható vagy több.
grebber
Fasza, várjuk, 8 euro körüli vétel lesz steam-en kártyapénzből.

Next PC upgrade: 2022

MarkBlade
Ha gondolod vegyél fel uplay friendbe..
lalakov
Köszönöm. 😊
Sajnos nincs ilyen kártyám. 11200 körül jönne ki nekem GMG-n, VIP tagsággal és szülinapi ajándék 5%-os kuponnal. Akkor ennyi lesz.
Nekem legkönnyebb fokozaton is kihívás volt, gondolom ilyen béna játékos társakat nem fogok találni. 😞 Számomra csak a repülő nem ment, de az más játékban sem, szóval lehet bennem van a hiba. Motort használtam sokat, mert hegyen-völgyön át lehet vele hajtani.
Egyedül próbáltam ki, így is tetszett, de 4 normális emberrel szuper lenne.
MarkBlade
Persze. Ez az opció csak akkor működik ha 1070/1080 kártyád van. Hardveraprón lehet találni vagy tudok adni nevet de nem akarom itt reklámozni. Priviben megírom ha aktuális. írj rám.
Egyenlőre közepesen nyomtam egyedül.
Rengeteg lehetőséget látok ebben a játékban coopban. Hatalmas móka lesz ez.
Jelenleg ami nem tetszik az irányítás.. Az szerintem gáz remélem csiszolják főleg a repülő/helikoptereket.
Egyedül nem jó.. buta a ai. Egyedül nem fogom nyomni tuti de amúgy is ez adja a coopot és megköveteli a 4 játékost. Aki egyedül szeret játszani ne vegye meg!
lalakov
Annyit simán. Szabad tudni honnan?
Milyen nehézségi szinten játszol?
MarkBlade
Nekem megvan 9k megér..
lalakov
A Wildlands egyikőtöknek sem tetszett? Senki nem veszi meg 0 day?
Voltan
Na igen, ezek tudományos munkák, nyersek és unalmasak. Szerintem ne hanyagold őket, de tényleg itt az ideje egy olvasóbarátabb kiadásnak.

A Gaiman cuccal nem lőssz mellé.

Egyébként ha bárkinek, akár az ismeretségi körében fellelhető az Edda, arra vevő vagyok bármikor. Könyv, nem Ebook, ofkorsz. Köszönöm.

Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.02.05. 23:30:53

Eric Christiansen - Vikingek

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Voltan
Ki volt az író? Csak mert ha esetleg Bronsted, akkor szívesen megvenném tőled, miután elolvastad.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.02.05. 21:29:25

Vettem pár éve egy Vikingek című könyvet ott a társadalmukat, gazdaságukat írják le, de olyan szinten szárazan, hogy félbe is hagytam a könyvet. Egyszerűen rém unalmas volt. Azért szerintem végigküzdöm magam rajta,de ezzel msot felkeltetted az érdeklődésem. Feb. 10-én jön, tehát rá következő hétre szerintem be is rendelem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

zorrobomber
<#eljen>

darkSectorxxx
Nebaaz már, kb 2 éve van asszem. 😊
Ez pl arra jó többek közt hogy másnak megmutass valamit, kölcsönözz, annélkül hogy profilt másolgatnál. Cseszett jó dolog, csak a kis feltöltésem miatt egy ideje kimaradt nekem ez a szolgáltatás. 😄

De régen a Batman AK-t így volt szerencsém játszani.
Nagyon fasza, azt hiszem 5-6 megás feltöltéssel kaptam a jelet és bitang jó volt. Közel olyan mintha télleg a gépeden futna, nem volt kockás, meg input lagg is szinte észrevehetetlen volt. 😊

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Voltan
Igen kicsit regényesebb formában írja le a skandináv mitológiát, a verses és próza Edda, a sagák, meg egyéb kéziratok alapján.
Ráfér a dologra, mert idehaza nagyon kevés mű jelent meg a témában, ami van, az pedig nem valami olvasóbarát.
Az is üdvös, hogy elkezdték kiadni az izlandi sagákat is magyarul - az Északi források gyűjteményben, ez eddig két kötetet ért meg. Remélem, lesz még, mert igazi gyöngyszem mind.

Hát nem érdemes benne realitást keresni az tuti biztos.

Malakai
For Honor-ra érdemesebb úgy gondolni, mint fantasy-ra szerintem.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Most nézem, hogy mitológiai cucc....Ezt akkor vesszük.

Voltan
A napokban jön ki, egyszerre mindenhol kábé, még senki sem olvasta 😊
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.02.05. 20:43:53

Nagyon szépen köszönöm az ajánlást. Ezt még nem olvastam.

Voltan
A For Honor-tól tartok, nagyon nagy középkori hadviselés b*zi lévén, engem eleve az alapötlet taszít kicsit, de attól még lehet jó, nagyon óvatosan közelítek.

RATGAB!
Ha téged is érdekel a viking témakör, akkor nagyon nagy szeretettel ajánlom figyelmedbe neked is, és persze mindenki másnak ezt a könyvet, Gaiman tudja a dolgát, és biztosan nagyon élvezetes lesz. Rengeteget olvastam a témáról magyarul, angolul, svédül, de Gaiman mester kétségen kívül kihagyhatatlan munkát tesz le az asztalra 😊

Bocs, hogy a könyvajánlóval off vagyok.

Nem tudtam róla.

darkSectorxxx
De tudtad, hogy ez létezik nem, a Shared Play?
Júnis-Július környékén váltok, most az 1 megás netem miatt ez esélytelen. 😊
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.02.05. 20:28:40

Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT

Tehát így összesítve a felhozatalból:

- Felújított Bulletstorm
- Hellblade
- Bannerlord
- Styx (bár szerintem nem lesz 0 day vétel)
- Vikings
- Tekken (lehet nem lesz 0 day azért).

Amit figyelemmel kísérek majd:

- Dirt 4
- Mobius a leírás alapján
- Prey
- South Park
- Sudden Strike 4
- Halo Wars 2
- State of Decay 2

Amit tuti veszek:

- For Honor
- Nioh
- Horizon Zero Dawn
- Red Dead Redemption 2
- Dawn of War 3
- Andromeda (nem tudom, hogy 0 day lesz-e)

Na ez jól hangzik.

Bloodstained jópofa lesz
Cyberpunk - Semmit nem tudunk még erről kb, szóval bármi lehet.
For Honor - 0 day vétel a béta után!
Halo Wars 2 - Hát nem tudom, érdekesnek tűnik, de szerintem ez pc-re halovány lesz.
Kingdom Come - Szerintem ez 2018-ban fog inkább jönni. Mellesleg Paks és Paks 2 is kevés lesz hozzá.
Little Nightmares - Tinman most beszél le a vételéről. Ennek ellenére érdekel.
Andromeda - Kellő óvatossággal kezelve, de meglehetősen várom és kíváncsi vagyok mi lesz belőle.
Ni No Kuni - Nem különösebben izgat.
Nier - Most toltam le a demót és a Hype is eléggé valós jelen sorok írásakor.
Outlast2- Egy picit sem érdekel.
Red Dead Redemption 2 - 0 day vétel nem is kérdés.
Shenmue - Ez készül is vagy csak pletykák vannak róla?
Sniper Elite 4 - Nagyon attól tartok, hogy annyira langyosvíz lesz mint a 3. rész. Sajnos a videók is ezt látszanak megerősíteni.
State of Decay 2 - Várós.
Tales of Berseria - Most próbáltam a demóját PS4-en...Hát enélkül szerintem tudok élni.
Bard's Tale új rész - Ha megőrzi az előző rész humorát és ötletes játékmenetét akkor jöhet (apropó a dalocskákra emlékszünk. Bad luck és társaik).
Wildlands - Béta kipróbálva...3000-nél többet nem ér számomra.
Vampyr - Várós!

Agony- Nem izgat
Aquanox- Erre rá kellett nézni, hogy mi ez....Nem kifejezetten izgat.
Ark Park - Erről se volt lövésem se...Amúgy tudod, hogy ez VR cucc? Egyelőre ez nekem simán kimarad.
Bulletstorm felújított - Lelkes vagyok, Kell!!!
Dirt 4 - Annyira nem vagyok nagy ótókás..De majd figyelemmel kísérem.
Frozen Synapse 2 - Gondolom ebből volt egy is....Részemről kihagyható.
Hand of Fate 2 - Még az 1 sincs meg, mert nem lett volna időm tolni. Érdekel kb mint a Dirt.
Hellblade - Egyértelműen várós!!!
John Wick- Erről se hallottam még, de ez is VR-os cucc.... Majd PS VR-al lehet ránézek.
Marvel vs Capcom - Ez ilyen bunyós cucc nem? Részemről kihagyható.
Mobius - Eddig nem vonzott annyira, majd talán, de elvagyok nélküle is.
Mount & Blade: Bannerlord - Kell. Nagyon. Minél hamarabb!!!
Prey - Jók az előérzeteim. Kb. Bioshock szintet vízionálok.
Sniper Ghost 3 - Kösz, de kösz nem.
South Park - Még a régi rész is csak porosodik, majd egyszer biztos megnézem. Nem sürgős nekem.
Spellforce 3 - Erről akkora csönd van, hogy szerintem ez idén nem jön ki. Kíváncsi vagyok rá.
Styx - Első részt se toltam még, de érdekel mindenképp.
Sudden Strike 4 - Szeretem a 2. vh-s stratégiákat úgyhogy figyelőlistára rakom.
System Shock - Annyira nem vagyok ráizgulva. Majd meglátjuk.
Tekken - Gyerekkorom játékteremben töltött idejét idézi és PC-n is tolhatom..Mindenképp figyelőlistás!
Two world 2 dlc - Annyira nem vonz.
Utilmate Marvel vs Capcom - Na ez a bunyós cucc, de akkor a másik mit tud? A másik marvel?
Vikings - Minden érdekel ami kicsit is viking téma, úgyhogy simán érdekel.

darkSectorxxx
Az a baj ezzel hogy osztott fiók. :S

De minden megváltozik nyáron, szépen búcsút intek a Thome-nak, és mehet a durva net, ha ez meglesz akkor egy álmom válhat valóra, az mellett hogy jobb minőségben stream-elhetek, mindenféleképpen képes lesz a neten a shared play-re. 😄 Onnantól bárkinek átadhatom az irányítást a gépemen futó játékokban, én nekem fordított esetben már volt szerencsém így játszani, ezt szerettem volna ha nekem is sikerül, és baromi egyszerű és fasza dolog, hiszen megmutathatsz egymásnak játékokat, nem szükséges demo 😄

Valami hasonlót képzelj el mint a PS NOW, csak sokkal stabilabb.

darkSectorxxx
Persze, én csak kérdeztem, persze, hogy az számít annak tetszen, aki játszik vele... )

darkSectorxxx
Aha. 😊

Hát mást nem akkor a fiókot tudod odaadni (jövő héten szabin vagyok....szerda estig tudnám tolni).

Megkésve bár, de törve nem kipróbáltam a Nier Automatát...Most már értem a lelkesedést. Én is úgy raktam le a kontrollert, hogy na mi van ennyi? Nem lehetett volna esetleg még egy pályát? Mi lesz a demóban szereplőkkel. Szóval ez igencsak ütött!

IMYke2.0.0.0
Nekem bejött. És csak ez számít.

IMYke2.0.0.0
Jön még idén (PC-szemszögből):

* Bloodstained
* Cyberpunk 2077 ---
* For Honor
* Halo Wars 2
* Kingdom Come: Deliverance ---
* Little Nightmares
* Mass Effect: Andromeda
* Ni no Kuni 2: Revenant Kingdom
* Nier: Automata ---
* Outlast 2
* Red Dead Redemption 2
* Shenmue III
* Sniper Elite 4
* State of Decay 2
* Tales of Berseria
* The Bard's Tale IV
* Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
* Vampyr

//Source 1
//Source 2