Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Ehh, siettem a fogalmazáskor, bocsánat az inkonzisztencia miatt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A GOG-os ingyenes (FREE) játékok között nézem miket kaptam, és elgondolkodtatott:

A mai játékok rendben van, hogy csili-vili-színes-szagos cuccok, de basszus, némelyik 10-ed annyi szórakoztatással hálálják meg a méretüket <8-12-24 GB-nyi HDD kapacitás igény> és az árukat!

A The Witcher 2 most nem téma, mert NEKÜNK tesznek jót a készítõk.

De, vannak olyan játékok, amik esetében hónapokig tölthetjük le a javításokat, sokszor teljes játék méretnyi adagokban.

S akkor a 90-es években még max. 2 CD-nyi játékokkal szórakoztunk... Egy Thief 1 egy-egy pályája több napra lekötött...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

robotnyk
steamen 4€ért vettem már jó régen
Kandurex
ostobaság, kamu stb. pluszba technikai hibák is vannak, 16GB RAM meg a 32bites XP ajánlottan...természetes 😉 én nem engednék cikket írni internetes portálon akinek nincs legalább 10 éves tapasztalata, mert így csak közröhej tárgya lesz az adott oldal

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Tinman
Hûha!

Most látom, hogy GoG-on a Witcher I. részének EE változata 4.99 DOLLÁR!

Úgy veszem meg, mint a huzat! Magyar szinkron is van!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Szívesen. <#papakacsint>
31 GB... Te jó szagú!
Én most szívok a Borderlands GOTY STEAM-es letöltésével , de az "csak" 12,3 GB.
Na, mekkora szívás lesz, amikor le akarom tölteni az EE Patch-et 😊))

IMYke2.0.0.0
Meg is tettem. Most már csak be kell hoznom a CD-kódot a The Witcher 2-höz 😊

zzeN
Felraktam most az alapot, elkezdi patchelni az EE-vel együtt, csak 31gb😄

Köszi az infót a GOG-ról, hozzá is rendeltem.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

IMYke2.0.0.0
Örülök, hogy hasznos volt a linkelésem 😊
Szerintem, én is regisztrálok a GOG-on emiatt.

Köszönöm az infót!
Hozzá is rendeltem a GOG accomhoz a játékot.

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

Zomil
Pedig a revenge of the titans elég kellemes tower defense, a többi játékot nem ismerem 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Szerintem igen.

IMYke2.0.0.0
Egyetértek veled.

Íme a letöltési instrukciók: Játékból frissítéshez.
Íme a fájlokat megõrizni kívánó, manuális letöltéseket preferálóknak: A 36 linkes Patch és az 5 linkes English Patch kell helybõl.

<...>total from around 11 gigabytes to around 15 gigabytes."

arty
aztaku.

a lengyelekrõl példát vehetne a világ ...

Forza.

IMYke2.0.0.0
PC-seknek:
"The day has come. The Enhanced Edition patch is now available for download. Get ready to jump in into the most polished and plentiful version of The Witcher 2!"
Forrás: The Witcher.com

"All PC gamers who already own The Witcher 2 or intend to buy it in the future will receive a free digital back-up copy on GOG.com Just go to GOG.com/witcherbackup and follow the instructions to receive your free back-up copy."
Forrás: The Witcher.com

Tinman
Frankó! Kezdesz meggyõzni!

Póló csak elõrendelõknek jár?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

kép az elmaradt valamiért.

Na meg is érkezett.<#taps>

Tinman
Múltkor mikor linkeltétek ráugrottam, hogy fúúú de jó ingyen játék... aztán megnéztem miket is gyárt a cég és k. nem tetszenek a cuccaik, így nem is használtam ki az ingyen játékukat. Szó szerint: Ingyen sem kell a termékük.<#nemtudom>

shaddam
Nyáron 5 dollár alatt dobják utánad az akciókkal.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

ollie
Höhö, ha valaki visszaélt a Puppy Games akciójával, aki (mert egy emberrõl van szó) ingyen kínált egy játékot a négybõl, annak le lesznek tiltva a licence-i (az összes).

Részletesebben: link

Fabio Capello
<#zavart2>

ollie
R.U.S.E. - 4.99 EUR (Steam-es)

grebber
Fórumába olvassottak alapján én térképpel is elakadok majd az elsõ 10 percbe!
Az ilyen gondlkodos játékok nem nekem valók!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
9500Ft

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
A harmadik kristály után már elkezd kanyarogni a dolog😊

[merlinw.org]

DarkSector
én is térkép nélkül megyek de eddig még nem tévedtem el. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

MerlinW
Vettem Steam-en Legend of Grimrock-ot. Nagyon jóóó, nagyon oldschool😊 Elvira/EoB érzés. Na jó, annyira nem jó mint azok, de jó😊 Van opcionális "classic" mód is, azaz nincs térkép, írja is, hogy készíts elõ papírt és ceruzát😊

[merlinw.org]

MerlinW
A tûz és jég dala sorozat (Trónok harca) - 30% kedvezmény
link

Akit érdekel, most csapjon le rá, mert pikk-pakk elkapkodják. Nekem is 3 hónapomba tellett, mire mind beszereztem.

[merlinw.org]

Zomil
a készitök dolga ilyen adatokat közölni...nem a steamnek...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

grebber
Mi köze lenne a steam értékesíti õket õk tudják hány db ot adtak el de soha nem közölnek adatot sajnos! 😞

DarkSector
Jogos.

Zomil
mi köze van ehhez a steamnek?

ollie
Steam??? Mi köze a Steam-nek ahhoz, hogy mennyibe került egy játék fejlesztése? Ezeket az adatokat mindig a fejlesztõk hozzák nyilvánosságra, a Valve-nek fogalma sincs róla.

grebber
PC-s Alan Wakenél is 2 nap után ezt irták azt elkussoltak! Pedig nem kevés embert érdekelne mennyi fogyott belõle de hát ilyen "paraszt" a steam!

DarkSector
Szerintem könnyen emészthetõ.

ollie
Pesig = Pedig

ollie
Pesig erõsen rétegjáték. Aki anno nem játszott a Dungeon Masters-szel vagy valamelyik klónjával, az nem igazán fogja már élvezni. De mint klón, nagyon jó lett, modern interfésszel és grafikával, ráadásul a fõcímzenéje zseniális, ritkán hallani olyan szépet.

DarkSector
The Legend of Grimrock - két nap alatt visszahozta a befektetést

DarkSector
Jah a föld alatti viztesszalációizélációt is kiszámoltatják veled majd. 😛

IMYke2.0.0.0
Jó hogy mondod! Ez a "titkos feature" teljesen ki is ment a fejembõl.

A célja az volt, hogy jól megszívassa a hétköznapi PC-vel rendelkezõket, és megizzassza a sok pénzt PC-re áldozók csili-vili hardvereit... hogy legyen "neve a gyereknek".

Lesz valami ilyen összetevõ a 3. részben is. Garantálom.

shaddam
+ talajvíz tesszeláció!
Az ea módi elõrerendelõs bónuszoktól meg szimplán a gyomrom forog.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

w77d
egyre jobban várom ezt a gamet XXD

HappyHunter
Sõt ez lehet egy utalás arra is hogy bevezetik a loot rendszert 😮

Be happy. :) Running!

DarkSector
Tud lopakodni is, vagy egy láthatatlan damilt tesz rá, és visszatekeri! 😛

w77d
hát úgy jah.. ez élvezetes lehet egy 10-11 alien ellen XXD

"Várjááábammeg.. kihúzom a társadbó aztán folytatjuk" XD

DarkSector
Igen amit kilõ és felvesz a hullából. 😊

w77d
jaja 😄

HappyHunter
Lehet hogy kilövés után megkeresi és utána lándzsaként használja. 😄

Be happy. :) Running!

w77d
há látsz többet?? 😄